Bithumb angivelig raidet, Robinhood under svindeletterforskning

De største historiene fra kryptovalutaverdenen du kanskje har savnet

Denne uken ble kryptovaluta- og blockchain-verdenen stort sett oversvømmet med dårlige nyheter. Sør-Koreas største kryptokursutveksling ble angivelig raidet av politiet, tusenårsfokusert megler Robinhood er under en svindeletterforskning, og Ethereum-avgifter har slått heltidens høyder.

Få med deg disse historiene og mer i denne utgaven av OKEx Insights ‘ukens kryptonyheter.

BoE-guvernør krever internasjonal regulering av stablecoin

Bank of England-guvernør Andrew Bailey har uttalt at kryptovalutaer knyttet til verdien av fiat-valutaer krever regulering på global skala. Han ga også en advarsel til selskaper som private utsteder stallmynter om at internasjonal regulering snart kan komme.

Baileys ord kom inn en adresse til et publikum på et online arrangement med kryptokurveringsregulering og politikkutvikling tenketank Hutchins Center on Fiscal & Pengepolitikk for Brookings Institution.

Viktige takeaways:

  • Bailey uttalelser bør ikke tas som anti-stablecoin. Snarere mener BoE-guvernøren at det burde være flere reguleringsmessige tiltak for å sikre den faktiske 1: 1-verdien av de fiat-festede kryptovalutaene, samt sikre muligheten til å innløse dem.
  • Bailey gikk så langt som å antyde at stablecoins kan bli en levedyktig og vanlig betalingsmåte i fremtiden.

Robinhood skal etter sigende etterforskes for sivil svindel

Robinhood, en aksje- og opsjonsmegling som er spesielt populær blant tusenårene, er angivelig blir etterforsket for sivil bedrageri av United States Securities and Exchange Commission for å ikke opplyse riktig om hvordan den selger klientordreflyt til høyhastighetshandlere.

Bøten fra regulatoren forventes å komme inn på omtrent 10 millioner dollar.

Viktige takeaways:

  • Trøbbelet fortsetter for Robinhood, som tidligere har blitt bøtelagt av FINRA for feil ruting av ordrer, og som har hatt ulike avbrudd i tider med høy volatilitet på markedet..
  • Tillit til den populære investeringsappen kan avta hvis og når dårlig trykk fortsetter å gå til utskrift.

Sør-Koreas største børs angivelig beslaglagt av politiet

Bithumb, den største kryptokursutvekslingen i Sør-Korea, har angivelig blitt beslaglagt av Seoul Metropolitan Police Agency for angivelig å ha begått svindel. 

I følge Seoul Shinmun, en kjent avis i landet, førte den påståtte forhåndssalget på omtrent 25 millioner dollar i BXA-tokens til investorer til betydelige tap, etter at børsens opprinnelige token ikke var oppført. Dette har ført til et tilsynelatende politirazzia av Bithumbs kontorer.


Viktige takeaways:

  • De dårlige nyhetene fra Sør-Korea gikk ikke upåaktet hen i kryptovalutaverdenen, og mange beskyldte rapportene for den dramatiske BTC-utsalget som ble vitnet sent i denne uken.
  • Sør-Korea har lenge vært et hotspot for "FUD." En annen bytte i landet, Coinbit, var angivelig beslaglagt av politiet i forrige uke.

Gjennomsnittlig Ethereum-transaksjonsgebyr treffer rekordhøye

Transaksjonsgebyrer på Ethereum-nettverket nådde nye heltidshøyder denne uken ettersom desentraliserte finanspoletter fortsetter å tette nettverket. Gjennomsnittlig transaksjonsgebyr i Ether på Ethereum-nettverket nådde en topp på 0,031957 ETH 2. september, ifølge datasporeren Blockchair.

Viktige takeaways:

  • Skaleringsproblemer har lenge vært et problem i Ethereum-nettverket, og økningen av desentralisert finansiering har presset dette problemet ytterligere i søkelyset..
  • Ethereum-utviklere må fokusere mer på utviklingsoppmerksomhet og energi på å takle skalerbarhetsproblemer på kort sikt.

Gjennomsnittlig transaksjonsgebyr i ETH nådde en ny heltidshøyde tidligere denne uken. Kilde: Blockchair

Brasil planlegger sentralbankens digitale valuta for 2022

Presidenten for Brasils sentralbank, Roberto Campos Neto, uttalte i et intervju med Bloomberg TV denne uken om at en digital brasiliansk real sannsynligvis vil ankomme i 2022. Sentralbankens digitale valuta, som alle CBDCer, vil i stor grad bli brukt til å forbedre det tradisjonelle banksystemet i det søramerikanske landet.

Viktige takeaways:

  • Brasil er ikke det eneste landet som har planer om å lansere en sentralbank digital valuta. Kina anses i stor grad å være i forkant av dette løpet med sitt digitale yuan-prosjekt – som også kan være i bruk i 2022, i tide til vinter-OL.
  • Innsats for å modernisere Brasils banksystem kan potensielt bidra til å dempe konsekvensene av en økonomisk lavkonjunktur.

Brasiliens BNP har falt betydelig i siste halvdel av det siste tiåret. Kilde: Handelsøkonomi

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner og kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map