Coinbase gjelder rock-kryptomarked, beslaglagt PlusToken-mynter verdt milliarder

Ukens største historier fra kryptovalutaverdenen du kanskje har gått glipp av

Volatiliteten traff kryptovalutamarkedet denne uken sammen med noen markedsrystende nyheter om at regulatorer i USA kan være ute etter å legge store restriksjoner på finansielle selskaper som arbeider med kryptokurrency-transaksjoner. Samtidig er de beslaglagte digitale valutaene i milliarder dollar verdt å bli fortapt til statskassen i Kina..

Her er alt du trenger å vite om disse historiene og mer i denne utgaven av OKEx Insights ‘Crypto News of the Week.

Coinbase avvikler marginhandel, siterer regulatoriske bekymringer

Coinbase kunngjort at det avvikler marginhandelsproduktene i desember etter bekymring om regulatorisk kontroll fra United States Commodity Futures Trading Commission.

Etterpå Coinbase-sjef Brian Armstrong lambasted det amerikanske finansdepartementets antatte planer om å spore cryptocurrency-lommebøker med egen vert – som han mener vil kreve at finansinstitusjoner, som Coinbase, verifiserer eieren av lommebøkene og samler identifiserende informasjon om dem.

Utvekslingen opplevde senere tekniske problemer blant alvorlig prisvolatilitet i kryptovalutamarkedet.

Viktige takeaways

 • Hvis Armstrongs bekymringer blir validert, vil en slik regulering trolig representere det største slaget fra den amerikanske føderale regjeringen mot blockchain- og kryptovalutaindustrien..
 • En slik regulering vil også følge Financial Action Task Force sin instruksjon om å bruke "Reiseregel" til kryptovalutafirmaer som opererer i medlemslandene.
 • Prisen på BTC og det bredere kryptovalutamarkedet reagerte negativt på nyhetene. Markedsleder for kryptovaluta falt med 11,26% i går på OKEx.

Prisen på BTC falt kraftig ved siden av Coinbase-sjefens tweetsPrisen på BTC falt kraftig ved siden av Coinbase-sjefens tweets. Kilde: CoinGecko

Beslaglagt PlusToken-kryptokurver til en verdi av milliarder dollar

Kryptovaluta verdt milliarder av dollar som politiet i Kina tidligere har beslaglagt i et angrep mot den beryktede PlusToken Ponzi-ordningen, ble offentliggjort denne uken, via en rettsavgjørelse fra 19. november.

De beslaglagte eiendelene inkluderer:

 • 194775 BTC-mynter
 • 833 083 ETH-mynter
 • 1,4 millioner LTC-mynter
 • 27,6 millioner EOS-mynter
 • 74 167 DASH mynter
 • 487 millioner XRP-mynter
 • 6 milliarder DOGE-mynter
 • 79 581 BCH mynter
 • 213724 USDT-tokens

Totalt er de beslaglagte eiendelene verdt over 4,2 milliarder dollar.

Viktige takeaways

 • Etter behandling vil de beslaglagte kryptokurver og digitale eiendeler bli fortapt til statskassen.
 • Den siste oppdateringen i PlusToken-sagaen illustrerer tilsynelatende den økte innsatsen til det kinesiske politiet for å bekjempe kriminell aktivitet knyttet til digitale valutaer.

Vekten skal lansere stablecoin i en valuta i januar

I følge rapporter kan Vekten lansering sin Facebook-initierte stablecoin i januar 2021 – skjønt, som en enkelt dollar-knyttet valuta i stedet for den opprinnelig planlagte mynten støttet av en kurv med fiat-valutaer.


Viktig takeaway

 • Etter intensiv granskning og tilbaketrekning fra globale regulatorer, går Libra-prosjektet betydelig tilbake på de opprinnelige planene til fordel for noe betydelig mindre ambisiøst og mer reguleringsvennlig.

VanEck lanserer Bitcoin ETN på Deutsche Boerse Xetra

VanEck, en kapitalforvalter basert i USA, har lanserte et BTC-børsnotert notat på Deutsche Boerse Xetra-markedet.

Viktige takeaways

 • Den nye ETN støttes fysisk av BTC og gir investorer eksponering for den ledende kryptovalutaen uten at de faktisk trenger å kjøpe eiendelen.
 • VanEck lyktes tidligere ikke i å notere et BTC-børsnotert fond i USA.

CypherPunk Holdings blir det niende største offentlige BTC-innehaveren

Cypherpunk Holdings avslørt på torsdag at det siden 30. juni la til ytterligere 72.979 BTC i sine reserver – og brakte det totale opp til 276.479 BTC. Det personvernfokuserte investeringsselskapets BTC-beholdninger er for tiden verdt $ 4,640,147, per tidspunktet for dette skrives.

Den siste økningen i BTC-beholdninger stammer fra selskapets avvikling av sine posisjoner i Monero (XMR) og Ether (ETH).

Viktige takeaways

 • Det kanadiske Securities Exchange-børsnoterte selskapet er nå det niende største offentlige innehaveren av BTC.
 • Cypherpunk Holdings har fulgt MicroStrategy ved å tildele noen av sine reserver til den markedsledende kryptovalutaen..

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner, original forskning & kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map