CoinMarketCaps Carylyne Chan: Dagens økonomiske situasjon (Brrr) er positiv for Crypto som grunnleggende om People Question

Dette er det første intervjuet i OKEx Interviews, en serie samtaler publisert på akademiet vårt med ledere og byggere i kryptobransjen.

I forrige uke brøt nyheten om at kryptoindustriens veteran CoinMarketCap (CMC) har vært ervervet av kryptobørs Binance.

OKEx Academy snakket med Carylyne Chan, CMCs nye midlertidige administrerende direktør – og tidligere strategidirektør – om anskaffelsen, “kryptorevolusjonen”, koronavirus og hva slags te hun drikker som jobber hjemmefra hele dagen.

Contents

Oppkjøpet

OKEx: Hva hører du akkurat nå fra samfunnet om anskaffelsen og hvordan svarer du??

Carylyne Chan: Jeg har hørt flere sider. Definitivt er det folk som ikke er så fornøyde med det. Jeg tror mange av disse menneskene er mer filosofisk tilbøyelige til uavhengighet og ikke-forstyrrelse, desentralisering. Det er antagelig det som er negativt for avtalen.

Men samtidig har jeg faktisk hørt mange positive synspunkter også. Mange av disse er mennesker som føler at dette trekket representerer modenhet for rommet. Du vet, vi har kommet til et punkt der folk nå lager alle disse M.&A [fusjoner og oppkjøp] beveger seg, og det er et tegn på at krypto modnes.

Jeg har faktisk sett noen ganske interessante kommentarer på Reddit der folk snakket om at det ikke nødvendigvis er en dårlig ting, siden det er et fritt marked og folk åpenbart har andre alternativer til begge selskapene..

Så lenge begge selskapene fortsetter å være veldig oppmerksomme på deres perspektiv og deres posisjon i dette rommet og fortsetter å bygge ting for brukere og samfunnet, kan brukerne fortsette å velge disse to produktene. De kan velge disse to selskapene fordi de stoler på dem og de tror at de gir de beste produktene og opplevelsen til sluttbrukeren.

OKEx: Hva er ditt svar på de negative kommentarene eller til folk som føler seg ukomfortable med flyttingen??

Carylyne: Jeg tror fra mitt perspektiv er det viktigste å huske at det er i CMCs interesse å fortsette å være nøytral og gjennomsiktig om hva vi gjør.

Så jeg vet at du har lest brevet [Carylyne og Brandon Chez (CMCs grunnlegger og tidligere administrerende direktør) begge skrev bokstaver til samfunnet om anskaffelsen – OKEx], og jeg tror jeg gikk inn på detaljer der om dette. Men det viktigste er at det er fornuftig for oss å fortsette å gjøre ting riktig av brukerne våre fordi de kan velge.

Jeg tror det største for meg når noen stiller spørsmål ved det, vet du, du trenger ikke å ta mitt ord for det akkurat nå. Men hvis du gir CMC en sjanse for de neste månedene eller de neste årene, vil du kunne se at vi vil fortsette å handle på en måte som er i tråd med det vi har sagt hele tiden. Vi kommer fortsatt til å handle med integritet. Vi kommer ikke til å rote med noen av våre annonseringskunder.

Bare gi oss litt tid. fortsett å observere oss. Fortsett å ringe oss hvis du vil. Jeg tror det er sunt og bra for alle involverte.

OKEx: Hva ønsker CMC å tjene på det nye morselskapet?


Carylyne: Binance er et mye større selskap enn CMC, de har nærmere ni hundre ansatte nå. Så det har gått gjennom massevis av tannproblemer som CMC for øyeblikket har. 

Vi har omtrent 30 personer nå, og vi er alle distribuert. Kommunikasjon er noe vi fremdeles prøver å bli vant til på dette nivået. Vi prøver fremdeles å rette opp HR-prosessene våre. Vi prøver fortsatt å finne ut hvordan vi skal gjøre økonomien vår riktig på tvers av forskjellige regioner og sånt.

Så jeg tror at som mange av disse slags beste praksis, har de gått gjennom det. Og for meg har jeg den slags forståelse av hvordan andre selskaper gjør det, og de gir oss dette strukturerte rådene for hvordan det ville være å kjøre noen av disse prosessene i CMC, for å skalere mer effektivt slik at vi kan fokusere på produktet, kan vi fokusere på konstruksjonen og opplevelsen for sluttbrukeren – jeg tror det vil være veldig, veldig nyttig for oss når det gjelder å skalere ut CMC over tid.

Likviditet og gode data

OKEx: I november, CMC presentert den nye likviditetsverdien. Hvorfor er det viktig å ha?

Carylyne: Som du sikkert vet, var det et ganske stort problem med voluminflasjon som startet en gang i 2018. Tidlig 2018. Og folk prøvde i utgangspunktet å spille rangeringen på CMC. De har et stort insentiv til å prøve å spille rangeringene slik at du klatrer og du får flere brukere og sånt.

Så jeg tror det vi gjorde var i stedet for bare å prøve å komme på en halvstekt løsning, vi prøvde å forstå hvorfor dette skjedde. Og en stor del av det er fordi det i krypto ikke er noen sentral reguleringsmyndighet. Så ingen prøver å regulere hva som skjer når en børs ikke rapporterer de riktige volumene, eller hvis en næringsdrivende er det vaskehandel. Det er vanskelig å regulere de tingene, og ingen gjør det.

Så vi begynte å spørre oss selv, er volum riktig beregning for å gjøre dette? Fordi du egentlig ikke kan regulere det som en outsider. Så det er derfor vi kom opp med likviditetsmåling. Det tar i utgangspunktet hensyn til alle de forskjellige markedsparene, og den oppdaterer dynamisk den beregningen, avhengig av hvor flytende markedet er.

Generelt vil jeg si at dette var en grunnleggende måte for oss å løse problemet ved å se på det fra en annen vinkel, når det gjelder likviditet, det er det handelsmenn bryr seg om. I stedet for bare volumer, som noen ganger kan være ganske kosmetiske, i denne bransjen spesielt.

OKEx: Hva mener vi egentlig når vi snakker om gode data?

Carylyne: Så for det første har CMC historisk sett mest data. Hvis du vil se historisk, hva som har skjedd over tid, har CMC samlet inn data siden 2013. Det er definitivt en stor ting for CMC som dataaggregator.

Hva avgjør kvaliteten på dataene? Jeg tror en del av det er hvor godt du er i stand til å veterinære dataene. Så vi har anomali deteksjon innebygd i algoritmene våre. Og på grunn av det faktum at CMC er den største samleren og også den største henvisningen til hver sentral, vil de [utveksling] også sørge for at de rapporterer dataene til CMC på en måte som er så nøyaktig som mulig slik at vi kan presentere dem i riktig lys.

Så den andre delen av det er at CMC også er filosofisk tilbøyelig til ikke å sensurere data. Så det er derfor vi har “rapportert data.” Men vi har også “justerte data.” Så det kommer bare til å gi folk et valg for hva som er fornuftig for dem, hva de vil se. Noen mennesker vil for eksempel bare se ufiltrerte volumer.

Vi kommer til å fortsette å foredle mange av disse [beregningene]. Det er en slags iterativ prosess for høyeste kvalitet fordi den endres i henhold til levetiden til hvordan næringsstrukturen endres. Så tilbake i 2015 var det annerledes. Kvaliteten på dataene var forskjellig fra kvaliteten på dataene vi snakker om akkurat nå.

Og jeg tror det bare kommer til å fortsette å endre seg over tid. Så vi holder alltid øye med det. Vi har en rekke samfunnsbrukere som gir oss tilbakemelding på disse dataene. Å ha utvekslinger som er stimulert til å gi oss de riktige, nøyaktige dataene.

Alle disse bidrar til CMCs fortsatte kvalitetssøkende eiendommer, vil jeg si. Det gjør oss i stand til å tilby denne typen høy kvalitet til brukerne våre over tid. Også nye beregninger som kommer opp. Det vil sannsynligvis også være nyttig.

Krypto-revolusjonen og adopsjonen

OKEx: I brevet du skrev til samfunnet om dette anskaffelsen, sa du "Hovedmålestokken for å introdusere ideer og funksjoner på CoinMarketCap har vært, og vil være, ‘Gjenspeiler dette effektivt tilstanden til kryptorevolusjonen i dag?’"

Kan du utvide hva kryptorevolusjonen er for dere og hva det betyr å reflektere den?

Carylyne: Så helt siden Brandon startet CMC, har han alltid vært den typen person som tenker på det som om det frie markedet. Hvorfor har vi tusenvis av tokens i dag, hundrevis og tusenvis av forskjellige typer blokkjeder?

Jeg tror utsikten som har formet hvordan CMC har blitt, handler om hvordan du presenterer all data i et fritt marked / fri konkurranse på en måte? På en måte som viser hvordan ting utvikler seg over tid? Dette er grunnen til at det er fornuftig at CMCs data er interessante over tid. Så du kan se hvordan ting har utviklet seg over tid når det gjelder strukturen i bransjen.

Så når vi sier at vi legger til disse funksjonene basert på om de reflekterer revolusjonen – det er mer som andre data kan vi vise frem på CMC som vil hjelpe folk til å forstå hvordan bransjens struktur ser ut i dag?

Kan vi presentere det på en måte slik at folk kan se at det er den slags frihet? Det er en slags gratis konkurranse i rommet som skjer. Så det kommer til å fortsette å forme mange ting vi bestemmer oss for.

Kanskje vi legger til andre ting som DApps eller NFTer [ikke-soppbar tokens], vet du, over tid. Det vil være reflekterende fordi folk vil se det på CMC og de vil se andre rangeringer på siden osv.

OKEx: Når jeg hører "kryptorevolusjon" Jeg tenker på et annet begrep som blir kastet mye rundt, altså "adopsjon."

Hva betyr det begrepet spesielt for deg?

Carylyne: Ja, stort sett alle har en annen definisjon. Så adopsjon fra et utvekslingssynspunkt ville være forskjellig fra adopsjon fra et DApp-spillperspektiv. De er litt sammenkoblet.

Men på en måte vil jeg si at adopsjon ser en kritisk masse mennesker som vil være interessert i noe.

Og jeg tror fra mange samtaler jeg har hatt, mange tror at killer-appen til krypto fortsatt er dens funksjon som et monetært system, som en butikk av verdi.

For meg virker det fremdeles den dominerende tesen som folk flest har om hva revolusjonsfriheten betyr, og også hva betydningen av krypto er når det gjelder å adoptere den. Så det viktige spørsmålet er om folk eier krypto, bruker folk krypto?

Derfor kan du se at mange prosjekter fokuserer på ting som “kan du få dette på et POS [salgssted]? Kan vi få dette inn i betalingssystemer, i nettbutikker? ” Ting som det.

Så mange av dem jobber med forskjellige ting. Men det føles som et slags overordnet tema bare er å kunne bruke krypto enten som penger eller som en måte å forsterke andre deler av økosystemet som kan bli bedre automatisert, som Ethereum med smarte kontrakter eller andre smarte kontraktplattformer..

Selv la oss si kommende ting som DeFi [desentralisert finans] eller noe som fremdeles er penger, det er bare en annen måte å regnskapsføre for det eller et annet system innenfor den monetære konstruksjonen vi har i tankene våre.

Den globale finanskrisen

OKEx: Hva tror du den nåværende globale økonomiske situasjonen kan bety for krypto?

Carylyne: Så åpenbart, alt jeg sier er spekulasjoner.

OKEx: Og ikke investeringsråd!

Carylyne: Ja! Jeg tror en stor del av det er at vi ser mange nyere emner og snakkepunkter rundt kvantitativ lettelse og hva det betyr for inflasjon, som Brrr [ meme – OKEx], sånne ting.

Alt dette kommer sammen på en måte som viser oss at flere og flere prøver å forstå hva dette betyr for lommeboken. Hva betyr det på sikt? Og jeg tror det faktisk er en positiv trend for krypto, fordi folk begynner å stille spørsmål “hva er det grunnleggende vi har av pengene vi bruker?”

Og for mange mennesker som er i kryptoindustrien i dag, begynner vi med å forstå på nytt hva det vil si å ha penger og hvorfor det betyr noe. Så det er positivt at folk nå begynner å stille spørsmål ved disse tingene mer offentlig.

Så som folk i industrien, kan vi faktisk gjøre en stor rolle i å hjelpe andre til å forstå det. Mange mennesker rundt meg pleier å spørre meg om “krypto, det er ikke ekte penger, ikke sant? Det er imaginære internettpenger. Så hva betyr det? ”

Jeg er som, ja, men pengene du har i lommeboken akkurat nå er også noe imaginære. Det er bare det at folk er enige om at det har samme verdi for hverandre.

Så hvis det er tilfelle, så prøv å tenke på hvordan du utvider systemet på en måte som er fornuftig. Er du interessert i det? Kan du forestille deg en annen måte, forskjellige kryptosystemer, forskjellige blokkeringer og forskjellige idealer som er der ute, og som har frihet til å velge mellom det over tid? Jeg synes det er veldig interessant.

Så makrotrendene hjelper definitivt krypto på den måten til å presse folk til å forstå mer av rommet nå, mer enn noen gang før.

OKEx: Så i krypto ser vi dette rommet for alternativer til det tradisjonelle økonomiske systemet. Men samtidig ser vi kryptoselskaper som jobber direkte med det tradisjonelle økonomiske systemet, spesielt fordi vi trenger fiat on-ramper.

Er det en motsetning til den opprinnelige etos av krypto?

Carylyne: Jeg tror det ikke nødvendigvis er en selvmotsigelse i den forstand at folk – åpenbart tilbake til det opprinnelige premisset vi snakket om – åpenbart er fritt til å velge hva som er mest fornuftig for dem for deres livsstil.

Så hvis fiat løser de fleste av problemene dine i dag, er det ingen grunn til at du ikke fortsetter å bruke det. Men jeg tror dette er litt bundet til adopsjonstingen.

Er det en grunn til å bruke den [crypto]? Og for de fleste er det ikke akkurat nå, bortsett fra diversifisering av porteføljen, for spekulasjoner.

Så det er virkelig opp til oss å finne ut hva mer der ute som vi trenger å gjøre for å oppmuntre til flere av disse brukssakene.

Det er faktisk noe som på CMC vi snakker mye internt. Hvis vi er her i denne posisjonen og folk ser etter oss for å gi ideer til hva de kan gjøre med kryptoen sin, eller som et alternativ til noen av systemene de er vant til, så må vi virkelig ta den rollen a mye mer seriøst.

Enten det er å skrive interessante rapporter eller dele forskjellige typer plattformer. For eksempel forskjellige måter å tjene renter som er 100 ganger bedre enn din nåværende rente du får fra banken din. Alle disse tingene er viktige for oss å vise frem.

Så jeg tror ikke det nødvendigvis kommer i konflikt, det er veldig komplementært over tid, bare avhengig av hver persons behov.

Koronavirusoppdatering

OKEx: Jeg ønsket å vite hvordan COVID-19 har påvirket CMC. Har noe endret seg for deg? Hvilke mønstre har du lagt merke til siden viruset startet?

Carylyne: Jeg er ikke sikker på at det virkelig er noe veldig spesifikt som har påvirket CMC, bortsett fra volatiliteten i markedene. Jeg tror det er den største. Jeg har sagt dette tidligere, jeg tror sidevisningene på CMC korrelerer mye med markedets volatilitet. Så det har definitivt stor innvirkning på oss.

Det er morsomt, men mange av teammedlemmene våre er veldig vant til å jobbe eksternt hjemme. Så det har egentlig ikke påvirket folk flest så mye. Og nå spør folk oss, “har du noen tips for å jobbe eksternt? Og hvordan takler folk disse tingene? ” Så som et selskap, tror jeg vi har mer erfaring med disse tingene.

Nylig publiserte vi en blogg innlegg viser alles arbeidsoppsett hjemme. Jeg vil si det største som CMC-teamet har gjort relatert til coronavirus var Toalettpapir token. Ikke sikker på om du så det på April Fools ‘.

Så vi var som “ikke hamstre toalettpapiret ditt, dette er ikke rimelig!” Vi ønsket å parodiere det spesielle fenomenet og vise det og bringe det frem … Gjør det litt lettere for folk som gikk gjennom alt fra viruset.

Kvinner i krypto

OKEx: Selv om jeg ofte ser kvinner i forskjellige roller i vår bransje, inkludert ledelse, rapporterer mange kryptoselskaper at publikum er majoritet (noen ganger opptil 80 prosent) menn, og også stort sett 25-45 år gamle.

Har du noen tanker om dette demografiske avviket?

Carylyne: Generelt tror jeg ikke det er nødvendig på en måte å kjønnsdanne ting. I det minste for meg vokste jeg opp i et veldig meritokratisk miljø. Jeg vokste opp i Singapore hvor folk snakker mye om meritokrati og rase ikke er et tema, kjønn er ikke et spørsmål. Slike ting. Så for meg har det aldri vært noe. 

Jeg tror faktisk i krypto er det en mye bedre balanse i forholdet mellom mann og kvinne enn i teknologibedrifter generelt.

Så jeg tror det er som å finne roller, finne vinkler som er veldig interessante for begge kjønn. Og jeg tror tingen med krypto er at den er attraktiv fordi det er en stor følelse av individualisme og mye frihet. Og så føler du at du er en del av et samfunn.

Så folk blir trukket inn i den interaksjonen. Jeg tror det er mindre fokus på kvinne eller mann eller hva det enn er. Mange ledere i krypto er faktisk også kvinner. Annet enn de mannlige kolleger som vi har.

Jeg antar at jeg ikke har et sterkt syn på noen måte om hva vi skal gjøre med det. Men jeg håper at som noen her og de andre kjente kvinnelige lederne der ute [at vi] er et eksempel for de yngre kvinnene slik at de kan gjøre hva de vil uten å måtte bekymre seg for kjønnspolitikk generelt.

OKEx: Jeg vet at det er et så lastet spørsmål når du snakker om kjønn i en bransje.

Fordi vi har historiske, systemiske grunner til at de fleste av brukerne av krypto- eller kryptoinfrastruktur for eksempel ville være mannlige.

Carylyne: Ja. Tidligere jobbet jeg i AI-bransjen. Så der tror jeg det også er et veldig utbredt spørsmål fordi folk snakker mye om hva det betyr å lage en maskin for å oppdage mønstre.

Og når du tenker på det som om det er en ubevisst skjevhet hvis menneskene som trener alle maskinene er menn og / eller av et bestemt løp eller fra en bestemt type bakgrunn. Så ting som det manifesterer seg mer.

Og jeg tror med krypto, som med alt annet, vil det alltid være slags en ubevisst skjevhet der.

Så det handler mer om å forstå det, erkjenne det og deretter si at det ikke skal være slik. Det burde egentlig dreie seg om å få flere til å ha en slik mangfoldig utsikt. Men dyktige mennesker, uansett kjønn, uansett orientering.

Livet utenfor krypto

OKEx: Leser du noe akkurat nå?

Carylyne: Jeg leser mange forskjellige bøker samtidig. Men akkurat nå leser jeg en ganske tykk bok som heter Strategy: A History. Det er ganske interessant bok som sporer bakgrunnen for hvor strategien kom fra. Og det er morsomt fordi de gikk helt tilbake og startet med å analysere strategien som Gud bruker i Bibelen. Jeg har absolutt anbefalt det, det er veldig spennende.

OKEx: Hva gjør du når du først våkner, du har et morgenritual av noe slag?

Carylyne: Annet enn bare å gjøre meg klar for dagen, vanligvis våkner jeg og mediterer i 20 minutter, og så ser jeg på dagsordenen min for dagen og prioriterer den på nytt i henhold til dagens start.

Så jeg tror det hjelper å fokusere mye. Og jeg drikker også mye te gjennom dagen.

OKEx: Jeg kan ikke gi opp kaffe, men jeg er overbevist om at folk som drikker te hele dagen er jevnere og sannsynligvis mer produktive.

Carylyne: Kanskje det er kjemisk, ikke sant, på grunn av forbindelsene i te. Det skal hjelpe deg å fokusere. Det er som en liten sum som opprettholdes over tid eller noe. Jeg er ikke sikker på hvor sant det er skjønt.

OKEx: Hva slags te drikker du?

Carylyne: Jeg drikker mye løs bladte. Så som Oolong te eller nylig har jeg også drukket mye pu-erh te.

Dette intervjuet ble gjennomført av Olivia Capozzalo, OKEx’s Head of Content. Den er redigert og kondensert.

Forsidebilde med tillatelse fra Carylyne Chan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map