DeFi-trender på WeChat, Diginex IPO Nears og Bitmain avviser rykter

En ukentlig oversikt over blockchain og crypto nyheter fra Kina og Hong Kong.

Kinesiske handelsmenn fortsatte å forfølge attraktive gevinster i DeFi denne uken, og trakk Ether ut av kryptobørser for avlsdrift. I mellomtiden samlet Hong Kong-baserte digitale eiendomsfirma Diginex 20 millioner dollar fra rettet emisjon og er et skritt nærmere den planlagte Nasdaq-noteringen i slutten av september. Disse historiene og mer i ukens utgave av OKEx Insights ‘China Market Watch.

Kinesiske handelsmenn tar ut penger fra børser for DeFi-gevinster

Kinesisk etterspørsel etter DeFi fortsatte å vokse denne uken ettersom begrepet ble trent på den sosiale medieplattformen WeChat, spiking til et helt høyt søkevolum på nesten 900 000 den 2. september.

Da prisen på Ether falt fra $ 400 denne uken, og en gang falt til $ 316 den 5. september, trakk kinesiske handelsmenn sin ETH fra kryptobørs til delta i DeFi-likviditet gruvedrift. Data fra CryptoQuant viser at mengden ETH som er holdt i børsene har falt siden begynnelsen av september.

Ethereum-reserver holdt av kryptobørserMengden ETH-reserve holdt i kryptobørs. Kilde: CryptoQuant

6. september var det også rapporterte at brukerne hadde problemer med å trekke ETH og andre avkastnings-tokens fra noen børser da børsbeholdningen falt.

Viktige takeaways

  • Til tross for den økende kinesiske etterspørselen etter DeFi, førte den nylige kryptosalget til en utsletting av 1,8 milliarder dollar av total verdi låst i DeFi-markedet.
  • I forfølgelsen av likviditetsdrift er den automatiserte markedsføreren SushiSwap i fokus for kinesiske handelsmenn denne uken.

Diginex samlet inn 20 millioner dollar foran planlagt Nasdaq-børsnotering

Richard Byworth, administrerende direktør i Diginex, et selskap som tilbyr tjenester for digitale eiendeler, avslørte at selskapet oppvokst 20 millioner dollar fra en gruppe private investorer før den planlagte noteringen på Nasdaq-aksjemarkedet i slutten av september.

Ifølge Byworth fullførte selskapet en rettet emisjon av konvertible sedler fra investorer, inkludert familiekontorer i London og Hong Kong, samt et hedgefond. Han la til at den private emisjonen på $ 20 millioner fungerer som et referansepunkt for investorer for å vurdere Diginexs kommende overtakelse av 8i Enterprises Acquisition Corp.

Viktige takeaways

  • Diginex tilbyr et variert utvalg av digitale eiendomstjenester, inkludert en digital valutaveksling (EQUOS) og en krypto-depotarm (Digivault).
  • De 20 millioner dollar som er samlet inn vil bli brukt som investering for Diginex. Selskapet planlegger å krympe og flytte sine ansatte fra Hong Kong til Singapore.
  • US SEC har allerede godkjent noteringen av Diginex. Selskapet forventes å notere 23. september når det får godkjenning fra 8i-aksjonærer og Nasdaq.

Bitmain avviste rykter om nye salg av gruvedriftsmodeller

Bitmain har gitt ut en uttalelse for å avvise rykter om å lansere en forhåndssalg for sine nyeste 5nm gruvedriftsmodeller.


I følge uttalelsen erkjente Bitmain at kunngjøringen var planlagt av sin tidligere administrerende direktør, Micree Zhan, men presiserte at disse gruvearbeiderne, basert på 5 nm chips, fortsatt er i prøvefaser og ikke forventes å bli lansert i nær fremtid..

Viktige takeaways

  • Bitmain avsatte Micree Zhan som administrerende direktør i oktober 2019. Dette innebærer at Zhan ikke lenger er den juridiske representanten for Bitmain og dets datterselskaper, og derfor kan han ikke signere noen kontrakter eller innlede forretningsforhold på vegne av selskapet..
  • Uttalelse fra Bitmain indikerer at Zhans intensjon om å kunngjøre forhåndssalget av Bitmains nyeste gruvedriftsmodeller var et innsamlingsforsøk på å lure kunder.

Asiatiske markeder glir på grunn av Tesla-ledet aksjesalg

Aksjemarkedet i både Kina og Hong Kong gled denne uken. Shanghai SE Composite og CSI 300 handles for tiden til 3 255 og 4585, per pressetid, med et ukentlig fall på henholdsvis 4,41% og 5,35%. SZSE Blockchain 50-indeksen ligger i mellomtiden på 3 888, med en ukentlig verdiendring på -2,67%. I Hong Kong falt Hang Seng-indeksen 2,36% denne uken og ligger for tiden på 24 449.

Kinesiske og Hong Kong markedsindekserYtelse på kinesiske og Hong Kong markedsindekser. Kilde: Handelsøkonomi, Investing.com

Den utbredte utsalget av amerikanske tech-aksjer førte til at de kinesiske og Hong Kong-markedene gled denne uken. Salget ble ledet av Tesla, hvis aksjer har stupte mer enn 34% forrige uke og falt til $ 330. Apple og Microsoft også LED fra utsalget, og aksjekursene falt henholdsvis 6,7% og 5,4%.

Viktige takeaways

  • Beslutningen om å utelukke Tesla fra S&P 500-indeksen sist fredag ​​var nøkkeldriveren for Teslas største aksjekursfall. De nye tilleggene til indeksen er Etsy Inc., Teradyne Inc. og Catalent Inc..
  • Softbank’s formidling på 4 milliarder dollar kjøpsopsjoner på amerikanske teknologiaksjer er en utvikling handelsmenn bør spore, da det kan være årsaken bak det nylige rallyet før den nåværende reverseringen.

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner, original forskning & kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map