Det er OK å være annerledes – Crypto i Mexico

Markedet for kryptovaluta og blockchain-teknologi i Latin-Amerika er svevende. Statista – en av verdens ledende statistikkportaler, hadde avslørt at Latin-Amerika er regionen med flest kryptobrukere i verden. I følge studien var de ti beste landene som er mest involvert Brasil, Colombia, Argentina, Mexico og Chile.

Vi er glade for å invitere Mr. Coin (@mrcoinmx på Twitter) til å dele mer med oss ​​om krypto i Mexico!

1. Kan du fortelle oss om kryptokulturen i landet ditt?

I Mexico er innovasjon og entreprenørskap en sinnstilstand vi er født med. Dessverre innen krypto er det ennå ikke detonert som forventet.

Regjeringen og universitetene får mer interesse for temaer som er relatert til Fintech og utvikling hver dag, og på grunn av etableringen av nye skatteregler søker meksikanere etter nye alternativer, for eksempel å kjøpe Bitcoin for å sikre investering mot den kommende krisen.

Her er et eksempel, ved begynnelsen av året hadde den nasjonale valutaen en pris på 18 pesos per dollar, i dag er den nesten 24 pesos per dollar; meksikansk peso led en devaluering på 6 pesos på 6 måneder, dette betyr at den mistet 1/3 del av verdien i forhold til dollar.

Som grunnlegger av et Blockchain-fellesskap tror jeg at denne krisen (økonomi, regjeringens lover og Covid) vil føre oss til å BUIDL et sterkt økosystem som vedtar nye teknologier som DeFi de mest interessante temaene som Mr.Coin-fellesskapsmedlemmene søker og ber om.

2. Kan du dele noen vellykkede kryptoprogrammer i ditt land med oss?

Et av medlemmene i Mr.Coin-samfunnet bygde en vellykket Blockchain-basert virksomhet kalt Binde.io, som er en oppstart som tilbyr B2B-tjenester på Contracts Automation and Evidence Management. De utvikler løsninger for å gi tillit mellom forretningspartnere, fra Contract Automation til Evidence Management som gjør det mulig for partnere å revidere relevante hendelser i sine transaksjoner ved hjelp av BitcoinSV Blockchain.

3. Hva gjør folk med kryptoen sin, gjør de HODL eller handler de?

De fleste handler med det, men med økningen av DeFi begynte de å bruke stabling- og utlånsplattformer for å få mer inntekt.

4. Hvor populær er krypto i ditt land?

Bitcoin, Ether og poletter du finner i lokale børser er de mest populære. Noen ganger går det mainstream for eksempel når Bitcoin Moons 20% eller når det går ned mer enn 15%.

5. Hva er ditt lands syn på kryptoregulering?

Dessverre forstår ikke de ansvarlige for regelverket 100%, de vet at denne CryptoBlockchainRevolutionen vil forandre mange aspekter av det globale livet, det er derfor vi har verdens første fintech-lov, men problemet er at dette ikke hjelper økosystemet til BUIDL.

6. Spør vennen din eller familien din, hvis de velger å akseptere 50 USD eller 1 BTC for øyeblikket du tilbyr, hva blir svaret deres?

Alle vet at Bitcoin har stor verdi, så jeg kan si at alle vil velge 1 BTC, spesielt hvis de spør venner og familie.

7. Finnes det Bitcoin-minibanker i landet ditt?

Ja, det er en like i nærheten av der jeg bor.

8. På en skala fra 1 til 10 (10 er den enkleste), hvordan vil du rangere bekvemmeligheten og tilgjengeligheten for folk å kjøpe Bitcoin med fiat?

Det avhenger mye av hvor mye informasjon du er interessert i å gi (KYC) eller kunnskapsnivået du har for å endre fiat for Bitcoins ved hjelp av P2P, minibank, børser, OTC-plattformer osv. Derfor fokuserer vi på et månedlig møte til lære flere og flere mennesker muligheter for å få tilgang til denne kryptoverden. I en hvilken som helst hjørnebutikk som OXXOs kan du sette inn penger i lommeboken for å kjøpe bitcoin. Så svaret mitt ville være 10.

9. Hvilke børser går det til investorer / tradere i Mexico? og hvorfor?

I México har vi minst fem kryptobørser, men de fleste brukerne bruker bare en av dem.

Det er litt morsomt fordi gebyrene vi ofte betaler på denne børsen ikke er konkurransedyktige. Tilliten som er oppnådd med markedsføringskampanjene er nok til at brukerne fortsetter å bruke dem, men når brukerne finner ut at de kan få bedre tjenester og produkter med børser som OKEx, hvor de kan generere verktøy ved å lagre Cryptos og venter på en handel , betaler mindre avgifter og tilstrekkelige handelsverktøy for de som ønsker bedre opplevelser, de bytter til å bruke oftere denne børsen.

11. Er det noen handlingsplan med universiteter, myndigheter eller samfunn for å akselerere blockchain-adopsjon?

Ja, vi nådde noen lokale universiteter og Blockchain-prosjekter fra Asia for å jobbe skulder til skulder og bringe kunnskap til studentene når covid ender.

Til slutt, kan du gi et tilbud eller en sum for leserne våre, hvordan tror du fremtiden for krypto kommer til å bli som i ditt land?

"Blockchain er i de tidlige trinnene, akkurat som big bang, vi ser bare begynnelsen på en fantastisk fremtid"

Følg Mr. Coin på Twitter for å få mer info om krypto i Mexico!

Følg OKEx Academy på Twitter hvis du har spørsmål til oss:

Registrer deg og sett inn eller bytt minst 10 USDT for å tjene 3 USDT ny brukerbelønning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map