Elon Musk promoterer Bitcoin, DOGE pumper og dumper, Reddit samarbeider med Ethereum Foundation

Ukens nyheter – Kryptovalutaverdenens største historier i uken

Denne uken har vært spesielt intens for blockchain og kryptovalutaområdet etter den høyprofilerte detaljinvesteringene fra Wall Street Bets til sterkt kortsluttede aksjebedrifter – spesielt GameStop. Etter at hedgefond hadde pådratt seg store tap på kort tid, håndhever investeringsplattformen Robinhood nye restriksjoner for detaljbrukere. I sin tur skapte dette en massiv bølge av nye påmeldinger for kryptovalutautveksling da Tesla-grunnlegger Elon Musk endret sin Twitter-bio for å støtte Bitcoin.

Denne historien er imidlertid bare en av mange bemerkelsesverdige hendelser som skjedde denne uken. Her er alt du trenger å vite i ukens utgave av OKEx Insights ukens nyheter.

Elon Musk endrer Twitter-bio til "#bitcoin"

Kanskje den største nyheten som skjedde denne uken kom fredag ​​morgen da gåtefulle Tesla-grunnlegger Elon Musk endret sin Twitter-biografi til å bare lese "#bitcoin" før tvitring: "I ettertid var det uunngåelig."

Tweeten forårsaket opprør på sosiale medier og fikk mange andre høyprofilerte personer til å speile Twitter-biografiene sine til Musk’s. I tillegg sendte den nesten umiddelbart prisen på BTC i været til så høyt som $ 38,600 ish over globale kryptokursutvekslinger..

Viktige takeaways

  • Elon Musk har lenge vært en favoritt for Bitcoin- og kryptovaluta-fellesskapet, så hans tilsynelatende tilslutning til den ledende digitale eiendelen har vært etterlengtet og mye feiret.
  • Den økende interessen etter Musks tweet har fått mange kryptokursutvekslinger til å oppleve forverret ytelse eller direkte krasj.

Dogecoin pumper til over $ 0,08 på Wall Street Bets-hypen

Berømte kryptokurrency og meme-mynt DOGE opplevde en meme-tastic pumpe denne uken av kraften i Wall Street Bets ‘høyprofilerte korte klem av Wall Street hedgefond. Prisen på en mynt steg i været fra $ 0,007 til $ 0,085 før den falt til omtrent $ 0,03, i skrivende stund..

Viktige takeaways

  • Så meme-verdig som Dogecoin kan være, DOGE-pumper er historisk kortvarige. De har også signalisert markedstopper, slik det var helt i begynnelsen av januar 2018.
  • Det ser ut til å være liten faktisk sammenheng mellom Wall Street Bets ønske om å tvinge tap på hedgefond og DOGEs pumpe – med tanke på at institusjonelle investorer ikke har noen interesse i mememynten, overhodet.

Prisen på DOGE pumpet mot BTC, men gevinster er historisk kortvarige. Kilde: TradingView

MicroStrategy exploring betyr å skaffe seg mer BTC

Den berømte Bitcoin-oksen Michael Saylor og hans selskap, MicroStrategy, føler seg tilsynelatende ikke mett med 70 784 BTC – for tiden verdt over 2,4 milliarder dollar – holdt i selskapets statskasse. I forretningsinformasjonsselskapets Q4-resultater, Saylor bemerket at "vi vil utforske ulike tilnærminger for å skaffe ekstra bitcoin som en del av vår overordnede forretningsstrategi."

Viktige takeaways

  • Selv om MicroStrategy ikke har beskrevet noen tilnærminger, åpner sitatet døren for spekulasjoner om at firmaet kan se på Bitcoin-gruvedrift – selv om det fortsatt er rent spekulativt..
  • Saylors Bitcoin bullishness er kjent, og selskapet hans er det også utforske utvikling av Bitcoin dataprodukter.

MicroStrategys aksjekurs har steget det siste året etter aggressive BTC-kjøp. Kilde: Google

Gråtoner inneholder flere tillit knyttet til altcoins


Grayscale, den mest berømte crypto asset manager i bransjen, har la til ytterligere seks stoler på kjente altcoins. De nye tillitene er knyttet til DOT, AAVE, XMR, ADA, ATOM og EOS.

Nyheten følger tidligere tillit inkorporeringer fra tidligere denne måneden knyttet til LINK, XTZ, BAT, MANA, LPT og FIL.

Viktig takeaway

  • Dannelsen av tillit fra gråtoner betyr ikke at firmaet garantert vil lansere nevnte produkter. Imidlertid vil muligheten for økt institusjonell eksponering for altcoins ha en viss følelse av spesielt bullish på det nevnte utvalget, gitt at Grayscale for tiden har mer enn 25 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning..

Reddit samarbeider med Ethereum Foundation

Reddit samarbeider angivelig med Ethereum Foundation for å akselerere utviklingen av det berømte nettforumets Community Points. I et innlegg på Ethereum subreddit, admin "jarins" skrev:

"Vår intensjon er å akselerere fremdriften som gjøres med skalering og utvikle teknologien som trengs for å lansere store applikasjoner som Community Points på Ethereum. Skaleringsteknologien utviklet gjennom dette partnerskapet vil være åpen og tilgjengelig for alle å bruke."

Viktige takeaways

  • Reddit har allerede eksperimentert med Ethereum-baserte tokens på to subreddits – r / Cryptocurrency og r / FortNiteBR – og ønsker å ansette flere back-end-ingeniører for kryptoutvikling.
  • Vellykket implementering av Ethereum-baserte Community Points på Reddit vil gå veldig langt mot vanlig adopsjon av kryptovalutaer på sosiale medier.

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner og kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map