Institusjonelle Bitcoin Bulls, TRON Report, Bitmain Infighting: Crypto News of the Week

Denne uken så Bitcoins (BTC) prisvekst over $ 10 000 for første gang siden februar i påvente av at den tredje blokkbelønningen halveres, planlagt til tirsdag 11. mai.

Nyheter fra kryptoindustrien denne uken inkluderte bullish BTC-investeringer, høyt profilert bedriftsdrama og de skuffende effektene av streng amerikansk verdipapirlov.

Topp fem historier denne uken

Paul Tudor Jones ’fond kan handle BTC-futures som en sikring mot inflasjon

7. mai hedgefondssjef og makroinvestor Paul Tudor Jones kunngjort at hans Tudor BVI-fond er forberedt på å handle Bitcoin-futures.

I et brev til investorer med tittelen “Den store monetære inflasjonen” fortalte han investorer at han satset på Bitcoin – som han kvalifiserte som en butikk med verdi. Han sa at hans tur mot BTC var motivert av den enestående pengepolitikken som for øyeblikket ble innført for å redusere effekten av COVID-19-pandemien..

Som mange før ham, Jones sammenlignet Bitcoin med gull og sa: “Bitcoin minner meg om gull da jeg først kom inn i virksomheten i 1976.” Når det gjelder hvor mye som ble investert, bemerket Jones at for å kjøpe BTC-futures var fondet forberedt på å starte med en maksimal “lav ensifret eksponeringsprosent” av netto eiendeler, som for tiden ligger på rundt 22 milliarder dollar.

Takeaways:

1. Mange i kryptoindustrien har hyllet nyheten som validering av krypto – og spesielt Bitcoin – som en aktivaklasse og en signal av mer institusjonelle investeringer som kommer.

2. Tidspunktet for Jones ‘store avsløring – like før Bitcoins blokkbelønningshalvering – bør bemerkes. Jones gjorde bevisstheten om halveringen tydelig i hans investorbrev.

Som mange analytikere forutsa, har den siste uken som har ledet opp til Bitcoins blokkbelønning som halverer myntprisen steget over 12 prosent for å handle nær $ 10.000. BTC fikk denne uken nesten 150 prosent i verdi siden krasjet i midten av mars.

3. Dette er egentlig ikke Jones ’første interaksjon med Bitcoin. I følge Bloomberg, investoren eide tidligere BTC i 2017 og solgte den nær sin høyeste verdi på $ 20.000 per mynt.

TRON rapporterte å motta $ 2 millioner i koronavirusrelatert hjelp fra den amerikanske regjeringen

5. mai rapporterte blockchain-plattformen Tron (TRON) at firmaets amerikanske baserte team hadde mottatt kontanthjelp som en del av CARES-loven. Rapporten, publisert på det som ser ut til å være to av dets offisielle kinesiske sosiale mediekontoer, hevder at firmaet hittil har mottatt cirka 2 millioner dollar i småbedriftslettelser og forventer en ny gruppe COVID-19-relatert hjelp.

Merkelig, innleggene på Tron’s WeChat og Weibo om emnet siterer “utenlandske mediarapporter” og “personer som er kjent med saken.” Som kilde lenker Trons WeChat-innlegg også til det som ser ut til å være en persons konto på Weibo, som angivelig leverte den opprinnelige rapporten, og i sin tur siterte “industriinnsidere.”

Tron har ennå ikke bekreftet nyheten direkte på kinesisk eller engelsk, med en talsperson for Tron Foundation Blokken på torsdag “vi kan ikke kommentere.”


OKEx Insights nådde også ut firmaet for kommentar, men har ikke mottatt svar innen pressetid.

Takeaways:

1. Både det enkelte Weibo-innlegget og Trons offisielle innlegg henviser eksplisitt til forestillingen om at Tron som mottar hjelp fra den amerikanske regjeringen, beviser selskapets legitimitet og “verdi” i amerikanske regulators øyne..

2. Tron-grunnlegger Justin Sun er viden kjent i bransjen for sin skamløs kampanje av sin blockchain (hvis tagline likevel er “desentraliser nettet”) og tilhørende prosjekter og hans forseggjorte PR-stunts.

3. Crypto Twitter (på engelsk) møtte nyheter med raseri, husker Suns uten tvil mest berømte stunt – et rekordstort $ 4,5 millioner bud i en veldedighetsauksjon for å spise lunsj med Warren Buffet i fjor. Kritikken dreier seg generelt om argumentet om at Tron – selv om det amerikanske firmaet teknisk sett kan kvalifisere for lettelse – faktisk ikke trenger nevnte bistand, og når de søker om det, tar de bort fra små bedrifter som faktisk gjør det.

Telegram forteller amerikanske investorer at de ikke lenger kan finansiere blockchain-prosjektet TON

4. mai kryptobransjens favoritt messenger-app, Telegram, sendt et brev til amerikanske investorer i den etterlengtede blockchain-protokollen, TON, som ba dem om å forlate prosjektet.

Firmaet sier at det vil tilbakebetale amerikanske investorer 72 prosent av midlene sine (dette er en oppdatering fra forrige ukes varsel til alle TON-investorer, som ga dem muligheten til å ta en refusjon på 72 prosent nå eller vente til april 2021 for en 110 prosent refusjon via lån).

Tiltaket er i forbindelse med pågående rettslige skritt mot Telegram av U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). TON skulle opprinnelig lanseres i oktober 2019 etter at Telegram samlet inn 1,7 milliarder dollar i to private salg av plattformens token, GRAM. Lanseringen ble forsinket på grunn av en nødsituasjon arkivert av SEC samme måned, og beskyldte Telegram for å forberede seg på å selge uregistrerte verdipapirer til amerikanske investorer.

I forrige måned kunngjorde firmaet en ytterligere lanseringsforsinkelse til april 2021, etter en rettsavgjørelse i den pågående SEC-saken. Telegram forklarte sin siste beslutning om å utelukke amerikanske investorer fullstendig ved å sitere en “usikker regulatorisk holdning i USA.”

Takeaways:

1. Tilbake i 2018, Telegram arkivert for unntak med SEC for salg av GRAM – eller rettere sagt rettigheter til tokens, som bare vil bli levert når TON lanseres – til akkrediterte amerikanske investorer. SECs beredskapshandling i 2019 hevdet at når GRAM er lansert, vil investorer og Telegram kunne selge tokens, som ikke er registrert som verdipapirer i USA, for fortjeneste.

2. Industrihype rundt TON er drevet av det faktum at det forventes å bli integrert i selve den populære messenger, og potensielt sørge for umiddelbar, utbredt adopsjon. Telegram selv har ikke bekreftet noen detaljer om hvordan TON vil bli implementert, bortsett fra å si at det vil være en åpen kildekode, desentralisert protokoll.

Square Cash App ser rekordhøye kvartalsvise Bitcoin-inntekter

Kryptovennlig betalingsapp Square rapporterte en rekord på 306 millioner dollar i inntekter fra Bitcoin-salg i fjor i en inntjeningsrapport som ble publisert 6. mai. I mars fortalte selskapet investorer at det hadde sett økt “adopsjon og engasjement” med BTC-investering de siste ukene..

Takeaways:

Tidspunktet for tallene på Square signaliserer at interessen for Bitcoin øker i lys av markedsforholdene knyttet til koronaviruspandemien.

Gruvedriftgiganten Bitmain execs kjemper bokstavelig talt om firmaet

I går 8. mai var Bitmain-medstifter Micree Zhan – som ble forvist fra firmaet i fjor av medstifter Jihan Wu – tydeligvis involvert i en fysisk konfrontasjon med en annen Bitmain-leder over selskapets dokumentasjon.

Hendelsen fant sted på Industry and Commerce Bureau i Beijing, hvor Micree angivelig hentet et dokument som beviser at han har status som en juridisk representant for firmaet Beijing Bitmain Technology.

En av Bitmains toppledere, Luyao Liu, konfronterte Micree da en mengde ble dannet rundt dem i bygningen og tok dokumentet fra ham i det dukket opp å være en fysisk kamp. Begge parter ble angivelig arrestert.

Senere den dagen, Bitmain utgitt en uttalelse som sier at Luyao er den “nåværende juridiske representanten” for selskapet. Notatet understreket også at Micree “ikke lenger har noen stilling” hos Bitmain.

Takeaways:

1. Bitmain’s pågående interne dramaer fortsette mens selskapet angivelig forbereder seg på å bli børsnotert i USA.

2. Per november 2019 dominerte Bitmain a 75 prosent andel av maskinvaremarkedet for kryptodrift.

Følg Okex Insights:

https://t.me/OKEx_Insights

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map