Kartlegging av Indias Blockchain Ecosystem – Coinpaprika & OKEX rapport

Denne rapporten ble skrevet av Coinpaprika & OKEx. Det tar sikte på å dele innsikt i et globalt perspektiv på ulike nye markeder som vokser raskt over hele verden når det gjelder handelsvolum. Denne rapporten er en del av en serie med fokus på det kryptomarkedet i India.

Vi tilskriver drivkraften til det indiske kryptovalutamarkedsutviklingen til tre hovedfaktorer, nemlig innvandrere, finans og myndighetspolitikk. India er et av de raskest voksende kryptomarkedene og gradvis innhenter utvikling av kryptovaluta. Det forventes at den globale markedsandelen for kryptotransaksjoner i det indiske markedet vil øke betydelig i 2020-2022. Det er også verdt å merke seg at konkurransen mellom lokale og globale store krypto-børser i det indiske markedet vil bli stadig hardere. Det forventes at børser styrer fokuset på å forbedre stabiliteten til derivatproduktene og tilby mer varierte innskuddskanaler for brukere.

For å oppsummere tar denne rapporten sikte på å analysere de største partene som er involvert i utviklingen av det indiske kryptomarkedet, samt kortsiktige og langsiktige problemer de kan støte på. Vi håper at denne rapporten kan hjelpe deg med å forstå årsakene bak den raske utviklingen av det indiske kryptomarkedet.

Indias Large Remittance Demand fremmer bruken av kryptovaluta.

Cryptocurrency har to store applikasjonskrav i India. Den første brukes som et grenseoverskridende overføringsmedium; den andre er som et redskap for konvertering til en mer stabil fiat-valuta. India er verdens største befolkningsutstrømningsland, med mer enn 17 millioner innvandrere i 2019, tett fulgt av Mexico og Kina.

India er et land med sterk familiebinding, og et stort antall innvandrere har generert en sterk etterspørsel etter pengeoverføringer til India. Mengden pengeoverføringer fra indiske innvandrere har vært den høyeste i verden gjennom årene.

Globale overføringsgebyrer er ujevne. De høye remitteringsgebyrene i mange afrikanske land har økt det globale gjennomsnittet, noe som resulterer i et gjennomsnittlig pengeoverføringsgebyr på 7,4 USD. Mens India er rundt 6,82 USD, litt under gjennomsnittet, på grunn av den enorme etterspørselen etter pengeoverføringer i India, var remitteringsgebyrene i India i 2019 så høye som 5,67 milliarder dollar..

Indias Large Remittance Demand fremmer bruken av Bitcoin.

Ved å bruke Bitcoin eller andre kryptovalutaer, for eksempel XRP, som et grenseoverskridende betalingsmedium, kan Indian faktisk spare et stort antall pengeoverføringer. For øyeblikket er Mexico det nest største overføringslandet etter migrerende India, et veldig betydelig volum overføringer mellom den meksikanske pesoen og den amerikanske dollaren utføres av kryptovaluta-transaksjoner. I henhold

til blockchain media The Block, fra og med 2020 Q1, har kryptokursutveksling Bitso fanget mer enn 2% av USA til Mexico overføringsmarked, til og med den spanske bankkjempen Santander bringer nå sin Ripple-drevne betalingsløsning til Mexico i år for å fange trenden.

Vi tror at med åpningen av politikk vil India være det neste Mexico, og kryptovaluta som et betalingsmedium over landegrensene vil utgjøre en stor forskjell i det indiske markedet. På grunn av stor pengeoverspørsel vil det drive velstanden til veksten i digital valuta i India i lang tid.

Kryptovaluta som et kjøretøy for å konvertere indisk rupi til andre mer stabile fiat-valutaer.

Verdien av Indian Rupee er ikke stabil, spesielt under COVID-19-epidemien. Valutakursen mellom Rupi og USD fortsatte å stige, noe som førte til at førstnevnte gikk inn i konstant avskrivning.

Imidlertid har India stor etterspørsel etter amerikanske dollar, som netthandel på Amazon, Netflix-abonnementer osv. Enten det er på grunn av bevarelse av rupi eller etterspørsel fra forbrukerne, med konstant avskrivning av rupien, har indianerne et sterkt behov for å konvertere Rupee til mer stabil fiat-valuta.

På grunn av strenge valutareguleringer er det imidlertid veldig vanskelig å konvertere rupi direkte til amerikanske dollar. Derfor vil de fleste indianere velge å konvertere rupi til Bitcoin og deretter til amerikanske dollar gjennom C2C-handelsplattformer som LocalBitcoins og Paxful..

Som vist på nedenstående diagram fortsatte C2C-handelsvolumet i India å øke, spesielt på Paxful. I løpet av epidemien nådde handelsvolumet i Rupee en ny høyde. I tillegg til C2TC-handel, byttes et stort antall rupier til Bitcoin gjennom chatgrupper, som WhatsApp, Telegram og Facebook, som deretter konverteres til amerikanske dollar. For å opprettholde eiendelens verdi blir kryptovaluta brukt som et kjøretøy for å konvertere rupi til en mer stabil fiat-valuta i India.

Merk at politiske faktorer i stor grad påvirker denne handlingen. Når økonomien begynner å bevege seg mot et friere og mer rettferdig marked, der indianere har lov til å veksle amerikanske dollar fritt, vil Bitcoin bli unødvendig for dem. Dessuten, om kryptovaluta brukes til betaling over landegrensene eller konvertering til en mer stabil lovlig valuta, bruker Indian bare kryptovaluta som medium. Det genererer kolossalt handelsvolum, men det betyr ikke at de vil ha Bitcoin eller andre kryptokurver i lang tid.

Løsnet politikk fremmer utvikling av kryptovaluta i India

I tillegg til de ovennevnte to kravene, hjelper løsningen av regjeringens politikk også til å fremme utviklingen av det indiske kryptovalutamarkedet. Siden 4. mars 2020 har Høyesterett i India avskaffet Bankbank Indians (RBI) bankforbud mot kryptovaluta, Indias samlede kryptovalutamarked har blitt velstående igjen, spesielt reflektert i børsenes handelsvolum.

Fra perspektivet til lokale børser i India, tar CoinDCX og WazirX som et eksempel, kan vi se at fra 4. mars 2020 har handelsvolumet økt.

Etter at politikken ble løsnet, ble økningen i handelsvolum ikke bare reflektert i lokale børser, men også i de store globale børsene..

Ifølge data fra Similarweb har Q1 i 2020 økt trafikken til større sentraler fra India. Blant dem var OKExs besøk fra India den høyeste økningen og nådde 545,56%. Og ifølge OKEx steg nyregistrerte brukere fra India med 4100% i samme periode. OKEX avslørte også at de snart vil lansere en P2P-handelsplattform i India, og indiske brukere vil kunne kjøpe Bitcoin 、 USDT og andre kryptovalutaer med Indian Rupee via flere betalingskanaler. I tillegg kunngjorde også den andre internasjonale børsen Kraken at den ville utvide seg til det indiske markedet i 2020. Det er forutsigbar at markedskonkurransen i India vil bli stadig hardere..

Kartlegger Indias Blockchain Ecosystem

For tiden er det indiske kryptokurrencyøkosystemet fortsatt under utvikling og forbedres gradvis når det gjelder utveksling, media og grunnlag.

I april 2018 utstedte Central Bank of India et rundskriv som forbyr å regulere finansinstitusjoner fra å tilby tjenester til kryptovirksomheter. Bankene lukket deretter kontoene til krypto-børsene og forårsaket omfattende skade på kryptoindustrien. Noen få børser har stengt på grunn av bankrestriksjonen, som Koinex, Coindelta, Coinome og Zebpay. De resterende børsene taklet forbudet ved å lansere C2C-handelsplattformer, som WazirX, Buyucoin og Giottus.

Siden mars 2020 har Høyesterett i India opphevet RBI-bankforbudet mot kryptokurrency. Mange børser har koblet bankinnskudd på nytt, noen lukkede børser starter på nytt, og noen nye børser vil åpne. Nedenfor er de eksisterende børsene i India.

WazirX

WazirX ble grunnlagt i februar 2014 og kjøpt opp av Binance i november 2019. WazirX er også en av de største lokale børsene for kryptovaluta i India. Det gir spothandel, inkludert C2C og spotmarkeder.

I tillegg gir WazirX også brukere å konvertere fiat-valutaer til USDT, men det er begrensninger på konverteringsbeløpet. Avhengig av brukernes porteføljestørrelse, kan de kjøpe opptil 3000 USDT i en enkelt kjøpsordre.

Når det gjelder innskudd, kan brukerne sette inn INR via UPI / IMPS / NEFT / RTGS.

Wazirx ’gjennomsnittlige handelsvolum nådde USD 2,8 millioner i april 2020, hvorav 16% kommer fra BTC / INR; 14% kommer fra USDT / INR. Per i dag er WazirX den største lokale børsen i India.

Bitbns

Bitbns ble grunnlagt i desember 2017. Det tilbyr spothandel, inkludert C2C og spotmarkeder. Det tilbyr også marginhandel med 1x gearing. Når det gjelder innskudd, støtter Bitbns flere innskuddsmuligheter, inkludert UPI, BHIM, Tez, Paytm, Phonepe, NEFT / IMPS / RTGS. I april 2020 var Bitbns gjennomsnittlige handelsvolum nær USD 600 000. Blant dem kommer 51% fra BTC / INR, og 39% kommer fra USDT / INR.

Coindcx

Coindcx ble grunnlagt i april 2018 og er en av de største lokale børser for kryptovaluta i India. Det gir spothandel, futures og marginhandel. Blant disse er futures – kjent som DCXfutures – drevet av sitt strategiske partnerskap OKEx, og til gjengjeld for å gi OKEx fotfeste i det indiske markedet. Ved å bruke DCXfutures vil indianere kunne handle kryptoderivater. Når det gjelder innskudd, kan brukerne sette inn INR via IMPS eller UPI. Hvis brukere ikke har fullført KYC-bekreftelser, kan de bare sette inn / ta ut opptil 10 000 INR; KYC-verifiserte brukere kan sette inn opptil 1,00,000 INR & ta ut opptil 2.00.000 INR.

Coindcx handelsvolum økte i slutten av april 2020, med et gjennomsnittlig 24-timers handelsvolum opprettholdt på 200 000 USD. Blant dem er 85% av handelsvolumet bidratt med BTC / INR.

ZebPay

ZebPay ble grunnlagt i oktober 2014, og i september 2018 kunngjorde den nedleggelsen av virksomheten, og skyldte den på de indiske myndighetene. I mars 2020 åpnet ZebPay igjen i India. Det gir spothandel, inkludert C2C-markedet (INR & AUD) og spotmarked. Når det gjelder innskudd, kan brukerne sette inn INR via NEFT, RTGS eller IMPS. Etter gjenåpningen har ZebPay-vekst i handelsvolum vært sterk og det gjennomsnittlige handelsvolumet nådde USD 1,2 millioner i april 2020, hvorav 73% kommer fra BTC / INR.

Annen

Dessuten er det mange andre kryptokursutvekslinger i India:

Sammendrag

Flere drivkrefter fremmet den raske utviklingen av det indiske kryptovalutamarkedet, inkludert

  • Indias store overføringskrav oppmuntrer til bruk av kryptovaluta;
  • Kryptovaluta som et middel for å konvertere rupi til mer stabile fiat-valutaer;
  • Løsne regjeringspolitikken for å fremme utviklingen av kryptokurrencymarkedet i India.

Basert på de ovennevnte faktorene, har handelsvolumet til lokale indiske børser, som WazirX, CoinDCX, Zebpay, etc. steget i været sammen med globale større børser som OKEx, Kraken, Bitstamp, osv. Trafikken fra India økte også i første kvartal 2020. Det er forutsigbar at markedskonkurransen i landet vil bli stadig sterkere i 2020.

Men vi kan også se noen kortsiktige og langsiktige problemer i det indiske markedet. På kort sikt, på grunn av det nåværende fraværet av regulatorisk klarhet, fortsetter noen banker å nekte tjenester til kryptobørs. Kryptovalutamarkedet trenger gunstigere reguleringspolitikker, inkludert skatteforpliktelser. På lang sikt, om kryptokurrency brukes til betaling over landegrensene eller for konvertering til mer stabil lovlig valuta, har bitcoin ikke blitt brukt der ikke som en butikk med verdiendepunkt, men snarere som en kanal, så den vil ikke bli holdt i lang tid. Og det er også sterkt påvirket av politiske faktorer. Det betyr at når økonomien beveger seg mot et friere og mer rettferdig marked, er bitcoin ikke lenger nødvendig for indianere. Men selv som et verktøy-token har etterspørselen etter bitcoin økt dramatisk i land der fiat-valutaen har svekket seg betydelig. Vi vil fortsette å observere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map