OKB Ecosystem Monthly Report (des. 2019 – jan 2020)

Månenyttåret har nettopp gått. Vi ønsker dere alle et sunt og velstående år for rotta! I januar fokuserte OKB på å utvide lagringsstøtten, og vi har dannet partnerskap med 3 virksomheter for å sikre sikker lagring av OKB. Vi har også utvidet OKB-handelskanalene og lagt til en ny EURO-innskuddskanal. For å møte behovene til våre millioner OKB-holdere over hele verden, var vi vert for 5 fellesskapsmøter i forrige måned for å lytte til deres verdifulle forslag og tilbakemeldinger.

Fra i dag har OKB dannet økologiske partnerskap med 32 virksomheter globalt, og har åpnet deponeringskanaler for dusinvis av store land og områder, inkludert USD, EURO, Sør-koreansk vant, Vietnamesisk Dong og Indonesisk rupi. Vi har også listet OKB-handelspar på mange større børser takket være teamets samlede innsats. Det som er mer spennende er at OKB spilte utmerket ytelse i januar! I 2020 vil vi fortsette å perfeksjonere OKB-økosystemet for å kjøre OKB til nye høyder.

1. OKB registrerte 3,42 USDT i januar med 25% økning på mamma

OKB har oppnådd gode resultater i markedet i januar og mottatt verdensomspennende støtte fra brukere.

I januar steg OKB fra 2,61 USDT til 3,26 USDT, og økte med 24,9%. Den høyeste i januar var 3,42 USDT.

2. OKB lagringsstøtte og sirkulasjon

Flere bedrifter og børser har kommet inn i kryptomarkedet det siste året for å ta en andel av denne økende industrien, det gjør også svindel og svindel; Beskyttelse av eiendeler har derfor blitt en stor bekymring for brukerne. OKB har vært på utkikk etter måter å dekke OKB-brukernes behov for sikker lagring og sirkulasjon, og dette vil være et viktig grunnlag for at OKB skal realisere verdimaktivering i 2020.

I januar fokuserte vi på å dyrke partnerskap med anerkjente virksomheter i kryptoindustrien, og utvide OKB-lagringsstøtte for hardware-lommebøker, kontraktlommebøker og skylagring, slik at brukere kan holde eiendelene trygge.

7. januar 2020 inngikk vi et samarbeid med Portto, et taiwansk kontraktslommebokfirma for å støtte lagring av OKB i lommeboken deres, Blocto.

Blocto er en av de enkleste å bruke blockchain-lagringstjenester. Gjennom Blocto kan OKB-holdere lagre eiendelene sine trygt og samtidig nyte en god brukeropplevelse fra selskapet.

9. januar 2020 inngikk vi et samarbeid med Cool Wallet, et globalt maskinvarepungeselskap for å støtte lagring av OKB.


For å øke brukernes bevissthet om aktivasikkerhet og takke for at de fortsatte støtten, har vi også organisert en gratis OKB-maskinvarepungebutikk med Cool Wallet, som gir ut bærbare OKB-lommebokkort som godtas i forskjellige butikker til de heldige vinnerne.

10. januar 2020 slo vi oss sammen med Hoo, en skybørs for offentlig kjedeverdi for å støtte lagring av OKB i Hoos lommebok.

Svindel og phishing-angrep har alltid vært den største trusselen for kryptohandlere. Med nye kryptobrukere som kommer inn på markedet og kjøper OKB hver dag, gjør vi vårt beste for å sikre OKB-brukernes eiendeler.

Fra og med i dag har OKB dannet partnerskap med 9 bransjeledende lommebøker, inkludert Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket og Cobo.

3. Flere OKB-handelskanaler

Vi har jobbet for å øke likviditeten og konkurransekraften til OKB i markedet. I januar har vi videre taklet barrierer for verdiutveksling for OKB-handelskanaler.

9. januar 2020 er OKB offisielt notert på Bitlocus, den europeiske C2C-børsen. Brukere kan nå handle OKB med EUR direkte.

OKB støtter en rekke vanlige handelsmetoder i Europa, som SEPA, SWIFT og VISA. Å være verdens tredje største kryptomarked, har lansering av OKB-handel i EURO-sonen en dyp innvirkning på den økologiske konstruksjonen til OKB. Vi vil fortsette å dyrke det europeiske markedet i fremtiden.

16. januar 2020 har OKB inngått et samarbeid med CoinBene for å liste opp OKB-spotpar.

Per i dag har vi inngått et samarbeid med åtte store C2C-børser, inkludert Bitfinex, ALINIEX, Probit og Indodax for å støtte kjøp av OKB med USD, EUR, vietnamesisk Dong, Sør-koreansk vant og Indonesisk rupi, etc. Når det gjelder spot OKB er nå notert på et dusin vanlige børser, for eksempel Bitmax, Bitfinex og BiKi, med over 40 store aktiva handelspar tilgjengelig.

4. Utvide OKB-fellesskapet

Community er et viktig bånd mellom OKB-brukere og OKEx. Nylig mottok vi mange hjertevarmende hilsenvideoer fra våre globale brukere på engelsk, koreansk, japansk, arabisk, kantonesisk, malaysisk, indisk, tamil og andre morsmål..

6. og 10. januar 2020 arrangerte vi kampanjer for å gi våre gratis OKB- og OKB-lommebokkort for å samle verdifulle forslag fra brukere angående lanseringen av OKB-bilreservasjon og hardware-lommebok-tjenester.

Vi forstår at OKB-økosystemet er uatskillelig fra fellesskapet, derfor ønsker vi å bygge et brukersentrert fellesskap der vi alltid kan lytte til kommentarer og forslag direkte fra brukerne, slik at vi kan fortsette å forbedre våre tjenester.

Takk for all støtten de siste årene, vennligst gi oss beskjed om dine forslag og tilbakemeldinger, slik at vi kan perfeksjonere OKB-økosystemet for deg!

Fortell oss hva du tenker på [e-postbeskyttet]!

Følg OKEx på:

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map