OKB Ecosystem Monthly Report – February 2020

I februar fortsatte OKB-økosystemet å få gjennombrudd innen ulike aspekter, for eksempel å utvikle nye applikasjonsscenarier, forbedre OKB-deflasjonsmodellen, utvide partnere og handelskanaler og konstruere OKB-fellesskapet.

– Testnettet til OKChain og OKEx DEx ble offisielt lansert, og forventes å være til fordel for OKB-holdere;

– OKB har fullført 7. tilbakekjøp og forbrenning, og totalt 700 millioner utstedte OKB vil bli brent. Siden da har OKB gått inn i tiden med absolutt deflasjon og blitt verdens første fullt sirkulerende plattformtoken;

– OKBs interne og eksterne applikasjonsscenarier utvides ytterligere;

– Totalt 5 nye OKB-handelskanaler ble lagt til for spothandel og ventende ordredrift.

– Flere titalls samfunnsinteraksjoner på nettet ble organisert for millioner av brukere over hele verden.

Fra og med i dag har OK Blockchain Foundation utviklet mange OKB-brukstilfeller med OKEx, inkludert konstruksjon av opptil 13 plattformbaserte applikasjonsscenarier som rabatt på handelsavgift, OKEx Jumpstart, OKB-handelsmarked osv. Sammen med 35 eksterne applikasjonsscenarier, som dekker applikasjoner for betaling, markedsdata, lommebok, utlån og formuesforvaltning, cybersikkerhet, reise, livsstil og underholdning, som gjør det mulig for OKB-holdere å kjøpe produkter eller tjenester med OKB-token.

Dessuten har OKB også akselerert sin globalisering og er nå tilgjengelig på 8 store fiat-gateways inkludert amerikanske dollar, euro, sørkoreansk vant, vietnamesisk dong, indonesisk rupi osv., Og er oppført på over 50 handelsplattformer inkludert Bitfinex og Bitmax.

På den annen side gir den førsteklasses tjenester til millioner av brukere i 141 land og regioner, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Sør-Korea, Japan, Russland, Singapore og Indonesia.

1. OKB blir overført til OKChain

Som en ledende kryptobørs samarbeidet vi med OK Blockchain Foundation for å markere det desentraliserte finansområdet ved å lansere den kommersielle offentlige blockchain OKChain testnet og den første DeFi-applikasjonen OKEx DEx 10. februar. OKChain er svært sikker, virkelig desentralisert og åpen for alle til å nyte fordelene som blockchain og desentralisering gir.

OKB blir snart migrert fra Ethereum ERC-20-nettverket til OKChain-nettverket. For å oppfylle DPoS-konsensuskravet ble OKT utstedt som det opprinnelige token til OKChain, hvorav genese-blokken vil bli kartlagt 100% til OKB-innehavere. I fremtiden vil OKT og OKB være sammenkoblet for å fremme den økologiske utviklingen av OKChain. OKB-innehavere vil kunne delta i styringen av OKChain og bli en supernode.

Etter lanseringen av testnettet kunngjorde OKB også fem økosystemmål for sine brukere:

1. OKChain tillater brukere å utstede kryptovalutaen sin i den offentlige kjeden;

2. Brukere kan bygge sin desentraliserte børs og tilpasse hvilke eiendeler og handelspar de vil liste opp;

3. OKChain vil støtte distribusjonen av DeFi-applikasjoner;

4. OKChain vil støtte smarte kontrakter;

5. OKChain vil støtte BTC cross-chain, fungere som en bro for å koble BTC til verden.

2. Totalt 17 161 709,06 OKB ble brent, OKB vil snart gå inn i absolutt deflasjon

Totalt syv runder med OKB Buy-back & Brenning er utført, med totalt 17 161 709,06 OKB allerede brent. Nåværende OKB-sirkulasjon er 282.838.290,94 OKB. Basert på gjeldende OKB-pris (USD 5,5) er den totale verdien av OKB som er kjøpt tilbake og brent ca. 94,4 millioner dollar.

Etter lanseringen av OKChain testnet er totalt 700 millioner utstedte OKB brent. Siden da har OKB gått inn i tiden med absolutt deflasjon og blitt verdens første fullt sirkulerende plattformtoken. Ingen av OKB beholdes av utviklingsteamet, og den brente OKB kommer alle fra sekundærmarkedet fra tilbakekjøps- og forbrenningsordningen. Den brente 17.161.709,06 OKB utgjorde 5,7% av den totale opprinnelige sirkulasjonen på 300 millioner OKB, og det nåværende sirkulasjonsbeløpet er 282.838.290,94 OKB.

Når OKB er migrert til OKChain-nettet, vil den smarte kontrakten på Ethereum bli slettet, og OK Blockchain Foundation vil ikke utstede noen ekstra OKB i fremtiden, da inntreden i absolutt deflasjon bedre kan være til nytte for OKB-prisen og dets holdere på lang sikt.

3. Økte OKB interne og eksterne applikasjonsscenarier for å styrke brukerrettigheter

Noen flere OKB-applikasjonsscenarier ble implementert på OKEx, og OKB har også nådd strategiske partnerskap med 2 eksterne økosystempartnere.

20. februar lanserte OKEx spotmarginhandel (3X) og sparingstjenester for OKB med en lånerente så lav som 0,01%.

Den 25. februar organiserte OKEx den 10. OKEx Jumpstart for HDAO og registrerte en økning på 120% på debutprisen. For å abonnere på tokens på OKEx Jumpstart, må deltakerne være OKB-holdere før salgstiden og oppnå et minimumskrav for å delta. Nåværende OKB-holdere kan bli med ved å overføre OKB til sin finansieringskonto på forhånd.

Når det gjelder utvidelse av eksterne partnere, nådde OKB 13. februar samarbeid med ZelCore, en ny generasjons lommebok av høy kvalitet, for å støtte brukernes lagring av OKB-eiendeler på ZelCore.

Den 24. februar ble HiCats, et blockchain-spill utviklet av Just Studio og utstedt av MixMarvel, en av OKBs økosystempartnere og støttespillere.

28. februar sluttet InfinitoWallet seg til OKB-økosystemet og la til OKB-token på listen. InfinitoWallet er en av de mest kjente lommebøkene i kryptosamfunnet i Vietnam, med over 500 000 registrerte brukere og 70 000 aktive brukere hver måned.

4. OKB er oppført på 5 nye handelsplattformer

OKBs handelsvolum har oppnådd rask vekst i februar, noe som oppmuntret flere brukere til å handle og delta i OKB-økosystemet globalt.

For å imøtekomme forventningene og forespørslene fra OKB-brukere, har teamet lagt til 5 handelsplattformer i februar for å støtte innskudd, uttak og handelstjenester, sammen med ETF for OKBs spotmarginhandel.

13. og 17. februar samarbeidet OKB med to kjente koreanske handelsplattformer, Bitribe og BW, for å åpne OKB / BTC og OKB / USDT handelspar. Disse to børsene tilbyr hovedsakelig OKB-handelsportaler til brukere i Sør-Korea, Singapore og andre land.

20. februar har OKB blitt notert på den maltebaserte handelsplattformen BHEX, som tilbyr OKB innskudd, uttak og handelstjenester til globale brukere.

24. februar er OKB notert på BitSG, en kjent handelsplattform i Singapore, for å støtte OKBs innskudd og uttak og ETF for OKB for spotmarginhandel på BitSG.

Den 24. februar gikk OKB og ViteX, en desentralisert handelsplattform, sammen for å støtte OKBs ventende ordredriftstjenester for ViteX-brukere.

Per i dag er 8 fiat gateways-tjenester tilgjengelige for OKB, inkludert amerikanske dollar, euro, koreansk vunnet, vietnamesisk dong, indonesisk rupi osv. OKB er også oppført på mer enn 50 handelsplattformer, som dekker 141 land og regioner over hele verden..

5. En milliard globale OKB-brukere som bygger felleskonsensus

OKB har tett samhandling med millioner av brukere i samfunnet gjennom dusinvis av online aktiviteter, og samlet inn forslag som er gunstige for å forbedre OKB-økosystemet fra brukere.

Etter lanseringen av OKChain og OKEx DEx 10. februar gjennomførte OKEx-sjef Jay Hao en AMA i OKEx offisielle fellesskap om spørsmål som distribusjon av den fremtidige rettigheten til OKB-holdere som brukerne bryr seg mest om..

OKEx hadde en AMA i sitt offisielle samfunn

17. februar holdt OKEx en AMA i sitt offisielle samfunn for globale OKB-brukere for å forklare og rapportere om spørsmål knyttet til OKBs fremtidige økosystemutvikling.

Alt i alt er det observert en gradvis økning i antall OKB-brukstilfeller de siste månedene. Gjennom felles innsats med utviklingsteamet, sammen med støtte fra OKB-innehavere, er det forutsatt at OKB vil fortsette å utvide omfanget av søknader i årene som kommer.

Hvis du har noen forslag til OKEx, kan du gi oss en kommentar nedenfor eller kontakte oss på [e-postbeskyttet].

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map