OKB Ecosystem Monthly Report i mai 2020

I mai har OKB gjennomført den åttende tilbakekjøpet og forbrenningen, der 3.509.874,52 OKB til en verdi av 19 millioner amerikanske dollar ble sendt til svarthullsadressen og brent.

Dessuten har to nye partnere landet i OKB-økosystemet, og en serie kampanjer ble lansert for å ytterligere øke privilegiene til OKB-innehavere, inkludert å kjøpe OKB og få ekstra USDT og BTC-bonus.

Som et av de mest betydningsfulle applikasjonsscenariene har OKChain og testnet oppnådd et visst antall meningsfylte oppgraderinger, inkludert å sette opp reglene for stemmegivning og supernode-kandidater, samt lanseringen av den første OKChain Hachathon-kampanjen.

1. Den høyeste økningen i mai er 17.4% og en enkeltdags handelsvolum har overgått 310 millioner amerikanske dollar.

OKB Markets i mai:

OKB-pris i begynnelsen av mai: 5,09 USDT

OKB-pris i slutten av mai: 5,26 USDT

OKB høyeste pris i mai: 5,67 USDT

Høyeste økning i mai: 17,4%

Døgnets handelsvolum overgikk 310 millioner dollar 29. mai, som representerer det høyeste i mai. De viktigste handelsparene mot OKB er USDT, ETH, BTC og USDK, hvor handelsvolumet på OKB / USDT handelspar tok 56,60%.

2. OKB gjennomførte åttende tilbakekjøp og forbrenning tilsvarende 19 millioner amerikanske dollar.

I mai har den åttende tilbakekjøp og forbrenning av OKB blitt gjennomført, og den involverte perioden er fra 1. mars 2020 til 31. mai 2020. Denne gangen er antallet kjøpte og brente OKB 3 509 874,52, tilsvarende 19 millioner Amerikanske dollar basert på markedsprisen på den tiden, 9,3% høyere enn den syvende runden.

Den opprinnelige utstedelsen av OKB er 300 millioner og etter å ha fullført den åttende runden med tilbakekjøp og forbrenning, er den akkumulerte tilbakekjøpet og brente OKB 20 671 583,58, og tar 7% av den opprinnelige utstedelsen. Det nåværende tilbudet i annenhåndsmarkedet er 279 328 416,42 OKB.

Den fremtidige tilbakekjøp og forbrenning av OKB vil gå mot sekundærmarkedet. Forutsatt at ingen ekstra utstedelse av OKB i fremtiden vil resten av OKB migrere til nettet til OKChain, og den smarte kontrakten for utstedelse vil bli slettet.

Vi tror at med hele hjertet og oppriktig praksis av OKB-teamet, vil deflasjonsmodellen til OKB lede markedet, og vil gi tilbake til alle supportere med sin høykvalitets ytelse.

3. Betydelige oppgraderinger av OKChain Testnet

Som en av de viktigste applikasjonsscenariene til OKB, har OKChain oppnådd utgivelsen av testnet 0.10. OKT er det eksklusive innfødte tokenet til OKChain økosystem, og i fremtiden vil 100% av OKT genesis blokker kartlegges til OKB innehavere.

4. juni ble den første OKChain Hackathon-kampanjen lansert for alle utviklere, og deltakerne kan vinne OKB-belønninger opp til verdt 5000 amerikanske dollar

4. OKB-applikasjonsscenarier fortsetter å utvides

20. mai har OKB inngått et partnerskap med betalingsplattformen Linka, med støtte som OKB-innehavere kan bruke OKB til å kjøpe daglige nødvendigheter i Korea.

28. mai har OKB nådd et strategisk partnerskap med Changelly, en av de mest berømte krypto-utvekslingsplattformene. Siden da kan brukere bruke Visa, MasterCard, Apple Pay og andre betalingstjenester for å kjøpe OKB.

10. mai, en av de betydningsfulle interne rettighetene for OKB-innehavere, var forhåndssalget til den 13. OKEx Jumpstart – NDN Link fullført. Den eksklusive abonnementsrunden for OKBelievers nådde 8,482,996,335 NDN, og den for OKTraders er 6,523,456,534. NDN så en prisøkning på 200% i debuthandelen sammenlignet med forhåndsbestillingsprisen.

Til nå har antall landingsscenarier med støtte fra OKBs globale partnere nådd 45, som dekker mer enn 10 viktige felt, inkludert betaling, transaksjon, markedsprogramvare, lommebok, utlån og lån, teknologisikkerhet, reise, leve service, underholdning, sosial , elektrisk kontrakt og O2O.

Samtidig har OKB-innehavere også 14 interne privilegier, inkludert rabatt på handelsavgift, OKB-sparing, OKB-gearing, Small Balance Conversion, OKEx Jumpstart-abonnement, OKB-tilbakekjøp & burn, delegerte selgere og andre privilegier.

5. Airdrop-kampanjer lansert for OKB-følgere

I mai har vi lansert en airdrop-kampanje til alle OKEx-brukere: brukere som kjøper OKB til en verdi av 100 amerikanske dollar, får en airdrop på 10 amerikanske dollar i USDT. Også hvis du inviterer vennen din til å registrere seg på OKEx og kjøpe OKB til en verdi av 100 amerikanske dollar, vil både du og vennen din få en airdrop på 10 amerikanske dollar i Bitcoin.

14. mai holdt vi en AMA for våre globale fans med CoinCryptoProfit-gruppen og rapporterte de nåværende økosystemkonstruksjonene til OKB.

Dessuten holdt vi også en AMA i SatoshiClub-gruppen for å svare på spørsmålene om OKB som ble reist av gruppen.

I fremtiden vil OKB-teamet streve for å tilby den beste kvalitetstjenesten til flere brukere og bidra til å bygge en konsensus mot blockchain-industrien og OKB.

Hvis du har spørsmål eller råd, kan du kontakte e-postadressen nedenfor.

OKB E-post: [email protected]

OKKjede-e-post: [email protected]

OKKjede https://t.me/okchaintech

OKB Team

Juni 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map