OKB Ecosystem Monthly Report (nov – des 2019)

Da 2019 tok slutt, ble vi ført inn i et nytt tiår med det forbedrede OKB-økosystemet.

I desember 2019 samarbeidet vi med 5 partnere for å introdusere flere applikasjoner for OKB. På toppen av disse hadde vi også OKB oppført på Indodax, den største indonesiske kryptobørsen, og åpnet en ny OKB-innkjøpskanal for Indonesian Rupiah (IDR). I feiringen av partnerskapene organiserte vi fire kampanjer for brukerne våre. OKB ble også kjøpt tilbake og brent for sjette gang, noe som motregnet ytterligere inflasjonen og konsoliderte verdien.

OKB-økosystemet utvider kontinuerlig sin globale dekning. Fra i dag har OKB inngått et samarbeid med 29 partnere fra forskjellige land og områder rundt om i verden, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Korea, Japan, Russland, Singapore og Indonesia osv., Og dekker flere applikasjoner fra betaling, handel, online apps, blockchain lommebøker, utlån og utlån, til teknologisikkerhet, reise, livsstil, underholdning, sosiale, digitale kontrakter, O2O, etc.

1. Introduksjon av fem nye økosystempartnere

I desember 2019 har OKB dannet partnerskap med fem virksomheter innen finans- og applikasjonsindustrien, som dekker blockchain-lommebok, sosial plattform, betaling, e-kontrakter, C2C, etc.

3. desember 2019 samarbeidet OKB med FirmaChain, en blokkjedebasert e-kontraktplattform for kunder å kjøpe tjenester på FirmaChain med OKB.

13. desember 2019 inngikk samarbeid med Dapp Pocket for å muliggjøre betaling i OKB for lommeboktjenestene.

16. desember 2019 samarbeidet OKB med BiYong, en blockchain sosial medieplattform, for OKB-brukere å betale for tjenester og sende røde pakker i OKB.

18. desember 2019 samarbeidet OKB med Cercle, en internasjonal C2C-forretningsplattform for å tillate brukere å betale for offline-tjenester med OKB.

23. desember 2019 inngikk OKB et samarbeid med Alchemy, en ledende leverandør av kryptovaluta-betalingsteknologi i Singapore, for å la OKB-brukere betale med OKB ved å bruke sine hybridfiat- og kryptobetalingssystemer globalt..

Med støtte fra forskjellige lokalsamfunn har OKB inngått samarbeid med 29 partnere fra forskjellige land og områder over hele verden, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Korea, Japan, Russland, Singapore, Indonesia, etc., og dekker flere applikasjoner fra betaling til handel, elektroniske apper, blockchain-lommebøker, lån og utlån, teknologisikkerhet, reise, livsstil, underholdning, sosiale, digitale kontrakter, C2C osv. Vi vil fortsette å utvide OKB-økosystemet for å utvikle flere OKB-applikasjoner for våre brukere, og forbedre verdien av OKB.

2. OKB nå oppført på den største indonesiske indonesiske indeksen for digital aktivautveksling

Bortsett fra notering på koreanske børser Probit og Bitsonic, er OKB nå også notert på Indodax, den største indonesiske kryptovalutabørsen 10. desember 2019, og åpner en ny fiat-handelskanal for Indonesian Rupiah (IDR) for OKB..

På litt under 24 timer har handelsvolumet til OKB fortsatt å øke på Indodax, takket være den enorme støtten fra det indonesiske samfunnet. Vi har derfor organisert en delingsøkt for å hjelpe kundene med å svare på deres brennende spørsmål, samle forslag og utveksle forskjellige ideer.

I dag er OKB notert på OKEx C2C-markedet, Bitfinex, ALINIEX og Bvnex (to av de største børsene i Vietnam), Probit og Bitsonic (to av de største koreanske børsene) og Indodax, og tilbyr totalt 7 C2C-handelskanaler som aksepterer USD , Vietnamesisk Dong, Korean Won, Indonesian Rupiah, etc.

Å utvide den globale dekningen har alltid vært topp prioritet for OKB-økosystemet. Vi vil fokusere mer på den internasjonale utviklingen av OKB, slik at brukere over hele verden kan nyte fordelene det gir.

3. Betjener over 1 000 000 fellesskapsbrukere over hele verden

Når vi vokser OKB-økosystemet, deler vi gleden med samfunnet.

11. desember 2019, for å feire OKB som kom inn på Indonesia-markedet, organiserte vi et møte og noen kampanjer med Indodax for å hjelpe brukere å bli kjent med OKB og OKEx-handelsplattformen, og vi ga 4000 OKB-bonuser til samfunnet.

17. desember 2019 slo vi oss sammen med BiYong for å diskutere OKB økosystemutvikling og OKBs tilbakekjøps- og forbrenningsordning med brukerne våre, og vi mottok mange gode ideer og forslag.

Rett før jul ba vi samfunnet om å lage morsomme videoer om OKB-applikasjoner og brukere fra USA, Russland, Korea og Japan, etc. for å dele sine erfaringer med OKB, inkludert bruk av Ledger-lommebok for å lagre OKB, abonnere på BitTorrent-tjenester med OKB. , og handle på Cryptomall med OKB, osv.

4. Det sjette OKB-tilbakekjøpet & Brenn: 5.945.273,91 OKB Brent

Vi har fullført den sjette OKB-ordningen for tilbakekjøp og forbrenning denne måneden, og 5945273,91 OKB ble brent. Siden 4. mai 2019 har ordningen med tilbakekjøp og forbrenning fra OKB allerede brent 13 978 364,45 OKB, som er 4,7% av det totale sirkulasjonsbeløpet (300 000 000 OKB).

Vi vil fortsette å perfeksjonere tilbakekjøps- og forbrenningsordningen med forslag fra OKB-brukere, slik at alle OKB-støttespillere kan nyte fordelene med å redusere den totale OKB-sirkulasjonen i markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map