OKB Global Ecosystem Monthly Report – June 2020

OKB juni rapportbilde

I juni traff OKB en rekke bemerkelsesverdige milepæler. For det første fortsatte handelsvolumet på OKB på en dag å overgå $ 300 millioner. OKB Ecosystem innebar også seks nye globale partnere, som dekker mange for tiden populære applikasjonsfelt som lommebøker for digital valuta og big data. Videre åpnet OKB-teamet suksessivt to kjente kanaler på Spot Trading og Buy Crypto.

OKB en dags handelsvolum når $ 301 millioner

Viktige beregninger for adopsjon av OKB for juni 2020. Kilde: OKEx

OKB Ecosystem har kontinuerlig levert tjenester av høy kvalitet til følgere fra 154 land og regioner i verden. Blant dem kom de mest aktive eierne denne måneden fra Europa og Sørøst-Asia. I tillegg hadde OKB-handelsparene med de største handelsvolumene den siste måneden store kryptovalutaer, som Bitcoin (BTC) og stabile mynter USD Coin (USDC) og Tether (USDT).

OKB Markets i juni

Nedenfor er en oversikt over OKBs pris – inkludert høy, lav og gevinst – i løpet av juni måned.

OKB markedsfører i juni 2020. Kilde: OKEx

 

Markedskommentarer 

I følge kryptodataaggregator Coincodex rangerte OKB først blant de tre store tokens som markedet skulle fokusere på i juni. Coincodex uttalte at verdien av OKB vil bli ytterligere forbedret med implementering av viktig økologisk konstruksjon som tilbakekjøp og forbrenning.

Seks nye partnere slutter seg til OKB-økosystemet

Å kontinuerlig skape verdier for brukerne er et av de viktigste målene for OKB Ecosystems konstruksjon. Vi velger kontinuerlig de mest verdifulle applikasjonsscenariene og de mest praktiske handelskanalene til fordel for OKB-innehavere.

I juni ønsket OKB Global Ecosystem til sammen seks nye partnere om bord. De nye partnerne dekker mange kjerneområder som krypto-lommebøker, blockchain-spill, big data og API-transaksjoner.

OKB økosystempartnerskap i juni 2020

  •  3. juni startet OKB et partnerskap med den store kryptomynten Coinomi, som kan skilte med millioner av brukere og 168 fiat-handelskanaler, og utvidet kraftig lagrings- og handelsalternativer for globale OKB-brukere.
  • 10. juni ble OKEx den første kryptovalutautvekslingen som integrerte Flipside Cryptos FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) i plattformen. Beregningen vurderer den generelle helsen og ytelsen til kryptovalutaer basert på brukeraktivitet, utvikleradferd og modenhet i markedet, og vil tillate handelsmenn å ta bedre informerte beslutninger direkte fra OKEx-plattformen. OKExs verktøytoken OKB er også oppført på FCAS, noe som gir tokenholdere fullstendig gjennomsiktighet.
  • 15. juni ble blockchain-spillgiganten Enjin offisielt med i OKB Global Ecosystem. OKB-brukere kan nå bytte og lagre støttede spillemidler via Enjin.
  • 20. juni nådde OKB et strategisk samarbeidsforhold med Guarda, en velkjent europeisk crypto wallet utvikler. Gjennom Guarda-lommebøker kan OKB-brukere lagre og gjøre transaksjoner lettere.

Så langt har OKB totalt 65 globale partnere og fortsetter å tilby førsteklasses tjenester til millioner av brukere over hele verden. Våre pålitelige partnertjenester dekker dusinvis av bransjefelt, inkludert betalinger, handel, lommebøker, lån og økonomistyring, teknisk sikkerhet, turisme, livstjenester, underholdning, sosiale nettverk, elektroniske kontrakter og mer.

OKChains Hackathon-kampanje og utvidelse av OKB-brukernes rettigheter

Å kontinuerlig optimalisere og berike de interne rettighetene til alle OKB-brukere var fortsatt en av våre viktigste oppgaver i juni. For tiden har vi gjort flere viktige trinn i brukernes rettigheter, spesielt relatert til desentralisert blockchain OKChain og kryptoinnsamlingsplattform OKEx Jumpstart. OKB-holdere vil motta OKT – det opprinnelige token til OKChain – som en airdrop. 

OKChains Hackathon-kampanje

Siden OKChain-testnettverket ble oppgradert til versjon 0.10, har samfunnet fullført OKChain-stabilitetstesten og lagt til to hovedfunksjoner: godkjenningsstemmer for supernoder og uavhengig konstruksjon av en desentralisert sentral. In Cosmos ’ Game of Zones tverrkjedetestkonkurranse, fikk OKChain gode og tilfredsstillende resultater.

For å øke OKChains økologiske empowerment og brukerrettigheter ytterligere, bestemte samfunnet seg for å holde en Hackathon-kampanje for alle brukere før 20. juli, og tildele fremragende team og utviklere opp til $ 5000 i verdi for OKB.

Hackathon-kampanjen inkluderer, men er ikke begrenset til, innovative applikasjoner som utviklerverktøy, pålitelige nodetjenester, plugin-moduler for markedet, SDK og staking.

OKEx Jumpstart

For å utvide OKEx Jumpstart-brukernes rettigheter ytterligere, samarbeidet OKB med WaykiChain for salg av sitt styringstoken, WGRT, på Jumpstart-plattformen.

Hittil har OKB opprettet totalt 14 interne rettigheter til brukere, inkludert transaksjonsgebyrrabatter, OKB-leveraged trading, konvertering av små aktiva, OKB-besparelser, OKEx Jumpstart og mer. Målet vårt er å fortsette å fortsette å utvide og skape flere rettigheter og fordeler for OKB-brukere.

Flere kampanjekampanjer for å gi fordeler

Kampanjer for samfunnsfordeler

Fra 1. til 5. juni åpnet OKB eksklusive aktiviteter for å feire den internasjonale barnedagen.

I samme periode dro OKB, sammen med det velkjente blockchain-prosjektet Metaverse, 1 million av Metaverses Dualchain Network Architecture (DNA) til OKB-brukere. Deltakerne trengte bare å kjøpe 10 OKB for å få 1000 DNA. Nye brukere kan også få ytterligere 500 DNA luftdroppet. 

I tillegg fortsatte OKB å kjøre kampanjen "Kjøp OKB for å motta USDT" for brukere over hele verden. Kvalifiserte brukere vil motta en belønning på 10 USDT for å kjøpe OKB til en verdi av 100 USDT.

Samfunnsinteraksjoner

Fra 11. til 30. juni arrangerte OKB syv direktesendingsaktiviteter med mange kjente blockchain-prosjekter, organisasjoner og grupper, inkludert BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda og SatoshiClub, og nådde hundretusener av aktive blockchain-brukere.

OKEx Summer Super Rewards sesongkalender

26. juni holdt OKBs offisielle Telegram-samfunn en direktesending med tittelen “Present and Future of OKB” for å rapportere om OKBs konstruksjon og fremtidige strategiske planlegging og layout..

Ser frem til en ny måned

Alt i alt har vi sett en gradvis økning i antall utviklende OKB-applikasjoner de siste månedene. Sammen med vårt utviklingsteam og støtten fra OKB-holdere, forventer vi at OKB vil fortsette å utvide omfanget av applikasjonene i løpet av månedene og årene som kommer.

I fremtiden vil OKB-teamet streve for å tilby tjenestene av høyeste kvalitet til flere brukere og bidra til å bygge konsensus i OKB Ecosystem og blockchain-industrien generelt..

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til OKB- eller OKChain-teamene, kan du kontakte oss via kontaktene nedenfor:

OKB E-post: [email protected]

OKKjede-e-post: [email protected]

OKKjede https://t.me/okchaintech

OKB Team

Juli 2020

Følg OKEx videre

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map