OKB-prisen treffer årlig høyt når brukerne nyter festlige belønninger

OKB Global Ecosystem Monthly Report – desember 2020

OKB er et globalt verktøytegn utstedt av OK Blockchain Foundation og er en grunnleggende del av OKEx-handelsplattformens infrastruktur.

OKB endte sterkt i 2020

OKB akselererte utviklingen i 2020 – et år der prosjektet så betydelige økninger i tokenverdi, brukervekst, økosystemutvikling og fellesskapspartnerskap..

Prisen på OKB holdt sitt positive momentum gjennom hele 2020 og nådde en årlig høyde på 8,15 USDT i desember. Det oppnådde en årlig avkastning på 200,3% – et tegn på positiv fart fram mot 2021.

OKB-teamet har fullført fire runder av seg OKB Buy-Back & Brenne program i 2020. Til sammen har 14 570 351,1 OKB blitt brent i år.

OKBs globale økosystem har lagt inn 41 nye partnere i 2020. Disse partnerne kommer fra en rekke sektorer – inkludert betalinger, låneadministrasjon, lommebøker og sosiale nettverk.

I mellomtiden hadde OKB-brukere en rekke fordeler – for eksempel rabatter på transaksjonsgebyrer og muligheten til å delta i OKEx Jumpstart-tildelingsøkter. OKB-brukere spenner over hele verden, med mange som kommer fra Europa, Amerika og Sørøst-Asia.

I tillegg organiserte OKEx over 80 fellesskapsarrangementer som betjener millioner av brukere over hele verden. Arrangementene inkluderte direktesendinger fra samfunnet, Ask-Me-Anything-økter og markedsføringskampanjer på Twitter og Weibo.

Nettsiden ble også oppdatert for å få en bedre brukeropplevelse. I tillegg kan brukere satse OKB i den første pregingen av OKT.

Hva har OKB holdt på med i desember?

  • OKBs pris nådde en årlig høyde på 8,15 USDT. Den stengte desember kl 7.56 USDT.
  • OKB-nettsiden ble oppdatert.
  • OKB innebar tre nye partnere i økosystemet.
  • Brukere kan stake OKB for å delta i den første pregingen av OKT.
  • OKB lanserte a og for OKB-holdere.

OKBs nye partnere

NOWPayments, NerveNetwork og Math Wallet var de siste som samarbeidet med OKB-økosystemet.

NOWPayments er en ikke-depot-kryptobetalingstjeneste som gjør det mulig for bedrifter å akseptere øyeblikkelige onlinebetalinger i 50+ kryptovalutaer. Partnerskapet tillater også brukere å foreta øyeblikkelige innbetalinger ved hjelp av OKB. NOWPayments vil utnytte OKEx som hovedsted for å oppnå likviditet.

Som et desentralisert digital asset servicenettverk, NerveNetwork støtter OKB i tverrkjedestaking. Med den nylige lanseringen av OKExChain er NerveNetwork i stand til å få tilgang til OKExChain tverrkjede eiendeler og bygge en tverrkjedebro for digitale eiendeler.

I samarbeid fra Math Wallet, OKB er tilgjengelig i kryss-kjede-bytter med andre digitale tokens.

OKTs første mynte

OKExChain kunngjorde sin offisielle lansering i januar 2021. Plattformens opprinnelige token, OKT, spiller en viktig rolle i OKExChain-økosystemet – da det brukes til å stemme, stake og betale transaksjonsgebyrer i applikasjoner bygget på OKExChain.

En introduksjon til OKExChains opprinnelige token, OKT.

For å tilby en mer sømløs brukeropplevelse i OKExChain, var OKT tilgjengelig for første preging fra 16:00 UTC 31. desember 2020 til 16:00 UTC 14. januar 2021. Den første utstedelsen av OKT var 10 millioner , og OKB-holdere kunne delta ved å sette OKB i OKEx Jumpstart. Videre kan brukere tjene ekstra OKB ved å delta i a Twitter quiz.

Forstå forholdet mellom OKExChain, OKExDEX, OKT og OKB

Festlige belønninger for OKB-holdere

OKB lanserte en serie belønningskampanjer for OKB-holdere i desember.

For eksempel holdt OKB julegave i og for OKB-holdere. Happy Friday-belønningsprogrammet ble utvidet, og brukerne kunne delta i rabatter på 20.000 USDT.

Snakk til oss

For å opprettholde tett kommunikasjon med brukerne og lytte til forslagene deres, holdt OKB-teamet også en rekke viktige samfunnsaktiviteter i desember.

Brukere kan legge til OKBs assistent (WeChat ID: OKBNO1) for å motta mer informasjon og fordeler.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til OKB, kan du kontakte kontaktpersonen nedenfor:

OKB-e-post: [e-postbeskyttet]

Følg OKEx

OKEx offisielle fellesskap: http://t.me/OKExOfficial_English

OKExChain offisielle nettsted: https://okex.me/OKExChain

OKEx DEX offisielle nettsted: https://okex.me/dex-test

Link for å motta testmynter: https://okex.me/drawdex

OKExChain-dokumentasjon: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map