Tether legger til OMG, Crypto Firms samler inn midler og YFI-priser skyrocket

Tether legger til OMG Network midt i Ethereum-trafikkork

Stablecoin-utsteder Tether har vedtatt OMG Network for USDT-tokens ettersom etterspørselen etter den ledende stablecoin fortsetter å stige – sammen med interessen for den stadig mer overbelastede Ethereum blockchain.

I følge en offisiell kunngjøring, overgangen til å plassere en prosentandel av tether på OMG Network, en Layer 2-løsning for Ethereum som bruker transaksjonsbatching, vil resultere i raskere bekreftelsestider og reduserte avgifter – men vil ikke kompromittere sikkerheten i kjeden.

Prisen på OMG-token har økt 261,7% i løpet av de siste sju dagene, ifølge data hentet fra CoinGecko, når det gjelder pressetid.

Viktige takeaways:

  • Den jevne etterspørselen etter stablecoins og den eksplosive veksten av desentralisert finansiering har kombinert betydelig tette Ethereum-nettverket og i sin tur økt transaksjonsgebyrene. Layer 2-løsninger, som OMG Network, ser ut til å se økt etterspørsel på kort til mellomlang sikt.
  • DeFi selv kan begynne å se på andre blokkjeder enn Ethereum, for eksempel konkurrenter eller Bitcoin (BTC).

OMG-pristabellPrisen på OMG Network (OMG) har steget de siste syv dagene. Kilde: CoinGecko

BlockFi samler inn 50 millioner dollar, Pantera samler inn 165 millioner dollar

BlockFi, en kryptolåneplattform, har stengt en innsamling av serie C på $ 50 millioner – som følger en innsamling av serie B på $ 30 millioner i februar. Den siste runden ble spesielt ledet av Morgan Creek Digital og så deltakelse fra Winklevoss Capital, NBA-spilleren Matthew Dellavedova, to universitetsstipendier og andre.

BlockFis vellykkede innsamling følger også en fra krypto-investeringsselskapet Pantera Capital, som nylig samlet inn omtrent 165 millioner dollar i privat finansiering.

Viktige takeaways:

  • BlockFis vellykkede innsamling setter det på sporet til å bli et altomfattende finansselskap på lang sikt – og begynne å utstede BTC-kredittkort på kort sikt.
  • Fundraiser vil også hjelpe BlockFi i arbeidet med å holde seg foran i det stadig mer konkurransedyktige kryptolånemarkedet, med Coinbase og andre som kommer inn i kampen.
  • Andre vellykkede innsamlinger, som for eksempel fra Pantera Capital, illustrerer potensiell vekst og modning av kryptoindustrien.

Pro-Bitcoin primær vinner forventes å bli med i det amerikanske senatet

Tidligere amerikanske representant Cynthia Lummis vant sitt primære løp i Wyoming etter å ha beseiret ni andre republikanske kandidater.

De bemerket Bitcoin talsmann vil nå møte demokraten Merav Ben-David, som hun forventes å beseire, basert på statens nåværende politiske tilbøyeligheter.

Lummis kjøpte først BTC i 2013 og ser på den ledende kryptovalutaen som en butikk med verdi.

Nøkkelmat:

  • Den politisk erfarne Lummis ville med stor sannsynlighet bli en av de mest kryptovennlige lovgiverne i USAs regjering, hvis hun skulle vinne ved stortingsvalget.

Kraftig regn hamstring Bitcoin mining i kinesisk provins

Kraftig regn i Sichuan-provinsen i Kina har ødelagt Bitcoin-gruvedriften i området og forårsaket daglige fall mellom 10% og 20% ​​tidligere denne uken, avhengig av gruvebassenget.

Regnstormene har vært ansvarlige for strømavbrudd, flom og telekommunikasjon i regionen, noe som står for 9,66% av BTCs hashrate i et land som står for 65,08% av Bitcoins gruvedrift.

Viktige takeaways:

  • Flommen vil til slutt være et kortsiktig tilbakeslag for Bitcoin-gruvedrift i Sichuan, ettersom regntiden faktisk kan være til fordel for vannkraftdrift under normale forhold.
  • Til tross for å opprettholde sin dominans som episenter for Bitcoin-gruvedrift, har virksomheten i Kina vært rammet hardt i 2020 – hovedsakelig på grunn av forsinket forsendelse fra COVID-19-komplikasjoner, interne tvister – som Bitmain og Kana’an – og politiske endringer i Sichuan.

Bitcoin hash-diagramHashfrekvensen til Bitcoin (BTC) har gått ned de siste dagene. Kilde: blockchain.com

Yearn.finances YFI-token eksploderte 173% denne uken

Styringstoken for yearn.finance (YFI) har steget 173,2% den siste uken og handler for øyeblikket til $ 14 558,20, ifølge data hentet fra CoinGecko, som på pressetid.

YFI startet for fire uker siden og begynte å handle på $ 32. Det har økt 1541,2% de siste 30 dagene.

Styringstokenets raske vekst tilskrives i stor grad frigjøringen av den tokeniserte forsikringsplattformen, samt den generelle spenningen rundt desentralisert finans.

Nøkkelmat:

  • YFI er nok et eksempel på DeFi-relaterte tokens som skyter i været over korte tidsperioder – noe som gir noen investorer betydelige gevinster. Noen i den bredere kryptovalutaindustrien forblir imidlertid ikke overbevist om DeFis legitimitet og frykter at en boble blåser opp.

year.finance (YFI) prisdiagramPrisen på yearn.finances YFI-styringstoken har skutt i været. Kilde: CoinGecko

OKEx Insights presenterer markedsanalyser, inngående funksjoner, original forskning & kuraterte nyheter fra kryptoprofesjonelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map