Noah Coin (NOAH) forblir over 88% nede fra sin høye tid til tross for 1500% bølge

Noah Coin (NOAH), en kryptovaluta som ser ut til å ha dukket opp fra ingensteds, økte med 1500% på mindre enn 24%, ifølge data levert av CoinMarketCap.

Til tross for det, er det fortsatt 88% lavere enn hele tiden. Hva er Noah Coin, og hvilke er årsakene bak denne økningen?

Hvorfor økte Noah Coin 1500%?

I skrivende stund er det for tiden ingen relevante hendelser som kan forklare en prisøkning av en slik størrelse relatert til det muligens forlatte Noah-kryptokurrencyprosjektet..

Det offisielle nettstedet viser gammel informasjon om kryptovalutaen, inkludert markedsverdi og volum de siste 24 timene.

Mens kryptovalutaen for øyeblikket har en pris per mynt på 0,004259 dollar og en markedsverdi på 139,2 millioner dollar, viser nettstedet en markedsverdi på 9,2 millioner dollar..

Når det gjelder volum, viser det offisielle nettstedet en 24 timers verdi på $ 271, mens CoinMarketCap viser at det var et volum på $ 143 000.

I tillegg til det fungerer ikke Google Play-lenken for å laste ned et program. Dette viser at prosjektet ikke brydde seg om å engasjere nettstedet.

Den siste gangen prosjektet delte et medieinnlegg om deres løsninger og produkter, var for over ett år siden. Imidlertid forblir bloggen deres oppdatert noen ganger i måneden.

Hva er Noah Coin?

I følge deres offisielle nettsted er Noah Coin et prosjekt som tar sikte på å bygge et økosystem drevet av ‘Noah Coin.’

Hovedmålet med prosjektet som startet i 2016 er å skape en kryptovaluta-plattform som fokuserer på å styrke Japan-Filippinene handel og marked.

Det er ikke mer informasjon om prosjektet, og hva de ønsker å oppnå med tanke på fanen ‘Prosjekter’ omdirigerer ingen steder.

Faktisk, det selskapet i utgangspunktet viser er et generisk blockchain-forslag for å forbedre kommersielle forhold mellom både Japan og Filippinene.

For eksempel forklarte selskapet:

“Den distribuerte hovedboksteknologien kan brukes på mange måter – for å sikre raske og sømløse betalinger, gjennomsiktige og rettferdige transaksjoner, beskyttelse av eiendeler og sårbare konfidensielle data. Virtuelle valutaer er en form for blockchain-implementering, og har et enormt potensiale, spesielt innen finans, bank og investering. Det er glede å se at verden blir mer vennlig mot digitale penger og gir nye muligheter for å skape og vokse virksomhet drevet av blockchain. Dette er helt sikkert bare begynnelsen. ”

I en pressemelding forklarte prosjektet at de ønsket å jobbe med forskjellige problemer, inkludert et moderne betalingssystem basert på den virtuelle valutaen Noah Coin – som magisk økte 1500% – en praktisk Noah Ark-krypteringslommebok og verdens første kryptoby.

“I følge Noahs plan vil den fremtidige byen bli et paradis for alle kryptoentusiaster – hvilke butikker, restauranter, hoteller og til og med feriesteder,” forklarte Noah for over et år siden..

Noah Foundation, som ser ut til å stå bak Noah-prosjektet, forklarte at de ønsker å bygge et nytt økosystem drevet av en ny NOAH..

I dette blogginnlegget forklarer de at de brukte ressurser på forskjellige problemer og problemer de ikke forutsa at skulle skje. Noah Foundation sier også at de ikke kan nevne alle problemene de måtte møte.

Til slutt nevnte de at de vil generere og utstede nye poletter for et team av ingeniører som skal utvikle en blockchain og ‘sterk tokenøkonomi.’

Hva du kan forvente av Noah Coin?

Noah-prosjektet gir ingen klar forklaring på hva de ønsker å oppnå. De har steget med over 1500% på få timer uten katalysator.

Samtidig har ikke teamet bak prosjektet en klar struktur. Det er ingen informasjon om administrerende direktør i selskapet, som utvikler blockchain-økosystemet, eller som har ansvaret for de forskjellige partnerskapene.

Imidlertid er Bea Rose Santiago, 2013 Miss International og filippinsk skuespillerinne, ansiktet til selskapet.

De hevder at de ønsker å jobbe med et stort prosjekt som skaper Noah City der ‘finansielle konglomerater og store selskaper planlegger å samarbeide.’

Det mest overraskende er at Noah-prosjektet måtte utstede nye poletter for å betale til et team av utviklere for å skape et økosystem som forventes å bli satt i live mellom 2023 og 2025.

Hvorvidt byen og blockchain-prosjektene vil bli opprettet, gjenstår å se med tanke på at det ikke er noen offisielle produkter eller tjenester som tilbys av selskapet, selv etter to år med gjennomføring av et første myntoffer (ICO).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map