Cele mai bune platforme de tranzacționare CFD

Tranzacționarea CFD-urilor devine din ce în ce mai populară. Acest lucru se datorează flexibilității mari oferite de această formă de tranzacționare cu instrumente derivate. Puteți beneficia de ambele părți ale pieței și în unele dintre cele mai sigure medii de tranzacționare cu taxă redusă datorită celor mai buni brokeri CFD.

Toți acești brokeri oferă acces la unele dintre cele mai bune și mai complete platforme de tranzacționare din industrie. Întrucât cele mai bune platforme de tranzacționare fac parte integrantă din viața ta de zi cu zi în tranzacționare, am realizat această top 5 listare a celor mai bune disponibile.

Cele mai bune platforme de tranzacționare CFD

XM este un nume de broker bine recunoscut în industrie și una dintre alegerile de top pentru tranzacționarea CFD-urilor pe piață astăzi. Acestea există din 2009 și sunt reglementate foarte sigur în întreaga lume.

Când vine vorba de platformele de tranzacționare disponibile aici, veți avea acces la două dintre cele mai respectate din lume. Acestea sunt atât platforme de tranzacționare MT4, cât și MT5 de la MetaQuotes. Metatrader 4 există de aproape 2 decenii și este în continuare alegerea preferată pentru majoritatea comercianților noi sau cu experiență din industrie.

Puteți aștepta cu nerăbdare să tranzacționați unele dintre cele peste 1.200 de CFD-uri disponibile cu XM prin intermediul acestor platforme care oferă un mediu extrem de robust, ușor de utilizat. Ceea ce face din ambele platforme un favorit ferm, dincolo de ușurința de utilizare, este că puteți personaliza foarte bine toate diagramele și indicatorii la care vă uitați. Platformele vin cu un stoc imens de instrumente de graficare și indicatori pe care îi puteți utiliza atunci când studiați activele.

Dincolo de aceasta, ambele platforme de tranzacționare sunt extrem de ușoare și pot rula pe aproape orice dispozitiv. Acesta este un avantaj important pentru lipsa oricărei mișcări de piață și executarea rapidă a tranzacțiilor. Acestea sunt, de asemenea, oferite în toate cele trei forme disponibile de către XM, pe desktop, pe web și pe mobil.

Pentru mai multe despre XM, activele lor, platformele de tranzacționare și tot ce au de oferit, nu ezitați să consultați recenzia noastră completă XM sau să vizitați XM.

Cele mai bune platforme de tranzacționare CFD

AvaTrade este un alt broker de lungă durată care și-a stabilit o prezență puternică și urmări în sector. Au apărut din 2006, iar brokerul din Irlanda este considerat de mulți drept unul dintre cei mai buni brokeri de tranzacționare CFD disponibili.

Cu Avatrade puteți tranzacționa sutele lor de CFD-uri disponibile prin intermediul mai multor platforme de tranzacționare. Acestea includ atât MT4 și MT5, cât și platforma de tranzacționare exclusivă Avatrade, care este bazată pe web, și platforma proprietară AvatradeGO, care este disponibilă pentru tranzacționarea mobilă.

Aceste platforme oferă un apel vizual îmbunătățit și sunt, de asemenea, extrem de intuitive și ușor de utilizat. De asemenea, veți putea accesa o gamă largă de instrumente și caracteristici pentru a vă ajuta să creați o experiență de tranzacționare complet personalizată. Ambele platforme de tranzacționare asigură, de asemenea, executarea comenzilor extrem de rapidă și o serie de caracteristici unice pe care Avatrade le pune la dispoziție pentru a vă ajuta să vă gestionați riscul.

Revizuirea noastră completă Avatrade este întotdeauna disponibilă, de asemenea, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai profund tot ceea ce acest broker de top are de oferit sau de vizitat AvaTrade.

Cele mai bune platforme de tranzacționare CFD

eToro este, fără îndoială, unul dintre cele mai recunoscute nume din industrie atunci când vine vorba de tranzacționarea CFD-urilor. De asemenea, oferă unul dintre cele mai ușor de utilizat medii de tranzacționare susținute de platforma lor de tranzacționare proprietară extrem de populară, care face tranzacționarea CFD-urilor mai ușoară ca niciodată.

Aceasta este singura platformă de tranzacționare oferită de eToro împreună cu variația sa de tranzacționare mobilă, dar are o natură cuprinzătoare. Platforma de tranzacționare proprietară vine cu o mulțime de instrumente de tranzacționare încorporate care totalizează peste 60, inclusiv indicatori de diagramă. Acest lucru îl plasează foarte bine chiar și printre cele mai bune din industrie.

În calitate de rege al tranzacțiilor sociale, veți observa, de asemenea, că platforma de tranzacționare eToro este complet echipată cu caracteristici sociale dedicate, inclusiv o secțiune de fluxuri de unde puteți vizualiza știrile și puteți interacționa cu alți traderi. Acesta este un alt mare avantaj oferit care vă poate ajuta să vă avansați în continuare cunoștințele de piață și tranzacționare. Natura ușor de utilizat a platformei o face, de asemenea, perfectă pentru comercianții mai noi.

eToro este plin de caracteristici și oferte unice. Puteți afla mai multe despre acestea accesând recenzia noastră completă eToro pentru mai multe sau vizitați eToro.

Vă rugăm să rețineți că toate tranzacțiile implică riscuri. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Acest conținut are doar scop educativ și nu este un sfat de investiții.

BDSwiss

BDSwiss este un alt broker cu experiență și încredere în oferirea tranzacționării CFD-urilor. O fac atât prin intermediul platformelor de tranzacționare MT4 și MT5, cât și a propriei platforme proprii de tranzacționare, care este acolo sus cu cele mai bune din industrie..

Oferta platformei de tranzacționare BDSwiss este bazată pe web, în ​​timp ce oferă și o platformă de tranzacționare mobilă care a câștigat mai multe premii în ultimii ani. Ce vă puteți aștepta aici este un mediu foarte ușor de utilizat pentru a vă ajuta în tranzacționarea unora dintre cele peste 200 de CFD-uri pe care brokerul le pune la dispoziție. Aceasta înseamnă o gamă largă de instrumente de tranzacționare, diagrame și alte caracteristici care sunt ușor accesibile. Platforma în sine este, de asemenea, foarte bine prezentată și ideală pentru cei care abia încep la tranzacționare CFD.

Pe lângă caracteristicile lor unice de tranzacționare, platforma de tranzacționare BDSwiss acceptă, de asemenea, până la 20 de limbi, astfel încât să fiți pe deplin susținut în întreaga lume. De asemenea, asigură executarea comenzilor extrem de rapidă și eficientă și se angajează să nu furnizeze nicio cerere de plată pentru tranzacțiile dvs..

BDSwiss a fost un broker de top cu multe de oferit de aproape un deceniu. Pentru descărcarea completă, puteți vedea recenzia sau vizita noastră completă BDSwiss BDSwiss.

Cele mai bune platforme de tranzacționare CFD

FXTM este un alt broker de tranzacționare CFD de vârf, cu mulți ani de experiență. Acestea există din 2011 și au o ofertă cuprinzătoare dintre cele mai de încredere platforme de tranzacționare din industrie din care să aleagă.

Puteți tranzacționa mai mult de 250 de CFD-uri care sunt disponibile cu FX ™ prin intermediul platformelor de tranzacționare MT4 sau MT5. Ambele sunt renumite în sector ca fiind unele dintre cele mai de încredere și de încredere platforme de tranzacționare pe care le puteți găsi. MT4 oferă zeci de instrumente de graficare și indicatori pentru care puteți alege, precum și o experiență de tranzacționare extrem de personalizabilă pe baza nevoilor dumneavoastră. MT5 oferă multe dintre aceleași caracteristici extraordinare, cu mai multă flexibilitate și funcții suplimentare, în timp ce ambele platforme sunt extrem de ușor de rulat.

Atât comercianții noi, cât și cei cu experiență pot beneficia de gama de caracteristici și instrumente oferite, platformele fiind foarte ușor de utilizat și instrumente mai avansate, cum ar fi tranzacționarea automată, prin utilizarea EA-urilor, fiind atrăgătoare pentru comercianții mai experimentați..

FXTM este un broker cu ceva de oferit tuturor traderilor în ceea ce privește platformele de tranzacționare și nu numai. Consultați detaliile complete despre orice altceva vă puteți aștepta de la ele cu recenzia sau vizita noastră completă FX ™ FXTM.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map