Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

Tranzacționarea socială este o modalitate extrem de populară și convenabilă pentru comercianții noi sau experimentați de a se implica în tranzacționarea pieței valutare, a criptomonedelor, a CFD-urilor pe o gamă largă de active și multe altele. Pe lângă simpla tranzacționare a acestor active, tranzacționarea socială oferă un nou nivel de implicare între dvs. și alți traderi cu un broker. Această interacțiune socială este o bază cheie a tranzacționării sociale și pe care o puteți folosi pentru a continua să aflați despre industrie în timp ce faceți tranzacții și deveniți parte a comunității.

Aici prezentăm cinci dintre cei mai buni brokeri de tranzacționare socială pe care i-am găsit. Acestea oferă acces la tranzacționare prin intermediul platformelor de tranzacționare de top și cu o gamă largă de instrumente și caracteristici care vă pot ușura tranzacționarea socială.

Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

XM este un nume de uz casnic din industrie existent din 2009. Ei și-au dezvoltat oferta pentru a fi acum unul dintre cele mai cuprinzătoare din jur. Aceasta acoperă atât funcțiile de tranzacționare, tipurile de conturi, cât și activele care pot fi tranzacționate cu mai mult de 1.200 de alegeri.

La XM nu veți găsi nicio capacitate de tranzacționare socială încorporată direct, dar brokerul încă salută foarte mult tranzacționarea socială sub o serie de alte forme. Cea mai populară dintre acestea este de a lua strategii și semnale din partea comunității comerciale mai largi și de a le implementa prin intermediul platformei de tranzacționare MT4 și a caracteristicii sale EA. Acest lucru este binevenit de către broker.

Pe lângă infrastructură, XM oferă, de asemenea, un mediu de valoare excelent pentru a începe în tranzacționarea socială. Puteți începe cu un depozit minim de la numai 5 USD și așteptați cu nerăbdare să tranzacționați cu un broker care este bine reglementat în întreaga lume de CySEC și ASIC.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să consultați recenzia noastră completă XM pentru a vedea tot ceea ce acest broker de top are de oferit sau de vizitat XM.

Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

AvaTrade este un alt broker de top care a existat de mai bine de un deceniu de la înființarea sa în 2006. Oferă un mediu de tranzacționare bine respectat și reglementat, cu mai mult de 200 de active din care să aleagă într-o serie de categorii și sunt unul dintre puținii brokeri puneți la dispoziția tuturor tranzacțiile cu spread fix.

Această tranzacționare cu spread fix are o valoare excelentă și cu spread-uri care încep de la 1,3 sâmburi pe piețele majore. Aceasta include dacă faceți tranzacții sociale cu Avatrade. Funcțiile de tranzacționare socială cu brokerul sunt posibile prin intermediul platformei Zulutrade cunoscute și de încredere pe care o puteți conecta cu ușurință la contul dvs. Avatrade.

Cu Avatrade, veți putea, de asemenea, să angajați caracteristica EA a platformei de tranzacționare MT4 pentru a implementa strategii și semnale de la alții din industrie ca formă de tranzacționare a copiilor, dacă doriți..

Dacă aveți nevoie de mai multe informații detaliate despre tot ce are de oferit acest broker experimentat și de încredere, puteți citi toate detaliile din recenzia noastră completă Avatrade sau vizitați AvaTrade.

Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

eToro a fost mult timp considerat unul dintre cei mai buni din industrie atunci când vine vorba de brokeri de tranzacționare socială. Au existat de mulți ani și sunt acum o piatră de temelie a sectorului atât în ​​comerțul social, cât și în afara acestuia.


Vă puteți aștepta la o ofertă foarte cuprinzătoare de active și la o multitudine de alte caracteristici atunci când tranzacționați social cu eToro. Acestea includ o gamă largă de social media, cum ar fi caracteristici care vă permit să comunicați și să interacționați cu alți comercianți de pe platformă. Această platformă de tranzacționare proprietară este, de asemenea, renumită ca fiind una dintre cele mai ușor de utilizat și intuitive din afaceri.

Prin această gamă de caracteristici, vă puteți alege comercianții preferați pe care să-i urmăriți și să copiați pe platformă, începând cu un depozit minim de doar 200 USD și într-un mediu cu taxe foarte mici. Există multe motive întemeiate pentru care milioane de traderi aleg eToro și în special pentru tranzacționarea socială. Sunt extrem de experimentați și oferă infrastructura perfectă atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei cu experiență.

Pentru descrierea completă a modului de început, am compilat o revizuire detaliată eToro pentru a vă putea uita și a obține mai multe informații sau vizitați eToro.

Vă rugăm să rețineți că toate tranzacțiile implică riscuri. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Acest conținut are doar scop educativ și nu este un sfat de investiții.

Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

FXTM a fost considerat de mult timp ca unul dintre cei mai buni brokeri pe care îl puteți alege. Ei s-au stabilit ca un broker de top de când au venit pe scenă acum aproape un deceniu. Acum se pot lăuda că sunt reglementate în întreaga lume de multe organisme de reglementare de top și că au o gamă largă de active tranzacționabile disponibile în mai multe categorii.

Cu tranzacționarea socială la FX ™, veți avea din nou opțiunea de a angaja caracteristica EA a platformei dvs. de tranzacționare MT4. Acest lucru vă permite flexibilitatea de a utiliza strategii de tranzacționare de la alți traderi din comunitatea MQL5 și din întreaga industrie. FX ™ acceptă pe deplin această formă de tranzacționare socială și oferă, de asemenea, o platformă dedicată pentru tranzacționarea copiilor prin FXTM invest.

La fel ca în cazul tranzacționării prin copiere, puteți alege dintre cele peste 250 de active disponibile atunci când vine vorba de tranzacționare socială și la o valoare excelentă. Răspândirea aici este extrem de competitivă începând de la doar 0,1 sâmburi și un depozit minim care este foarte mic și pentru industrie, la doar 100 USD.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre acest broker de top, asigurați-vă că consultați recenzia noastră completă FX ™ sau vizitați-o FXTM.

Cei mai buni brokeri de tranzacționare socială

Pepperstone face lista celor mai buni brokeri de tranzacționare a copiilor, datorită celor peste 10 ani din industrie, prioritizând comercianții prin serviciile lor transparente și de valoare. Bine reglementat de ASIC în Australia, FCA din Marea Britanie și alții din întreaga lume, brokerul a devenit o alegere populară pentru multe tipuri de comercianți.

Prin intermediul platformei lor de tranzacționare proprietare și ușor de utilizat, care este disponibilă și pe mobil, vă puteți angaja în tranzacționare de CFD-uri, pariuri Spread și multe altele despre toate activele pe care le au de oferit. În calitate de comerciant social, deși sunt alimentați de Zulutrade, permițându-vă să profitați din plin de copierea altor comercianți.

Puteți, de asemenea, să aruncați întotdeauna o privire asupra recenziei noastre Pepperstone pentru o prezentare detaliată a tot ceea ce această alegere de broker de top are de oferit sau de vizitat. Pepperstone.

Avertizare: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Acest conținut este destinat numai informării și scopurilor educaționale și nu ar trebui să fie considerat sfat de investiție sau recomandare de investiție.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map