Cele mai bune 10 recompense de rambursare a criptomonedelor și aplicații de reducere

Utilizatorii de Bitcoin și criptomonede care cumpără online trebuie să se familiarizeze cu cele mai bune platforme de recompense și rambursări de criptomonede. În timp ce am acoperit cele mai bune modalități de a câștiga bitcoin, următoarele 10 aplicații de recompensă și site-uri web de reducere sunt opțiuni obligatorii care permit utilizatorilor să câștige bani înapoi la achizițiile dvs., plătite în criptomonedă.

Mulți s-ar putea să fie familiarizați cu serviciile populare de returnare a numerarului, cum ar fi Rakuten, Honey, Ibotta sau Drop, de exemplu, dar odată cu apariția bitcoinului, mulți fac schimbarea pentru a vedea cum pot obține înapoi criptomonede ca o modalitate excelentă de a pune în buzunar monede suplimentare pentru gratuit.

Există sute de milioane de americani și multe alte sute de milioane în întreaga lume cărora le place să descopere oferte, să clipeze cupoane, să aplice coduri promoționale și să folosească programe de loialitate – iar acum această mișcare de economisire a banilor își face loc pe piața criptomonedelor.

În timp ce programele de recompense în numerar centrate pe criptomonedă sunt relativ noi, platformele de cumpărare și economisire a economiilor nu sunt încă tehnologia care își reinventează cazul de utilizare și aprecierea. Învățarea modului de a începe cumpărăturile mai inteligent (mile de călătorie, puncte de card de credit, reduceri în vrac etc.) primind oferte de recompensă în numerar combină posibilitatea de a cheltui bani cu câștigarea banilor înapoi de la magazinele preferate.

Știm cu toții cât de ușor este să cheltuiți bani online, dar să înțelegeți cum să economisiți bani cumpărând pe Internet nu este la fel de ușor și acest ghid de recompense în numerar bitcoin este menit să vă ajute să învățați cum să câștigați cu ușurință reduceri criptografice pe achizițiile dvs. de zi cu zi.

Desigur, nu toate programele de recompensă criptografică sunt create în mod egal, așa cum se aplică zicala, „nu există un prânz gratuit”, dar utilizarea serviciilor de aplicații de rambursare rambursabile poate face economia de bani distractivă și ușoară, optimizând simultan câștigurile. Deși poate fi evident, escrocheriile bitcoin se descurcă, așa că acordați o atenție deosebită și faceți propria diligență.

Începând din zilele de tăiere a cupoanelor până la reducerea rabatelor, încurajăm toți utilizatorii de criptoasete să profite din plin de cele mai bune 10 programe de recompensă în numerar bazate pe bitcoin de mai jos pentru a economisi în bloc.

Top 10 programe Crypto Cash Back Rewards de utilizat

Este sigur să spunem că orice serviciu bazat pe digital care oferă bani gratuit ar trebui să fie întâmpinat cu scepticism imediat și o mulțime de ochi, dar următoarea listă de platforme de recompensă pentru cumpărături online legate de bitcoin sunt cele mai încercate și adevărate dintre cele mai bune programe a considera.

Aceste aplicații de rambursare criptografică vă ajută să câștigați bani în schimb după ce ați cumpărat un bun sau un serviciu (unde se aplică un cupon sau un cod promoțional înainte de a plăti) asemănător unei reduceri.

Criptomonedele au evoluat de la jucării tehnologice de nișă la jetoane valoroase cu o gamă largă de aplicații.

Înainte de a intra în cei mai buni 10 furnizori de recompense în numerar, există trei distincții de plată demne de analizat pentru fiecare dintre cele enumerate:

  • Modalitate de plată: cercetați cum fiecare dintre aceste programe de recompensare înapoi vă trimite câștigurile (instrucțiuni de configurare a portofelului)
  • frecvența plății: studiați dacă primiți sau nu recompense plătite instantaneu sau dacă plățile sunt săptămânale sau lunare
  • calificările pragului de plată: investigați sumele necesare pentru cât trebuie să generați înainte de a vă valorifica recompensele, precum și să verificați tipărirea fină a fiecărui comerciant cu amănuntul

Acum, să sărim direct în cele mai populare programe de recompense și reduceri de numerar în criptomonedă care vă vor ajuta să economisiți bani și să câștigați bitcoin atunci când faceți cumpărături online.

1) Lolli – Crypto’s Honey


Este mai mult decât o simplă corelație. Lolli funcționează într-un mod similar cu platformele de recompense bazate pe desktop, cum ar fi Honey. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să descarce pluginul pentru desktop, care este momentan disponibil numai pentru Chrome.

De acolo, tot ce trebuie să faceți este să verificați diferitele categorii de magazine pentru care Lolli oferă stimulente, să efectuați o achiziție și să finalizați plata cu ajutorul pluginului Lolli și să câștigați până la maxim 10% Bitcoin în numerar la achizițiile dvs..

În total, Lolli este susținut de sute de magazine digitale diferite, fiecare oferind nivelul său de rambursare la achiziții. Aceasta include mai multe nume cunoscute precum Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Oase și multe altele.

Acesta se clasează pe locul 3 datorită ușurinței și intuitivității relative, nu numai că îl conectați la browser, ci și interfeței sale de utilizator curate și stilului simplist..

2) Pei – Rambursare automată în Bitcoin

Pentru o aplicație mobilă, Pei pare să aibă un sistem de plată similar cu MoneyBox, în care face contribuții imediate în numerar sau Bitcoin în contul dvs. ori de câte ori faceți o achiziție pe un card afiliat..

Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să descarce aplicația mobilă, care este gratuită pentru Android sau iOS. De acolo, vă înregistrați, atașați cardul ales și începeți să generați reduceri secundare din plățile dvs..

Plățile nu sunt acreditate imediat în contul dvs. ca fiat sau Bitcoin, care sunt cele două opțiuni oferite utilizatorilor. Cu toate acestea, fiecare plată de pe cardul dvs. care se reflectă în aplicația dvs. oferă puncte pentru totalul dvs. de rulare.

Unul dintre lucrurile care îl deosebesc pe Pei este că, cu cât îl folosiți mai mult, cu atât veți primi mai multe rambursări și puncte.

Pentru moment, utilizatorii pot obține doar USD sau BTC prin Pei, compania a anunțat că va adăuga criptos în viitorul apropiat..

3) Earn.com – Crypto for Contributions

Economia concertelor a crescut destul de dramatic în ultimii ani, utilizatorii reușind să aducă venituri suplimentare prin aplicații precum Lyft, UberEats, printre altele..

O altă aplicație economică este Earn.com, care vă permite să câștigați criptomonede pentru îndeplinirea diferitelor sarcini. Aceste sarcini pot fi la fel de simple ca răspunsul la întrebări din chestionare dedicate, participarea la studii sau răspunsul la e-mailuri specifice.

Fiecare sarcină vă oferă o mică denumire de Bitcoin. Așadar, oferirea unui timp minim poate echivala cu niște rentabilități destul de decente în viitor.

Utilizatorii configurează un profil public Earn.com, permițând altora să trimită mesaje și sarcini utilizatorului fără a dezvălui informații personale de contact. După ce ați răspuns la un mesaj sau ați finalizat o sarcină, veți primi o recompensă a sarcinii în bitcoin. Apoi puteți retrage în portofelul Bitcoin sau în contul Coinbase.

4) Storm X – Monetizarea micro-sarcinilor

Pe lângă faptul că are câteva recenzii destul de solide pe Google Play, ca aplicație mobilă relativ bine primită, Storm X pune accentul pe gamificarea sarcinilor zilnice din viața reală și digitale cu care ne confruntăm frecvent..

Utilizatorii se pot „conecta” cu ușurință la aplicație, descărcând-o pur și simplu prin Google Play sau prin magazinul de aplicații iOS. De acolo, trebuie doar să vă configurați un cont și să începeți să câștigați bani din sarcini.

Fiecare activitate din cadrul aplicației recompensează utilizatorii cu un anumit volum din moneda în aplicație a platformei, cunoscută sub numele de „Șuruburi”. Pentru a debloca recompense financiare, trebuie să depășiți o anumită sumă printr-o serie de sarcini care vă sunt atribuite.

O sarcină vă poate cere să completați un chestionar pentru o afacere precum Lyft. O altă sarcină vă poate cere să jucați un joc de browser și să câștigați șuruburi pentru participare, invitarea prietenilor sau furnizarea de feedback.

Compania susține că a distribuit peste 249 BTC și 570 ETH de la prima lansare în 2014.

Împreună cu sarcinile gamificate, Storm are și un magazin în aplicație cunoscut sub numele de StormShop. Prin utilizarea acestui magazin dedicat, ori de câte ori utilizatorii fac cumpărături și achiziționează prin intermediul aplicației, aceștia pot câștiga recompense criptate la achizițiile lor.

În timp ce ratele de rambursare pentru fiecare dintre aceste magazine variază, rambursarea poate atinge maxime de 30%, potrivit companiei.

5) CoinRebates – Exact ce se spune pe tablă

„Cumpărați la magazinele dvs. online preferate și obțineți recompense gratuite de rambursare a bitcoinului.”

La fel cum sugerează și numele, CoinRebates oferă un nivel fluctuant de rambursare care este fix, indiferent de cât cheltuiți.

Ceea ce face ca acest rang să fie atât de ridicat în numărul larg (și în creștere) de platforme de încasare și recompensă este din cauza numărului mare de companii care s-au asociat cu acesta de-a lungul anilor în care a existat.

Companiile partenere includ nume importante de uz casnic precum Walmart, Macy’s, Expedia și chiar nume online precum Udemy, Microsoft și Groupon. În funcție de compania pe care v-a interesat să o utilizați, rambursarea variază între 1,5 și chiar 20%, companiile precum Udemy furnizând 24 de biți (moneda platformei) pe dolar cheltuit.

În timp ce această companie se adresează mai mult unei baze de consumatori din sau învecinate cu Statele Unite, acest lucru nu îi limitează pe cei din Europa să utilizeze CoinRebates. În timp ce compania își are sediul în America, utilizatorii pot valorifica aceste reduceri în criptare, atâta timp cât magazinele concurente oferă asistență de livrare către țara de origine a utilizatorului respectiv..

6) BitcoinRewards – Recompense în mai multe Cryptos

Într-un mod similar cu Lolli și CoinRebates, BitcoinRewards oferă utilizatorilor un mod destul de intuitiv de a urca la bord, de a-și conecta contul și portofelul crypto și de a merge la cumpărături..

BitcoinRewards oferă o mare expunere la un număr mare de magazine care variază de la mobilier, modă, călătorii și frumusețe. Nivelul de rambursare pe care îl pot obține utilizatorii variază în funcție de magazinul de la care cumpărați. Dar acestea variază în general de la 1,6% pentru achizițiile din magazine precum Game, până la chiar 16% pentru platforma de educație online – Udemy.

Împreună cu furnizarea unei cantități semnificative de varietate atunci când vine vorba de magazine și reduceri. Unul dintre celelalte aspecte pozitive ale utilizării BitcoinRewards este că își reîmprospătează continuu rețelele sociale și prima pagină cu o gamă de oferte promoționale sensibile la timp. În prezent, acestea includ coduri de reduceri și încasări mai mari de la Rosegal și Contiki.

Unul dintre dezavantajele pe care le aveți este că platforma în sine este prea ocupată, ceea ce poate arunca oamenii într-adevăr și îi poate lăsa să se simtă confuzi de perspectiva utilizării platformei..

7) Steem – Răspunsul la mediu al cripto-comunității

În timp ce Steem nu se încadrează în esență în categoria de a fi o aplicație de recompense, oferă un sistem mai bun de compensare pentru timpul dvs. În mod similar cu Earn.com, utilizatorii care decid să devină colaboratori la Steem în calitate de creator de conținut pot câștiga jetoane Steem în funcție de cât de bine au primit articolele lor.

Având schimbul de criptomonede asociat, orice jetoane Steem pe care le obțineți din crearea de conținut pot fi vândute imediat pentru USD sau alte denumiri de criptomonede, monetizându-vă efectiv timpul..

Înscrierea funcționează în același mod ca Medium – ceea ce face destul de ușor să începeți ca creator de conținut sau doar să parcurgeți marea varietate de știri deja existente pe platformă.

8) TV-TWO – Monetizează timpul de vizionare

Una dintre modalitățile cele mai impresionante și, să recunoaștem, mult căutate de a-ți genera bani din timpul tău este prin a-ți lua timpul pe care l-ai petrece în mod normal uitându-te la televizor sau vizionând videoclipuri online și câștigând bani din ele.

Ei bine, aceasta este premisa care stă la baza TV-TWO, care oferă stimulente digitale utilizatorilor care își folosesc aplicația dedicată pentru a viziona conținut din grupul său de creatori de conținut direct și asociați..

În prezent, aplicația este disponibilă pentru Android, iOS, precum și pentru producătorii populari de televizoare precum LG și Samsung.

Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pe sistemul de operare ales, pe televizor sau în magazinul de aplicații. De acolo, va trebui să scanați codul QR care apare pe ecranul dispozitivului. Acest lucru permite aplicației dvs. să se sincronizeze cu televizorul sau tabletele pe care intenționați să le utilizați TV-TWO.

TV-TWO îi stimulează pe utilizatori să vizioneze conținut prin intermediul aplicației sale folosind jetoane ERC20 bazate pe Ethereum, care pot fi schimbate cu alte jetoane fungibile.

9) Captain Bitcoin – Crypto pentru vizionarea anunțurilor

Nimănui nu-i place să fie obligat să urmărească o reclamă YouTube de 30 de secunde. Nu câștigați nicio recompensă pentru vizionarea reclamei.

De aceea este plăcut să vezi platforme precum Căpitanul Bitcoin oferind o alternativă interesantă. În loc să arunce doar reclame în fața utilizatorilor, CB oferă utilizatorilor stimulente financiare pentru a viziona reclame particulare de la o serie de companii cunoscute pe scară largă la companiile mai de nișă bazate pe blockchain, cum ar fi Decentraland.

Motivul pentru care căpitanul Bitcoin se clasează aici se datorează doar faptului că este un proiect relativ nou, lansat abia recent. Acestea fiind spuse, există multe lucruri de așteptat din acest proiect.

10) SatsApp

SatsApp este un binecunoscut proiect de criptă lansat de aceeași echipă din spatele SatsBack și CasaHODL. Deși SatsApp este bine-cunoscut, platforma are recenzii mixte până în prezent, mai ales datorită accesibilității sale limitate.

Potrivit echipei, SatsApp este disponibilă numai membrilor Casa Gold, Platinum și Diamond. Cu toate acestea, este una dintre puținele platforme care folosește atât Bitcoin, cât și rețeaua sa Lightning de nivel 2.

Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, aplicația permite utilizatorilor să efectueze rapid plăți folosind platforma, câștigând în același timp reduceri de la aceleași.

Companiile Crypto Cashback trebuie să fie cu ochii pe

  • PLIAȚI
  • S-a spălat
  • Metal Pay
  • Nuo Network
  • Crypto.com
  • Birdchain

O companie specială care merită să fie atentă la această lună este FOLD, care tocmai a anunțat majorarea de capital de peste 2,5 milioane de dolari. Obiectivul general în minte cu acest nou capital este de a oferi magazinelor cu amănuntul o modalitate perfectă de a efectua plăți folosind Bitcoin.

Conducătorul de produs pentru FOLD Will Reeves a declarat că produsul va fi oferit companiilor interesate de serviciul de abonament al companiei:

„Când oamenii cheltuiesc fiat la comercianții cu amănuntul, vor primi recompense BTC. Ei pot cheltui aceste recompense sau le pot retrage la o adresă din lanț. În viitor, lansăm o actualizare care le permite oamenilor să retragă recompense direct la fulger, ceea ce va reduce taxele și îl va face mai utilizabil. ”

Există o altă aplicație de rambursare a criptomonedelor, numită Coinseed, care se concentrează pe simplificarea investițiilor în criptocaset, dar și pe recuperarea banilor în cripto din locuri precum Amazon, Walmart, Ebay și restaurante locale..

Viitorul pare luminos pentru platformele de reducere a criptomonedelor și de recompense în numerar.

Ultimul cuvânt: câștigarea recompenselor de rambursare în ramburs în Crypto

Multe dintre site-urile web și aplicațiile mobile enumerate mai sus vă permit să câștigați în mod legitim cripto online cu risc limitat. În schimbul îndeplinirii unor sarcini simple, cumpărării anumitor produse sau jucării anumitor jocuri, puteți câștiga recompense cripto semnificative în schimbul utilizării serviciilor lor.

De asemenea, vom revizui fiecare dintre platformele individuale în viitorul apropiat, așa că asigurați-vă că reveniți și să vedeți cum funcționează toți acești furnizori individuali de servicii de rambursare a criptelor..

Încercați astăzi unul dintre site-urile de mai sus și începeți să câștigați criptografie printr-o platformă de reduceri, rambursare și recompense.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map