Cele mai bune moduri de a câștiga criptomonedă: cum să faci Bitcoin

Cele mai bune 29 de moduri de a câștiga ghidul online Bitcoin prezintă cele mai bune sfaturi pentru a începe să obțineți profituri criptografice în 2019.

Contents

Cum să câștigi criptomonedă: cele mai bune 29 de moduri de a face Bitcoin

Deci vrei să câștigi bitcoin? Din fericire pentru dvs., există o mulțime de modalități de a câștiga criptomonede astăzi pe Internet. Cu toate acestea, din păcate, așa cum spune citatul Roosevelt, „nimic care nu merită să fie ușor”.

Acesta este un ghid semnificativ pentru a contura, deoarece mulți sunt foarte predispuși la gândirea că singura modalitate de a obține bitcoin este cumpărarea acestuia, când de fapt îl puteți câștiga printr-o varietate de metode revizuite mai jos..

De exemplu, există modalități de a câștiga gratuit criptocurrency, cum ar fi să profitați de airdrops, baterii sau să răspundeți la întrebări și să îndepliniți sarcini – sau cel mai popular mod este să schimbați timp pentru bani și să câștigați bitcoin în schimbul efectuării unui număr de servicii diferite în gig-economie independentă modernă.

Este timpul să evidențiați toate cele mai bune moduri de a câștiga rapid cripto și de a fi plătiți în bitcoin online chiar acum. Înainte de a ne arunca în 0 și 1 pentru a învăța cum să dobândim mai mult bitcoin, să ajutăm rapid toți indivizii interesați să coboare în gaura iepurelui de a genera plăți criptografice și de a face bitcoin prin „munca”.

Câștigă Bitcoin față de cumpărarea Fiat: Stivuirea Satoshis

câștigă-bitcoin-înțelegere

O întrebare directă de început ar putea să zăngănească cușca, dar „cumpărați bani fiat”? Nu, probabil că îl câștigați sau îl schimbați.

Primul mod în care oamenii asociază obținerea de bitcoin este să-l cumpere, atunci când ar putea fi să câștigi BTC în schimb.

Acum, haidem să coborăm scurt în gaura iepurelui înainte de a ne extinde capacitatea de a câștiga bitcoin și de a genera profituri în criptomonede. Indiferent dacă sunt obiective pe termen scurt sau lung, este important pentru începători să nu se mai gândească doar în termeni de prețuri bitcoin în întregime (situându-se în jurul / peste cinci cifre ale valorii cursului de schimb USD). Acest punct de preț îi pune pe mulți oameni în afară de gândirea că trebuie să cumpere 1 BTC direct (sau chiar micro-cumpărare) față de micro-câștig. Această înțelegere impactantă poate fi profundă pentru succesul și rezultatele dvs..

În același mod în care cineva câștigă fiat (USD) la un loc de muncă pentru un salariu săptămânal, este același mod în care ar trebui să ne gândim cum să punem mâna pe cea mai apreciată criptomonedă din lume. Cu o răsucire subtilă a gândirii, întrebarea a răsturnat analizând „câștigarea fiat versus cumpărarea fiat” ajută la arătarea că există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de obținerea bitcoin. Nimeni nu poate cumpăra și nici nu poate imprima bani fiduciari, trebuie să fie câștigat prin plăți, vânzări sau tranzacții. Prin aplicarea aceluiași principiu în cumpărarea BTC față de câștigarea de bitcoin, schimbarea merită făcută pentru toți cei care văd că potențialul în bitcoin este viitorul finanțelor (#hodling).

Este extrem de vital și chiar optim să împărțiți bitcoinul în cea mai de bază unitate de cont, Satoshi.

Pur și simplu, cei dornici să câștige bitcoin ar trebui să înțeleagă elementul de bază al bitcoinului, un Satoshi.


Iată ce se plătește de fapt, dacă mergi să faci bitcoin online folosind oricare dintre metodele de mai jos.

Astfel, în realitate: cumpărarea de criptos + câștig de bitcoin, alias securizarea Satoshis, este cea mai bună mișcare de făcut.

Da, întregul ghid se referă la cele mai bune 29 de modalități de a câștiga bani în bitcoin și de a câștiga un satoshi-buck rapid, dar mai întâi …

Iată o diagramă care spune că un Satoshi este egal cu 0,00000001 bitcoin și există 100 de milioane de satoshi pe bitcoin, dintre care în întreaga istorie a BTC vor exista doar vreodată 2 Cadrilioane, 100 de Trilioane de Satoshis.

castiga-bitcoin-satoshis-diagrama-valoare

Mulți cumpărători sunt fixați doar pe prețul bitcoinului (pe bună dreptate?) Măsurat în USD (sau valoarea cursului de schimb BTC / USD), dar adevărul este că este foarte avantajos să începeți să calculați bitcoin în termeni de satoshi sau unitatea elementară a cont în blockchain-ul BTC. Odată cu apariția deficitului digital, realizând că există doar 21 de miliarde de Satoshis (doi pătrilioane sute de trilioane de Satoshis) create vreodată în rețeaua Bitcoin, timpul pentru stivuirea satoshis-ului este acum când rezultatul creșterii valorii acestora este o posibilitate reală (mai ales înainte jumătate bitcoin 2020).

În același timp, este demn de remarcat că nimic nu este garantat pentru a intra în favoarea Bitcoin, deoarece volatilitatea și incertitudinea sunt riscuri inerente. Dar, în același caz, așa cum a spus odată notoriu Satoshi Nakamoto:

„Ar putea avea sens doar să obțineți ceva în caz că prinde. Dacă destui oameni gândesc în același mod, aceasta devine o profeție care se împlinește de sine ”~ Satoshi Nakamoto, Creatorul Bitcoin

Scopul acestui punct de vedere din spatele cortinei de a „stiva satoshis”, adică a câștiga ȘI cumpăra bitcoin, este de a ajuta la creșterea gradului de conștientizare și de a educa utilizatorii cu privire la motivul pentru care este important să înceapă securizarea satoshisului astăzi. Există mult mai multe „teritorii de iepure” de descoperit pe acest avangard, cum ar fi millibitcoin sau microbitcoin, dar cunoașterea celei mai mari unități este o treaptă inteligentă, utilizatorii pricepuți vor înțelege înainte de a câștiga criptos.

Acum, să trecem la elementele fundamentale pentru a face bitcoin gratuit și rapid, iar după cele 29 de metode enumerate vom vorbi despre dezavantajele câștigului criptomonedelor, implicațiile fiscale și un videoclip pentru a închide.

Cum să câștigi Bitcoin gratuit

cum să câștigi bitcoin

De la gaura de iepure la declararea a ceea ce este evident, pentru a începe să câștigi bitcoin trebuie să generezi o adresă de portofel pentru a o primi deschizând un portofel bitcoin. Începeți cu un portofel gratuit sau o opțiune de depozitare la rece, cum ar fi Trezor.

Cu atâtea opțiuni disponibile pentru a achiziționa mai mulți bitcoini, cea mai directă modalitate este de a cumpăra pur și simplu bitcoin la un schimb, un broker OTC / P2P sau un bancomat local. În afară de achiziționarea de bitcoin direct la cursul de schimb USD de astăzi, următorul rând în ceea ce privește popularitatea ar fi să-l exploatez, deși abilitățile tehnice sunt necesare (cu excepția cazului în care optați pentru un furnizor de servicii de cloud mining). Dar modalitățile mai creative sunt cea de-a treia cale, principalul obiectiv al acestei modalități de a fi plătiți în ghidul bitcoin și este să lucrați pur și simplu pentru cripto.

Această listă nu clasifică următoarele oportunități de a câștiga bani pe bază de bitcoin, deoarece fiecare își poartă propriul profil de risc / recompensă. Este mai degrabă un întreg catalog de metode dovedite în stadiul actual de spectru complet de micro-câștig bitcoin prin realizarea de micro-sarcini pentru construirea unui brand.

În timp ce scopul este să nu izbucnească balonul de criptomonedă al nimănui despre a crede că obținerea bitcoinului „gratuit” este ușor, există încă modalități de a câștiga monede cripto online gratuit în 2019. Iată cele mai cunoscute modalități de a genera câștiguri bitcoin prin schimbul de „timp pentru bani” cripto:

Evident, aceste metode variază de la ușor la prost. Este ușor să adăugați o semnătură la profilul dvs. pe un forum bitcoin și să solicitați o recompensă, de exemplu. Este mai greu să câștigi bani printr-o schemă piramidală sau un plan de investiții cu randament ridicat (HYIP), deoarece aceste sisteme sunt proiectate să eșueze de la început.

Vom discuta fiecare dintre aceste metode în detaliu mai jos și vom explica exact cum puteți începe să câștigați bitcoin astăzi.

Airdrops

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut

Airdrops sunt unele dintre cele mai bune modalități de a câștiga cripte reale astăzi online. Un număr tot mai mare de companii oferă pur și simplu cripto-uri gratuit. Uneori, companiile distribuie jetoane tuturor, de exemplu, cu mai mult de 100 USD într-un portofel Ethereum.

În alte cazuri, companiile distribuie jetoane oricui se înscrie.

Imaginați-vă așa: companiile au generat milioane de jetoane și doresc ca platforma lor să aibă succes. Distribuie jetoane oamenilor gratuit, deoarece vor ca oamenii să folosească platforma.

În fiecare lună sunt disponibile sute de zboruri în comunitatea criptografică. Marea majoritate a acestor companii vor eșua. Cu toate acestea, un număr mic va reuși. Este vorba de bani gratuiți și puteți câștiga în mod fezabil o sumă decentă profitând de airdrops.

Verificați BitcoinTalk.org, Reddit și alte site-uri pentru cele mai recente anunțuri și oferte de cadouri.

Potențial de câștig: zero la 100 USD

Piață Crypto Freelance

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Mediu spre Înalt
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: Nelimitat

Doriți să efectuați joburi mici în schimbul bitcoinului? Doriți să vă autoformați la 1 BTC complet? Cu siguranță puteți face acest lucru online. De fapt, există mai multe site-uri web care oferă oportunități excelente independente pentru utilizatorii de cripto, inclusiv:

Toate aceste locuri funcționează în mod similar. Efectuați joburi în schimbul bitcoinului. Unele locuri de muncă sunt mici. Pe Earn.com, de exemplu, puteți răspunde la e-mailuri pentru a câștiga bitcoin. Pe Jobs4Bitcoin de la Reddit, vă comercializați serviciile în schimbul bitcoinului.

Potențialul de câștig pentru toate aceste site-uri web este practic nelimitat. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât câștigi mai mult bitcoin.

Aflați și câștigați cripto pe Coinbase Câștigați

 • Efort: Mediu
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: 20 până la 200 USD

Coinbase a lansat recent un program unic de instruire online, unde puteți afla despre cripto și puteți fi plătiți.

Accesați Coinbase.com/earn pentru a incepe. Puteți urma un curs despre Dai, EOS și alte criptomonede majore. La sfârșitul sesiunii, susțineți un test. Dacă finalizați testul, veți fi plătit.

Nici Coinbase nu dă banii: în prezent plătesc 20 USD pentru cursul DAI, 50 USD pentru cursul EOS și 50 USD pentru cursul XLM, printre alte recompense.

Cursurile sunt rapide, ușoare și antrenante. Urmăriți videoclipuri, completați un singur test care vă testează ceea ce ați învățat, apoi primiți cripto în portofelul Coinbase. Sunt bani legal disponibili gratuit astăzi online.

Micro-câștiguri, plăți pentru clicuri și locuri de muncă mici pentru servicii

 • Efort: Înalt
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut

Acestea sunt modalități ieftine, ușoare și cu risc redus de a face bitcoin online. Singura captură? Este plictisitor și consumă mult timp și nu vei câștiga prea mulți bani. Cu toate acestea, este încă foarte posibil să creați bitcoin prin efectuarea unor mici „micro-sarcini” online.

De exemplu, puteți găsi site-uri cu plată pentru a face clic (PTC). De obicei, aceste site-uri necesită să vizitați, să faceți clic pe o reclamă sau pe un buton, apoi să primiți câțiva bănuți în schimb. Site-ul câștigă bani prin vânzările de anunțuri și veți obține o reducere mică.

Este posibil ca alte site-uri web să vă oblige să completați sondaje sau să efectuați alte sarcini mici în schimbul unei sume mici de bani.

Iată veștile proaste: nu veți câștiga bani cu niciuna dintre aceste metode. Este foarte posibil să câștigi doar 0,25 USD pe oră, ceea ce nu va plăti cu greu electricitatea computerului și utilizarea internetului. Cu toate acestea, este posibil din punct de vedere tehnic să faci bitcoin online prin aceste metode.

Potențial de câștig: 0,05 USD – 2 USD pe oră

Robinetele

 • Efort: Scăzut spre mediu
 • Sursa de venit: Scăzut spre mediu
 • Risc: Scăzut

Robinetele Bitcoin au fost odată populare în primele zile ale bitcoin. Au distribuit zeci de bitcoin la fiecare 30 de minute oricui a vizitat un site (serios).

Astăzi, robinetele bitcoin nu mai există datorită valorii ridicate a bitcoinului, dar puteți găsi totuși robinete pentru criptomonede mai mici, mai puțin valoroase..

Robinetele funcționează într-un mod simplu: vizitați site-ul web. Site-ul web distribuie o anumită cantitate de criptare pentru fiecare anumită perioadă de timp.

Nu veți câștiga mulți bani dintr-un robinet cripto astăzi. Cu toate acestea, vă recomandăm să lucrați mai inteligent – nu mai greu. Faceți-vă propriul robinet bitcoin. Creați un site web plin de reclame. Împingeți traficul către site și oferiți vizitatorilor câțiva bănuți de la robinetul bitcoin pentru fiecare vizită. Generați venituri din publicitate, vizitatorii site-ului dvs. sunt plătiți și creați bitcoin online cu un efort minim.

Potențial de câștig: 1 USD pe oră până la 1.000 USD pe lună

Campanii și recompense semnate

 • Efort: Scăzut spre mediu
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: 0,01 USD până la 500 USD

Campaniile și recompensele semnate au fost mai frecvente în perioada de glorie ICO din 2017. Astăzi, acestea sunt mai puțin frecvente, dar sunt încă disponibile.

În esență, noile companii criptografice vă vor plăti pentru a face publicitate online. Dacă aveți un cont de forum BitcoinTalk.org, de exemplu, atunci puteți adăuga numele sau imaginea unei companii la semnătura dvs. în schimbul unei cantități mici de criptare.

Alte recompense sunt, de asemenea, disponibile pentru găsirea erorilor în codul unui startup, traducerea informațiilor despre companie în diferite limbi și efectuarea altor sarcini valoroase. S-ar putea să primiți monede care valorează doar câțiva bănuți astăzi, dar dacă pornirea criptografică are succes, aceste monede ar putea valora o sumă semnificativă în viitor.

Tranzacționează cripto

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: Nelimitat

Desigur, una dintre cele mai evidente modalități de a câștiga cripto online este de a tranzacționa pentru acesta. Puteți tranzacționa valute fiat (cum ar fi USD sau EUR) în schimbul bitcoinului la orice schimb major.

Unii oameni își tranzacționează zilele drumul către averi criptografice. Alții investesc pe termen lung.

Alternativ, puteți tranzacționa bunuri sau servicii pentru cripto. Un număr tot mai mare de comercianți cu amănuntul online acceptă acum cripto-ul în schimbul produselor.

Acceptarea criptelor pentru bunuri și servicii este riscantă. Probabil aveți facturi pe care trebuie să le plătiți în monedă fiat. Când acceptați cripto-ul, recunoașteți că prețurile pot fluctua extrem de mult. Indiferent dacă tranzacționați cripto sau vindeți bunuri și servicii pentru criptare, este un joc cu risc ridicat în care trebuie să știți ce faceți.

Cu toate acestea, dacă puteți cumpăra scăzut și vindeți în mod constant, atunci veți câștiga în mod inevitabil bani prin tranzacționarea criptografică.

Programe de afiliere Bitcoin

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut spre mediu
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: De la 5 la 1.000 de dolari

Multe schimburi oferă programe afiliate. Distribuiți un link prietenilor dvs. Apoi, veți fi plătit ori de câte ori cineva se înscrie prin acel link și face o tranzacție.

Pe unele schimburi de criptare, puteți câștiga sute – chiar mii – de dolari pe lună numai prin comisioane afiliate. Dacă trimiteți destui oameni la bursă și acei oameni fac mai multe tranzacții mari pe lună, atunci puteți câștiga un venit secundar substanțial.

Chiar dacă link-ul dvs. este folosit doar de o mână de comercianți mici, tot câștigați bani online. Unele schimburi se plătesc în monede fiat, în timp ce altele se plătesc în criptă.

Puteți câștiga venituri afiliate din mai mult decât schimburi de criptare. Retailerii online oferă programe afiliate, de exemplu, care pot plăti în bitcoin.

Jocuri de noroc

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: De la zero la nelimitat

Puteți juca oricând pentru a câștiga bitcoin online. Este posibil să vă dublați deținerile de bitcoin. De asemenea, este posibil să sfârșiți cu nimic. Aceasta este distracția jocurilor de noroc!

Găsiți online un cazinou bitcoin corect, apoi faceți o depunere. Majoritatea cazinourilor bitcoin au un avantaj mic al casei (51%) pentru a face bani, ceea ce reprezintă un avantaj mai bun decât veți găsi la orice cazinou obișnuit. De asemenea, algoritmii de jocuri de noroc sunt dovediți corect, ceea ce înseamnă că oricine poate verifica dacă algoritmii funcționează așa cum este publicat.

Unele jocuri de cazino bitcoin sunt ridicol de simple. Mizați dacă algoritmul va produce un număr de la 0 la 100 care este peste sau sub numărul ales. Parierea 50 vă oferă o șansă de aproximativ 50% de a fi peste sau sub, în ​​timp ce pariurile 80 sau 90 au un risc mai mare și recompense mai mari.

Scrie despre Bitcoin

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Mediu
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: De la 5 la 60 USD pe oră

Există zeci de bloguri majore pe criptomonede și site-uri de știri pe internet. Dacă știi bitcoin și poți scrie bine, atunci poți câștiga bani cu siguranță scriind despre bitcoin online.

De fapt, unele startup-uri cripto angajează acum scriitori buni de bitcoin. Au nevoie de persoane competente pentru a scrie postări de bloguri bitcoin, postări de social media legate de bitcoin, comunicate de presă legate de bitcoin și alt conținut bitcoin.

Cu unele dintre aceste locuri de muncă, veți fi plătit în USD. Cu toate acestea, multe site-uri web vă permit să alegeți să fiți plătit în criptomonedă.

Vindeți produse sau servicii legate de cripto

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Mediu
 • Potențial de câștig: 0 USD către nelimitat

Dacă oferiți un serviciu util membrilor comunității cripto, s-ar putea să fiți plătiți în criptă. Vânzarea de bunuri și servicii către utilizatorii de cripto este o modalitate excelentă de a câștiga cripto online.

Unele dintre oportunitățile potențiale includ:

 • Construirea și vânzarea de software cripto
 • Oferirea de servicii de marketing companiilor criptografice
 • Acționând ca agent de escrow pentru tranzacțiile cu bitcoin

Gândiți-vă la ce tipuri de bunuri și servicii sunt necesare utilizatorilor de bitcoin, apoi oferiți acel bun sau serviciu.

Bitcoin al meu

 • Efort: Înalt
 • Sursa de venit: Scăzut spre mediu
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: 0 USD către nelimitat

Pe vremuri, oricine avea un GPU decent pentru jocuri putea câștiga bani extragând bitcoin și alte criptomonede.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat și nu mai este fezabil pentru minerii hobby să câștige venituri miniere bitcoin. A devenit chiar dificil să exploatezi profitabil criptomonede cu valoare mai mică.

Dacă doriți să câștigați bani extragând bitcoin și alte criptomonede, atunci va trebui să construiți o fermă minieră. Veți avea nevoie de mai mulți mineri de ultimă generație. Veți avea nevoie de o sursă de energie electrică ieftină (în mod ideal, mai puțin de 0,05 USD pe kWh). Dacă aveți toate aceste lucruri, s-ar putea să obțineți un profit – sau, s-ar putea să dați faliment și să fiți forțați să vă vindeți toate echipamentele miniere..

În cele din urmă, mineritul este un joc cu risc ridicat, cu recompense reduse, cel mai potrivit pentru jucătorii mari. Cu toate acestea, dacă aveți acces la energie electrică ieftină și puteți cumpăra platforme miniere ieftin la tarife vrac, atunci economiile de scară ar putea funcționa în favoarea dvs. pentru a genera profit prin minerit.

Împrumut Bitcoin

 • Efort: Mediu
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: 15% pe an

Unii oameni fac bani împrumutând bitcoin. Puteți împrumuta bitcoin prietenilor sau familiei, de exemplu, și puteți percepe dobânzi.

Cu toate acestea, acum este mai ușor ca niciodată să câștigi bani împrumutând bitcoin online. De exemplu, puteți participa la piețele de împrumut P2P online. Unele schimburi vă permit chiar să împrumutați bani pentru a ajuta alți traderi să își valorifice tranzacțiile.

Bineînțeles, împrumuturile vin cu propria parte a riscului. Oportunitățile de împrumut cu risc redus vin cu dobânzi reduse, în timp ce oportunitățile de împrumut cu risc ridicat vin cu rate ale dobânzii ridicate și rate ridicate de eșec.

Aveți grijă când împrumutați bani online. Dacă intenționați să câștigați bani împrumutând, atunci trebuie să vă asigurați că aveți o garanție bună. În caz contrar, împrumutatul are puține stimulente pentru a vă rambursa.

HYIP-uri, scheme piramidale și dubluri de monede

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: De la zero la nelimitat

Programele de investiții cu randament ridicat (HYIP), schemele piramidale și dublatoarele de monede pot fi găsite online. Au fost deosebit de populare în timpul creșterii crypto din 2017, dar sunt și astăzi.

Toate aceste sisteme au o promisiune similară: promit să te îmbogățească rapid. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți bani, apoi să sperați la cele mai bune.

Ca toate schemele piramidale, HYIP-urile și dispozitivele de dublare a monedelor sunt sortite eșecului. Scopul nu este de a câștiga bani pe termen lung: scopul este de a câștiga bani de la ultimii oameni care s-au alăturat schemei.

Inevitabil, schema va eșua, rândurile inferioare ale piramidei vor pierde bani, iar rangurile superioare ale piramidei vor câștiga profit. Dacă ești în vârf, ai făcut-o minunat. Dacă ești ca 95% din piramidă, ai pierdut bani.

Furci Bitcoin și alte furci Crypto

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut spre mediu
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: Variază în ceea ce privește succesul monedelor noi

Atunci când membrii unei comunități criptografice nu pot fi de acord cu privire la modificările regulilor, criptomoneda s-ar putea împărți în două versiuni diferite.

Am văzut că furcile se întâmplă cu Ethereum (cu ETH și ETC), bitcoin (cu BTC și BCH) și cu Bitcoin Cash (BCHABC și BCHSV).

Cum vă face acest lucru cripto gratuit? Ei bine, când apare furculița, dețineți tehnic ambele versiuni ale criptomonedei. Dacă ați deținut 10 bitcoin în iulie 2017, atunci ați fi deținut 10 BCH și 10 BTC după 1 august 2017 furculiță. Nu puteți cheltui ambele monede simultan, dar din punct de vedere tehnic ați creat cripto din aer.

Furculițele Crypto pot fi, de asemenea, o oportunitate excelentă din alte motive. Când BCH a fost lansat pe 1 august, prețul a fluctuat enorm, trecând de la 100 USD la lansare la aproape 1.000 USD în primele câteva ore. Ați fi putut cumpăra și vinde versiunea cu furculiță pentru un profit enorm în această perioadă.

Tranzacționarea roboților

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut spre mediu
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: 0% până la 100%

Pentru fiecare bot de tranzacționare legitim disponibil astăzi, există 99 de roboți de tranzacționare înșelători. Puteți găsi o mulțime de roboți de tranzacționare care promit bani simpli și profituri garantate zilnic. Niciunul dintre ei nu funcționează așa cum este publicat. Am analizat roboții de tranzacționare bitcoin, dar chiar și cei menționați nu sunt pariuri sigure pe promisiune sau potențial.

Unii roboți de tranzacționare, totuși, funcționează în general așa cum este publicat. Ei folosesc algoritmi pentru a face tranzacții pe baza activității actuale a pieței.

Dezvoltatorii buni de bot de tranzacționare au creat roboți pe baza datelor istorice de tranzacționare a criptelor. Acești roboți citesc condițiile pieței pentru a determina când să cumpere sau să vândă. Autorizați roboții să facă tranzacții în numele dvs..

Cu un robot de tranzacționare bun, puteți câștiga cu ușurință bani cu o implicare personală limitată. Doar dați botului 1.000 $ și urmăriți-l cum merge. Există șansa să sfârșiți cu nimic. Există, de asemenea, șansa de a vă crește în mod constant banii în timp.

Comerț cu opțiuni binare

 • Efort: Mediu
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: De la zero la nelimitat

Tranzacția cu opțiuni binare și-a câștigat o reputație proastă de-a lungul anilor – și dintr-un motiv întemeiat. Există o mulțime de platforme de tranzacționare cu opțiuni binare înșelătoare disponibile astăzi.

Se numesc opțiuni „binare”, deoarece există doar două opțiuni: puteți câștiga sau pierde. Pentru o tranzacție cu opțiuni binare de bitcoin, ați putea cumpăra o opțiune pentru ceva de genul: „Prețul bitcoinului va fi peste 5.640 USD în următoarele cinci minute?” Dacă răspunzi corect la această întrebare, câștigi.

La fel ca în cazul robotilor de tranzacționare, platformele de tranzacționare a opțiunilor binare sunt în mare parte escrocherii. Industria este atât de renumită pentru escrocherii încât Canada a interzis tranzacționarea în totalitate a opțiunilor binare pe termen scurt.

În general, tranzacționarea cu opțiuni binare seamănă mai mult cu jocurile de noroc decât cu investițiile. Cu toate acestea, dacă căutați o modalitate cu risc ridicat de a crea cripto și bitcoin, atunci opțiunile binare sunt cu siguranță o metodă posibilă.

Tranzacționare futures

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: Nelimitat

Prima piață reglementată de tranzacționare la termen a bitcoin a fost lansată în decembrie 2017. Prețul bitcoin a crescut la maximul său istoric, de 20.000 USD, la scurt timp după aceea.

Astăzi, tranzacționarea futures bitcoin este încă o opțiune pentru toate tipurile de investitori. Ai o poziție lungă sau scurtă pe un contract futures. Partea în poziția lungă este de acord să cumpere activul subiacent în viitor la un preț specific, în timp ce partea în poziția scurtă este de acord să vândă la un preț specific.

Dacă puteți prezice în mod constant prețul bitcoin (noroc), puteți câștiga bani prin tranzacționarea la termen a bitcoin. Mulți comercianți apreciază, de asemenea, că tranzacțiile futures pe bitcoin sunt disponibile pe piețele reglementate de CFTC, oferindu-le un strat suplimentar de legitimitate. Aflați despre Bakkt pentru mai multe despre tranzacționarea la termen a bitcoin.

Solicitați donații sau fiți creativi cu codul dvs. QR

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: Scăzut

Din când în când, o persoană creativă îl lovește cu noroc. Își imprimă codul QR al portofelului bitcoin pe un semn și sunt prezentate la un miting public sau la un joc sportiv. Cineva vă vede codul QR, decide să vă trimită câțiva dolari și donațiile încep să se reverse.

Solicitarea donațiilor poate fi o modalitate eficientă de a câștiga bitcoin online. Unele site-uri web solicită donații, de exemplu, în loc să afișeze reclame.

Alți site-uri web sau furnizori de servicii solicită un sfat. Dacă informațiile de pe pagină au fost bune, de exemplu, atunci puteți da câteva bănuți. Nu sună prea mult – până când milioane de oameni nu vă vizitează pagina.

Indiferent dacă începeți o campanie de crowdfunding sau faceți un semn de cod QR prost pentru sezonul de fotbal la colegiu, există cu siguranță modalități de a face bitcoin online cerând donații sau afișând codul dvs. QR.

Conturi de economii cu dobândă criptografică

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Mediu
 • Potențial de câștig: 1% până la 6%

Am ajuns la un moment în care acum avem conturi de economii cripto care pot câștiga dobânzi. Funcționează similar cu conturile de economii valutare fiat: depuneți bani, apoi câștigați dobânzi pentru contul dvs. în timp.

De obicei, aceste conturi sunt oferite de furnizorii de servicii de portofel. Vă blocați fondurile în cont, apoi câștigați de la 1% la 5% pe an. Dobânzile pot fi chiar combinate, maximizând rentabilitatea și mai mult.

BlockFi este unul dintre cei mai buni furnizori din acest spațiu, oferind rate ale dobânzii de până la 86% pe an pentru conturile de economii BTC și ETH. (Alatura-te aici.)

În acest moment, aceste conturi de economii sunt riscante și există puține garanții că banii dvs. sunt 100% siguri. Desigur, criticii vor susține că același lucru se poate spune și pentru bănci (desigur, contul dvs. bancar este protejat de asigurarea FDIC).

Obțineți rambursare cu comercianții cu amănuntul afiliați

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut
 • Potențial de câștig: 0,5% până la 9% pe achiziție

Unii comercianți cu amănuntul și servicii de cumpărături oferă acum rambursare în criptare. Rakuten (cunoscută anterior sub numele de Ebates), de exemplu, este o populară extensie Google Chrome care oferă rambursare clienților atunci când cumpără de la mii de site-uri web. Extensia funcționează pentru Groupon, Best Buy, Nike și pentru alți distribuitori importanți.

Un serviciu similar numit Lolli este disponibil pentru utilizatorii de cripto. Lolli vă permite să efectuați achiziții pe site-uri web importante de vânzare cu amănuntul, cum ar fi CVS, Macy’s sau Sephora, apoi să primiți cashback în bitcoin. Unele magazine oferă stimulente de rambursare de până la 9% atunci când plătesc în bitcoin. Alții îți oferă o recompensă simplă în bitcoin.

Pei este o altă platformă similară, care vă permite să deblocați rambursarea în BTC, USD sau carduri cadou. De fiecare dată când faceți cumpărături la comercianții Pei, primiți rambursare direct în contul dvs. Pei. Retailerii parteneri includ Chipotle, 7-Eleven și Target, printre altele.

Profitând de aceste servicii de rambursare, puteți câștiga bitcoin doar pentru cumpărături de la comercianții cu amănuntul obișnuiți online.

Joacă jocuri pentru a câștiga Bitcoin

castiga-jocuri-video-jucand-bitcoin

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut

Jucarea jocurilor este, fără îndoială, cel mai distractiv mod de a câștiga bitcoin. Da, puteți juca în mod legitim jocuri online și puteți fi plătiți în bitcoin.

Unele dintre aceste jocuri funcționează în mod similar cu robinetele, oferind un fir de bani oricui joacă jocul. Aceste jocuri erau mai frecvente (și mai bine plătite) în primele zile ale bitcoin, deși puteți găsi și astăzi anumite jocuri în stilul robinetului (în special în lumea cazinourilor digitale). Multe dintre aceste jocuri vă vor plăti un fir de bani atâta timp cât veți continua să jucați.

Alte jocuri vă permit să câștigați cripto fără niciun tip de sistem de robinet. De exemplu, exploatați pentru pradă sau colecții rare, apoi îl vindeți pe piață pentru criptare. Anumite jetoane ERC-721 de colecție, de exemplu, pot fi extrem de valoroase.

Alte jocuri funcționează ca MMORPG-urile tradiționale, unde câștigați monedă digitală realizând diferite sarcini în joc. Această monedă din joc are valoare reală pe diferite piețe.

Unele dintre cele mai populare jocuri de câștig criptografice includ Huntercoin (unde câștigi jetoane Huntercoin sau HUC pentru uciderea monștrilor), Steem Monsters (un joc de cărți de colecție cu câștiguri de turneu plătite în Steem) și Storm Play (o platformă de microtaskuri unde ești plătit în furtună).

Jucați jocuri pentru a câștiga cripto este distractiv, dar nu vă așteptați să obțineți profituri mari. De asemenea, FYI, nu vă confundați cu modul de a câștiga CryptoKeys care se ocupă de Call of Duty Black Ops 3.

Porniți un canal YouTube sau un podcast Crypto

câștigați-cripto-pe-canal-YouTube

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Nelimitat
 • Risc: Scăzut

Crearea cripto-media – cum ar fi un canal YouTube sau un podcast – este una dintre cele mai bune modalități de a câștiga cripto online. Dacă puteți construi un număr dedicat de oameni, atunci puteți câștiga niște venituri cripto serioase.

YouTube nu lasă creatorii de conținut să fie plătiți în cripto. Cu toate acestea, există mii de canale YouTube dedicate discutării diferitelor aspecte ale lumii criptografice. Multe dintre aceste canale câștigă venituri din publicitate de pe YouTube, dar câștigă și venituri criptografice în alte moduri, inclusiv:

Recomandări: Crypto YouTubers vă poate trimite la schimburi folosind un cod de recomandare. YouTuber este plătit de fiecare dată când cineva depune bani în bursă prin codul de recomandare.

Vânzări afiliate: Aveți mii de adepți interesați de criptomonede. Trimiteți adepților dvs. un link afiliat pentru un portofel criptografic, o carte electronică, un produs Amazon sau orice altceva ar putea fi interesați de dvs. Comercianții vă vor plăti o reducere a fiecărei vânzări variind de la 5% la 50%.

Donații cu cod QR: Comunitatea criptografică poate fi generoasă, mai ales dacă aveți reputația că oferiți frecvent informații utile prin canalul dvs. YouTube sau podcast. Afișați codul QR sau partajați adresa dvs. de portofel public cu comunitatea dvs. Donațiile se pot revărsa.

Venituri din publicitate: YouTube afișează propriile reclame, apoi plătește creatorii de conținut în funcție de numărul de vizionări. Cu toate acestea, companiile criptografice s-ar putea să vă abordeze și să vă ceară să fie prezentate pe canalul sau podcastul dvs. Este posibil să puteți negocia sloturi publicitare pentru cripto.

Pe măsură ce imperiul dvs. cripto media decolează, oportunitățile de a câștiga cripto vor crește. În perioada de vârf a creșterii crypto, unii YouTuberi obțineau 6 cifre pe lună în venituri din publicitate.

Construiți un site web și vindeți spațiu publicitar

câștiga-bitcoin-creând-site-ul-știri

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Nelimitat
 • Risc: Scăzut

Construiți un site web criptat, apoi vindeți spațiu publicitar companiilor criptografice. Un startup cripto care se pregătește pentru ICO, de exemplu, vă poate oferi 1.000 de noi jetoane în schimbul unui slot publicitar de o săptămână. O companie de portofele criptografice vă poate plăti în bitcoin pentru a avea un banner publicitar pe pagina dvs..

Când porniți un site web criptat, oportunitățile dvs. de publicitate nu se limitează doar la Google AdSense. Puteți să vă alăturați altor rețele de publicitate sau să vindeți direct companiilor criptografice. Odată ce creați un site web cu un număr semnificativ de persoane, companiile criptografice vor începe să vă abordeze oferte de publicitate.

Există mii de site-uri web cripto acolo, dar există încă o mulțime de nișe care rămân neumplute în spațiul cripto. Începeți un site web axat pe discuții criptografice regionale – cum ar fi să țineți pasul cu cele mai recente actualizări despre bitcoin în Etiopia. Scrieți recenzii despre produse, analizați investițiile criptografice sau scrieți analize tehnice online. Există o mulțime de oportunități.

Deveniți un Crypto Influencer

make-bitcoin-being-crypto-influencer

 • Efort: Mediu
 • Sursa de venit: Mediu spre Înalt
 • Risc: Scăzut

Un singur tweet sau o postare pe Instagram dintr-un cont cu sute de mii de adepți poate fi extrem de valoroasă pentru o companie de startup cripto.

Influențierii cripto sunt asemănători influențatorilor din orice alt spațiu. Dacă puteți atrage un număr semnificativ de persoane online, atunci oamenii vă vor plăti pentru a trimite informații adepților dvs..

Începeți să creați un număr de persoane pe Instagram, Twitter sau oriunde altundeva. Poate începeți un cont dedicat cripto memelor. Poate îți flexezi expertiza în lume. Dacă puteți construi o serie de persoane interesate de criptare, atunci puteți profita de aceste urmări în avantajul dvs..

Lucrați pentru monede sau proiecte în roluri de marketing / PR

 • Efort: Mediu spre Înalt
 • Sursa de venit: Minim spre Înalt
 • Risc: Mediu

Startup-urile Crypto au nevoie de oameni de marketing și relații publice (PR). S-ar putea să vă plătească în monedă fiat, dar multe startup-uri vor plăti în criptomonedă.

Este ca în primele zile ale Google și Apple, unde auziți că oamenii sunt plătiți în opțiuni de acțiuni în loc de bani. Dacă veți fi plătit o cantitate semnificativă dintr-un nou jeton și apoi acel jeton explodează odată cu creșterea, atunci puteți deveni foarte bogat.

Nu trebuie să aveți o experiență semnificativă în marketing sau PR pentru a oferi valoare unei companii. De exemplu, puteți începe traducând o carte albă în limba dvs. maternă. Poate aveți experiență în social media.

Rolurile de marketing și PR pot varia de la sarcini grunt la roluri de executiv și de conducere. Aplicați la mai multe companii criptografice, apoi vă flexați abilitățile ori de câte ori este posibil.

Câștigați dobândă cu conturile de economii Crypto

profituri-bitcoin-pe-cript-dobânzi-conturi

 • Efort: Scăzut
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Mediu

Conturile de economii cripto sunt acum oficial un lucru. Puteți depune cripto într-un cont de economii, apoi urmăriți cum banii câștigă dobânzi în timp ce vă așezați și vă relaxați.

Două dintre cele mai mari și mai populare conturi de economii cripto disponibile toady includ BlockFi și Nexo, deși BlockFi este singura platformă care vă permite să blocați cripto și să câștigați dobânzi (în prezent plătesc o dobândă de 7-8% pe an pentru dețineri criptografice).

În ultimul deceniu, ratele dobânzilor au fost scăzute în lumea tradițională a finanțelor. Majoritatea conturilor de economii plătesc o dobândă de 2% pe an sau mai puțin. Cu toate acestea, în lumea criptografică sunt încă disponibile oportunități semnificative pentru a câștiga dobândă.

Exercițiu pentru a câștiga cripto

face-crypto-profituri-exercițiu-fitness

 • Efort: Minim spre Înalt
 • Sursa de venit: Scăzut
 • Risc: Scăzut

Da, puteți exercita în mod legitim pentru a câștiga criptomonede reale. O aplicație mobilă pentru iOS și Android numită Sweatcoin vă va converti pașii în criptomonedă.

Ai exercita mai mult dacă ai fi plătit să o faci? Aceasta este ideea din spatele Sweatcoin. Instalați aplicația mobilă, iar aplicația vă urmărește pașii. Pentru fiecare 1.000 de pași pe care îi faceți, câștigați aproximativ un Sweatcoin (SWC).

Sweatcoins nu sunt disponibile pentru a fi tranzacționate la orice bursă. Cu toate acestea, jetoanele au valoare în ecosistemul Sweatcoin. Puteți cheltui Sweatcoins pe abonamente de streaming video, mile de linii aeriene, cărți electronice și chiar iPhone, de exemplu.

OPM: Câștigă Bitcoin cu banii altor persoane

câștiga-bitcoin-alte-popoare-bani

 • Efort: Mediu
 • Sursa de venit: Înalt
 • Risc: Înalt
 • Potențial de câștig: 500 USD – 10.000 USD+

Folosirea banilor altor persoane pentru a câștiga criptomonede este mai mult o poartă către „căile” enumerate mai sus. Pentru multe luni, oamenii au folosit banii altor persoane pentru a se îmbogăți obținând fonduri pentru a deschide o afacere, pentru a face o investiție sau pentru orice număr de opțiuni disponibile odată ce primiți bani de la alții. Există, de asemenea, modele de afaceri de recomandare care se concentrează pe OPM Wealth, ajutându-i pe alții să-și repare creditul și să primească comisioane în criptomonede. Acesta este un mod mai discret de a câștiga profituri bitcoin, dar care se poate acumula foarte repede datorită naturii de a ajuta persoanele să obțină bani.

Dezavantajele plății în Crypto

câștiga-bitcoin-riscuri

A fi plătit în cripto poate părea o idee grozavă. Cu toate acestea, există anumite dezavantaje ale plății în criptomonede, inclusiv toate următoarele:

Volatilitate: Volatilitatea este principala problemă a plății în cripto. Suma pe care o veți plăti astăzi ar putea valora substanțial mai mult sau mai puțin o lună de acum înainte. Dacă facturile dvs. sunt, de asemenea, în criptografie, atunci aceasta nu este o problemă. Cele mai multe facturi de chirie, ipotecare și asigurare, desigur, sunt în monedă fiduciară – nu criptografică.

Jocuri de noroc cu risc ridicat și cu recompense ridicate: Când ești plătit în criptă, joci. Este un joc cu risc ridicat și cu recompensă ridicată. Este posibil ca banii pe care îi câștigați astăzi să aibă o valoare de 10 ori mai mare decât în ​​viitor. De asemenea, este posibil ca banii să nu aibă valoare.

Modificările de reglementare vă pot afecta grav: Guvernele din întreaga lume încă încearcă să afle cum să impoziteze și să reglementeze criptomonedele. Unele guverne au interzis cripto-ul în întregime. Dacă ești plătit în cripto, atunci guvernul tău introduce reglementări stricte împotriva cripto, atunci când primești plăți în criptă este brusc mai puțin atractiv.

Modificarea cerințelor fiscale: Majoritatea guvernelor vă solicită să raportați toți banii câștigați. În caz contrar, evitați taxele. Majoritatea guvernelor tratează câștigurile criptografice ca și câștigurile din proprietate. Trebuie să raportați orice câștiguri de capital pe care le-ați obținut din cripto. Desigur, statutul fiscal al cripto se schimbă în mod regulat. Dacă câștigați venituri criptografice semnificative, atunci s-ar putea să vă confruntați cu dureri de cap fiscale de ani de zile.

Crypto nu este acceptat pe scară largă: S-ar putea să câștigați cea mai mare parte a banilor dvs. în cripto, dar asta nu contează dacă facturile dvs. nu sunt în criptă. De exemplu, magazinele alimentare, proprietarii și băncile nu pot accepta plăți criptografice. A fi plătit în cripto poate fi extraordinar – până când trebuie să plătiți facturile în monedă fiat.

Pe baza acestor dezavantaje, este posibil să doriți sau nu să fiți plătit în criptă.

Tratamentul fiscal pentru câștigarea criptomonedelor: cum funcționează impozitele cu câștigurile cripto?

Ghid de contabilitate a criptomonedelor, Cum îmi calculez câștigurile criptografice, calculez câștigurile mele criptate, calculați câștigurile criptografice, câștigurile criptografice

În primul rând și cel mai important, vă recomandăm să discutați cu un contabil dacă obțineți venituri criptografice semnificative. Evitarea impozitelor pe venit astăzi poate duce la amenzi enorme și la închisoare în viitor. Angajarea unui contabil bun ar putea fi cea mai bună investiție pe care o faceți vreodată.

Mulți începători presupun că guvernul SUA ignoră impozitele pe câștigurile criptografice. Asta nu este adevărat. Guvernul Statelor Unite are politici fiscale oficiale legate de bitcoin din 2014.

Dacă IRS crede că ați câștigat bani semnificativi prin cumpărarea sau vânzarea de cripto, atunci ei vor merge după voi. În mod similar, dacă IRS consideră că nu raportați sub formă de impozite pe venit (să zicem, primind jumătate în criptă și jumătate în fiat), atunci vor merge și după voi. Evaziunea fiscală este ilegală și puteți primi sancțiuni pentru venitul nedeclarat în ultimii șase ani (sau mai mult, în unele situații).

În scopuri fiscale, IRS a tratat întotdeauna criptocurrency ca proprietate. Asta înseamnă că trebuie să plătiți impozite pe câștiguri de capital pentru orice profit criptografic. De asemenea, înseamnă că puteți deduce venitul folosind orice pierderi pe care le-ați făcut prin cumpărarea ridicată și vânzarea redusă.

Cât de mult datorați guvernului pe baza deținerilor dvs. criptografice? Iată doi pași de urmat atunci când vă ocupați de criptomonedă și impozite.

Pasul 1) Calculați profiturile sau pierderile folosind data de cumpărare și data de vânzare

Aflați cât profit ați obținut din vânzarea de criptomonede. Ați cumpărat o monedă scăzută și ați vândut-o mare pentru un profit?

Pentru a răspunde la această întrebare, înmulțiți prețul de vânzare al criptomonedei dvs. cu suma monedei pe care ați vândut-o. Apoi, scade cât ai plătit inițial pentru cripta respectivă. De asemenea, puteți scădea orice taxe pe care a trebuit să le plătiți pentru a vinde cripta respectivă.

Cifra cu care ajungi este câștigul sau profitul tău realizat. Dacă ați cumpărat mare și vândut scăzut, atunci acest număr va fi negativ și aceasta este pierderea realizată.

Pasul 2) Separați câștigurile pe termen scurt și pe termen lung

Apoi, trebuie să determinați dacă câștigul dvs. a fost pe termen scurt sau pe termen lung. Identificați data la care ați cumpărat cripto-ul, apoi notați data la care ați vândut-o. Perioada dintre cele două date se numește perioada de deținere. Dacă ați ținut cripto pentru un an sau mai puțin, atunci acesta este considerat un câștig pe termen scurt. Dacă l-ați deținut mai mult de un an, atunci acesta este considerat un câștig pe termen lung.

IRS percepe câștiguri pe termen lung și pe termen scurt în moduri diferite.

Câștigurile pe termen scurt, de exemplu, sunt tratate ca venituri obișnuite și se adaugă la câți bani ați câștigat pentru anul respectiv, ceea ce înseamnă că cripta dvs. este impozitată la rata de impozitare a marjei.

Între timp, câștigurile pe termen lung sunt calculate ca câștiguri de capital, ceea ce înseamnă că plătiți impozitul pe câștigurile de capital – nu impozitul pe venit – pe profiturile dvs. criptografice. Impozitul pe câștigurile de capital pe termen lung este, în general, mai mic decât impozitul pe venit. Impozitul pe câștigurile de capital pe termen lung în Statele Unite este de 0%, 15% sau 20%, în funcție de venitul dvs. impozabil și de statutul de depunere.

După ce ați parcurs pașii de mai sus, puteți adăuga informațiile în raportul dvs. de impozit pe venit, apoi vă puteți plăti impozitele.

Cuvânt final

Lista organizată a celor mai bune modalități de a câștiga Bitcoin ar trebui să arate lumina metodelor de top pentru a crea profituri în criptomonede pentru oricine dorește să participe la revoluția blockchain.

Deși pur speculativ, valorificarea tendinței actuale a criptomonedelor poate plăti dividende uriașe atunci când prețul Bitcoin ar putea crește în valoare. Așadar, toată munca și timpul pus pentru a câștiga bitcoin astăzi ar putea fi o valoare înmulțită în cazul în care veți „rezista”. Chiar dacă încasați bani sau cheltuiți bitcoin pentru bunuri și servicii în timp real pentru a plăti facturile, construirea rețelei dvs. prin conectarea cu liderii din industrie care oferă locuri de muncă care plătesc în criptomonede este o mișcare de calitate pe care o aveți, având în vedere viitorul promițător pe care bitcoin îl are.

De la 6.000 î.Hr. la 21.000.000 BTC, de la obținerea de trocuri la scoaterea bancnotelor și evaluarea piețelor de metale prețioase; modul în care societatea se ocupă de valoarea și scopul banilor a avut întotdeauna conceptele sale de bază chiar de la începutul civilizației. Și acum, de la începutul Bitcoin în urmă cu un deceniu, lumea #DeFi a început să regândească principiile și originile banilor.

Pe scurt, Bitcoin se oferă ca unitate de măsură, mijloc de schimb și stoc de valoare a bogăției. Bitcoin este infinit divizibil, deci, indiferent cât de mulți sunt pierduți sau devin inutilizabili, orice sumă aflată în circulație are potențialul de a fi utilizată ca bani programabili ai viitorului pentru mult timp. Acest „crypto meme” rezumă matricea bitcoin:

ghid de câștig-criptocurrency

Există mai multe moduri de a câștiga cripto online astăzi decât oricând. Sigur, nu mai există robinete bitcoin care distribuie bitcoin gratuit. Dar acum există mii de companii dispuse să vă plătească în bitcoin pentru efectuarea unui serviciu. Puteți găsi conturi de economii cripto, platforme de jocuri de noroc și servicii de rambursare printre toate metodele revizuite mai sus. Iată un clip al influențatorului cripto Andreas Antonopoulos despre câștigarea de bitcoin față de cumpărarea de bitcoin în 2019:

Deci ce mai aștepți? Urmați metodele de mai sus pentru a începe să generați profituri bitcoin rapid online azi.

Este timpul ca toată lumea să se alăture petrecerii cripto și să înceapă să aducă propriul tău Bitcoin la sărbătoare câștigându-l online. Continuați să stivați satoshis și să fiți plătiți rapid în bitcoin înainte ca prețul BTC să crească, astfel contribuțiile la munca dvs. și la comunitatea criptomonedelor cresc și ele în valoare..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map