Crypto.com: Stăpânește Ghidul de recenzie a utilizatorului Crypto

Recenzie Crypto.com

Crypto.com, care ar putea avea cel mai bun nume de domeniu din toate cripto-urile, susține că este cel mai bun loc pentru a cumpăra, vinde și plăti cu criptomonede. Portofelul Crypto.com, despre care se spune că va fi utilizat de peste 1 milion de investitori cripto, oferă posibilitatea de a cumpăra peste 50 de monede diferite, care oferă zero comisioane sau majorări, permițând investitorilor să cumpere criptos la costul real al activului digital..

În această recenzie a recenziei populare a aplicației Crypto.com, vom acoperi portofelul, cardurile Metal Visa cashback, capacitatea de a câștiga până la 18% p.a. pe activele dvs. criptografice, credit pentru împrumuturi instant cripto și opțiunile de plată, precum și opțiunile de investiții. De asemenea, va exista o scurtă analiză a jetoanelor MCO / CRO Crypto.com.

Modul în care utilizatorii pot folosi de fapt Bitcoin, printre alte criptomonede, a crescut constant în ultimii ani. Dar unul dintre modurile în care a fost ținut relativ static a fost în modul în care investiți.

Sigur, întreg procesul de datorare a unui anumit volum de cripto ar trebui să fie considerat o investiție în sine, dar pentru cei care investesc pe termen lung, cu siguranță puteți face mai mult cu el decât să îl stocați.?

Acum, există produse pe piață acum care oferă o mai mare flexibilitate investițiilor dvs. Unul dintre acestea este Celsius, pe care l-am analizat deja, iar unul dintre celelalte este Crypto.com, care urmărește sloganul „Cryptocurrency in Every Wallet” și are misiunea de a accelera mutarea lumii în bitcoin și economia digitală descentralizată. Acesta din urmă s-a constituit mai mult decât o altă platformă de investiții și seamănă mai mult cu un pachet financiar „all in one” în (aproximativ) aceeași linie cu soluțiile precum Glint.

Vom analiza mai mult ce este Crypto.com, ce oferă utilizatorilor săi și cum se opune cu adevărat împotriva unora dintre contemporanii săi de pe piață.

Despre Crypto.com

Înființat în 2016, Crypto.com are un teren comun interesant, precum Celsius: aplicația sa încearcă să confrunte ceea ce crede că este un drept uman – suveranitatea financiară.

crypto-com-reviewAcest concept este unul la care au gândit gânditori precum Andreas Antonopoulos. Că, dacă un sistem centralizat deține monopolul asupra informațiilor personale, cum ar fi ID-ul, împreună cu informațiile financiare și despre active, ce îi va împiedica să interzică cine sau pentru ce puteți plăti sau chiar să vă blocheze serviciile?

Aceasta este mai mult decât o simplă posibilitate, pentru activele și persoanele controversate (aparent) controversate, precum Milo Yiannapolos fiind supus atacurilor și demonetizării. Dar vedem asta mai direct și cu investițiile în criptomonede; cu unele bănci împiedicând unii utilizatori chiar să cumpere Bitcoin.

Aici intervine Crypto.com, la baza valorilor sale, echipa a înființat compania pentru a oferi utilizatorilor suveranitate digitală, personală și financiară, deoarece își propune să „transforme viziunea sa despre„ criptocurrency în fiecare portofel ”în realitate , câte un client la un moment dat. ”

Mult asemănătoare cu Celsius, platforma Crypto.com este strict o aplicație mobilă, ceea ce reprezintă un punct forte pentru afacere; împuternicind utilizatorii să aibă un acces amplu la activele lor, oriunde vor alege să le vândă.

După cum s-a menționat anterior, utilizatorul poate accesa cu ușurință aplicația datorită disponibilității sale pentru descărcare pe Android și iOS și poate fi introdus cu relativă ușurință.

Echipa primară de la Crypto dot com este formată din CEO-ul Kris Marszalek, directorul financiar Rafael Melo, directorul tehnic Gary Or și Bobby Bao în calitate de șef de dezvoltare corporativă.


Introducerea Crypto.com

A fi partener cu instituții financiare înseamnă că va trebui să parcurgeți procedurile de reglementare înainte de a începe începutul călătoriei dvs. Crypto.com. Din păcate, compania clarifică faptul că serviciile sale nu sunt încă disponibile în Statele Unite, dar este în curs de a le oferi rezidenților săi.

În primul rând, configurați-vă numele împreună cu informații de contact, cum ar fi numărul și adresa de e-mail. Experiența utilizatorului oferă feedback imediat cu privire la ceea ce trebuie să faceți, împreună cu un proces KYC destul de ușor de urmat.

Respectând KYC, AML și PSD2, Crypto.Com folosește ID biometric, cum ar fi amprenta digitală și recunoașterea facială. Deci, atunci când vine vorba de furnizarea dovezii dvs. de adresă și identitate, tot ce trebuie să facă utilizatorii este să ofere imagini cu identificarea lor. Aceasta include pașaport, permis de conducere sau chiar card de identitate guvernamental.

După aceasta – aplicația vă va solicita să faceți o fotografie a feței pentru a face referință încrucișată cu ID-ul dvs..

Deși aplicația vă informează că acest lucru necesită în mod normal 1-3 zile pentru procesarea și aprobarea cererii de cont. În realitate, poate fi un proces destul de rapid; de exemplu, mi-au trebuit mai puțin de câteva ore să fiu aprobat și să am contul meu complet accesibil.

O parte care necesită ceva timp este configurarea plăților fiat și există doar câteva monede pe care le puteți plăti pentru moment. Acestea includ dolarul american, lira sterlină, euro și dolarul din Singapore.

Pentru plăți, va trebui să efectuați o plată internațională către banca sa (care are sediul ironic la Londra)

Ce se află în aplicația Crypto.com Wallet?

crypto-com-wallet-app

„Cumpărați și vindeți 7 fiat și 53 de criptomonede. Accesați, gestionați și cheltuiți fondurile cu cardul Visa MCO oricând. ”

Chiar dacă trebuie să vă conectați cu gateway-ul dvs. de plată cu o plată internațională, puteți începe imediat cu portofelul Crypto.com. Una dintre modalitățile prin care diferă de un portofel / soluție de investiții precum Celsius este că nu „investiți” în platformă în mod implicit..

Portofelul Crypto.com este de fapt un produs separat de alte caracteristici ale aplicațiilor și permite utilizatorilor să stocheze cantități mari de aproape 60 de active digitale. Imediat, tot ce trebuie să faceți este să obțineți adresa portofelului și să o trimiteți. Aplicația oferă, de asemenea, notificări pentru momentul în care o monedă este mutată în portofel și vă ține la curent când este validată în cele din urmă și intră în contul dvs..

La fel ca orice fel de portofel criptografic, utilizatorii își pot trimite, depune și retrage cu ușurință monedele digitale. Dar vă permite, de asemenea, să efectuați plăți direct cu orice fel de criptomonedă pe care o aveți în portofel.

Aceste plăți pot fi onorate prin achiziționarea de carduri cadou de la o serie de cafenele, magazine de hardware. Este chiar echipat cu un scaner de cod QR în cazul în care o companie participantă dorește să accepte plăți criptate evitând în același timp necesitatea unor terțe părți scumpe.

Potrivit echipei Crypto.com, sistemul de plăți al portofelului este de fapt parteneriat cu peste 120 de mărci mari și peste 60.000 de produse diferite.

Revizuirea cardurilor Crypto.com

crypto-com-cards-review

În parteneriat cu Visa, punctul de vânzare unic al Crypto.com provine din faptul că are propria sa gamă inovatoare de carduri de debit. Același card poate fi susținut cu moneda dvs. la alegere, oferind în același timp o serie de avantaje diferite, în funcție de tipul de model pe care alegeți să îl obțineți..

Să parcurgem câteva dintre aceste tipuri diferite de carduri și tipul de beneficii pe care le pot obține utilizatorii în cazul în care aleg să nu mizeze împreună cu aplicația lor.

Midnight Blue

Acesta este cardul de debit fundamental MCO și este „standardul cutiei” proverbial pentru companie. În timp ce acesta este cazul, acesta vine cu unele beneficii suplimentare, cum ar fi un stimulent de rambursare de 1% la orice achiziții efectuate utilizând cardul.

Toate cardurile sunt furnizate în parteneriat cu Visa, ceea ce înseamnă că este imediat un card recunoscut la nivel global, precum și echipat și pregătit pentru plăți fără contact.

Limite de bancomat gratuite – 200 USD / 200 GBP

Limită lunară a tarifelor interbancare – 2.000 USD

Ruby Steel (Staking)

Dacă alegeți să mizați criptomoneda (MCO, mai exact), atunci aici intră într-adevăr beneficiile nete ale Mycrypto.com.

Împreună cu un stimulent de rambursare de 2% la achiziții, precum și transportul dublu față de limitele ATM și Ratele interbancare sunt pozitive imediate:

Limite ATM – 400 USD / 400 GBP

Unul dintre celelalte avantaje adăugate este că, dacă alegeți să efectuați plăți pentru un abonament la Spotify folosind Ruby Steel, veți primi o reducere completă (până la costul de 9,99 USD pe lună)

Unul dintre pozitivele nerostite ale acestui tip de serie de cărți este că sunt realizate din metal. Vă oferă o durabilitate atât de necesară.

Unstaked reduce rambursarea de la 2 la 1 la sută și elimină reducerea Spotify.

Pentru a debloca avantajele unui card de participare, în special pentru Ruby Steel, trebuie să investiți 50 MCO pentru a le accesa. 50 MCO fiind echivalentul a 138 GBP.

Seria de metale prețioase (Jade Green și Royal Indigo) recenzie carduri crypto.comUnul dintre marile beneficii nete ale seriei de carduri Precious Metal în sus include faptul că deținătorii acestor carduri vă permit să aveți acces la o gamă largă de saloane de aeroport din întreaga lume..

În continuare, atât Jade Green, cât și Royal Indigo oferă o rambursare de 3%, precum și reduceri de 100% nu numai la Spotify, ci și la Netflix până la o valoare de cumpărare de 11,99 USD.

Limită bancomat gratuită – 800 USD

Limită lunară a ratelor interbancare (0,5% după aceea) – 10.000 USD

Pentru a debloca beneficiile atașate fie Jade Green, fie Royal Indigo, va trebui să mizați 500 MCO, care este echivalentul a 1.380 GBP pentru o perioadă de 3 luni sau mai mult.

Ediție Ice White / Rose Gold

Adăugându-se din unele dintre avantajele de dorit ale seriei de carduri de debit Metal Precious, ambele carduri Icy White și Rose Gold oferă rambursare de 4% la toate achizițiile, împreună cu reducerile de 100% atât pe Netflix, cât și pe Spotify, aceste carduri oferă și 10 procent de rambursare pentru orice rezervare și plată efectuată cu Expedia.

Se adaugă și mai mult la beneficii, permițând deținătorilor să aibă acces la orice număr de saloane de aeroport la nivel internațional, nu doar pentru titular, ci și pentru un plus.

Limite ATM – 1.000 USD

Limită lunară a ratelor interbancare (0,5% după aceea) – 15.000 USD

Pentru a debloca aceste caracteristici din ediția de carduri de debit Icy White sau Rose Gold, utilizatorii trebuie să mizeze peste 5.000 MCO în rețea pentru o perioadă de 3 luni sau mai mult. 5.000 MCO fiind echivalentul a 13.800 GBP, care este păstrat în depozit și câștigă dobândă.

Obsidian Negru

Aceasta este cea mai bună ediție disponibilă pe MyCrypto.com și aduce cu sine o gamă largă de beneficii pe care utilizatorii, în special cei care călătoresc frecvent, le vor plăcea în special.

Cardul Obsidian Black prezintă toate avantajele Icy White și Rose Gold, dar cu plusul suplimentar al unei rambursări de 10% la plățile efectuate către Airbnb împreună cu o rambursare de 5% la orice achiziții.

Singurul dezavantaj este că va trebui să mizați 50.000 MCO, adică 138.000 GBP. Dar pentru cei care au banii de rezervă și sunt interesați de interesul pe care îl poate genera, în timp ce au acces la o carte destul de impresionantă, Obsidian Black este cea.

Dividende Crypto – Câștigă cu Crypto.com

crypto-com-earnUnul dintre motivele pentru care plasăm acest lucru lângă produse precum Celsius este că Crypto.Com vă permite să faceți mai mult decât să stocați, să cumpărați, să vindeți și să vă cheltuiți activele digitale..

Folosind Crypto Earn în cadrul portofelului / aplicației mobile, puteți alege să blocați diferite cantități de criptomonede și să câștigați rate de dobândă.

Cu toate acestea, această sumă depinde de faptul dacă sunteți un părți interesate MCO; cu niveluri de interes separate, în funcție de cât de mult MCO alegeți să investiți.

Procesul de a adăuga cripto la acest portofel pentru a câștiga dobânzi este destul de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pictograma „+” de pe pagina Câștigă. După aceea, pur și simplu selectați criptomoneda dvs. la alegere dintre cele acceptate de Crypto.com.

Acum, rata dobânzii pe care o puteți acumula în timp depinde atât de cantitatea de MCO pe care alegeți să o mizați, cât și de durata în care decideți să o blocați..

Pentru Bitcoin, există trei perioade de timp pe care le puteți alege:

Flexibil: 2% câștiguri pe an (20 USD pe o miză de 1.000 USD)

Selectarea unei opțiuni flexibile vă oferă o sumă mică de câștiguri pe termen lung, comparativ cu alte metode. Dar dacă vă asumați un rol mai activ cu cripta dvs., acumularea unor cripte este mai bună decât niciuna.

Termen de 1 lună: 4% câștiguri pe an (40 USD pe o miză de 1.000 USD)

Alegând să vă stocați cripto-ul timp de 1 lună, moneda dvs. va fi păstrată în garanție, dar vă va fi vizibilă. Acest lucru vă oferă o rată a dobânzii mult mai bună și deblochează momentul în care trece o lună.

Termen de 3 luni: 6% câștiguri pe an (60 USD pe o miză de 1.000 USD)

Activele sunt deținute pentru o perioadă de trei luni. În acest timp, suma este încă vizibilă, dar nu veți putea să o mutați din portofel până nu vor trece cele trei luni..

Este important să rețineți că aceste rate ale dobânzii diferă în funcție de tipul de activ digital pe care îl aveți. De exemplu, o investiție neimplicată în Bitcoin vă va aduce 6% pe an, în timp ce o investiție neimplicată în Tether vă poate ajuta cu 8%.

Dacă alegeți să mizați 500 MCO, aceste rate ale dobânzii sunt chiar mai bune. Bitcoin crește la 8% pentru o miză de trei luni, în timp ce Tether crește la 10%.

Nu există limite cu privire la cantitatea de cripto pe care o puteți investi și, odată ce ați finalizat o poziție flexibilă, de 1 sau 3 luni, cripto-ul dvs. este returnat în portofel, unde puteți redeschide poziția.

Crypto.com – Credit și garanții

crypto-com-credit-loan

Împreună cu investirea criptomonedelor dvs. pentru randamente din dividende, utilizatorii pot furniza criptoarea lor ca o formă de garanție pentru a împrumuta fiat împotriva acestuia. Există volume minime și maxime pe care trebuie să le furnizați pentru a vă califica pentru Crypto Credit.

Minimul este un total de 100 USD în active digitale, cum ar fi TUSD / PAX, cu o sumă maximă de 1 milion de dolari. Unul dintre punctele pozitive adăugate ale obținerii de credite prin Crypto.com este că acestea sunt oferite pe o perioadă de 12 luni și oferă mai multă flexibilitate în ceea ce privește plata dobânzii..

În funcție de faptul dacă mizați MCO pe platformă, puteți obține, de asemenea, rate de dobândă mai bune, scăzând-o de la o medie de 12% APR, la 8% dacă mizați 500 MCO sau mai mult.

Cu toate acestea, asigurați-vă că urmăriți termenii și condițiile înainte de a lua orice fel de împrumut. Aceștia menționează avantajele oferite utilizatorilor de credite instantanee, gata să cheltuiască, fără a fi necesară verificarea creditului, precum și fără termen de rambursare pe site-ul lor oficial crypto.com.

Crypto.com Invest

crypto-com-invest-manager-portofoliu

Desigur, un portofel de criptomonede mobil nu ar fi complet fără un schimb de criptomonede încorporat pentru a adăuga la portofoliul dvs. sau pentru a utiliza o parte din moneda câștigată. Deși nu toate funcționalitățile și opțiunile sunt disponibile încă în Statele Unite, acestea sunt concepute pentru a funcționa pe orice piață și pentru a permite preferințe complet personalizate pe baza alegerilor dvs. personale.

Unele dintre funcțiile mai recente adăugate la aplicația mobilă a companiilor includ alerte de preț. Operând într-un mod similar cu alertele cu privire la aplicațiile de tranzacționare pe acțiuni, acestea permit utilizatorilor să țină evidența performanței investițiilor deținute și a ratelor dobânzii la împrumuturile potențiale.

Tot ce aveți nevoie pentru a cumpăra un anumit cript este să îl selectați din meniul portofel, să introduceți suma și să selectați din portofelul pe care doriți să efectuați plata: dintr-un card de credit atașat, cripto sau portofelul fiat asociat..

În total, potrivit echipei, acest lucru permite utilizatorilor să fie informați cu privire la mișcările de preț de peste 200 de monede virtuale, inclusiv posibilitatea de a crea alerte de preț personalizate. Împreună cu aceste alerte de preț individuale, segmentul dedicat „Track” al aplicației permite utilizatorilor să vadă cu ușurință performanța pe piață a criptomonedelor. De asemenea, se laudă cu capacitatea de a-ți construi portofoliul de criptare, folosind strategiile lor automatizate de tranzacționare cuantificabile care pot fi configurate în câteva minute și nu necesită taxe de administrare, intrare sau ieșire.

În funcție de valorile pe care le urmăriți, puteți alege un număr dintre ele, de la Large, small-cap până la cele mai bune și cele mai slabe performanțe de pe piață în acea zi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map