SeedInvest takler økonomisk ulikhet med ‘BlackCapital’

Den populære crowdfunding-plattformen, SeedInvest, har kunngjort lanseringen av et nytt initiativ kalt ‘BlackCapital’.

BlackCapitals mål er å legge til rette for økonomisk likhet mellom svarte samfunn over hele USA. Den ble lansert i samarbeid med Kevin Johnson – en tidligere NBA All-Star, og ordfører i Sacramento.

Detaljene

Å takle økonomisk ulikhet er ingen liten bragd. Erkjennende dette har SeedInvest tatt en strukturert tilnærming til sitt mål.

For å påvirke flest mulig positivt har SeedInvests BlackCapital blitt strukturert som et todelt system; hver av dem vil gi deltakerne tilgang til fullt kontrollerte, høyt potensielle oppstartsbedrifter. Investorer kan velge å investere i selskaper som ledes av svarte grunnleggere. I skrivende stund har SeedInvest tre selskaper med svarte grunnleggere som samler inn penger.

1. Black Capital Access

Med et investeringsminimum på $ 1000, gir dette programmet investorer uansett muligheten muligheten til å lage en portefølje bestående av opptil 25 forskjellige nyetableringer som skaffer kapital gjennom SeedInvest.

2. Black Capital Fund

Med et investeringsminimum på $ 50.000 er dette programmet spesielt rettet mot akkrediterte investorer. I likhet med BlackCapital Access, vil dette fondet gi deltakerne tilgang til mange kontrollerte investeringsmuligheter, sammen med tilgang til en rekke funksjoner i SeedInvest-plattformen..

SeedInvest bemerker at inntil nå har risikovillig kapital i tidlig stadium bare vært tilgjengelig av omtrent 2% av befolkningen. Videre har denne investeringsformen hjertelig overgått S&P 500 de siste to tiårene. Ved å opprette og markedsføre BlackCapital Access / Fund, med hjelp av Kevin Johnson, håper SeedInvest å øke de 2% så mye som mulig.

Det bør være interessant å se hvordan SeedInvest fortsetter å utvikle BlackCapital, og om BlackCapital-initiativet faktisk kommer det svarte samfunnet til gode.

Marginaliserte befolkninger

Gitt at vi for øyeblikket er midt i 2020, er det trist å si at mange marginaliserte samfunn over hele verden fortsatt eksisterer. For tiden, i Nord-Amerika, er svarte samfunn i søkelyset på grunn av et utall problemer. SeedInvest har lagt merke til det, og det begynner arbeidet med å bidra til fremgang.

Ved roret

Mens SeedInvest kan legge til rette for BlackCapital, ble prosjektets opprettelse mulig gjennom samarbeid med Kevin Johnson. Hvis dette navnet høres kjent ut, kan hans tidligere prestasjoner forklare hvorfor.

  • 3x NBA All-Star med Sacramento Kings
  • Ordfører i Sacramento fra 2008-2016
  • Konsernsjef i Seven Ventures

Gjennom sin karriere har Kevin Johnson opplevd stor suksess i mange av sine anstrengelser. For eksempel har han underveis blitt kjent for å utvikle programmer som hjelper marginaliserte samfunn med å få tilgang til bedre utdannings- og økonomiske muligheter. Da dette er tilfelle, er hans deltakelse i et initiativ som BlackCapital ingen overraskelse.

Mens BlackCapital er veldig nytt, håper vi å se fortsatt vekst i å støtte det svarte samfunnet ved å styrke svarte grunnleggere og svarte investorer. Vi håper også å se fortsatt vekst i å støtte andre marginaliserte medlemmer av samfunnet.

Crowdfunding

Siden ‘Jumpstart vår virksomhetslov‘Ble vedtatt i 2012, har crowdfunding stadig økt i popularitet. Denne populariteten har ført til økningen av forskjellige selskaper som SeedInvest, ettersom de ser ut til å etablere seg som markedsledere. Investering på slike måter kan gi kunnskapsrike investorer fantastiske muligheter ved å få tilgang til selskaper på et tidlig tidspunkt.

Selv om potensialet for god avkastning er der, er det viktig å merke seg at investering i tidlig fase er en høyrisikoinnsats. SeedInvest gjenspeiler denne følelsen ved å si: “Bare de som er forberedt på ekstrem volatilitet, mangel på likviditet og risikoen for å miste hele investeringen, bør investere i oppstartsinvesteringer i et tidlig stadium.”

SeedInvest

Grunnlagt i 2011, er SeedInvest en crowdfunding-plattform, basert i New York, New York. Gjennom plattformen deres gir SeedInvest investorer tilgang til forhåndsvurderte muligheter fra lovende oppstart.

Administrerende direktør, Ryan Feit, overvåker for tiden selskapets virksomhet.

I andre nyheter

Siden COVID-19 begynte å ødelegge verden slik vi kjenner den, har forskjellige crowdfunding-plattformer notert en økning i investoraktivitet – med SeedInvest som en av disse.

Derfor tok vi en kort titt på disse hendelsene, og hvordan de førte til et rekordhøyt kvartal av SeedInvest. For å lære mer, klikk HER.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map