Coinmama gjennomgang – er denne megleren 100% legit?

Contents

Coinmama anmeldelse – er denne megleren 100% legit?

Vil du kjøpe Bitcoin raskt med kredittkort, men er ikke sikker på om Coinmama er trygt å bruke? Denne guiden vil lære deg hvordan du bruker dette nettstedet trygt.

Coinmama er best egnet for kunder som vil ha BTC raskt. Les hele anmeldelsen FØR DU KJØP, slik at du ikke kaster bort tid eller penger!

Coinmama er en pålitelig, sikker og praktisk Bitcoin megler. Det er ekstremt populært fordi det tilbyr en av de enkleste måtene å kjøpe BTC umiddelbart – med et kredittkort og uten bekreftelse.

bitcoin-megler

Over 500 000 fornøyde kunder har kjøpt Bitcoin på nettstedet. Den har et rent grensesnitt, enkel kjøpsglidebryter og relativt enkel verifiseringsprosess.

Til tross for tidlige bekymringer om selskapets gjennomsiktighet, har det vokst til å bli en av de mest anerkjente på markedet.

Det betyr ikke at alt er perfekt. Du betaler tungt for det du får. Bortsett fra høye priser, støtter den bare Bitcoin og Ethereum (i motsetning til rival Coinbase).

For hva det er, er Coinmama flott. Det er en rask, enkel og sikker metode for å kjøpe BTC problemfritt.

Fordeler:
 • Enkelt og praktisk
 • Ingen bekreftelse for små kjøp
 • Ekstremt nybegynnervennlig
 • Kredittkort og debetkort
 • tommelen opp Sikker, anseelig og gjennomsiktig
Ulemper:
 • Veldig dyrt
 • Begrensede myntopsjoner
 • tommelen ned Ingen salg
 • tommelen ned Begrenset til 23 amerikanske stater

Egenskaper

Sikkerhet

Coinmama er registrert hos FINCEN og har ingen krypto på vegne av brukerne. Dette gjør det mindre utsatt for hack. Imidlertid blir det holdt opplysninger om kredittkortinformasjon. Børsen har aldri fått brudd.

Personvern

Til tross for at de kan kjøpe opptil $ 150 uten bekreftelse, krever selskapet dokumenter for høyere kjøp. De lagrer også kredittkortoppføringer.

Brukererfaring


Alt fra den brukervennlige kjøpsmekanismen til det enkle grensesnittet gjør UX på Coinmama spektakulær.

Avgifter

Dybdeverktøy, et detaljert grensesnitt og frodige markeder gjør Bitstamps handelsopplevelse til en av de beste i bransjen.

Brukerstøtte

Kundesupport er tilgjengelig via e-post, og de har omfattende spørsmål. Vurderinger er blandet på tvers av forumene, men generelt sett blir de sett positivt på.

Alt i alt

Etter min mening er det en flott bytte for å kjøpe BTC med et kort, spesielt for nybegynnere. Det er det skjønt. For en annen ting, prøv en annen utveksling.

Om Coinmama

Det tilbyr ekstremt raske, sikre og enkle kjøp av BTC via kredittkort. Og den opererer nesten over hele verden, med kunder i over 200 land. Den er også tilgjengelig i 23 amerikanske stater.

Det gir kundene en strømlinjeformet mekanisme for kjøp av Bitcoin eller Ethereum. Alle kjøp gjøres direkte med selskapet for ekstra sikkerhet.

Coinmama er en kryptokursutveksling grunnlagt i 2013. Jeg så at de hadde hovedkontor i Israel, men registrert i Slovakia til NBV International S.R.O. Det hevet noen røde flagg, men frykten min ble umiddelbart eliminert da jeg besøkte nettstedet.

Det tilbyr ekstremt raske, sikre og enkle kjøp av BTC via kredittkort. Og den opererer nesten over hele verden, med kunder i over 200 land. Den er også tilgjengelig i 23 amerikanske stater.

Det gir kundene en strømlinjeformet mekanisme for kjøp av Bitcoin eller Ethereum. Alle kjøp gjøres direkte med selskapet for ekstra sikkerhet.

Vi har kommet på jobb hver dag siden 2013 for å skape den enkleste finansielle tjenesten der ute ” 

– Coinmama

God støtte, et nybegynnervennlig grensesnitt og raske transaksjoner gjør det til en av de beste måtene å kjøpe Bitcoin med kredittkort. I motsetning til mange konkurrenter, lar det deg også kjøpe valuta opp til $ 150 uten bekreftelse.

Til tross for de første bekymringene for transparensen, er selskapet nå ekstremt anerkjent og gjennomsiktig. Ledelsen og teamet er tydelig synlig på About-siden deres, og det samme er adressen til morselskapet. Min følelse er at selskapet virkelig er dedikert til å tilby en trygg, enkel og menneskesentrert plattform.

Til tross for alt det positive, er det en enkel megler med begrensede opsjoner og svært høye avgifter.

For nybegynnere som leter etter problemfri Bitcoin-kjøp, har du funnet en kamp.

Her er alt du trenger å vite om å kjøpe din første BTC på plattformen.

Coinmamas team

Coinmamas messing er tydelig synlig på deres side. Et godt tegn på stabilitet og tillit.

Coinmama Funksjoner:

 • SjekkGrunnlagt: 2013
 • Sjekkadministrerende direktør: Asaph Schulman
 • SjekkValutaer: Bitcoin / Ethereum
 • SjekkBetalingsalternativer: Kreditt- / debetkort
 • SjekkBekreftelse: Ingen bekreftelse opp til $ 150 | Grunnleggende verifisering deretter
 • SjekkHastighet: BTC-kjøp – øyeblikkelig
 • SjekkApp: Nei
 • SjekkLommebok: Nei
 • SjekkHQ: Israel / Slovakia
 • SjekkAvgifter: HØY – Coinmama-avgift = 5,5% | Kredittkortgebyr – 5%

Hvordan fungerer Coinmama?

Jeg var overrasket over å finne at mange brukere var forvirret om hvordan Coinmama faktisk fungerte. De stilte spørsmål om salg av BTC, handel med andre brukere osv. De spurte til og med “kan du kjøpe Ripple på Coinmama?”. La meg fjerne forvirringen ved å vise hvordan Coinmama fungerer.

Hva er en Bitcoin Broker?

Coinmama er en Bitcoin-megler. For å male bildet tydeligere, fungerer de akkurat som en valutaveksling på flyplassen – du tar kontantene dine til børsen og bytter dem mot utenlandsk valuta. Coinmama er akkurat sånn, bortsett fra at det er en digital aktivautveksling. Det betyr at du bytter fiat valuta (bare USD eller EUR) for kryptovaluta (bare BTC eller ETH).

Når det gjelder denne megleren, kan du bruke kredittkort eller kontantinnskudd for å kjøpe kryptovaluta direkte fra dem. Dette er i motsetning til en peer-to-peer exchange (LocalBitcoins) eller en ekte digital asset exchange (Bitstamp).

Coinmama legger ikke til rette for salg av BTC (selv om de hevder at denne funksjonen kommer). Og du kan ikke handle krypto.

Hvorfor er Coinmama så enkelt?

coinmama anmeldelse

Coinmamas rene kjøpsmekanisme er så enkel som den blir.

Jeg fant ut at de fleste brukere ble tiltrukket av Coinmama for enkelhet og bekvemmelighet. Coinmama er så enkelt fordi det ikke tilbyr mye bortsett fra kjøp av BTC. Det er ingen bytte, ingen lommebok, ingen app, ingen ingenting. Når du har kjøpt valutaen din, må du oppgi en lommebokadresse som de kan sende den til. Coinmama holder ikke det for deg.Trenger du en lommebok først? Her er 9 Bitcoin lommebøker du kan stole på for å holde BTC trygg.

Du kan bare handle USD eller EUR for BTC eller ETH.

Er Coinmama 100% Legit?

Coinmama har vært i virksomhet siden 2013. På den tiden var mange skeptiske til sikkerhetsfunksjonene. Dette var hovedsakelig fordi menneskene bak operasjonen var innhyllet i mystikk. Det er skremmende å stole på at noen tar tusenvis av dollar på løftet om å sende deg BTC, spesielt hvis du ikke en gang vet hvem eller hvor de er.

Imidlertid har ting endret seg i 2018. Coinmama er en av de sikreste, sikreste og mest gjennomsiktige børsene. Det er ikke på reguleringsnivå for rival Coinbase, men det er veldig sikkert. De vanligste spørsmålene på nettet var “er Coinmama trygt” og “er coinmama 100% legit?”. Svaret er JA.

Sikkerhetsegenskaper:

 • checkRegistrert med FinCEN
 • checkHolds no user crypto
 • sjekkAlle kjøp kommer rett fra selskapet
 • checkTransparent management
 • checkGod støtte
 • checkTransparent teammedlemmer
 • checkForvaltning av hvitvasking og kjenn dine kundeforholdsregler (over $ 150)

kryptovaluta gjennomgang

Coinmama viser stolt sikkerhetssertifikater foran og i midten.

Kan amerikanske kunder bruke Coinmama?

Jeg fant også mange amerikanere som lurte på om amerikanske kunder fikk bruke Coinmama.

Det kommer an på.

Coinmama opererer i 217 land over hele verden, men betjener bare 23 amerikanske stater. Hvis du er heldig nok til å være i ett, har du full tilgang til Coinmamas tjenester, inkludert kredittkortinnskudd.

Coinmama støtte

Husk å sjekke tilbake da Coinmama stadig legger til nye stater.

Hvordan sammenlignes Coinmamas kredittkortgebyrer med konkurrentene?

Coinmama er en av de dyreste meglerne på markedet. Du betaler for bekvemmeligheten og sikkerheten. Uansett hvor du er fra, betaler du de samme to kostnadene. Når du kjøper BTC fra dem, betaler du to avgifter:

 • SjekkCoinmamas 5,5% avgift (innebygd i prisen på BTC)
 • SjekkEt gebyr på 5% fra kredittkortprosessoren Simplex

For sammenligningens skyld, la oss si at Coinmamas “gebyr” er 10,5%.

Slik kan det konkurrere:

 • SjekkCoinbase – 3,99%
 • SjekkBitstempel – 5% -8% volumavhengig
 • SjekkBitpanda – 2% kredittkort + 2% Bitpanda-avgift

Etter min mening er Coinmamas avgifter så høye at det er vanskelig å rettferdiggjøre å kjøpe BTC fra dem med mindre du er nybegynner. Hvis du er en kunde som ønsker å kjøpe BTC for første gang, er det verdt å betale 10,5% for enkelhets skyld. Hvis du er erfaren, bør du sannsynligvis finne et annet sted.

Har Coinmama uttaksgebyrer?

Coinmama har ingen uttaksgebyrer fordi de ikke tilbyr lommebok. Coinmama har INGEN brukervaluta. Så snart du kjøper BTC, må du oppgi adressen til en lommebok for at den skal sendes dit. Derfor er det ingen grunn til å bekymre deg for uttaksgebyrer (du kan bare stresse uendelig med de enorme kredittkortgebyrene!).

Hva er Coinmamas kjøpsgrenser for ubekreftede kunder?

Coinmama liker å annonsere det faktum at du kan kjøpe BTC fra dem uten bekreftelse. Det er sant, men bare i svært begrensede mengder. Du kan bare kjøpe $ 150 i verdi av BTC eller ETH før Coinmama vil vite litt mer om deg. Verifiseringen av dem er ikke så invasiv som andre nettsteder, og prosessen er tilsynelatende ikke like blodkrøllete, men det er fortsatt et problem. De er imidlertid ikke så regulert som Coinbase.

Coinmama-bekreftelse

Coinmama verifikasjonsnivåer og grenser

Det jeg likte mye om Coinmama var at de tilbød flere nivåer av verifisering, og prosessen for å bli bekreftet var ganske enkel.

Noen børser krever mye dokumentasjon for handel, og andre, som Bitstamp, tilsvarer en dystopisk sci-fi Big Brother.

Coinmama gir deg i det minste litt privatliv. Det er tre nivåer av bekreftelse:

Nivå 1

Du kan kjøpe opptil $ 10.000 USD i verdi av BTC. Det krever 1 gyldig myndighets-ID og en selfie av deg som har den ID pluss et notat som sier Coinmama og dagens dato.

Aksepterte ID-er er:

 • checkInternational (IKKE-US !!) Pass
 • checkDriver’s License
 • checkNasjonalt ID-kort

Coinmama betjener bare 23 amerikanske stater, så et amerikansk pass vil ikke klippe det for deg. Du må bevise at du bor i en av statene de tjener.

Nivå 2

Du kan kjøpe opptil $ 50 000 BTC. Du må sende inn en sekundær ID og en regning eller en kontoutskrift. Elektriske regninger, kabel- og gassregninger er akseptable, i likhet med kredittkortoppgaver.

Nivå 3

Du kan kjøpe opptil $ 1.000.000 i verdi av BTC. Du må fylle ut et kort skjema. Kontakt support for å lære mer.

[e-postbeskyttet]

Coinmamas bekreftelsesnivåer har ingen innvirkning på dine daglige eller månedlige utgiftsgrenser. Det øker bare den totale mengden BTC du kan kjøpe. Du er fortsatt underlagt $ 5,000 per dag / $ 20,000 per måned.

Hvor lang tid tar Coinmama-bekreftelse?

Jeg fant forskjellige krav på nettet for Coinmama-bekreftelsestider. Selskapet hevder at det bare kan ta to timer i løpet av arbeidstiden. Høyere verifiseringsnivåer kan være opp 6 timer.

Nett er imidlertid uenig. Jeg fant mer enn noen få banebrytende, verdensfredste fryktstrådende tråder om hvordan det var et “SVIN”. Det er litt av en overreaksjon; det tar bare en stund å bli bekreftet noen ganger.

Hvor lang tid tar Coinmama-bekreftelse?

Coinmama, som bokstavelig talt alle andre plattformer i kryptosfæren, spenner under press. De er offer for sin egen suksess. Bekreftelse kan ta dager. Noen mer enn en uke. Her er en tråd fra Reddit der flere brukere hevdet å ha ventet mer enn en uke uten ord.

coinmama anmeldelse

Denne tråden er fra 1. januar, så begge disse brukerne hadde ventet i mer enn en uke.

Hvordan kjøpe Bitcoins med et kredittkort fra Coinmama

Jeg skammer meg ikke over å si at Coinmamas kjøpsopplevelse gjorde meg litt svimmel. Det var så enkelt og praktisk at jeg ble blåst bort. Den enkle registreringen, den praktiske glidebryteren og de store knappene gjorde alt til en lek. Sømløs design, gode farger, enkle knapper – UX er en 10/10. Slik kjøper du BTC og ETH med en kreditt fra Coinmama.

Trinn 1: Opprett kontoen din

Gå til Coinmama.com og registrer deg. Det er rett på forsiden.

kryptovaluta gjennomgang

Registrerer deg på Coinmama.com

Trinn 2: Bekreft e-postadressen din

Klikk på bekreftelseskoblingen i e-posten din. Du blir nå ført tilbake til nettstedet og må logge på igjen. Skriv inn din e-postadresse og passord.

Coinmama-bekreftelse

Epostbekreftelse

Trinn 3: Bekreft kontoen din

Hvis du vil ha $ 150 eller mindre, gå til # 4.

Hvis du vil kjøpe store beløp, trenger Coinmama å vite mer om deg. For å bekrefte kontoen din, klikk på “Bekreft kontoen” -fanen til venstre for dashbordet.

kryptovalutaverifisering

Konto bekreftelse

Velg bekreftelsesnivå og last opp dokumentene dine. Her er et skjermbilde av nettstedets supportside om hvordan du blir bekreftet.

Coinmama-bekreftelse

Hvordan bli verifisert

Trinn 4: Kjøp Bitcoin

med en fantastisk glidebryter

Å kjøpe Bitcoin på Coinmama er som å ta godteri fra en baby. På Buy Bitcoin-siden, velg bare USD eller EUR, og velg deretter beløpet ditt. Du kan bruke den smarte glidebryteren for å finne beløpet du ønsker, eller bare angi det manuelt.

Coinmama anmeldelser: Er det 100% legit? Er det et trygt sted å kjøpe Bitcoin?

Coinmama er et av de eldste navnene i virksomheten. Det er en legit dinosaur i bransjen. Selskapet har vært i virksomhet i 5 år! Coinmamas DNA er bygget på solide kjerneverdier og drevet av deres “hemmelige saus”, aka deres team.

Samfunnsstemning er sterkt. Generelt sett blir det sett på som en pålitelig, ærlig og hederlig (om enn dyr!) Megler. Det gjør ikke mye, men for det den gjør er det pålitelig og sikkert. Som med alle Bitcoin-børser, trengte jeg ikke se langt for å finne dårlige anmeldelser med ekstremt dårlig stavemåte og grammatikk. Jeg tror flertallet bare er smørekampanjer og misfornøyde kunder hvis kredittkort ble avvist. Både forumbrukere og pålitelige BTC-gjennomgangssider hadde gode ting å si.

Positive anmeldelser

 • Fort
 • Enkel
 • Sikre
 • God støtte

Negative anmeldelser

 • Dyrt
 • Innskudd vises ikke

Eksempler på positive anmeldelser

positiv anmeldelse mynt mamma

Reddit-bruker, MistaCoin (essnavn, mann!) Oppsummerer tankene mine nøyaktig med sin kommentar til a Coinmama spørsmålstråd på Reddit.

Coinmama positiv anmeldelse

Eksempler på negative anmeldelser

Som jeg sa før, var de vanligste klagene høye priser og mislykkede betalinger / innskudd som ikke dukket opp. Noen få forskjellige brukere klager her om at de aldri får pengene sine. Men fra det jeg leste rundt på nettet, løses de fleste av disse problemene enkelt ved å kontakte support eller bare vente litt lenger.

negativ anmeldelse coinmama

Kjennelse

Coinmama er legitimt. De er høyt respektert og pålitelige. Det er noen problemer, men det skyldes overbelastet støtte. Å snakke med dem eller Simplex (deres kredittkortbetalingsprosessor) løser de fleste problemer.

Topp 3 Coinmama-alternativer for lavere kredittkortgebyrer

Å kjøpe Bitcoin med kredittkort er kjempebra. Å kjøpe Bitcoin med kredittkort og betale 10,5% er ikke kjempebra. Coinmama tilbyr en rask, sikker og praktisk måte å kjøpe krypto på, men det er best for nybegynnere. Det er sannsynligvis ikke verdt pengene ellers. Når du legger til 5,5% -avgiften til 5% kredittkortavgiften, begynner selv de mest lunefulle brukerne å svette. Hvis du leter etter lavere kredittkortavgifter, er det de tre beste alternativene til Coinmama.

1# Coinbase

kryptovaluta megler

Coinbase er verdens mest populære megler.

Det er en rask, enkel og sikker måte å kjøpe BTC, ETH og LTC på. Det er et annet eksempel på en megler rettet mot nybegynnere. Over 20 milliarder dollar verdt krypto er kjøpt og solgt på denne børsen. Det fungerer ofte som en inngangsport til Bitcoin-verdenen for nybegynnere. Kredittkortavgiften er 3,99%, så du sparer ganske mye sammenlignet med Coinmama.

2 # Bitpanda

En av verdens mest tilgjengelige børser.

Hjemmet til Bitcoin er en av Europas mest populære børser. Tidligere kjent som Coinimal, er Bitpanda en av verdens mest tilgjengelige børser. Alle betalings- og utbetalingsalternativer kan kontrolleres her. Det har raskt dukket opp som en av Europas mest populære børser, og gebyrene er ikke så ille. Du finner gebyrstrukturen i denne artikkelen.

3 # Bitstempel

Enkel mekanisme for å kjøpe BTC med et kort.

Bitstamp lar deg nå de digitale valutastjernene ved å tilby en enkel mekanisme for å kjøpe BTC med et kort. Det er funksjonelt ingen grenser for hvor mye du kan kjøpe / handle. Du kan også bytte dine digitale eiendeler til andre på deres børs, noe som er en av de beste i bransjen. Det var den første fullt lisensierte BTC-børsen i EU, så den er veldig sikker. Kredittkortavgiften starter på 8%, men går ned til 5%, avhengig av hvor mye du kjøper. Avgiften er høyere enn Coinmama, men Bitstamp betaler ikke en 5,5% avgift i prisene, så du betaler fortsatt mindre.

Coinbase Vs Coinmama | Noe som er bedre for å kjøpe BTC med et kredittkort?

Å kunne kjøpe Bitcoins med kredittkort er et moderne mirakel. Det har gjort verden av krypto så mye mer tilgjengelig for verden. I stedet for å faktisk koble penger og vente i flere dager (oh, smerte!), Kan du nå slå inn noen få tall og få BTC deponert umiddelbart. Selv med høyere avgifter er det fortsatt verdt det for enkelhets skyld.

To av de største navnene som kjemper om tittelen “beste Bitcoin-megler som godtar Visa” er Coinbase og Coinmama. Begge er høyt respektert, enkle å bruke og så sikre som det blir i kryptoverdenen. Men den ene er fremdeles overlegen enn den andre.

La oss ta før jeg sammenligner de to Coinbase’s puls først:

 • SjekkValutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • Sjekkinnbetaling: Kredittkort, bankoverføring, bankkonto
 • SjekkBekreftelse: Ja
 • SjekkHastighet: Øyeblikkelig for kredittkort | 1-5 dager for bank eller wire
 • SjekkApp: Ja.
 • SjekkGDAX: Coinbase er unik som megler fordi den er knyttet til en ledende børs. GDAX er en Bitcoin-børs tilknyttet Coinbase hvor du kan handle med andre kryptovaluta-brukere. Du kan enkelt flytte penger mellom de to
 • SjekkHenvisningprogram: Henvisningsprogrammet deres er en fin bonus. Du tjener $ 10 i GRATIS Bitcoin for alle du henviser som kjøper $ 100 eller mer av av BTC.

Når det gjelder Coinmama vs Coinbase, er det klart at de begge er ekstremt sikre og pålitelige. Som Bitcoin-meglere tilbyr de begge en rask og enkel måte å kjøpe BTC umiddelbart. Imidlertid tror jeg Coinbase er helt klart vinneren. Ikke bare tilbyr den flere valutaer til et lavere kredittkortgebyr, det gir deg også enkel tilgang til GDAX-børsen. Som om den trengte mer hjelp, har den også en lommebok og en app. Beklager Coinmama, du taper.

Fordeler

 • Fort
 • Enkel å bruke
 • Sikre
 • Lavt kredittkortgebyr
 • Tillit
 • GDAX Exchange

Ulemper

 • Høyt regulert
 • Tung bekreftelse

Vinner

kryptovaluta megler

Coinbase er verdens mest populære megler.

Les hele anmeldelsen av Coinbase her!

Vanlige spørsmål om Coinmama

Du vil være sikker på en megler før du oppgir kredittkortopplysningene dine. Jeg har samlet de vanligste spørsmålene om Coinmama på nettet og svart på dem her for deg. Sørg for å lese dem før du kjøper BTC!

Spørsmål: Er Coinmama Sikker?

Svar: Ja, Coinmama er en av de sikreste og mest anerkjente meglerne på markedet.

Spørsmål: Gjør det Coinmama Godta kredittkort?

Svar: Ja, Coinmama opererer i USA, men bare i 23 stater. Sjekk om staten din gjør listen.

Spørsmål: Krever Coinmama bekreftelse?

Svar: For under $ 150 i verdi av BTC er det ingen bekreftelse. Alt over det krever ID.

Spørsmål: Hvor lang tid tar det Coinmama å sende meg min Bitcoin?

Svar: Når kjøpet og adressen er bekreftet, SKAL overføringen være øyeblikkelig. Fra januar 2018 klager imidlertid noen brukere på forsinkelser.

Spørsmål: Kan jeg lagre Bitcoin på Coinmama?

Svar: Nei, Coinmama tilbyr ikke lommebok.

Spørsmål: Hvor mye koster Coinmama å kjøpe Bitcoin?

A: Du betaler Coinmama-avgiften på 5,5% + et kredittkortgebyr på 5%.

Spørsmål: Er Coinmama en svindel?

Svar: Nei. Coinmama er 100% legit. De er registrert hos FinCEN og har base i Israel.

Spørsmål: Kan jeg bare kjøpe Bitcoin?

Svar: Nei, Coinmama tilbyr også Ethereum.

Spørsmål: Hvor lang tid tar bekreftelsen?

Svar: Normalt tar det bare noen få timer, men når støtten er oversvømt, kan det ta noen dager.

Hva kryptopositive liker / misliker

Coinmama tilbyr ikke mye og har ekstremt begrenset funksjonalitet, men det tjener formålet. For det den gjør, er det en flott megler. Det er lett å fokusere på negativene, men det hevder aldri å være noe annet enn en enkel måte å kjøpe BTC med kredittkort. Så i så måte leverer det.

Registrering og bekreftelse er enkelt, innkjøp er enkelt og innskudd er øyeblikkelige. Rent, enkelt og praktisk – det er det Coinmama er.

Likevel er det mye å mislike.

Liker

 • Brukererfaring – Alt fra layout til den forenklede kjøpsmekanismen gjør Coinmamas UX fantastisk. Ingen steder er det lettere å få din første BTC.
 • Åpenhet – For all skrekken jeg hørte om Coinmama som var lyssky, viste de seg å være et av de mer gjennomsiktige selskapene i bransjen. Deres ledelse og team ble omtalt foran og i midten på sin om-side.
 • Nybegynnervennlig – Registrer deg, bekreft, klikk på Kjøp og skriv inn betalingsinformasjonen din. Du kunne ikke ødelegge dette hvis du prøvde.
 • Høye grenser – Nivå 3-bekreftelse lar deg kjøpe BTC til en verdi av $ 1.000.000.

Misliker

 • Avgifter – Coinmama er en av de dyreste meglerne. Du betaler tungt for bekvemmeligheten.
 • Begrensede opsjoner – Du kan bare kjøpe BTC eller ETH. Selv Coinbase tilbyr mer enn det!
 • Coinmama selger bare – Coinmama selger bare BTC til sine kunder. Det gir deg ikke muligheten til å selge BTC til dem.

Endelig dom

Coinmama er en av de mest sikre, ærlige og praktiske Bitcoin-meglerne der ute. Det tilbyr en enkel og praktisk måte å kjøpe Bitcoin med kredittkort, men det handler om det. UX er flott, kjøp er ganske enkelt, og du trenger ikke engang å bli bekreftet hvis du vil ha $ 150 i verdi av BTC eller mindre (minus avgiften).

For høyere grenser må du oppgi bekreftelse, og du har bare tilgang til Bitcoin eller Ethereum. Funksjonaliteten og sikkerheten er god, men alternativene dine er begrensede. Enkelheten har imidlertid en fordel – den tvinger deg til å sette opp en lommebok!

Kjennelse:

Coinmama er en sikker og praktisk måte å kjøpe Bitcoins nesten umiddelbart med et kredittkort, men vær forberedt på å betale!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map