RealBlocks samler inn 3,1 millioner dollar til Tokenized Real-Estate Platform

Et imponerende løft

Blockchain-selskapet, RealBlocks, har nylig kunngjort avslutningen av sin siste finansieringsrunde. Denne vellykkede økningen fikk RealBlocks til å hente inn 3,1 millioner dollar.

En rekke selskaper bidro til denne finansieringen. Spesielt Science Inc. og Morgan Creek Digital. Hvert av disse selskapene har tette bånd til den digitale verdipapirsektoren, ettersom de jobber mot den fortsatte modningen av bransjen.

Med denne finansieringen tar RealBlocks sikte på å fortsette utviklingen av sin blockchain-baserte eiendomsplattform. Som selskap har de anerkjent fordelene med digitale verdipapirer støttet av eiendeler som for eksempel fast eiendom. Som sådan har de som mål å bringe ikke bare tilgjengelighet, men likviditet til eiendomsmarkedet.

De som også ble inkludert i høyden var Zelkova Ventures, Ulu Ventures, og Cross Culture Ventures.  Alle risikokapitalfirmaer.

Kommentar

Etter kunngjøringen ble representanter fra hvert selskap uttalt om saken. Her er noen få ord fra disse individene:

Perrin Quarshie, Grunnlegger & Administrerende direktør i RealBlocks, oppgitt,

“Med støtte fra våre strategiske investorer akselererer vi utviklingen av vårt produkt og vedtar blockchain-teknologi for eiendom, en bransje som tidligere ikke har sett mye innovasjon. Dette er en flott mulighet til å forbedre investeringsopplevelsen for både sponsorer og investorer, samtidig som friksjonen minimeres gjennom hele prosessen. ”

Greg Gilman, Med-grunnlegger & Administrerende direktør for Science Inc.., oppgitt,

“Vi investerte i RealBlocks fordi denne bruken av blockchain-teknologi har fordeler fra den virkelige verden som passer perfekt med vår investeringsmodell. Vi tror at eiendomsmarkedet, som nesten alle aktivaklasser, vil bli stadig mer datadrevet og digitalisert eller digitalt innfødt, og vi ser frem til å bygge videre på vår historie med transformerende selskaper. ”

Anthony Pompliano, Grunnlegger & Partner i Morgan Creek Digital, oppgitt,

“2019 kommer til å bli et utrolig viktig år for blockchain-prosjekter. Etter år med eksperimentering og utvikling forventer markedet at disse selskapene løser reelle problemer nå. RealBlocks er et av lagene som har et fungerende produkt og har vist at de kan utføre på høyt nivå – det er en av grunnene til at vi er glade for å investere. En av våre hovedoppgaver på Morgan Creek Digital har vært at alle aksjer, obligasjoner, valutaer og varer vil bli tokenisert på et eller annet tidspunkt i fremtiden. RealBlocks har utviklet en løsning som skal hjelpe de beste aktørene i eiendomsbransjen å bli med i blockchain-revolusjonen. ”

RealBlocks


De bak RealBlocks grunnla selskapet i 2017, med hovedkontor i New York. Fremfor alt letter RealBlocks kapitalinnsamling. De gjør det gjennom fusjonen av blockchain og eiendom. Gjennom utstedelse av digitale verdipapirer tiltrekker RealBlocks appellen fra både investorer og utstedere av sikkerhetstokener.

Selskapets virksomhet er i spissen for grunnleggeren, Perrin Quarshie – utdannet både Georgia Institute of Technology og Massachusetts Institute of Technology.

I sin pressemelding beskrev Quarshie kort noen fordeler med RealBlocks-plattformen. Han uttalte, “Vår plattform gir også muligheter for likviditet etter utstedelse. Investorer vil være i stand til å kreditere sine plattformlommebøker med Digital / Fiat-valuta og deretter kjøpe tokens som representerer eierskap til den underliggende eiendommen via private plasseringer. Gjennom vår plattform får investorer over hele verden muligheten til å investere effektivt og samle inn eiendomstilbud uten komplikasjoner og store kostnader ved offentlig verdipapirregistrering. ”

Science Inc..

Science Inc. er basert i Santa Monica. Fremfor alt fungerer selskapet som et risikokapitalfirma og investerer i lovende nyetableringer. Eksempler på disse inkluderer selskaper som DollarShaveClub, Science Blockchain og andre.

I tillegg til å detaljere finansieringshendelser, har vi også sett på Science Blockchain de siste månedene. For å lære mer om dette prosjektet, sørg for å besøke siden for tokenoppføringer HER.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital er en nystiftet arm av Morgan Creek Capital Management. Mens hver filial fungerer som risikovillig kapital, spesialiserer denne nye armen seg i blockchain og digitale verdipapirer.

Denne grenen ble dannet tidlig i 2018, og er i spissen for Anthony Pompliano – en fremtredende skikkelse i bransjen.

I andre nyheter

Finansieringen diskutert her i dag fortsetter en trend av interesse for selskaper som utvikler sektoren for digitale verdipapirer. Her er ytterligere eksempler på et vellykket finansieringsarrangement:

Securitize samler inn 12,75 millioner dollar i serie A

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map