Аnalyse av Bitcoin | 3-Bullish Lysestake Line

Det er en tendens til å stige og synke, lese prisspråket;

Det er et signal om å kjøpe og selge, og farvel med å føle avtalen.

I denne økten vil vi lære ulike hausse Candlestick Line-kombinasjoner, og vise deg de mest effektive måtene å analysere dem på.

Først vil vi introdusere “Dawnstar”, et visuelt tegn indikerer starten på en stigning i kryptovaluta.

Vi har sirklet en Dawnstar i rød linje.

En standard ‘Dawnstar’ består av 3 Lysestake Line .. Den røde linjen til venstre kalles en utvendig sirkel. Og det midtre håndtaket er en Doji. Det ser ut som et + tegn. plassert under den ytre sirkelen. Og den grønne linjen er en lang indre sirkel.

Her er tingen, enten det er en Dawnstar eller ikke, avhenger av lengden på den tredje / indre sirkelen. sluttprisen for den indre sirkelen er nøkkelindikatoren, den må oppfylle 50% av kroppen på første linje.

Når vi bekreftet at det er en Dawnstar. Vi kan bedømme den sterkeste styrken til den rådende trenden etter en veldig viktig faktor – sluttkursen for den “indre sirkel”. Vi har tre tilfeller her: Generelt sett, hvis sluttkursen bare oversteg 50% av den ytre sirkelen, er den bullish styrken blir ansett som relativt svak.

Hvis sluttprisen er veldig nær åpningskursen til den ytre sirkelen, anses det at den bullish styrken er relativt sterk.

Og til slutt, hvis sluttkursen langt oversteg åpningskursen til den ytre sirkelen, er den bullish styrken betydelig sterk.

Det vi har nevnt er bare de typiske eksemplene på en Standard Dawnstar. Imidlertid varierer mønsteret til en Dawnstar i markedet og er forskjellig fra det vi nettopp har sett. Så vi har hentet ut noen reelle eksempler som referanse. La oss gå gjennom dem en etter en!

Her er tre typer “Dawnstar” med forskjellige mønstre. Og du vil se hvordan de ser ut i den aktuelle trenden. La oss se den første. Midtlinjen er ikke en “Doji” -linje, den ser mer ut som en “T-linje” enn en “+” -linje.

Vi kan se prisen falt kraftig. Og så dukket “Dawnstar” opp. Prisen sluttet da å synke og steg i stedet

Her er den andre. Den midterste delen er dannet av 2 små lys.

Mens prisen gikk opp, vises en “Dawnstar”. Og prisen fortsatte å stige etter det.


Her kommer den endelige kombinasjonen. Dawnstar er dannet av 3 små lys eller doji-linjer.

Etter at prisen falt kraftig, dukket det opp en Dawnstar. Og prisen tok seg raskt opp.

Deretter vil vi lære om en annen bullish Candlestick Line-kombinasjon, kalt “Bullish på grunn av svelge”.

Så, det viktigste kjennetegnet ved Bullish på grunn av svelge er at den grønne kroppen dekker den røde kroppen helt. Det betyr at den ytre sirkelen svelges av den indre sirkelen, noe som indikerer at den kraftige kraften gir et stort motangrep.

Hvordan bedømme den bullish styrken?

For figur 1 svelget den grønne kroppen den røde kroppen, denne kombinasjonen antydet den svakeste bullish styrken;

For figur 2 er den grønne kroppen betydelig høyere enn den røde kroppen. Selv dobbelt så stor som den røde. Kombinasjonen representerer en veldig sterk bullish styrke;

For det endelige tilfellet svelget den grønne kroppen mange av de røde kroppene, og denne har den sterkeste bullish styrken.

I markedet er det mange Bullish på grunn av svelgekombinasjoner som ikke ser like perfekte ut som de ovennevnte tilfellene. Vi vil diskutere noen faktiske scenarier fra markedet.

Vi vil vise 3 Bullish på grunn av svelgekombinasjoner, at den indre sirkelen ikke dekket den ytre sirkelen helt.

For det første eksemplet falt prisen først kraftig, og den stoppet etter at Bullish på grunn av svelgeblanding dukket opp. Deretter fortsatte den å stige.

For den andre dekket den indre sirkelen to utvendige sirkler, og danner en Bullish på grunn av svelgemønster. Og en bullish trend fulgte etterpå.

For den endelige saken dekker den indre sirkelen 3 utvendige sirkler, og prisen heves kraftig etterpå.

Vi vil se den siste bullish Candlestick Line-kombinasjonen, kalt Tower Bottom.

For en standard tårnbunn er den dannet av en utvendig sirkel, og fulgte en gruppe på 5 eller flere små utvendige sirkler og indre sirkler i midten, og en lang indre sirkel på høyre side.

Det hele ser ut som et omvendt tårn, så det blir kalt bunnen av tårnformen.

En viktig faktor som gjør en effektiv Tower Bottom er at sluttprisen for den siste indre sirkelen må overstige 50% av den ytre sirkelhuset foran.

Når vi vet at det er en Tower Bottom, kan vi bedømme markedets bullish styrke etter sluttkursen for den siste indre sirkelen.

Hvis den indre sirkelens sluttpris nettopp passerte 50% -linjen, er den bullish styrken svak.

Hvis den indre sirkelens sluttkurs er nær åpningskursen til den ytre sirkelen, er den bullish styrken relativt sterk.

Og til slutt, hvis den indre sirkelens sluttpris er mye høyere enn åpningskursen til den ytre sirkelen. Den bullish styrken er betydelig sterk.

Selvfølgelig vil ikke tårnbunnen vises akkurat slik i den faktiske trenden. Så husk at vi må være fleksible. La oss ta en titt på hva som er faktisk "tårnbase" i markedet er.

For graf en er det faktiske utseendet veldig nær skjematisk diagram av tårnbunnen.

Dette skjermbildet er fra 6-timers diagrammet til EOS / USDT i

OKEx C2C handelsområde. Vi kan se tårnbunnen dukket opp i opptrenden, og den fulgte av en ny oppgangsrunde.

Og dette er anther variasjon. Den midterste delen av tårnet er ikke dannet av veldig lite lys, men en kombinasjon av lange og korte lys.

Skjermbildet er fra 12-timers diagrammet for EOS / USDT i handelsområdet OKEx C2C. Etter at prisen falt kraftig, ble det dannet en tårnbunn. Prisen sluttet da å falle og dannet en reversering.

Til slutt, for å pakke opp alt vi har introdusert i videoen:

Det er 3 klassiske Bullish stearinlyskombinasjoner. Den første er “Dawnstar”, noe som antyder en lys kommende prisoppgang.

Det andre er “Bullish på grunn av svelge”, noe som indikerer at den bullish makten gir et stort motangrep.

Og den tredje er “Tower Bottom”, noe som tyder på en reversering.

Her kommer slutten av vår seksjon, vi vil vise deg de mest negative måtene å analysere forskjellige hausse diagramkombinasjoner på,

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map