Cum să participați la OKEx Jumpstart

Dragi utilizatori, bun venit la OKEx Jumpstart. Acest pasaj va vorbi în principal despre două părți pentru a afla mai departe despre proiectul OKEx Jumpstart. Prima parte este pașii pentru a participa la proiect, iar a doua parte este despre mai multe detalii despre reguli.

Introducere:

Prima parte: Cum să participați la proiect

Primul pas: pregătiți contul OKEx în străinătate

Al doilea pas: Cumpărați OKB

1. Cum să obțineți o sumă mai mare de alocare prin OKB

(1) Suma de alocare exclusivă OKBelievers

(2) Suma alocării bonusului OKTraders

Al treilea pas: Alăturați-vă

A doua parte: Reguli

1. Alocare:

2. Detalii vânzare jeton

3. Avertisment de risc

Acum, în prima parte, permiteți-ne să vorbim despre cum să participați la proiect și va fi împărțit în trei pași după cum urmează:

Primul pas: pregătiți contul OKEx în străinătate

Vă rugăm să pregătiți mai întâi contul OKEx. Puteți vizita: https://www.okex.com/join?channelFlag=ACECO2500921 pentru a vă obține contul sau dacă aveți deja un cont, apoi vă conectați când participați la proiect, vă rugăm.

Al doilea pas: Cumpărați OKB

Cum să obțineți o sumă mai mare alocată prin OKB

  1. Suma alocării exclusive OKBelievers

Prag minim pentru participarea la vânzarea de jetoane: Suma medie deținută pe 5 zile ≥ 100 OKB. Dacă suma dvs. deținută OKB scade sau nu mai dețineți OKB în perioada de 5 zile, vă recomandăm să cumpărați o cantitate mai mare de OKB înainte de ultimul instantaneu aleatoriu al vânzării simbolului pentru a atinge pragul de participare;

• În comparație cu achiziționarea unei cantități mari de OKB înainte de începerea vânzării de jetoane, deținerea constantă a OKB va garanta coeficienți de alocare mai mari și, astfel, dobândirea unei sume reale de alocare;

• Dacă valoarea minimă a deținerii OKB și valoarea medie a deținerii OKB corespund diferiților coeficienți de alocare, oricare dintre aceștia se va aplica cel mai mare.

2. Suma alocării bonusului OKTraders

Valoarea alocării va fi determinată de suma de tranzacționare la vedere acumulată de utilizatori (calculată în BTC) de la înființarea OKEx. Coeficientul de alocare corespunzător poate fi vizualizat pe pagina de start OKEx Jumpstart și este prezentat după cum urmează:

Suma de tranzacționare la fața locului acumulată pe OKEx (în BTC) [5, 10) [10, 20) [20, 50) [50, 100) [100, + ∞)
Coeficientul de alocare pentru runda a doua 1 2 3 4 5

Vă rugăm să vă reamintim: ar fi mai bine să cumpărați OKB înainte de ora 00:00 pe 12 iunie (ora este doar pentru OKEx Jumpstart 14 Proiect WGRT), astfel încât să se poată obține coeficientul maxim de alocare; (Dacă este ultima zi când ați găsit evenimentul, atunci moneda trebuie transferată înainte de ora 17:00, pe 17 iunie, în cazul alocărilor nereușite.)

Al treilea pas: Alăturați-vă

Timpul pentru fiecare deținere a proiectului OKEx Jumpstart este diferit și de data aceasta vom lua ca exemplu OKEx Jumpstart 14th Project WGRT și puteți vizita https://www.okex.com/jumpstart pentru mai multe detalii despre întregul proiect OKEx Jumpstart.

După ora 12 pe 17 iunie (UTC + 8) (ora pentru OKEx Jumpstart 14th Project WGRT), vizitați https://www.okex.com/jumpstart și conectați-vă cu contul dvs. de peste mări.

Sau puteți, de asemenea, să accesați site-ul oficial OKEx, apoi să faceți clic pe „Jumpstart”.

Apoi va ajunge la pagina de alocare și puteți face clic pe „Detalii de alocare” la pagina următoare.

La ora 12:00, 17 iunie (UTC + 8) când ajungeți la pagina WGRTSale, faceți clic pe „Alocare”, vă rugăm.

(Notă: timpul menționat mai sus este în conformitate cu OKEx Jumpstart 14th Project WGRT)

Reguli:

Alocare:

1. După încheierea perioadei de alocare, jetoanele vor fi creditate în contul de finanțare OKEx al utilizatorilor și va fi dedusă suma corespunzătoare a OKB. Orice sumă rămasă de OKB în așteptare pentru abonament va fi eliberată;

2. A doua sesiune de alocare va începe după ce vom termina de calculat rezultatele. Puteți utiliza OKB lansat din prima sesiune în a doua sesiune.

Detalii vânzare jeton

1. Reguli instantanee: vom instantanee instantaneu OKB deținute zilnic de utilizatori, inclusiv cont de finanțare, cont spot, cont Fiat și cont de marjă;

2. Volumul istoric cumulat de tranzacționare spot include volumul tranzacționării spot și volumul tranzacției în marjă;

3. Vizualizați coeficientul de alocare: puteți vizualiza înregistrările instantanee OKB și coeficientul individual de alocare pe pagina principală OKEx Jumptusers;

4. Calculul alocării

Atât sesiunea de alocare exclusivă OKBelievers, cât și sesiunea de alocare exclusivă OKTraders vor urma aceeași formulă de alocare de mai jos:

(Formula de alocare)

mceclip0.png? x-oss-process = imagine / calitate, q_85

5. Exemplu

Utilizatorul A, B, C și D doresc să participe la sesiunea de alocare exclusivă OKBelievers. Să presupunem că instantaneele lor de stocare OKB sunt după cum urmează:

Instantaneu A B C D
Deținere zilnică minimă OKB 500 50 1000 1500
Deținere medie zilnică OKB 1500 50 1000 5000

Conform tabelului de mai sus, coeficientul de alocare a sesiunii de alocare exclusivă OKBelievers a utilizatorului A, B, C și D va fi respectiv 15, 0, 20 și 30, iar utilizatorul B nu este eligibil pentru abonament. Să presupunem că aprovizionarea pentru sesiune este de 1000 de jetoane, apoi valoarea abonamentului pentru utilizatorii A, C și D va fi de 1000, 300 și respectiv 500. Alocarea va fi după cum urmează:

mceclip0.png? x-oss-process = imagine / calitate, q_85

Dacă în timpul sesiunii de alocare exclusivă OKTraders, volumul de tranzacționare spot al utilizatorului A este de 20 BTC și utilizatorul B este de 8 BTC, atunci coeficienții lor de alocare în această sesiune vor fi 3 și respectiv 1. Spuneți dacă oferta totală a sesiunii este de 300 de jetoane, atunci suma de abonament a utilizatorului A și B va fi de 200 și respectiv 300. Alocarea va fi după cum urmează:

mceclip6.png? x-oss-process = imagine / calitate, q_85

Avertizare de risc

• Conform reglementărilor relevante, utilizatorii din următoarele țări / regiuni (conform informațiilor KYC) nu pot participa la abonament: China continentală, China Hong Kong, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Crimeea, Sudan, Malaezia, Siria, SUA [inclusiv toate teritoriile SUA precum Puerto Rico, Samoa Americană, Guam, Insula Mariana de Nord și Insulele Virgine SUA (Sf. Croix, Sf. Ioan și Sf. Toma)], Bangladesh, Bolivia, Ecuador și Kârgâzstan;

• Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar. Acest anunț și orice alte informații despre OKEx nu trebuie considerate drept sfaturi de investiții. OKEx nu este responsabil pentru pierderile generate de utilizarea informațiilor despre acestea;

• Orice persoană care manipulează sau încearcă să modifice procesul sau operațiunile abonamentului va fi descalificată din OKEx Jumpstart;

• În cazul oricărei dispute, OKEx Jumpstart își rezervă dreptul de a lua o decizie finală.

Vă mulțumim pentru sprijinul dvs. continuu și vă asigurăm cele mai bune servicii în orice moment.

Salutari,

OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map