Cum să participați la proiectul OKEx Jumpstart 11 DEAPCOIN (DEP)

PASUL 1: ÎNREGISTRAȚI-VĂ PENTRU OKEX ȘI PASAȚI VERIFICAREA NIVELULUI KYC 2

Pe pagina de pornire OKEx, faceți clic pe "Inscrie-te" din colțul din dreapta sus pentru a vă înregistra pe OKEx. Vă puteți înregistra prin e-mail sau telefon, apoi va fi trimis sistematic un cod din 6 cifre, completați numărul potrivit, apoi veți finaliza înregistrarea.

Pentru a participa la OKEx Jumpstart, trebuie să treceți în prealabil verificarea nivelului KYC 2. Conectați-vă la contul dvs. și faceți clic "Verificare KYC" sub pictograma profilului dvs. Există trei trei niveluri de verificare în total, fiecare conține cerințe de informații diferite și limite de retragere de 24 de ore. Introduceți informațiile dvs. individuale pentru a trece verificarea KYC. Vă rugăm să observați că unele zone nu sunt calificate pentru a participa la Jumpstart, care poate fi găsit în anunț.

PASUL DOUĂ: CUMPĂRĂ CRYPTO ȘI COMERȚ

Noile reguli ale OKEx Jumpstart includ sesiunea de alocare exclusivă OKBelievers și sesiunea de alocare exclusivă OKTraders. Utilizatorii sunt obligați fie să dețină cel puțin 100 de platforme criptografice OKEx – OKB să fie credincioșii OK, fie să tranzacționeze cel puțin 5 sume echivalente BTC pentru a fi OKTraders.

Pentru a cumpăra OKB, trebuie să faceți clic "Cumpărați Crypto" în bara de meniu de sus, apoi alegeți OKB, moneda de cumpărat și metoda de plată. Completați suma valutară în casetă, iar sistemul va calcula cât de mult OKB veți obține. Pragul minim este de 100 OKB, iar acum prețul OKB este de 4,42 USD, apoi putem completa „442” și faceți clic pe "Cumpără acum" pentru a accesa pagina de plăți a terților. După ce plata este decontată, 100 OKB vor fi transferate în portofelul dvs. OKEx. Puteți să o verificați "Activ".

De asemenea, puteți schimba alte criptos pentru a fi OKTrader. În bara de meniu de sus, faceți clic pe "Comerț" și apoi alegeți "Tranzacționare la fața locului", puteți alege perechile de tranzacționare din partea stângă pentru a cumpăra cripto-ul de care aveți nevoie. Vom calcula suma BTC echivalentă a volumului de tranzacționare acumulat de la înființarea OKEx, inclusiv tranzacționarea la vedere și tranzacționarea în marjă.

PASUL TREI: OBȚINEȚI COEFICIENT ALOTARE

Pentru a obține cel mai mare coeficient de alocare, trebuie să țineți constant cel puțin 2500 OKB cu 5 zile înainte de tultimul instantaneu aleatoriu de vânzare oken sau suma acumulată de tranzacționare spot, de la înființarea OKEx este mai mare de 100 calculată în BTC.

Pe scurt, cu cât aveți o cantitate mai mare de OKB, cu atât este mai mare coeficientul de alocare garantat. Dacă nu dețineți OKB cu 5 zile în avans, puteți cumpăra o cantitate mai mare de OKB înainte de ultimul instantaneu aleatoriu al vânzării de jetoane pentru a atinge pragul de participare. Vă rugăm să observați că vom face instantaneu capturi OKB deținute zilnic de utilizatori, inclusiv Cont de finanțare, Cont Spot, Cont Fiat și Cont de marjă.

În ceea ce privește OKTraders, vă rugăm să observați că volumul istoric acumulat de tranzacționare spot include volumul de tranzacționare spot și volumul de tranzacționare în marjă.

Formula alocării, coeficientul individual de alocare și înregistrările instantanee OKB pot fi vizualizate în pagina principală OKEx Jumptusers și în anunț.

PASUL PATRU: SESIUNEA DE VÂNZARE TOKEN ÎN 8 APRILIE


Vânzarea de jetoane OKEx Jumpstart va fi lansată pe 8 aprilie. Sesiunea de alocare exclusivă OKBelievers se va deschide la ora 04:00 (UTC), iar sesiunea de alocare a privilegiului OKTraders se va deschide la ora 05:00 (UTC). Fiecare sesiune de vânzare de jetoane va dura 30 de minute. Nu există nicio limită de abonament înainte de a se încheia.

Luând ca exemplu sesiunea de alocare a privilegiilor OKTraders.

Pe pagina de start OKEx Jumpstart, faceți clic pe „Am citit” după ce ați citit notificarea.

Acum puteți verifica regulile de vânzare a simbolurilor, detaliile alocării, rata de alocare și numărătoarea inversă a alocării.

Faceți clic pe „Detalii alocare” și intrați în pagina DEP Sale.

Completați suma alocării DEP, iar sistemul va calcula cât va costa OKB. Puteți vedea soldul total OKB aici.

Faceți clic pe „Abonați-vă”, apoi veți fi într-o coadă de abonament, iar rezultatul alocării dvs. va fi anunțat la 30 de minute după încheierea sesiunii.

Detalii precum limitele de abonament individuale și rata de schimb pentru fiecare vânzare de jetoane vor fi anunțate în OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP) Detalii vânzare jeton.

După încheierea perioadei de alocare, jetoanele vor fi creditate în contul de finanțare OKEx al utilizatorilor și va fi dedusă suma corespunzătoare din OKB. Orice cantitate rămasă de OKB în așteptare pentru abonament va fi eliberată. A doua sesiune de alocare va începe după ce vom termina de calculat rezultatele. Puteți utiliza OKB lansat din prima sesiune în a doua sesiune.

Acum ați participat cu succes la OKEx Jumpstart. Apoi puteți aștepta listarea criptografică pentru tranzacționare ulterioară. Perechea de tranzacționare DEP / USDT va fi deschisă la 7:00 (UTC) și DEP / USDK la 9:00 (UCT), în aceeași zi cu vânzarea de token Jumpstart.

Dacă aveți întrebări cu privire la reguli sau tranzacții, puteți contacta serviciul nostru de asistență online pentru clienți sau puteți trimite un bilet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map