ETH kan møte innkommende volatilitet, hvordan spiller man det?

Oversikt Markedet for kryptovaluta har handlet ubesluttsom kort tid etter bitcoins tredje halvering. Imidlertid viser de første tegnene at et stort skifte av følelser kan startes å finne sted i ETH marked. Det kan være et symbol som viser den store ETH investorer kunne ha begynt å forberede seg på det neste store trekket i den nest største kryptovalutaen. Det er interessant fordi markedene har sett en økende samtale om forfall ETH 2.0-oppgradering, som kan være neste store begivenhet i år etter bitcoinhalvering. Hvordan kan denne oppgraderingen påvirke ETH prisene og markedet som helhet? Hva slags handelsinstrument er ideelt for et tidlig oppsett for denne hendelsen?  Ethereum 2.0: Den neste store tingen i krypto etter bitcoinhalvering? BTCTredje halvering har blitt levert denne uken, og halveringshype er endelig over. Det er ikke vanskelig å se ventetiden i markedet etter halvering; BTC har handlet sidelengs, og store altcoins var stort sett de samme. Mens investorene fremdeles leter etter det neste fokuset i markedet, ETH kan fortjene mer oppmerksomhet, siden den nest største kryptovalutaen er satt til å gå gjennom en betydelig oppgradering til tross for at du har opplevd flere forsinkelser. Ethereum 2.0-protokolloppgradering vil endre den opprinnelige proof-of-work-mekanismen til proof-of-stake, noe som kan oppmuntre ETH holdere å samle mer ETH. Det er fordi hvis en har større andel i nettverket, jo mer makt har han til å validere transaksjoner. Selv om oppgraderingsprosjektet 2.0 har opplevd flere forsinkelser, vi er kanskje ikke langt fra den offisielle lanseringen, selv om tidspunktet forble ukjent. Vitalik Buterin, medstifter av Ethereum, fortalte Coindesk at “testnet for Ethereum 2.0 var allerede live, og de første faser av implementeringen begynte allerede. ” Selv om noen markedet rapporter sier, lanseringen kan være i juli. Imidlertid Buterin avklart at lanseringen er planlagt i slutten av 2020 uten å gi en spesifikk dato. Forholdene kan favorisere volatilitet Tidlige indikasjoner fra gruvearbeidere og hvaler kan signalisere at volatiliteten i ETH priser i fremtiden. Figur 1 viser at gruvearbeidere har begynt å akkumulere ETH igjen nylig, som kom etter salg av 10. mai.

Figur 1: ETH-pris (grønn) mot gruvearbeidere (brun)

Ethereum (ETH) [10.13.07, 14. mai 2020] Kilde: Santiment En reduksjon av gruvearbeidens saldoer betraktes ofte som en tidlig indikasjon på prisen som kunne vært toppet på kort sikt. Omvendt, når gruvearbeidernes saldo begynte å øke eller en opptrend, kunne prisene ha blitt bunnet på kort sikt. Det er verdt å merke seg at denne akkumuleringstrenden, til og med er bekreftet, kan være en medium / langvarig trend, og tidspunktet for den akkumuleringen som reflekterer på pris kan være vanskelig å bestemme. Derfor trenger vi mer bevis for å sikkerhetskopiere vår antagelse, og ETH beløpet i toppholdere som ikke byttes, kan gi en annen ledetråd.

Figur 2: ETH-pris (grønn) kontra beløp i ikke-børsnoterte toppholdere (brun)

Ethereum (ETH) [10.14.39, 14. mai 2020] Kilde: Santiment Det ser ut til at hval har holdt på ETH beholdninger på et relativt høyt nivå siden 8. april. Salget av 10. mai reduserte ikke mye av tilliten, og det kan være et annet tegn på at hval har forventet volatilitet ETH prisene kan snart øke, kanskje med en skjevhet på oppsiden. I tillegg kan det sosiale volumnivået gi oss et komplett bilde av hvor varmt ETH eller ETH 2.0 i kryptosamfunnet. Figur 3 viser det sosiale volumet av begrepet “ETH”Eller“ETH 2.0”På Telegram og Reddit. ETH har hatt en oppadgående trend siden begynnelsen av mai.

Figur 3: Sosialt volum av “ETH” eller “ETH2.0” på Telegram (blå) og Reddit (rød)

eth eller eth2.0 Telegram eth eller eth2.0 Reddit  Kilde: Santiment Mens prisimplikasjonen til et digitalt aktivum med et høyere sosialt volum forble svært diskutabelt, men en ting som vi kan bekrefte er, ETH eller ETH 2.0 har generert mer støy blant kryptosamfunn, og som ofte genererer volatilitet på prisen for den gitte eiendelen. Det kan være noe som handelsmenn og investorer ønsker å holde øye med.  Favoritt ETH futures fremfor alternativer Hvordan handelsmenn og investorer kan fange opp og utnytte potensielle bevegelser av ETH priser, det er million dollar-spørsmålet. Å velge riktig instrument for å delta i en handel kan imidlertid være mer avgjørende enn mange handelsmenn og investorer tror. Med riktig verktøy kan markedsaktørene maksimere potensiell profil samtidig som risikoen minimeres. I dette ETH tilfelle, vi vet at 2.0-oppgraderingen til slutt vil komme; det er bare et spørsmål om tid, uansett om det er juli eller årsskiftet. Det er derfor instrumenter som futures som har ingen tid forfall og faste handelskostnader kan være et bedre valg av våpen.

  • Ingen tid forfall – Et av de viktigste elementene når det gjelder prisalternativer er tidsverdien, og verdien av opsjonskontrakten synker over tid. Hvis en investor ønsket å fange en forestående volatilitetsøkning av prisen på den underliggende, uten å vite tidspunktet for den spesifikke hendelsen som, som denne ETH 2.0-oppgraderingssaken, har futures kanter over opsjoner, fordi futures ikke har noe tidsforfall.
  • Fast handelskostnad – Marginkostnaden for futureskontrakter med større krypto som underliggende er vanligvis faste, noe som betyr at handelsmenn vet hvor mye startmargin de trenger når de først setter opp en handel. For eksempel startmarginen på ETHUSD futureskontrakter på OKEx kan være så lave som 2% med en vedlikeholdsmargin på 1%. I motsetning til dette kan opsjonspremien svinge, i noen tilfeller hvis den underliggende eiendelen blir mer volatil, kan det hende at opsjonskjøpere må ha en høyere opsjonspremie.
  • Enklere priser – Prissetting av en opsjonskontrakt kan noen ganger være komplisert, og det var flere variabler som handelsmenn og investorer kanskje ikke er enkle å kontrollere og forstå. I tillegg til tidsfalsfaktoren som vi nevnte tidligere, kan implisitt volatilitet være et annet problem som opsjonshandlere ikke kan ignorere, men det er vanskelig å kontrollere samtidig. IV betraktes som en måler av markedets prognose for den sannsynlige bevegelsen av den underliggende prisen. Det har vært et sentralt element når det gjelder prisfastsettelse av opsjoner. IV er imidlertid også den delen som er vanskeligst å forstå og forutsi. I futures trading er det ingen slik faktor.

Lang tenor eller evigvarende? Hvorfor ikke begge? Vi har identifisert futures som et ideelt instrument for å spekulere i potensialet ETH prisvolatiliteten øker. Å velge riktig tenor kan likevel være et annet problem. For tiden tilbyr markedene et bredt utvalg av ETH futureskontrakter med forskjellige tenorer som investorer kan velge, alt fra ukentlig, ukentlig, kvartalsvis, kvartalsvis til evigvarende. Så hvilken å velge? Hvis investorer tror at ETHs prisvolatilitet kan øke i fremtiden, og de ønsket å gjøre tidlige grep for potensielle hendelsesdrevne prishandlinger, futureskontrakter med lengre tenor, som OKExs ETHUSD to-kvartals futures kan være et av valgene. Også kan det være lurt å vurdere en spre handelsstrategi. Spredningshandelsstrategien innebærer kjøp av en futureskontrakt og salg av en annen futureskontrakt. Denne strategien kan hjelpe investorer med å tjene på en uventet endring, og det kan også være mindre risikabelt enn direkte futures. I dette tilfellet å kjøpe en ETHUSD evigvarende bytte og salg to ganger i kvartalet ETHUSD futures kan være en annen løsning.

Figur 4: ETH Futures & Bytter aggregerte daglige volumer og åpen interesse

skew_okex_eth_futures__swaps__aggregated_daily_volumes_and_open_interest  Kilde: Skew Konklusjon Markedsdeltakere ser fremdeles etter neste fokus etter bitcoins halvering, og ETH 2.0-oppgradering kan lett bli det neste fokuspunktet i kryptorommet. Men med ukjent timing og flere forsinkelseshistorier, kan det være utfordrende for investorer og handelsmenn å kapitalisere på en slik hendelse. Derfor kan derivater som futures og swaps hjelpe investorer med å fange disse mulighetene og redusere risikoen ved å bruke riktig strategi. Investorer bør konstruere sine strategier i henhold til deres risikoprofil. Forfatter: Cyrus Ip Research Analyst, OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map