Hvordan bruke utløserordre

1.Hva er en utløserordre?

Trigger order er en slags algoritmehandelsstrategi der brukerne kan forhåndsdefinere utløserprisen og markedsprisen, og ordren vil bli plassert automatisk med den forhåndsinnstilte ordreprisen når markedsprisen når den forhåndsdefinerte utløserprisen. Gjennom denne strategien kan brukerne drive momentumhandel eller avslutte handelen med å stoppe tap eller ta fortjeneste. En utløserordre vil ikke fryse marginene eller posisjonene, som er den eneste forskjellen fra en stoppordre.

Handelsgrensesnittet til utløserordren er som følger:

2.Term forklaring

1. Utløserpris: Den forhåndsdefinerte tilstanden som vil utløse ordren. En stoppordre vil bli utløst når markedsprisen når utløserprisen.

2. Bestillingspris: Prisen ordren vil bli plassert til hvis ordren utløses. Brukere kan også velge å plassere til markedspris, slik at bestillingen kan plasseres til beste gjeldende pris og fylles umiddelbart (kan ikke fylles umiddelbart i ekstreme markeder) etter at de er utløst.

3.Hvordan bruke en utløserordre?

Casestudie

Sak 1 (Lukk en lang posisjon for stopp-tap) :

Bruker A har en lang BTC-kontrakt med en gjennomsnittlig åpen pris på $ 9000 og forventer å stenge en lang posisjon for å stoppe tapet når markedsprisen synker til $ 8000. Deretter kan bruker A plassere en utløserordre i henhold til følgende parametere:

【Utløserpris】 $ 8000

【Bestillingspris】 $ 7 950 (Når du selger ut, anbefales en pris som er lavere enn utløserprisen for å gjøre bestillingen umiddelbart. Markedspris er også et godt valg).

Hvis prisen faller til $ 8000, vil stop-loss utløses, og en lang posisjon vil bli stengt på $ 7,950.

Hvis bruker A vil lukke en lang posisjon for å låse inn gevinsten, bør posisjonen stenges til en forhåndsdefinert pris som er høyere enn $ 9000..

Sak 2 (Lukk en kort posisjon for stop-loss)

Bruker B har en kort BTC-kontrakt med en gjennomsnittlig åpen pris på $ 9000 og forventer å stenge en kort posisjon for å stoppe tapet når markedsprisen stiger til $ 10.000. Deretter kan bruker B plassere en utløserordre i henhold til følgende parametere:

【Utløserpris】 $ 10.000

Bestillingspris】 $ 10 050 (Når du kjøper inn, anbefales en pris som er høyere enn utløserprisen for å gjøre bestillingen umiddelbart. Markedsprisen er også et godt valg.)

Hvis prisen vokser til $ 10 000, vil stop-loss utløses, og en kort posisjon vil bli stengt til $ 10 050 (Hvis ordreprisen er satt med markedsprisen, vil posisjonen bli stengt til markedsprisen umiddelbart).

Hvis bruker B ønsker å stenge en kort posisjon for å låse inn gevinsten, bør posisjonen stenges til en forhåndsdefinert pris som er lavere enn $ 9000..

Sak 3 (Åpne en lang posisjon med utløserrekkefølge) :

Den nåværende markedsprisen på BTC-kontrakten er $ 11 500, og bruker C tror at markedet vil bli bullish hvis BTC-kontraktsprisen skyver gjennom $ 12 000-nivået. Deretter kan bruker C plassere en utløserordre i henhold til følgende parametere:

【Utløserpris】 $ 12.000

【Bestill pris】 Velg markedspris (eller skriv inn priser som $ 12 050)

Hvis prisen stiger til $ 12 000, vil en lang ordre utløses og plasseres til markedspris (eller $ 12 050).

Sak 4 (Åpne en kort posisjon med utløserordre) :

Den nåværende markedsprisen på BTC-kontrakten er $ 6500, og bruker D tror at markedet vil bli bearish hvis BTC-kontraktsprisen bryter gjennom $ 6000-nivået. Deretter kan bruker D plassere en triggerordre i henhold til følgende parametere:

【Utløserpris】 $ 6000

【Bestill pris】 Velg markedspris (eller skriv inn priser som $ 5 950)

Hvis prisen går ned til $ 6000, vil en kort ordre utløses og plasseres til markedspris (eller $ 5950).

Utløs ordreinnstillinger og utløserregler

Merk:

1.Posisjoner og margin blir ikke frosset før stoppordren er utløst.

2.Triggerordren kan ikke utløses vellykket, og bestillingen kan mislykkes i å legges på grunn av faktorer som prisbegrensninger, posisjonsbegrensninger, utilstrekkelig margin, å være i en ikke-handelsstatus og systemfeil. Akkurat som de vanlige grenseordrene, kan det hende at de vellykkede utløste grenseordrene ikke blir fylt ut. De utfylte begrensningsordrene vil vises i delen [Åpen ordre].

3. Hvis bestillingen blir fylt, vil din eksisterende stilling bli stengt eller en ny stilling vil bli åpnet. Hvis bestillingen ikke fylles, vil stillingen din og marginen fortsatt eksistere.

4. Når ordren er aktivert når utløserbetingelsen er oppfylt, og hvis den forhåndsdefinerte ordreprisen overstiger prisgrensen, vil systemet plassere ordren med den høyeste eller laveste markedsprisen på tidspunktet for aktivering.

5. Det vil være forskjellige restriksjoner på ordrebeløpet for enkeltstopp – markedsordre for forskjellige kontrakter (restriksjonene vil bli justert i henhold til markedsendringer)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map