Lichidare completă

Lichidare completă

Acest sistem ne permite să oferim utilizatorilor noștri două niveluri de pârghie: 10x și 20x. Când raportul de marjă al utilizatorului încalcă 10% sau 20% (pentru pârghie de 10x și 20x), va fi declanșat un apel de marjă și toate pozițiile vor fi lichidate complet.

  • Raport marjă marjă fixă ​​= (marjă fixă ​​+ UPL) * Prețul mediu al pozițiilor deschise / (Valoarea nominală a contractului * Poziții deținute)
  • Raport de marjă de marjă încrucișată = Sold de capital / marjă de poziție + Marjă de reținere a ordinelor de lucru)

Exemplu:

Pentru contractul LTC 10x, dacă pierderea a atins 90% din marja de poziție, va fi declanșat un apel de marjă. Pentru contractul LTC 20x, dacă pierderea a atins 80% din marja de poziție, va fi declanșat un apel de marjă.

Reguli de lichidare completă

În modul cu marjă încrucișată: atunci când cel mai recent preț de tranzacționare al unei poziții merge într-o direcție nefavorabilă pentru utilizator, dacă capitalul propriu al contului său futures este ≤10% din marja sa pentru un levier de 10x (= raportul marjei de întreținere ≤10%) sau ≤20 % din marja sa pentru pârghie de 20x (= raport de marjă de întreținere ≤20%), poziția va fi lichidată forțat, ceea ce se numește lichidare forțată. După ce o poziție este lichidată forțat, sistemul va anula toate comenzile neîndeplinite ale utilizatorului de a elibera marja pentru a vedea dacă raportul marjei de întreținere a utilizatorului este încă mai mic de 10% pentru pârghie de 10 ori sau 20% pentru pârghie de 20 de ori. Dacă da, poziția deținută va fi preluată de motorul de lichidare forțată și ordinele de închidere vor fi plasate pe piață la un preț la care eficiența tranzacționării și profitul de lichidare sunt maximizate pe baza celei mai recente adâncimi de piață, bază, preț de faliment și prețul indicelui.

În modul cu marjă fixă: când cel mai recent preț de tranzacționare al unei poziții merge într-o direcție nefavorabilă pentru utilizator, dacă raportul de marjă de întreținere a poziției sale este ≤ 10% din marja sa pentru 10x pârghie sau ≤20% din marja sa pentru 20x pârghie, poziția va fi forțată-lichidată și preluată de motorul de lichidare forțată. În această etapă, pierderea de lichidare a utilizatorului este egală cu pierderea atunci când raportul său de marjă de întreținere a poziției scade la zero. Pierderea maximă nu va depăși marja totală a poziției de lichidare. În modul marjă încrucișată, toate pozițiile tuturor contractelor vor fi închise atunci când este declanșată lichidarea forțată. În modul cu marjă fixă, numai pozițiile părții de lichidare vor fi închise atunci când este declanșată lichidarea forțată.

Când se declanșează lichidarea forțată, sistemul nostru de gestionare a riscurilor va prelua toate pozițiile de deținere. Pierderea de lichidare a utilizatorului va fi pierderea atunci când raportul de marjă de întreținere este egal cu 0. În același timp, sistemul de management al riscului va trimite pe piață o comandă de închidere la un preț la care eficiența tranzacționării și profitul de lichidare sunt maximizate, pe baza în ceea ce privește lichiditatea pieței, diferența de ofertă, prețul falimentului și prețul indicelui. Comanda de închidere va fi monitorizată îndeaproape de sistemul nostru. Dacă comanda rămâne neîmplinită după o perioadă lungă de timp, sistemul nostru va reevalua adâncimea pieței, baza, prețul falimentului și prețul indicelui pentru a crea o nouă comandă de închidere până când va fi îndeplinită complet. După lichidarea forței, pozițiile de lichidare vor fi separate de soldul capitalului propriu al utilizatorului. Dacă pozițiile nu sunt pe deplin îndeplinite, pierderea va fi înregistrată ca pierderea de lichidare a utilizatorului și va fi socializată în timpul livrării. Utilizatorii nu vor suferi pierderi suplimentare pentru pozițiile de lichidare.

Starea comenzilor de lichidare completate și neumplute se găsește în lista ordinelor de lichidare. În cazul în care pozițiile de lichidare (aproape lungi sau aproape scurte) sunt ocupate peste prețul falimentului (raportul marjei de întreținere = 0), primele vor fi generate și vor fi injectate fondului de asigurări pentru a acoperi orice pierdere societală viitoare sau pentru a soluționa incidentele în tranzacționarea la termen.

Dacă pozițiile de lichidare (aproape lungi sau aproape scurte) sunt ocupate sub prețul falimentului (raportul marjei de întreținere = 0) sau nu sunt complet ocupate în timpul livrării, pierderea societății va fi generată și va fi acoperită de fondul de asigurare. În cazul în care pierderea nu poate fi acoperită în totalitate, partea rămasă va fi supusă unei recuperări. Pierderea va fi socializată cu profiturile obținute în rândul tuturor utilizatorilor celor trei contracte.

Compararea sistemelor de lichidare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map