OKEx ser 7 nye DeFi-lister, flere kampanjer og største OKB Burn

OKEx Weekly Update gir en oversikt over kampanjer, konkurranser, lister og diskusjoner organisert hver uke

Denne uken på OKEx fullførte vi den niende runden av OKB Buy-Back & Brenn sammen med å vise flere tokens og derivater, som SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE og KSM, for å støtte vårt DeFi-økosystem. 

Vi lanserte også OKEx-belønningsprogrammet for crypto rookies for å lære å handle på OKEx mens du tjener BTC og USDT. Nye salgsfremmende aktiviteter er også i gang, inkludert OKExAlts YouTube Video-gave og nye myntoppføringer. Til slutt oppgraderte vi også vår nivåplan for vedlikeholdsmarginforhold – noe som betyr at du nå kan handle med høyere innflytelse!

Niende OKB Buy-Back & Brenne 

I vår fortsatte innsats for å fremme OKB-økosystemets bærekraft og gi større langsiktig verdi for OKBelievers, fullførte vi den niende runden av OKB Buy-Back & Brenn mellom 1. juni og 31. august. 

Denne runden var den største noensinne, og brukte 30% av transaksjonsgebyrene fra spotmarkedet for å kjøpe tilbake og brenne totalt 3 816 358,49 OKB, tilsvarende $ 21 000 000.

Kampanjer

OKExAlts YouTube Video Giveaway

Se på vår tredje #OKExAlts-video når vi veileder deg gjennom to av de vanligste typene av altcoins – gruvebaserte mynter og stablecoins. Du kan også abonnere på vår YouTube-kanal, liker videoen og følg reglene i beskrivelsesboksen for å gå inn i vår begrensede tidsavgift på USDT 100. Kampanjen varer til 23:59 UTC den 6. september. 

OKEx Nybegynnerbelønninger

OKEx-belønningsprogrammet gjør at alle OKEx-nybegynnere kan få $ 80 i verdi av BTC og USDT ved å kjøpe, sette inn og handle krypto. Registrer deg og lær hvordan du får disse belønningene nå.


UMA-oppføring x Twitter-bonuskampanje 

Bli med UMA-bonusbegivenhet på vår Twitter for å dele 2000 UMA-premiepotten ved å fullføre disse enkle trinnene: retweet, kommenter og tagg to venner. Vi velger en heldig vinner for en 100 UMA-bonus og 30 brukere for en 30 UMA-bonus. 

Tjen opptil 200% april på UMA (eksklusivt for nye OKEx-brukere)

Under UMA-kampanjen må deltakerne netto holde minst 10 UMA-token. De 100 beste nye brukerne som setter inn eller handler UMA på OKEx vil ha opptil 200% april. Registrer deg før kl. 18:00 UTC 9. september for å dra nytte av denne kampanjen. 

Tjen opptil 200% KLAY (eksklusivt for nye OKEx-brukere)

I løpet av kampanjeperioden for KLAY, kan brukere som har token på OKEx nyte opptil 200% årlig prosentavkastning. Totalt 100.000 i KLAY distribueres, og kampanjen varer til 02:00 UTC den 10. september.

Nye lister denne uken

OKEx listet syv nye DeFi-tokens denne uken – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE og KSM – sammen med marginhandel & besparelser og evigvarende bytter for flere DeFi-tokens.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap er neste skritt fremover i Uniswap-protokolldesignet. Ved å ta Uniswaps elegante kjerndesign har SushiSwap lagt til fellesskapsrettede funksjoner som bidrar til å forbedre protokollets system og gir ytterligere fordeler til de involverte aktørene.

YFVærdi (YFV)

YFV er styringstoken for YFValue-protokollen. Den tar sikte på å gjøre den virkelige verdien av avkastningsfinansiering tilgjengelig for alle brukere via sine unike funksjoner, for eksempel å stemme på inflasjonstakten i forsyningen, og et henvisningssystem med automatisk brenning gjort helt i kjeden.

PowerPool (CVP)

PowerPool er en protokoll som tilbyr en praktisk løsning for å samle styringstokener. Det tillater tokenholdere å låne ut, samle og låne styringstokener, få inntekt fra dem og samle styringsmakt i protokoller basert på Ethereum. Det tar sikte på å utvide bruken av styringstokener til sluttbrukerne og gi et nytt nivå av koordinering for beslutningstaking i Defi-økosystemet.

UMA (UMA)

UMA er en DeFi-kontraktplattform bygget for å muliggjøre Universal Market Access og styrke de økonomiske innovasjonene muliggjort av tillatelsesløse, offentlige blokkjeder, som Ethereum. Den definerer en open source-protokoll som gjør det mulig for to motparter å bygge sine finansielle kontrakter. UMA-kontrakter er sikret med økonomiske insentiver alene, noe som gjør dem selvhåndhevende og allment tilgjengelige.

Klaytn (KLAY)

Klaytn er en tjenestesentrisk plattform av bedriftsklasse som gir en brukervennlig blockchain-opplevelse. Det gjør det mulig for bedrifter og gründere i dag å fange verdi ved hjelp av blockchain-teknologi ved å kombinere de beste funksjonene i både offentlige blockchains og private blockchains via en effektiv hybriddesign.

UniTrade (TRADE) 

UniTrade er en helt desentralisert handelsplattform i DeFi-rommet bygget på toppen av Uniswap-likviditetsbassenger og krever ingen KYC, ingen kontoer og har ingen handelsgrenser. Du kan begynne å handle TRADE på OKEx.

Kusama (KSM)

Kusama er et nettverk bygget for endringsagenter for å ta tilbake kontrollen, gnist innovasjon og forstyrre status quo. For utviklere er Kusama et bevis for oppgraderinger av kjøretid, styring på kjeden og fallskjerm. 

SUSHI: Marginhandel & Besparelser og evigvarende bytte 

SUSHI marginhandel, sparefunksjon og myntmarginert og USDT-marginal evigvarende bytte ble startet fra 9.30 UTC den 3. september. Du kan lære mer om byttepar og krav til gebyrnivå her. 

YFI / YFII / DOT: Marginhandel, sparing, evigvarende bytter & Fremtid

Foruten lanseringen av YFI & YFII margin trading og sparing, du kan nå handle YFIUSDT swap og YFIIUSDT swap, samt DOTUSD swap, DOTUSDT swap og YFIUSD swap med opptil 75x gearing.

CRV & UMA: Marginhandel & Besparelser og evigvarende bytte 

CRV- og UMA-marginhandel, sparing og myntmarginerte og USDT-marginerte evigvarende bytter gikk live klokka 7:00 UTC den 4. september. Du kan lære mer om byttepar og krav til gebyrnivå her. 

Produktoppgraderinger

Justering av futures og Perpetual Swap Tiered Maintenance Margin Ratio Schedule

Etter vår nylige justering av Futures and Perpetual Swap Tiered Maintenance Margin Ratio Schedule, kan brukere glede seg til å handle på OKEx med høyere posisjonsgrenser og høyere innflytelse – opptil 125 ganger. Lær mer detaljer her.

Justering av planlagt vedlikeholdsmarginforhold

OKEx har justert den planlagte vedlikeholdsmarginalforholdsplanen fra 7: 00–7: 30 UTC den 4. september. Nå kan du handle følgende mynter med 10x innflytelse: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC og XMR. I tillegg kan brukere handle følgende med 5x leverage: LINK, DOT, XLM og ALGO.

Du kan se gjennom detaljene i gearingen etter justering her.

Evig suspensjon

For å optimalisere tjenesten vår og forbedre brukernes handelsopplevelse oppgraderte vi vårt evige byttesystem fra kl. 12–12: 03 UTC den 3. september.

OKEx på arrangementer

Tidligere begivenhet: OKExDeFi Roundtable – Aave

I denne rundebordet inviterte vi Stani Kulechov, administrerende direktør og grunnlegger av Aave, til å dele sin innsikt i krypto- og DeFi-utlånsinnovasjoner.. 

Se hele sammendraget her for å lære om systemet bak Aave og Storbritannias elektroniske pengelisens, den kommende Aave v2, hvordan Kulechov ser de sentraliserte spillerne i DeFI-rommet, og hans synspunkter på DeFi generelt.

OKExDeFi rundebord: Aragon

I OKEx DeFi Roundtable 7 snakket vår administrerende direktør, Jay Hao, med Luis Cuende, grunnlegger og administrerende direktør i Aragon, og diskuterte fremtiden for desentralisert autonom styring.

Abonner på vår offisielle YouTube-kanal for hele episoden og andre videoer fra OKExDeFi Roundtable-serien.

Kommende begivenhet: OKExDeFi AMA Series – Universal Market Access (UMA)

8. september vil vi invitere Hart Lambur, medstifter av Universal Market Access, på vår offisiell Telegram-kanal. Still inn fra 12:00 til 13:00 UTC for den direkte diskusjonen om UMA, en desentralisert plattform for finansielle kontrakter. 

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map