OKEx Technical Weekly: 24 martie 2020

Chei de luat masa

 • Anunțul Fed „QE Infinity” a continuat să alimenteze cripții bursieri marți în Asia, pe măsură ce piețele consideră că măsurile globale de relaxare ar putea devalua și mai mult monedele fiduciare..
 • Datele arată că sentimentul BTC pe termen lung pare mai pozitiv, în timp ce comercianții pe termen scurt par mai puțin speranți.
 • Tehnica sugerează că volatilitatea în spațiul altcoin va crește în perspectiva pe termen mediu.

Prezentare generala a pietei

Sentimentul bullish de pe piața criptomonedelor a continuat, ca surpriză a Rezervei Federale SUA anunţ de a cumpăra sume nelimitate de obligațiuni de trezorerie, titluri garantate ipotecar pentru a menține costurile împrumuturilor la niveluri extrem de scăzute. Piețele par să creadă că acțiunile coordonate de la băncile centrale globale ar putea accelera și mai mult devalorizarea monedelor fiduciare în general. Acest mediu ar putea favoriza bitcoin și alte criptomonede pe termen mediu / lung. Mai ales în momentul în care bitcoinul pare să aibă fund în zona de la 4400 USD la 4800 USD la jumătatea lunii martie. Bullish-ul pe termen lung al BTC s-a reflectat asupra prețurilor contractelor futures pe termen mai lung. Baza contractelor futures bi-trimestriale ale OKEx a fost să rămână peste prețul în numerar, în timp ce contractele futures pentru termenii mai scurte au rămas sub. Acest lucru ar putea indica divergența sentimentului dintre comercianții pe termen scurt (mai puțin alcistați) și investitorii pe termen lung (mai mult alcistați).

Figura 1: OKEX BTC Base Bi-Weekly Futures (Sursa: OKEx) Figura 2: Futuri bilaterale de bază OKEx BTC (Sursa: OKEx)

Între timp, pare să se producă o întorsătură în spațiul altcoin. Capitalizarea totală a pieței Ex-BTC a format un model triunghiular, sugerând că în curând s-ar putea întâmpla o spargere. Dacă sentimentul pozitiv de pe piața globală a criptomonedelor ar fi intact, acest lucru ar putea crește situația unei evoluții pozitive, iar altconii majori ar putea beneficia de acest lucru.

Figura 3: Totalul pieței criptografice Ex-BTC (Sursa: Tradingview)

Analiza prețurilor

BTCSDT – Reîncercați nivelurile inferioare de 6000 înainte de a urca?

 • BTCUSDT a făcut scăderi cu 6 ore mai mari după vânzare la jumătatea lunii și acum pare să fi format un model triunghiular, sugerând că ar putea exista o rupere.
 • Elanul a părut oarecum încetinit în ultimele 18 ore cu RSI-ul a încetinit, linia rapidă și linia lentă a MACD s-au apropiat una de cealaltă, semnalând că impulsul raliului a încetinit. Această situație a întărit cazul reevaluării prețului de 6100 la 6200 de zone.
 • Dacă suportul din triunghiul inferior rămâne valid, acest lucru ar putea crește probabilitatea continuării raliului actual în zona 7500.
 • Cu toate acestea, nivelurile actuale de la 6400 la 6500 au fost niște suporturi puternice în noiembrie și decembrie 2019, iar acum pare a fi o rezistență. Va fi interesant să vedem dacă acest lucru poate fi transformat la următorul nivel de asistență.

Figura 4: Diagrama BTCUSDT pe 6 ore (Sursa: OKEx)

ETHUSDT – Încă lipsește în spate?

 • Am văzut oportunități pe termen scurt în ETHUSDT deoarece perechea a format și un model triunghiular; cu toate acestea, MACD-ul zilnic a produs inițial un crossover alcista, care poate sugera că impulsul de creștere a fost în creștere.
 • Deși RSI și UO ar putea să nu furnizeze prea multe informații în acest moment, totuși, dacă RSI este capabil să producă un maxim mai mare în zilele următoare, acest lucru ar putea întări un caz alcătesc pe termen scurt pentru ETH.
 • Dacă se vede un nou raliu, maximul din 20 martie în apropiere de 152 ar putea fi prima rezistență; aici se află și 20-MA.

Figura 5: Diagrama zilnică ETHUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview)

BSVUSDT – Raliul rămâne fără abur?

 • BSVUSDT a depășit BTC și alte monede majore, deoarece perechea a tranzacționat deja peste 20-MA pe o diagramă zilnică (nu este prezentată aici) și pe o diagramă de 6 ore (mai jos).
 • Cu toate acestea, raliul pare să se fi epuizat. RSI a produs o divergență de impuls triplu; acest lucru a fost considerat un semnal puternic că o tendință se epuizează, în timp ce UO pare să producă un semnal similar.
 • În plus, pare să se creeze un crossover MACD bearish.
 • Primul nivel de urmărit ar putea fi zona cuprinsă între 150 și 153, care este nivelul de asistență de la începutul acestei săptămâni. Dacă acest lucru este cuprins, prețul ar putea retesta suportul la 130.

Figura 6: Grafic BSVUSDT pe 6 ore (Sursa: OKEx; Tradingview)

HBARUSDT – Tranzacționare secundară înainte de a avea un breakout?

 • HBARUSDT a tranzacționat în cea mai mare parte lateral după vânzarea mai largă a pieței criptografice din martie, iar volatilitatea prețurilor va crește pe măsură ce perechea a format un model triunghi descendent de 6 ore.
 • Cu toate că calendarul izbucnirii ar putea fi greu de determinat, totuși, 0,029 pare un sprijin decent pentru pereche, iar zona de 6 ore 100-MA rămâne o rezistență semnificativă.
 • Comercianții ar putea profita de aceste niveluri pe termen scurt, atâta timp cât aceste niveluri rămân valabile.

Figura 7: Diagrama HBARUSDT pe 6 ore (Sursa: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map