OKEx Technical Weekly: 9 decembrie 2019

Piața mai largă a criptomonedelor s-a aflat, în cea mai mare parte, în zona pozitivă luni, deoarece sentimentul a dat semne de îmbunătățire față de acum o săptămână. Prețurile bitcoin au planat în zona 7500 în timpul tranzacționării timpurii din Asia. Deși cea mai mare parte a presiunii de vânzare anterioare pare a fi ușurată, nu am văzut o recuperare substanțială în bitcoin în acest moment. Cu toate acestea, consolidarea ar putea prezenta, de asemenea, o oportunitate de acumulare pentru HODLers pe termen lung.

În spațiul altcoin, XTZ și ALGO au continuat să conducă câștigurile, tranzacționate cu 8% mai mult față de USDT. În afară de aceasta, majoritatea altcoinelor au înregistrat doar câștiguri mici, în timp ce LTC, TRX și XMR au fost ușor scufundate în roșu. ETH este de așteptat să rămână în centrul atenției, deoarece cel de-al doilea cel mai mare criptografic a realizat cu succes ultimul hard fork. Istanbulul conține șase actualizări unice pentru îmbunătățirea rețelei Ethereum, inclusiv reducerea unor costuri ale gazelor și permite ETH și ZEC să lucreze între ele.

În altă parte, Europa a continuat să domine în titlurile macro cripto. Acest lucru a venit după raportul potrivit căruia Franța urmează să testeze propria bancă centrală a monedei digitale. Cercetări recente efectuate de Deutsche Bank sugerează că moneda digitală ar putea în cele din urmă să înlocuiască numerarul într-o zi, întrucât cererea de anonimat și un mijloc de plată mai descentralizat crește. Cu toate acestea, oficialii UE au subliniat că monedele digitale private, cum ar fi Balanța Facebook, nu ar trebui să fie permise în bloc până când nu au fost abordate problemele de risc.

Ce ți-a scăpat

 • Se așteaptă ca fostul consilier șef de investiții al Telegram să dezvăluie mai multe detalii despre proiectul de pre-vânzare a tokenului din 2018 al firmei. SEC a solicitat Înaltei Curți din Anglia și Țara Galilor să transfere documente legate de pre-vânzările de 1,7 miliarde USD ale Telegramului în 2018. Se așteaptă ca documentele să dezvăluie tacticile de strângere de fonduri utilizate în timpul vânzărilor.
 • Momentul în lanț al BTC a început să producă o trecere bullish, așa cum se arată în renumitul On-Chain Analysis Willy Woo. El creanțe că impulsul investitorilor este probabil deja jos, iar o parte din banii inteligenți ar putea fi fruntunning pentru viitorul eveniment de înjumătățire BTC.
 • Investitorii cripto din Coreea ar putea avea în curând nevoie să plătească impozite pentru câștigurile lor în criptografie. The Korean Times rapoarte că Ministerul Economiei și Finanțelor lucrează la un cadru de impozitare pentru câștigurile de capital în criptografie, iar măsura se așteaptă să devină lege anul viitor.
 • Secretarul Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, a declarat că este „în regulă” cu Balanța Facebook, atâta timp cât respectă pe deplin toate regulile. În timpul unei audieri la Comitetul pentru Servicii Financiare al Casei, Mnuchin spus, „Mă simt bine dacă Facebook dorește să creeze o monedă digitală, dar trebuie să fie pe deplin conforme” cu secretul financiar și regulile de combatere a spălării banilor și în niciun caz acest lucru nu poate fi utilizat pentru finanțarea terorismului. ”

Analiza prețurilor

BTCUSDT

 • BTCUSDT a produs inițial o ieșire zilnică de la linia de tendință descendentă din octombrie și s-ar putea afla un model triunghi ascendent. Dacă se confirmă, acest lucru ar putea fi considerat un semnal alcătesc pe termen scurt.
 • În timp ce acțiunile recente de preț s-ar putea să nu pară atât de entuziasmate, RSI sugerează că impulsul ascendent s-a dezvoltat treptat.
 • Datele noastre arată că un volum semnificativ de achiziții active au fost repede în tranzacționarea la termen a BTC, alături de raportul BTC lung / scurt, care ar putea indica faptul că tendința pe termen scurt rămâne puțin mai bună pe partea pozitivă.
 • Dintr-o perspectivă pe termen mediu, tendința recentă pe care am văzut-o la BTCUSDT arată oarecum comparabilă cu tendința iunie-iulie evidențiată în figura 1.
 • Pentru o perspectivă pe termen mai lung, a confirmat un crossover bullish săptămânal de 50–100 (figura 4a), acesta este primul dintre aceste crossover-uri din mai 2016 (figura 4b), care a fost începutul unui mega bull run până la sfârșitul lunii decembrie 2017.

Figura 1: Diagrama zilnică BTCUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview) Figura 2: Raport lung / scurt OKEx BTC (Sursa: OKEx) Figura 3: Cumpărare și vânzare OKEx BTC Futures Taker (Sursa: OKEx) Figura 4a: Diagrama săptămânală BTCUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview) Figura 4b: Grafic săptămânal pe termen lung BTC (Sursa: Tradingview)

ETHUSDT

 • ETHUSDT ar putea avea nevoie să reexamineze suportul capătului inferior al modelului triunghiular recent, înainte de o altă încercare de a face o evadare alcătească.
 • În ciuda faptului că atât RSI, cât și UO au reușit să producă niște scăderi mai mari, oscilatorul stocastic a văzut un crossover bearish, susținând un caz de corecție pe termen scurt.
 • Întrucât forța din Istanbul a evoluat cu succes, piețele par lipsite de factori pe termen scurt care ar putea crește prețurile ETH. Cu toate acestea, upgrade-ul ar fi cu siguranță un pozitiv de bază pentru ETH.

Figura 5: Diagrama ETHUSDT pe 4 ore (Sursa: OKEx; Tradingview)

XRPUSDT

 • Taurii XRP se pot confrunta cu mai multe provocări pe măsură ce XRPUSDT a ajuns într-un moment critic. La momentul scrierii, perechea a tranzacționat cu 1% mai mult, schimbându-și mâinile în zona 0.2288.
 • Perechea a format zilnic un mini-dublu fund și a ajuns la decolteu aproape de nivelurile de 0,232. O raliu de aici ar permite perechii să crească aproape de zona 0,25.
 • Cu toate acestea, indicatorii de impuls au arătat un semnal mixt aici, RSI dezvoltând o tendință ascendentă, în timp ce UO a înregistrat încă o izbucnire.
 • În cazul în care perechea nu ar putea asigura decolteul, probabilitatea de a testa din nou nivelurile inferioare de sprijin ar fi mai probabilă.

Figura 6: Diagrama zilnică XRPUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview)

BCHUSDT

 • BCH poate începe în curând o nouă tendință, deoarece strângerea benzilor Bollinger sugerează că pare să se producă o spargere zilnică.
 • Deși ar putea fi dificil să se determine direcția izbucnirii în acest moment, dezavantajul de aici pare relativ limitat, întrucât linia de tendință de lângă 192–193 pare un bun suport.
 • În plus, 226 și 240 de zone vor fi probabil următoarele niveluri de rezistență.

Figura 7: Diagrama zilnică BCHUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map