OKEx Technical Weekly: Fair is foul, foul is fair (5 mai)

 • Piețele au fost împărțite în perspectiva BTC prețurile după raliul de săptămâna trecută, care a trimis criptomoneda de vârf la nivelurile 9400.
 • Creșterea conversațiilor în jur XRP prețurile de pe piață, pe măsură ce al treilea cel mai mare cripto continuă să se stabilizeze în apropiere de 0,22.
 • Altcoins mai mici în focus cu nume precum DGB, ALGO, și THETA au depășit performanțele colegilor lor mai mari.

Prezentare generala a pietei

Piețele criptomonedelor au fost, în general, pe verde marți în Asia, așa cum bitcoin s-a schimbat mâinile în intervalul 8600 – 8900 după raliul de săptămâna trecută. Piața a continuat să se concentreze asupra viitorului eveniment de înjumătățire a recompenselor bitcoin, care este la aproximativ o săptămână distanță de acum.

Cu toate acestea, participanții la piață par să aibă o viziune din ce în ce mai diversă asupra prețului pre / post-înjumătățire al criptografiei de vârf după raliul de săptămâna trecută..

Renumitul analist cripto Nick Chong crede acea bitcoin prețurile ar putea atinge un nou maxim anual în câteva săptămâni. Chong a subliniat faptul că factori precum BTCIndicatorii tehnici săptămânali au devenit pozitivi, decuplarea de acțiuni, iar noul maxim al ratei de hash ar putea alimenta și mai mult taurii.

Pe de altă parte, un nou studiu din Sentix arată că BTC investitorii ar fi putut fi prea încrezători în timpul acestui miting. Patrick Hussy, director general la Sentix, a declarat, „investitorii nu ar trebui să fie orbiți de sentimentul actual actual." El a adăugat că "Acest semnal de încredere excesivă a fost confirmat din nou în cel mai recent sondaj realizat de investitori. Aerul pentru creșteri suplimentare de preț devine astfel mai subțire. ”

Figura 1: Rata Bitcoin Hash orar

Sursa: Glassnode

Figura 2: Sentix Bitcoin Sentiment Index

Sursa: Sentix

Deși participanții au avut opinii diferite, cercetările noastre anterioare au subliniat deja că luna mai ar putea fi una dintre cele mai fructuoase luni pentru BTC investitori. Publicația noastră anterioară <Sezonalitatea Bitcoin> a subliniat că bitcoin are cea mai bună performanță medie lunară în aprilie, mai, octombrie și noiembrie din iulie 2010.

În contextul reducerii la jumătate, luna mai ar putea fi una dintre cele mai interesante luni de urmărit pentru toți participanții la piața criptografică. Pentru mai multe discuții despre reducerea la jumătate a bitcoinului, directorul piețelor financiare OKEx, Lennix Lai, va susține un discurs OKEx webinar cu experți și analiști pe 7 mai, înregistrați-vă Aici.

În spațiul altcoin, am văzut că unele nume cu majuscule mici au depășit colegii lor majori, cu DGB și HBAR ambele au crescut cu peste 8%, în timp ce XRP a câștigat aproximativ 2% și ETH a fost în mare parte plat. Piețele au văzut mai multe conversații în jur XRP prețurile după cel de-al treilea cel mai mare criptografic pe cap de piață au atins 0,22 de mânere mai devreme. Cu toate acestea, sentimentul în jur XRP pare mai mult pe partea de urs.

Analiza prețurilor

BTCUSDT – Pe termen scurt, indecis, pe termen mediu mai au încă de parcurs?
 • BTCUSDT a fost în tranzacționare în interval după raliul de săptămâna trecută. Graficul de 3 ore arată că perechea a format un model triunghiular, sugerând că comercianții pe termen scurt ar fi putut adopta o abordare de așteptare.
 • Indicatorii de impuls au fost o pungă mixtă în graficul de 3 ore, cu RSI încetinit, iar un crossover bearish pare în devenire în stocastic. Cu toate acestea, MACD ar putea dezvolta o întorsătură pozitivă de aici.
 • Credem că 8400 și zona de lângă 9200 sunt chei de urmărit pe termen scurt. O retragere la 8400 ar putea determina urșii să preia, în timp ce ruperea peste 9200 ar putea pune bazele testării din nou a liniei de trend din iunie 2019.
 • Pentru investitorii pe termen lung, dezvoltarea acestei săptămâni ar putea fi crucială. Deși săptămânalul MACD a devenit pozitiv, iar impulsul pare să rămână intact, BTCUSDT pe OKEx nu a produs niciodată mai mult de șapte lumânări pozitive săptămânale. Va fi interesant să vedem dacă perechea poate face opt lumânări săptămânale pozitive consecutive (ultima săptămână închisă la 8814.1).
 • De asemenea, credem că zona de 9400 este esențială pentru a fi urmărită pe graficul săptămânal, deoarece se apropie de nivelul de rezistență pe termen lung al liniei de tendință.

Figura 3: Diagrama BTCUSDT de 3 ore Figura 4: Diagrama săptămânală BTCUSDT

Sursa: OKEx; Tradingview Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

ETHUSDT – Raliul pare obosit?

 • ETHUSDT a fost într-un miting de la mijlocul lunii martie. Cu toate acestea, raliul s-ar putea epuiza.
 • Am văzut că MACD-ul zilnic scade, cu șansa de a produce un crossover bearish. De asemenea, RSI se deplasează sub linia de trend. Acestea ar putea fi indicii ale încetinirii impulsului.
 • 61,8% retragerea Fibonacci în apropiere de 211 ar putea fi un punct cheie pentru pereche. Dacă sprijinul la un astfel de nivel va fi confirmat, taurii ar putea fi încă în control. Pe de altă parte, o medie mobilă de 100 de zile aproape de 189 ar putea fi nivelurile inferioare de urmărit.

Figura 5: Diagrama zilnică ETHUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

XRPUSDT – Încă bun, atâta timp cât în ​​formă?

 • XRPUSDT s-ar putea confrunta cu un alt moment critic, deoarece perechea se apropie de nivelurile superioare de rezistență ale modelului său triunghi descendent de 3 ore.
 • Deși un astfel de model ar putea fi un semn de urs, totuși, am văzut că impulsul a crescut ușor, cu MACD de 3 ore devenit pozitiv, iar RSI s-a rupt inițial peste linia de trend.
 • Cu toate acestea, umbra lungă superioară a lumânării anterioare poate semnala că taurii au fost într-o poziție relativ slabă.
 • Chiar dacă perechea ar putea să sară deasupra liniei de trend a triunghiului, zona din apropierea maximului anterior de 0,2266 ar putea fi totuși un nivel de rezistență semnificativ. Pe de altă parte, 0,2 ar putea fi linia critică pentru apărarea taurilor.

Figura 6: Diagrama XRPUSDT de 3 ore

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

XTZUSDT – Timpul de întoarcere?

 • XTZ a fost unul dintre cei mai performanți din spațiul altcoin în sesiunea de marți din Asia. S-a tranzacționat cu 6% mai mult față de USDT.
 • Cu toate acestea, nu a putut fi exclusă o întoarcere de jos de aici, deoarece mai multe semne au arătat că raliul recent ar putea fi necesar să ia o pauză.
 • Un crossover bearish MACD pare în curs de desfășurare, semnalând că ritmul pozitiv a încetinit. Mai mult decât atât, RSI se afla deja într-o divergență descendentă, cu unele maxime mai mici, când prețul era în mare parte fix..
 • Dacă impulsul de dezavantaj crește de aici, ar putea rupe cu ușurință canalul ascendent curent.
 • Aria de 2,55 ar putea fi primul nivel de urmărit. Dacă este văzut, ar putea declanșa mișcări suplimentare de dezavantaj.

Figura 7: Diagrama zilnică XTZUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map