Technical Weekly – Det var den beste tiden, den var den verste tiden (26. mai)

Viktige takeaways

 • BTC prisene slo tilbake etter å ha nådd sitt to-ukers lavpunkt. Gjenopprettingen kan imidlertid være kortvarig.
 • Samtaler rundt ETH fortsatte å øke ettersom det brukte daglige gasset til Ethereum nådde en heltidshøyde.
 • ETC og THETA i fokus når oppgradering nærmer seg.

Markedsoversikt

Det bredere kryptovalutamarkedet har opprinnelig stabilisert seg etter serie av BTC-ledet tilbakeslag. Prisene på den ledende kryptoen har svevet i nærheten USD 8800 nivåer i Asia tidlig på tirsdag etter å ha nådd et to-ukers lavpunkt. Stabiliteten kom etter BTC klarte ikke å lukke over det psykologiske USD 10000 nivåer flere ganger denne måneden.

Langsiktige investorer fra den tradisjonelle finansverdenen virker stadig mer interessert i kryptoinvestering som et alternativ, til tross for de litt mangelfulle kortsiktige prishandlingene etter BTC halvering. Sentix Bitcoin Strategic Bias har nådd en heltidshøyde denne uken, noe som indikerer at investorer har vært enda mer bullish om BTC over en seks måneders tidsramme.

Manfred Hubner, administrerende direktør i Sentix, sa, “Den nåværende økonomiske krisen, som ble utløst av Corona-pandemien, kaster økonomi og samfunn i forvirring. En alder av "forstyrrelse" ser ut til å ha gått opp. Dette ser ut til å gjenspeiles i investorenes forventninger til valutaer og valutalternativer. ”

Figur 1: Sentix Bitcoin Strategic Bias

Kilde: Sentix

Figur 2: Ethereum Daily Gas Used

Kilde: Etherscan

På den annen side har vi lagt merke til det ETH har fått økende sosial oppmerksomhet, ettersom prisene på den nest største kryptoen stort sett har holdt seg over de 200 nivåene til tross for en tilbaketrekning. Det var noen samtaler Om ETH kan bli undervurdert ettersom den brukte Ethereum-daglige gassen har nådd en heltidshøyde denne uken.

Bensin er avgiften som kreves for å gjøre transaksjoner på Ethereum-nettverket. Noen mener at når den daglige gassen som brukes er på et høyt nivå, noe som betyr at nettverket har blitt brukt mer enn noen gang, og det kan være en grunnleggende grunn til å drive ETH priser.

Selv om det ikke er noe direkte bevis som viser sammenhengen mellom brukt gass / gasspris til ETH pris, men vår studie fant at derivathandlere har vært favoritt ETH handler mer enn BTC nylig, les mer hvorfor er det her.

Andre steder har vi sett noen småkapital-altcoins uthevet resten med HBAR økte 20%, og THETA hoppet ytterligere 12% foran Mainnet 2.0-oppgraderingen. i mellomtiden, ALGO fikk mer enn 9%, ETC steg mindre enn 1%.

Prisanalyse

BTCUSDT – Rebound kan være kortvarig, lavere støtte som skal testes?


 • I vår siste utgave av Technical Weekly understreket vi at 20-200 MA Golden Cross ikke var et kjøpesignal, og det bekreftes av en tilbaketrekning, og 11-måneders nedadgående trend forble gyldig.
 • Imidlertid, etter et tilbaketrekning til 8700 nivåer, kan den nåværende tilstanden være i stand til å støtte en kortsiktig rebound til rundt 9200 til 9300 nivåer. Det kan støttes av MOM, som gjenopprettet litt, og nådde nivåene der forrige lavpunkt var.
 • Selv om en kortsiktig rebound materialiserte seg, mener vi at prisen fortsatt må finne lavere støtte før vi starter en ny langsiktig trend. Det er fordi RSI og Stochastic ennå ikke har vist tegn på utvinning.
 • Vi opprettholder vår langsiktige bullishness på BTC, mens kortsiktige prissvingninger er uunngåelige. Den lavere støtten på dette punktet kan være i området 8000 til 8200.

Figur 3: Daglig BTCUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – En breakout skyldes?

 • ETHUSDT har dannet et trekantmønster etter å ha unnlatt å bryte nøkkelen til 220 nivåer, selv om paret hovedsakelig har handlet over de 200 nivåene.
 • Selv om det er rimelig å forvente et brudd på prisen, kan det være vanskelig å bestemme retningen for bruddet.
 • Noe av årsaken er at momentumindikatorer har vist et blandet signal. RSI og OBV opprettholder fortsatt sine opptrender. Imidlertid gikk den raske linjen til Stochastic allerede under den langsomme linjen.
 • Vi tror at paret kunne finne anstendig støtte i nærheten av 61,8% Fibonacci retracement, som er nær 182. Dessuten er 200 et annet viktig nivå som mange handelsmenn ser på.

Figur 4: ETHUSDT Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

ETCUSDT – Ytterligere konsolideringer foran Phoenix hard gaffel?

 • ETCUSDT faller inn i et trekantmønster foran Phoenix harde gaffel, altså forventet skal skje rundt 3. juni.
 • Vi forventer imidlertid at paret kan trenge ytterligere konsolideringer før de produserer et breakout, da Stokastisk antyder at prisen nesten når det oversolgte nivået, mens den ultimate oscillatoren har produsert en lavere høy.
 • Med forspenningen litt på den negative siden, tror vi at prisen kan teste støtten på undersiden av trekanten nær 6.
 • Imidlertid kan entusiasmen til Phoenix hard gaffel også øke de kortsiktige prisudsvingene.

Figur 5: ETCUSDT Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

THETAUSDT – Oversolgt før oppgraderingen

 • Vi dekket THETAUSDT i våre tidligere publikasjoner, og vi har fremhevet markedets overentusiasme på Mainnet 2.0-oppgraderingen, som på grunn av mindre enn 30 timer i skrivende stund.
 • Som vi kan se, var både RSI og Stochastic dypt i det oversolgte området. Med de utvidede Bollinger-bandene tror vi det vil være utfordrende for prisen å fortsette opptrenden etter at oppgraderingen er levert.
 • Hvis handelsmenn allerede har posisjoner, kan de vurdere å låse opp fortjenesten før oppgraderingen skjer.

Figur 6: THETAUSDT – Daglig diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

Forfatter: Cyrus Ip

Forskningsanalytiker, OKEx

For mer informasjon om OKEx, besøk:

FB:

Medium: https://medium.com/@OKEx

OKEx Official & OKB engelsk gruppe: https://t.me/OKExOfficial_English

OKEx offisielle russiske gruppe: https://t.me/okexofficial_ru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map