Technical Weekly – Nu există nimic bun sau rău, dar gândirea face acest lucru (2 iunie)

Pe scurt

 • BTC a recuperat din nou nivelurile psihologice de 10000 marți Asia; altcoins erau mai ales în verde.
 • Indicatorii tehnici arată că BTC poate începe jocul de recuperare, sentimentul rămânând în mare parte pozitiv.
 • ETH încă sub lumina reflectoarelor altcoin deoarece prețul celui de-al doilea cel mai mare criptograf a ajuns la 250, în timp ce ADA și LTC au fost, de asemenea, în centrul atenției.

Prezentare generala a pietei

Piețele criptomonedelor au fost, în general, pe verde în sesiunea timpurie a Asiei, marți, deoarece comercianții și investitorii au fost înveseliți de saltul BTC prețurile, care au trimis criptomonedele de vârf înapoi peste nivelurile cheie de 10000, atingând un maxim nou de trei luni.

Piețele se pot întreba dacă actualul BTC raliul ar putea fi continuat la peste 10000 de niveluri, un sondaj arată că sentimentul pozitiv a rămas intact. Sentix Bitcoin Time Differential Index măsoară diferența dintre sentimentul pe termen scurt și percepțiile pe termen mediu, indicele a ajuns la -0,3 săptămâna trecută și a revenit ușor săptămâna aceasta. Patrick Hussy, director general la Sentix, a declarat, "dorința strategică de a cumpăra este asociată cu un ușor optimism în sentiment, care ar trebui să ducă la creșterea prețurilor Bitcoins în următoarele săptămâni. ”

Figura 1: Indexul diferențial de timp Sentix Bitcoin

Sursa: Sentix

Figura 2: BTC 25d Skew

Sursa: Skew

Mai mult, datele privind tranzacționarea instrumentelor financiare derivate pot fi, de asemenea, acceptate BTC caz de raliu. Datele de la Skew arată că BTCOpțiunile înclinate au rămas pe teritoriul negativ (-8%), în ciuda numărului revenit de la minim (-11,7%). O înclinare negativă indică de obicei că volatilitatea pe termen scurt ar putea crește și ar putea favoriza o mișcare în sensul creșterii. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi doar o parte a imaginii; comercianții și investitorii probabil nu vor să rateze restul datelor de tranzacționare a instrumentelor derivate de pe Tabloul de bord OKEx de Skew.

În altă parte, ETH continuă sub lumina reflectoarelor, deoarece prețurile celui de-al doilea cel mai mare cripto au testat cele 250 de niveluri cheie. NEO și PE T a depășit altcoin major, a crescut cu peste 8%. Pe partea inversă, MKR și HBAR tranzacționat cu aproximativ 1% mai mic.

TRX este a stabilit să facem un anunț despre noul produs luni viitoare, care ar putea fi un accent major pentru Tron privitori. Între timp, XMRConferința tehnică MoneroKon se așteaptă să înceapă la jumătatea lunii. Evenimentul anual se va concentra pe probleme de confidențialitate și tehnologie financiară.

Analiza prețurilor

BTCUSDT – Începutul unui nou raliu?

 • BTCUSDT a produs o izbucnire pozitivă față de modelul triunghi anterior și a atins un maxim de trei luni. Din punct de vedere grafic, credem că ar putea fi începutul unui raliu pe termen mediu.
 • MACD-ul zilnic tocmai a produs un crossover bullish, semnalând că impulsul de creștere a crescut, în timp ce RSI încă nu se află încă în zona supra-cumpărată, sugerând că ar putea fi încă loc pentru a permite mai multe mișcări de sus.
 • În același timp, am observat că panglica de dificultate se storsese din nou, ceea ce înseamnă că unii mineri ar fi putut capitula. În calitate de renumit analist Willy Woo a explicat, răsturnarea panglicii de dificultate ar putea semnala începutul unei curse de tauri. Deși cât va dura această stoarcere este o altă întrebare.
 • Credem că 10500 ar putea fi în continuare un nivel de rezistență semnificativ și este posibil ca perechea să nu revendice cu succes astfel de niveluri cu o singură încercare. Credem că ultimele două maxime la 10077 și 9955 ar putea fi esențiale pe termen scurt. Dacă recuperarea acestor două niveluri este confirmată, ar putea consolida fundația pentru a depăși 10500.

Figura 3: Diagrama zilnică BTCUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare


ETHUSDT – Semnele arată că taurii obosesc?

 • ETHUSDT a produs o ieșire și mai semnificativă față de modelul triunghi anterior, iar raliul a continuat de atunci. Cu toate acestea, unele semne arătau că raliul ar putea începe să obosească în curând.
 • Vedem că MACD a rămas pozitiv, ceea ce înseamnă că ritmul ascendent a fost încă oarecum intact. Cu toate acestea, RSI a fost deja în zona supra-cumpărată, semnalând că taurii ar putea avea nevoie de mai multe consolidări înainte de a continua.
 • Mai mult, cele două linii ale stochasticului s-au amestecat în zona supra-cumpărată, ceea ce ar putea fi un alt semn îngrijorător pentru ETH tauri, deoarece acest lucru ar putea întări și cazul raliului care începe să obosească.
 • Credem că maximul din 30 aprilie în apropiere de 227 ar putea fi primul nivel de urmărit în partea inferioară, în timp ce maximul din 8 martie în apropiere de 251 ar putea fi o altă zonă de urmărit.

Figura 4: Diagrama zilnică ETHUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

ADAUSDT – Timpul de întoarcere?

 • ADAUSDT a fost stimulat de recent anunţ a viitoarei furci Shelley, iar perechea a fost una dintre cele mai performante cryptos din ultimele șapte zile.
 • Cu toate acestea, credem că raliul ar putea fi mai sănătos dacă se concretizează consolidarea.
 • Indicatorii de impuls pot, de asemenea, să întărească cazul consolidării prețurilor, întrucât stochasticul a produs inițial o încrucișare descendentă în zona supra-cumpărată. În același timp, RSI a fost adânc în zona supra-cumpărată.
 • De asemenea, oscilatorul suprem a fost într-o divergență de urs, prețul a produs câteva maxime mai mari, în timp ce UO nu a urmat.
 • Cazul ideal ar fi o consolidare la nivelurile actuale, în loc de o nouă testare a suportului în partea de jos a canalului, aproape de 0,057.

Figura 5: Diagrama zilnică ADAUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

LTCUSDT – Setează pentru a testa 200 MA

 • LTCUSDT este de așteptat să testeze aria medie mobilă de 200 de zile, care este puțin sub 50 în prezent și aproape de rezistența superioară a modelului triunghiului. Aceasta este, de asemenea, o zonă care nu este testată de la începutul lunii martie.
 • Credem că impulsul actual lipsit de lumină ar putea să nu permită prețului să depășească astfel de niveluri pe termen scurt, deși MOM are o oarecare scădere de la canalul descendent.
 • Deoarece RSI atinge nivelurile de supracumpărare, acest lucru întărește cazul retestării suportului inferior al triunghiului înainte de a produce o ruptură.

Figura 6: Diagrama zilnică LTCUSDT

Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

Autor: Cyrus Ip – Analist de cercetare

Publicare de: OKEx

02 iunie 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map