Cei mai buni brokeri ETF

ETF-urile sau fondurile tranzacționate la bursă devin rapid unele dintre cele mai populare active de tranzacționat pe piață astăzi. Acestea sunt fonduri care sunt tranzacționate la bursele majore în același mod ca și acțiunile. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie care fac din ETF-uri o alegere atractivă dacă sunteți în căutarea unui portofoliu echilibrat și bine diversificat.

ETF-urile sunt în esență fonduri selectate manual, care sunt alcătuite din mai multe active diferite dintr-o anumită zonă. Acestea ar putea fi acțiuni, obligațiuni, mărfuri sau mai multe și sunt de obicei legate de un anumit sector economic, deși nu întotdeauna.

Aici nu numai că am prezentat câțiva dintre cei mai buni brokeri ETF din care puteți alege, dar vom analiza, de asemenea, în detaliu unele dintre motivele pentru care tranzacționarea în ETF-uri ar putea fi o opțiune potrivită.

De ce ETF-urile sunt o alegere populară?

Există câteva motive importante pentru care comercianții aleg fonduri tranzacționate la schimb atunci când își construiesc portofoliul. Aceste motive pot fi, de asemenea, ceva care se aplică propriului stil de tranzacționare și călătorie:

Diversificare: Un ETF ca urmare a naturii sale ar trebui să fie bine diversificat. Întrucât sunt în esență coșuri de stocuri sau alte active formate dintr-o serie de zone, de obicei într-un anumit sector, un ETF oferă o expunere mai largă unei industrii. De exemplu, ETF-ul Global Jets din SUA oferă acces la mai mult de 30 de acțiuni de linii aeriene echilibrate în întreaga industrie.

Eficiența costurilor: Tranzacționarea ETF-urilor este la fel ca tranzacționarea în fonduri mutuale, deși deseori fără taxe. Cu mulți dintre cei mai buni brokeri ETF pe care i-am enumerat, permițând tranzacționarea ETF-urilor fără comisioane și fără comisioane, acesta este un moment ideal pentru a vă implica în activ..

Alegerea expertă: ETF-urile sunt create având în vedere un număr de parametri. Ele pot fi, de asemenea, deseori construite pentru a emula un alt indice particular. Sunt luate în considerare elemente precum nivelul riscului, rentabilitatea investiției, soldul portofoliului și multe altele. Acest lucru poate face dintr-o astfel de investiție o alegere ideală față de selecțiile de acțiuni unice, în special dacă sunteți nou în tranzacționare sau doriți să vizați un anumit nivel de coerență.

Top 5 brokeri ETF

Firstrade

Firstrade există din 1985. Ei au valorificat această experiență respectând toate reglementările SEC și FINRA, cultivând în același timp o gamă cu adevărat imensă de ETF-uri pentru a tranzacționa într-un mediu complet fără comisioane.

Nu mai puțin de 2.000 de ETF-uri sunt disponibile pentru tranzacționarea cu acest broker. Acestea se tranzacționează pe toate cele mai mari piețe din SUA, inclusiv NYSE și NASDAQ și provin de la mai mult de 100 de furnizori de top. Pe lângă faptul că nu sunt comisioane, tranzacționarea ETF-urilor prin Firstrade nu va atrage deloc comisioane de tranzacționare.

În general, Firstrade are una dintre cele mai cuprinzătoare oferte dacă doriți să începeți și să adăugați niște ETF-uri în portofoliu. De asemenea, fac acest proces extrem de accesibil datorită faptului că nu au un cont minim necesar pentru a începe.

Pro:

 • Tranzacționare fără comisioane pe toate ETF-urile disponibile
 • O gamă largă de opțiuni, cu mii disponibile
 • Broker extrem de experimentat în industrie

Contra:

 • Puteți tranzacționa doar ETF-uri din 5 burse majore

Verificați întregul nostru Firstrade Examinați sau accesați direct Firstrade pentru a vă deschide contul astăzi.

M1 Finanțe

M1 Finanțe este unic prin faptul că funcționează ca un tip de hibrid robo-consilier. Deși vă puteți personaliza propriile investiții și puteți alege dintre aproape orice ETF listat pe NYSE, NASDAQ sau BATS, majoritatea comercianților cu acest broker aleg dintre cele aproape 100 de „plăcinte” de investiții pregătite de expert..

În cadrul multora dintre aceste portofolii dedicate care se tranzacționează în mod eficient pentru dvs. odată ce ați fost investit, veți găsi unele dedicate exclusiv ETF-urilor și altele care prezintă ETF-uri ca parte a compoziției lor. Dincolo de curățenia inițială care intră în crearea ETF, experții în finanțe M1 aplică în continuare propria lor metodologie la selectarea investițiilor ETF care să includă în portofoliile lor.

Acest proces de screening dublu vă asigură că ar trebui să aveți acces la toate cele mai bune ETF-uri pentru a se potrivi nevoilor dvs. de tranzacționare, precum și cu tranzacții fără comisioane și foarte puține alte taxe de luat în considerare, precum și o platformă de tranzacționare extrem de ușor de utilizat și o infrastructură suplimentară în continuă dezvoltare și caracteristici unice.

Pro:

 •         ETF-urile fracționate pot fi tranzacționate cu ușurință
 •         Puteți selecta propriile ETF-uri sau puteți alege dintre portofolii preselectate
 •         Foarte puține taxe, inclusiv fără comision pentru ETF-uri

Contra:

 •         Timpul exact de execuție a tranzacției este în afara controlului dvs.

Consultați recenzia noastră completă M1 Finance pentru mai multe informații sau accesați direct M1 Finanțe site-ul web.

Public.com

Public.com este un alt broker extrem de inovator și foarte popular, unde puteți accesa aproape orice ETF listat în SUA de pe piață alături de mii de acțiuni individuale pe care le au de oferit. Dacă sunteți în căutarea ușurinței de utilizare în tranzacționarea ETF-urilor, atunci Public.com este locul ideal.

Totul aici este bazat pe aplicații și accesibil prin intermediul platformei lor mobile pe Android sau iOS. Puteți parcurge cu ușurință sutele de ETF-uri și alte mii de acțiuni, deoarece acestea sunt grupate pe teme.

Încă o dată, Public.com este complet liber de utilizat și comercializat. Aceasta înseamnă că puteți tranzacționa oricare dintre ETF-uri sau acțiuni pe care le oferă, complet fără taxe și fără comisioane. În plus, nu trebuie să cumpărați acțiuni întregi în niciunul dintre ETF-urile lor. În schimb, puteți beneficia de tranzacționarea acțiunilor fracționate, care se aplică și ETF-urilor. Acest lucru vă permite să obțineți o „felie” de ETF la un cost proporțional cu o parte întreagă și vă poate ajuta să diversificați în continuare.

Pro:

 •         Tranzacționare ETF extrem de accesibilă prin intermediul aplicației lor mobile
 •         Accesul la funcțiile de tranzacționare socială poate oferi informații
 •         Complet fără comision, fără conturi minime

Contra:

 •         Este disponibilă doar tranzacționarea mobilă

Pentru a afla mai multe, puteți vizita recenzia noastră Public.com sau puteți accesa direct pagina Public.com site-ul web pentru a descărca aplicația și a afla mai multe.

Brokeri Interactivi

Brokeri Interactivi este o altă prezență importantă a brokerilor în industrie, care există de mulți ani și a dezvoltat una dintre cele mai respectate reputații datorită transparenței, reglementării și valorii excelente.

Acest lucru se extinde la oferta lor în sfera ETF-urilor. Veți găsi o gamă largă de opțiuni disponibile, inclusiv nu numai din SUA, ci în total 28 de schimburi în 14 țări. Un astfel de număr poate necesita cercetări suplimentare pentru a alege între ETF-uri și puteți începe cu acest replicator unic de fonduri mutuale / ETF dacă doriți să găsiți ETF-ul ideal pentru portofoliul dvs..

Interactive Brokers oferă acum multe ETF-uri fără comisioane de tranzacționare și oferă un preț all-in excelent de 0,005 USD pe acțiune în SUA pentru multe dintre cele mai populare tranzacții ETF.

Pro:

 •         Acces la o selecție mondială de ETF-uri
 •         Funcții unice precum replicatorul ETF pentru a vă ajuta să identificați activele

Contra:

 •         Nu întotdeauna complet fără taxe la tranzacționarea ETF-urilor

Aruncăm o privire la Brokeri Interactivi site-ul web pentru mai multe informații și pentru a începe tranzacționarea ETF-urilor acum.

TD Ameritrade

TD Ameritrade este, desigur, unul dintre cele mai credibile nume de brokeri din industrie pentru comercianții din SUA. Acestea oferă o infrastructură extinsă și premiată în tranzacționarea tuturor activelor, așa cum v-ați aștepta de la un broker atât de lung.

Cu accent pe ETF-uri, acestea oferă foarte bine în acest domeniu. Veți avea acces la peste 2.000 de fonduri tranzacționate la bursă, dintre care mulți provin de la furnizorii de top din industrie, cum ar fi iShares și alții. Cu TD Ameritrade, multe dintre aceste ETF-uri sunt disponibile, de asemenea, fără comisioane, în conformitate cu tendința actuală.

O caracteristică unică și valoroasă pe care o veți avea aici este un grad mare de cercetare inclus în serviciul Morning Star. Acest lucru, pe lângă funcția excelentă de examinare ETF, vă poate ajuta să alegeți cele mai bune ETF-uri care se potrivesc atât obiectivelor dvs. de tranzacționare, cât și profilului de risc.

Pro:

 •         Un nume de industrie extrem de de încredere și respectat
 •         O gamă largă de ETF-uri disponibile alături de alte instrumente de cercetare

Contra:

 •         Taxe mari pentru tranzacționarea în marjă

Dacă credeți că aceasta este alegerea brokerului ETF pentru dvs., mergeți la TD Ameritrade site-ul web pentru a începe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map