AMA Sammendrag: OKEx-sjef Jay Hao og Muhabbit

6. august ble OKEx-sjef Jay Hao med på en live Ask Me Anything-økt vert av Muhabbit, et av de mest populære kryptosamfunnene i Tyrkia, og svarte på spørsmål på sin Telegram-kanal for sine 2000+ medlemmer.

Gjennom chatten diskuterte Jay OKExs derivathandel og spillplaner for DeFi, samt utviklingen av OKChain-økosystemet.

Har du noen gang lurt på hvorfor OKEx er best blant andre børser, eller hvordan vi kan garantere sikkerhet på OKEx? Disse spørsmålene og mer ble besvart av Jay i chatten – som er gjengitt her.

OKEx er en av de mest populære kryptovaluta-børsene i verden. Kan du forklare oss hva som skal til for å være blant de beste i dette området?

Jeg tror at hver børs har sin egen unike posisjon i markedet – men takk for at du vurderer oss for denne ære og anerkjenner teamets innsats.

På OKEx har vi fire hovedfordeler i forhold til andre sentraler som tiltrekker brukere til oss:

  1. Først tilbyr vi et bredt utvalg av handelsprodukter til handelsmenn, som spot trading, futures trading, utlån og lån osv. Dette er en av hovedårsakene til at brukere kommer til å handle på vår plattform.
  2. For det andre vår risikostyringssystem tiltrekker brukere. Ser du, vi har tilbudt futures siden OKEx først ble lansert. Gjennom årene har vi kontinuerlig lært hvordan dette uforutsigbare markedet fungerer, og vi har perfeksjonert vårt risikostyringssystem for å levere en pålitelig handelsplattform for brukerne våre.
  3. For det tredje gjelder selvfølgelig vår likviditet. Det er unødvendig å si at vi er en av de beste konkurrentene på dette domenet, og du kan fortelle dette umiddelbart ved å bare undersøke spredningen og dybden på ordreboken vår. Våre flåttstørrelser er veldig minimale – dvs. 0,1 for våre spot- og evigvarende byttemarkeder og 0,01 for futuresmarkeder – og du vil fortsatt kunne finne en tykk dybde tilgjengelig.
  4. Til slutt, vår konkurransedyktige avgifter skal være det laveste i bransjen. Enten du handler spot, futures eller evigvarende bytter, jo mer du handler, jo lavere er gebyrene for alle markeder. Akkurat nå, hvis du har mer enn 2000 OKB på kontoen din, kan du nyte 40% avgiftsrabatt.

Diagram som illustrerer åpen interesse på tvers av børser for BTC-futures. Kilde: skew.

Denne uken oppnådde OKEx økosystem en bransjeledende derivatomsetning og åpent rentenivå. Forrige helg, mer enn $ 1 milliard i verdi kryptovaluta posisjoner ble avviklet i et plutselig prisfall. Til tross for det, registrerte 0% clawback og 0% auto-delveraging i-profit handler takket være vårt omfattende risikostyringssystem.

Det er stadig oppdateringer og kampanjer, men hva er de viktigste siste oppdateringene?

Det endelige målet med OKEx er ikke bare å gi brukerne den beste handelsplattformen for kryptoderivater, men også å fungere som en one-stop-løsning for kryptoadopsjon.

Vi har lenge sett på desentralisert økonomi som en av de viktigste utviklingsretningene for blockchain og cryptocurrency. Med så mange høykvalitetsapplikasjoner som skiller seg ut i 2020, har OKEx aktivt støttet DeFi ved å liste de innfødte og styringstokenene til de mest fremragende DeFi-prosjektene – som BAL, SNX, CELO og DMG.

Vi utvider også vårt eget fotavtrykk på dette området med produkter som C2C-lånet vårt, som genererer passive inntekter for brukerne og utviklingen av OKChain – som vil bli brukt til å støtte den generelle DeFi-infrastrukturen..

Foruten DeFi-prosjekter, har OKExs mangfoldige derivatmarked tiltrukket noen erfarne og profesjonelle handelsmenn. I forrige uke ble to evigvarende bytteprodukter – DOTUSDT og FILUSDT – lagt til plattformen vår. Selv om spot-trading av Filecoin og Polkadot for øyeblikket ikke er helt klar på OKEx, kan handelsmenn nyte å bytte byttene til disse innovative og spennende prosjektene akkurat nå. På OKEx innoverer vi stadig i kryptovalutaområdet og finner nye måter å gi handelsmenn muligheten til å bruke ulike handelsstrategier for å kapitalisere på volatiliteten i høykvalitetsprosjekter som disse for å engasjere og tiltrekke seg flere handelsmenn.


Til slutt tillater vi at OKB, vårt adopterte globale verktøy, også kan brukes som sikkerhet i C2C-lån. OKB kan nå deponeres som sikkerhet, sammen med Bitcoin (BTC) og Ether (ETH). Brukere kan låne USDT ved å pantsette OKB med null serviceavgifter, og dra nytte av minimumsrenten på lån, som er så lave som 0,01% per dag – for tiden den laveste i bransjen, da typiske daglige renter andre steder er rundt 0,1%. OKB er kontinuerlig fokusert på å utvide applikasjonsscenariene, og vi er glade for å kunne gi eierne muligheten til å ta opp lån ved bruk av OKB til de laveste rentene. I tillegg til dette har OKB gått sammen med Aerons Pilot Shop for å tillate holdere å kjøpe varer og tjenester med OKExs adopterte globale verktøystoken.

Sikkerhet er en av de viktigste aspektene ved en utveksling, hva kan du fortelle om sikkerheten til OKEx?

Sikkerhet og sikkerhet er virkelig vår høyeste prioritet, og vi går aldri på akkord med det.

For sikkerheten til fondene har vi tatt i bruk multisig-kalde lommebøker for å dele eiendelene våre til rundt 500 BTC per lommebok, slik at vi ikke bærer en eneste kald lommebok med en enorm mengde eiendeler, og vi har risikoen spredt og bedre administrert. Vi har også et døgnåpent sikkerhetsovervåkningssystem for å beskytte brukernes midler. Vår skifer er det beste beviset på vår innsats.

Brukernes data og personvern er også godt beskyttet på OKEx. Brukerdata blir kryptert og lagret i vårt backend-system – som vi har brukt år på å optimalisere for å forbedre stabiliteten. Vi gjennomfører også regelmessige penetrasjonstester to ganger i året. Tredjeparts beskyttelsestjenester er også ansatt.

OKEx-handelsplattformen er stabil og pålitelig fordi vi har et sofistikert risikostyringssystem. Data taler for seg selv. OKEx har hatt bransjeledende derivatomsetning og åpen interesse denne uken når BTC stiger.

Desentralisert økonomi er et av de mest populære konseptene, nylig. Har du noe på gang i DeFi, og har du noen planer?

OKEx har fulgt veksten i DeFi-rommet i lang tid – til og med å ta skritt for å etablere vårt eget økosystem. Fra oppføringer, som MakerDAO og noen DEX-tokens, til tekniske integrasjoner, som DAI Saving Rate (DSR) og Compounds Open Oracle System, vi tror vi har gjort glimrende med vårt nåværende økosystem.

Selvfølgelig tror vi dette er bare de første trinnene og forventer enda flere DeFi-samarbeid og prosjekter lenger nede.

La oss snakke mer om notering av DeFi-tokens. Vi mener at vi tilbyr løsninger av høy kvalitet og gir verdi og likviditet til brukerne våre – som MakerDAO og Compound. Vi gjennomfører en full evaluering på forhånd for å vurdere et prosjekts brukerbase og fellesskap, dets potensial, tidligere ytelse, utviklingsaktivitet, juridiske status osv. Nå som vi har integrert FCAS (dvs. Fundamental Crypto Asset Score) med vår plattform, våre brukere kan også ha nytte av å sjekke helsen til kryptoaktiva vi oppgir før vi tar handelsbeslutninger. Nylig har vi også lagt til noen nye potensielle DeFi-styringstokener – som BAL, SNX og DMG.

Selv om noen mener at sentraliserte sentralbaserte utvekslinger og DeFi er uforenlige, tror vi det fortsatt er plass til begge deler. Til tross for at vi allerede har fotavtrykk i DeFi-rommet, tror vi at sentraliserte sentraler også har en rolle å spille – spesielt siden DeFi-infrastrukturen fremdeles ikke er fullt utviklet og kan bruke hjelp av sentraliserte sentraler til å vokse og modnes.

En annen interessant faktor som er verdt å vurdere er COVID-19-pandemien. Jeg tror at det til en viss grad vil akselerere bevegelsen mot desentralisert økonomi. Vi må imidlertid huske å ikke løpe før vi kan gå. Proof-of-work blockchains er rett og slett ikke raske nok til å håndtere massetransaksjoner, men Ethereum 2.0 kan bare løse dette problemet gradvis. Det er fortsatt mer utdanning som trengs i rommet, generelt, samt forbedringer i teknologi, orakler, smarte kontrakter, TPS, interoperabilitet … Jeg har ikke en krystallkule, men jeg forventer ikke å se utbredt adopsjon, sannsynligvis , i minst fem til ti år til.

På OKEx tror vi sterkt på #FinanceForAll – at DeFi vil gi alle like tilgang til finansielle tjenester. For å oppfylle vår visjon holder vi en ny virtuell #OKExDeFi rundbordssamtalserie med ledere – som Compound, MakerDAO, DMM, Bancor og Loopring – for å diskutere deres DeFi-fremgang, innsikt og fremtidige planer.

Et spørsmål til. Planlegger du å ha et møte med våre investorer i Tyrkia? Vi vil gjerne se deg i Tyrkia!

Absolutt, det vil vi gjerne! For øyeblikket, på grunn av koronaviruspandemien, tror jeg manges hverdag har blitt påvirket mye. Når situasjonen blir bedre, vil vi definitivt holde møter i Tyrkia!

Spørsmål fra det tyrkiske kryptosamfunnet

Kan du fortelle oss om OKChain? Er det standard blockchain-teknologi? Hvis ikke, hva er forskjellen?

OKChain er en kommersiell blockchain utviklet av OKEx. Det var på Cosmos, men nå har vi lansert testnettet. Mainnet vil forhåpentligvis komme i live veldig snart! 

Når OKChain blir stabilt, vil OKB bli migrert fra ERC-20-nettverket til OKChain-nettet, der OKB blir den opprinnelige valutaen til OKChain-nettverket og brukes til å betale transaksjonsgebyrer så vel som for desentraliserte apper, ofte kalt DApps, at er utviklet på OKChain.

DeFi er et av de hotteste emnene i blockchain-rommet akkurat nå. Kan du dele din mening om DeFi med oss? Tror du at DeFi vil forstyrre det eksisterende økonomiske systemet? Hva er OKBs tilnærming til DeFi-sektoren?

Ofte konkurrerer prosjekter, selskaper, tokens og ideer med hverandre. Men i virkeligheten ønsker vi alle å nå massene og bringe flere mennesker til krypto. I stedet for å kjempe mot hverandre, bør vi samarbeide for å få rommet til å skinne på den globale scenen. Dette er et sted for sentralisert finansiering, desentralisert finansiering, offentlige blockchains, detaljhandelshandlere og institusjoner. Vi trenger dem alle for å frigjøre vårt fulle potensiale, for å realisere vår ambisjon og for å gjøre finansielle tjenester tilgjengelige for alle.

OKEx har et markert fotavtrykk i DeFi. For eksempel kan brukere i vår egen offentlige kjede, OKChain, bygge sin egen desentraliserte sentral. OKChain vil også støtte utgivelsen av DeFi-applikasjoner, og brukere kan utvikle distribuerte økonomiske applikasjonsscenarier.

For å forbedre OKBs verdi, støtte og serviceopplevelse, la økosystemet til sammen 11 partnere over hele verden i juli. Tilleggene dekker mange viktige felt – inkludert DeFi-tjenester, online betalinger, rabattpremier, sikkerhetstjenester samt ordinær handel. OKB befestet et strategisk samarbeid med Saturn Network, en kjent DeFi-tjenesteleverandør. Brukere kan gjennomføre OKB DEX-derivater mens de handler på Saturn Network-plattformen.

Hva er OKExs retningslinjer for notering? Hvilke faser skal prosjektene gå gjennom for å bli oppført på OKEx?

Når det gjelder oppføring, har vi strenge krav til prosjekter. Det er klare retningslinjer for oppføring og avnotering av informasjon, markedsoppførsel og sikkerhet – bare for å nevne noen.

Om et prosjekt er varmt eller nytt er ikke det eneste aspektet vi ser etter. Når vi snakker om oppføringer, håper vi å introdusere kvalitetsprosjekter for brukerne våre, slik at de kan få muligheten til å investere i dem. Vi ønsker bare å velge de beste i markedet.

For mer informasjon, kan du sjekke nettsiden vår og sende prosjektprofilene til [email protected] – våre ansatte vil se på dem.

Har OKEx tenkt å skaffe / opprette et system som fungerer som et forsikringsfond i tilfelle et hack skjer på børsen?

Vi har ikke et spesifikt forsikringsfond for dekning av aktivatap. Men hvis systemet vårt er kompromittert i fremtiden, kan vi og vi vil dekke alle tap for brukerne våre.

Imidlertid har vi et forsikringsfond i derivatmarkedene våre. Vi tror tilstrekkelig med et forsikringsfond indikerer risikokontrollnivået til en børs. Kombinasjonen av OKExs eksisterende forsikringsfond og risikostyringssystem – inkludert Tiered Maintenance Margin Ratio-systemet, merkepris, prisgrense og så videre – gjør oss sterke nok til å motstå alle ytterpunktene som kan skje i kryptomarkedet..

Som vi kan se, tok noen ekstreme markedshendelser, som krasjen 12. mars, oss ikke ned. Enda mer konsumerte vi bare en rimelig mengde av forsikringsfondet for å beskytte næringsdrivendes fortjeneste fra tilbakebetaling eller auto-tilbakeføring på grunn av det ekstreme markedet.

Kan du forklare hvorfor det å sette mine kryptovalutaer på OKEx Pool er gunstig for meg i stedet for å satse på noen annen plattform? Gir OKEx Pool høyere belønninger eller andre fordeler?

I motsetning til andre gruvebassenger, har OKEx Pool som mål å bli et verdensledende integrert gruvebasseng som støtter både proof-of-work og proof-of-stake / PoS-variant mining. Ikke bare støtter vi 13 store kryptoaktiver for PoW-gruvedrift, men vi tilbyr også sikrings- og innsatstjenester for å møte de varierte kravene i markedet.

Vi tilbyr fire innsatsperioder for å dekke ulike brukeres behov. For innsatsutbytte fordeler OKEx Pool inntektene til brukerne daglig. Vi fortsetter å lansere en produktkampanje for å øke brukernes avkastning. OKEx Pool lanserte kampanjekampanjen “Staking IOST Double Yield” i februar.

Har du noen planer om å tiltrekke investorer som ikke er krypto til OKB – og i så fall hvordan? Hva er handlingene for å øke bevisstheten rundt OKB i ikke-kryptorom? 

Jeg tror alltid at vi sammen er sterkere. Vi er veldig takknemlige for alle våre partnere som har støttet oss underveis for å gjøre hele OKB- og OKChain-økosystemet kjent utenfor kryptorommet..

Tilleggene dekker mange viktige felt – inkludert DeFi-tjenester, online betalinger, rabattpremier, sikkerhetstjenester samt ordinær handel. OKB befestet et strategisk samarbeid med Saturn Network, en kjent DeFi-tjenesteleverandør. Brukere kan gjennomføre OKB DEX-derivater mens de handler på Saturn Network-plattformen. OKB kom også suksessivt til strategiske samarbeid med Aeron og MyWish innen betalingsfeltet. Med Aeron kan brukere kjøpe luftfartsprodukter levert av Aeron med OKB. Samtidig kan brukerne bruke OKB til å foreta betalinger og nyte den intelligente kontrakttjenesten som MyWish tilbyr. Videre støttet OKB også lanseringen av kjente API-strategiplattformer Haasonline, Cryptohopper og Mudrex. Alle OKB-brukere kan nyte gebyrrabatter for handel med roboter på de ovennevnte plattformene.

Når det gjelder utvidelsen av lovlige tokenhandelskanaler, lanserte OKB Kamoney, en ledende og lovlig søramerikansk valutahandelsplattform, samt Cointopay, en kjent handelsplattform – som videreutvikler det globale økosystemet. Når det kommer til lommebøker, har OKB nådd avtaler med velkjente indiske lommebøker BuyUCoin og den største kryptolommeboken i Russland, Trustee. Brukere kan dra nytte av alt OKBs spare- og handelspotensial via ovennevnte lommebøker.

Med kontinuerlig innsats har OKB for tiden 76 globale partnere, og det vil fortsette å tilby førsteklasses tjenester til millioner av brukere og fans over hele verden. For å opprettholde tett kommunikasjon med brukerne og lytte til forslagene deres, holdt OKB også en rekke viktige samfunnsaktiviteter i juli.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map