Asset Synthesis: A Splitter-New Path to Tokenized Real-World Assets

På OKEx ser vi stadig på fremtiden – og vi tror det betyr DeFi.

For å spre budskapet holder vår administrerende direktør, Jay Hao, en ny virtuell #OKExDeFi rundbordssamtalserie med ledere fra forskjellige bransjer for å diskutere deres fremgang, innsikt og fremtidige planer innen desentralisert økonomi.

I denne rundebordet intervjuer Jay Jordan Momtazi, en sentral bidragsyter i Synthetix. Jordan har bidratt til å lede Synthetix-protokollen fra sin whitepaper til å være det tredje største DeFi-prosjektet i krypto. Han leder operasjoner for prosjektet og kommer med en rekke oppstarts- og bedriftsopplevelser, inkludert PayPal og Singtel.

Her er de viktigste høydepunktene fra rundebordet.

Jay: I tillegg til å gi eksponering overalt på eiendeler, spesielt virkelige eiendeler, på en desentralisert måte, tillater Synthetix brukere å handle derivater av disse eiendelene – fra varer til aksjer. Hvordan øker Synthetix brukernes tilgjengelighet til tradisjonelle finansmarkeder?

Jordan: Den første åpenbare tingen vi virkelig går inn for er plattformens tillatelsesløse natur. Den er desentralisert, og den blir gradvis mer desentralisert, men den er tillatelsesfri. Det er ingen påmeldingsprosess for kontoen, det er ingen begrensninger – det er bare en protokoll som lar brukerne kommunisere med disse eiendelene.

Utenfor selve Synths og eksponeringen du kan få for disse eiendelene, har vi også laget et grensesnitt for binære opsjoner. Et binært alternativ er en måte for brukere å bruke eiendelene vi har, og å åpenbart forutsi resultatet om visse hendelser eller mål. Vi bygger også en futures-plattform, lik dYdX og en haug med andre kommende desentraliserte futures-plattformer.

Vi sikter til å være den desentraliserte BitMEX, så vi prøver virkelig å bringe den løsningen på en desentralisert og tillatelsesfri måte til brukerne. Det er en rekke produkter som vi enten har eller vil ha, og generelt er temaet at det er tillatelsesfritt og alt er on-chain.

Jay: For nesten en uke siden, Synthetix Foundation ble avviklet og nå tar tre DAOer over: ProtocolDAO, GrantsDAO og SynthetixDAO. Hvordan markerer disse endringene et faseskifte i Synthetix-styring? Hva betyr det for Synthetix-samfunnet?

Jordan: Det var en stor milepæl for Synthetix – så kunngjøringen var tydeligvis på det tidspunktet hvor alt hadde blitt henrettet og overført over … men dette var et pågående arbeid i en god stund. Nå har vi tre DAOer som dekker tre forskjellige støtteområder.

Vi har GrantsDAO, som er der for å finansiere offentlige goder – så vi har et sett med mennesker, for det meste samfunnet, som faktisk er involvert i GrantsDAO. GrantsDAO stemmer i utgangspunktet om hvilke prosjekter som skal støtte verktøy som bygger verktøy eller annen form for økosystemstøtte. GrantsDAO er der for å fremme utvikling og verktøy rundt økosystemet.

Vi har ProtocolDAO, som egentlig er en fire-av-åtte multiseg som gjør alle kjerneoppgraderingene – så alt å gjøre med at kontraktene blir oppgradert eller produkter blir lagt til går gjennom en ProtocolDAO, som er en egen gruppe mennesker.

SynthetixDAO er egentlig skattkammeret. Synthetix DAO finansierer alle gruppene som er involvert, og er egentlig ansvarlig for å finansiere økosystemet og selve kjerneprotokollen.

Årsaken til at dette er viktig er at dette er et skritt mot inkludering av fellesskapet i beslutningsprosesser i oppgraderingsprosessen – og det er et skritt mot en eller annen form for stemmegivning eller deltakelse av tokenholder.


Jay: Hva håper du de sentraliserte spillerne som OKEx kan gjøre mer for å legge til rette for DeFi-plassen?

Jordan: DeFi gjør det relativt bra for øyeblikket. Det blir tydeligvis stadig mer kjent som en kategori innen krypto, men jeg mener tallene og publikum som grupper som OKEx har – vi er ikke i nærheten av det for øyeblikket.

For alle prosjekter i DeFi, tror jeg det å jobbe tett med etablerte aktører er nummer én – å ta i bruk den kunnskapsbasen dere har, men også å prøve å bruke plattformene du har bygget som en måte å spre bevissthet som en måte å forsterke meldingene og mulighetene innen DeFi.

Jeg tror det kommer til å være en konvergens mellom de to typer verdener – de desentraliserte og sentraliserte verdenene. Jeg tror noen posisjonert som OKEx vil gjerne gjøre mye utdannelse og mye bevisstgjøring for de typer ting som DeFi faktisk prøver å gjøre.

Jay: Foreslå ett ord for å beskrive fremtiden til DeFi – og hvorfor?

Jordan: Ett ord … Jeg vil si det ordet ville være "unik." Jeg tror at denne typen koordineringsspill og koordineringssystemer aldri har blitt gjort før i denne skalaen. Komposibiliteten til DeFi, måten produkter har blitt bygget på toppen av produktene, er veldig, veldig unik. Det er ganske spennende å være midt i det.

Dette sammendraget er redigert for klarhetens skyld.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map