DeFi-kompatibilitet: omfavning av kryptolån-innovasjoner

På OKEx ser vi stadig på fremtiden – og vi tror det betyr desentralisert økonomi.

For å spre budskapet holder vår administrerende direktør, Jay Hao, en ny virtuell OKExDeFi Roundtable-samtalserie med ledere fra ulike bransjer for å diskutere deres DeFi-fremgang, innsikt og fremtidige planer.

I denne rundebordet intervjuer Jay Stani Kulechov, grunnlegger og administrerende direktør i Aave. I 2017 ga Stani ut ETHLend, en av de første DeFi DAppene som noensinne ble opprettet. Siden den gang har han gjort det til sitt oppdrag å lage verktøy for et åpent, gjennomsiktig og rettferdig økonomisk økosystem gjennom Aave-protokollen.

Her er de viktigste høydepunktene fra rundebordet.

Jay Hao: Nylig fikk Aave landingslisens i Storbritannia. Er det derfor du har en fiat-gateway på nettstedet, og vil du bruke noen fra tredjeparter?

Stani Kulechov: Vi mottok en elektronisk pengelisens, så ideen om det er: Aave-protokollen er desentralisert, men det vi ønsker å gjøre er å opprette tilgangspunkter til de desentraliserte protokollene og hjelpe folk å gå fra fiat til krypto, eller sette inn i Aave protokoll. Så det er vårt mål å øke mainstream adopsjon og bringe fintech og desentralisert teknologi nærmere hverandre.

Det er to gateways vi bruker for øyeblikket. Det det tillater oss å gjøre er å gå fra bankoverføring, eller en såkalt IBAN-overføring i Europa, og kredittkort til innskudd i Aave. For å sette inn på Aave trenger du ikke alltid å sette inn – du kan bare kjøpe et token når du setter inn på Aave. For eksempel for 100 USDT får du 100 A USDT i retur. Denne A USDT er rentebærende USDT, som algoritmisk vil vokse i balansen din. Det er en-til-en med det du setter inn der, så det er en måte å se hvordan saldoen din vokser. Det betyr også at du kan gå til hvilket som helst marked der disse A-tokens handles og bare kjøpe dem. Da har du tillatelsesfri tilgang til en global sparekonto. Dette er veldig kult, spesielt hvis du er i et land som har høy inflasjon. Hvis du har en inngangsport for å gå fra fiat til A-tokens, er det i utgangspunktet alt du trenger.

Jay Hao: Det er veldig spennende nyheter her – Aave v2 kommer snart! I tillegg til optimalisering av transaksjonsgebyrer og andre funksjoner, vil Aave v2 samarbeide med et fast eiendomsselskap, RealT, og åpne private markeder for å støtte tokeniserte eiendeler av alle slag. Hva er årsaken bak dette trekket, og hvordan vurderer du rollen som eiendeler i DeFi?

Stani Kulechov: Dette er et interessant spørsmål fordi jeg er veldig troende på ideen om tokenisering av ting – at vi vil få flere og flere eiendeler tokenisert, noe som betyr å ta verdi fra det virkelige liv og sette det på kjeden, gjøre det tilgjengelig og tillatelsesfritt for alle å bruke i form av fakturering, eller bare handle verdien eller bruke den som sikkerhet.

Ettersom Aave er en utlånsprotokoll, er vårt mål å utnytte denne virkelige sikkerhetsstillingen og frigjøre likviditeten ut av den. Målet vårt er å bruke disse tokeniserte eiendommene som sikkerhet i Aave, et eget pengemarked med separate risikoparametere og justeringer. Tanken er at den som eier dem – og av "eie," Jeg mener å holde disse tokens av disse eiendommene – kan faktisk låne stablecoins mot dem. Dette lar deg ta egenkapital ut av eiendelene i den virkelige verden.

Jeg tror vi vil se flere trekk i denne retningen fordi vi har tokenisert det viktigste i blockchain-rommet, dollar. Vi har så mange tokeniserte dollar, og de er ganske brede. Jeg tror det er et naturlig skritt å gå fremover og tokenisere ting som vi ikke har ennå.

Jay Hao: Hva mer håper du sentraliserte spillere som OKEx kan gjøre for å legge til rette for DeFi-plassen?

Stani Kulechov: Vel, jeg tror det er mange muligheter for sentraliserte markedsdeltakere å utforske DeFi. Jeg vil gjerne se innskuddsinnsats i DeFi og protokoller, som Aave, som lar brukerne tjene interesse på en desentralisert måte.

Jeg ser definitivt at desentraliserte teknologier er knutepunktene som alle kan delta i. Det er også en god mulighet for sentraliserte børser å delta. Definitivt er jeg veldig bullish at sentraliserte børser kan være en veldig stor del av DeFi og veldig viktig for infrastrukturer som ombordbrukere.

Jay Hao: Foreslå ett ord for å beskrive fremtiden til DeFi – og hvorfor?

Stani Kulechov: Jeg vil si "tillatelsesfri" – ikke bare som en evne til å bruke DeFi, men at hvem som helst kan bygge på DeFi.

Hvem som helst, i alle deler av verden, kan lage noen interessante DeFi-penger-legoer ved å bare bruke hvilken som helst protokoll – som, la oss si, Aave og noe annet – og bare bygge sin egen protokoll på toppen av det og fjerne tradisjonell ineffektivitet. Jeg elsker virkelig denne ideen om at alle har lov til å bygge ting og få tilgang til ting. Jeg tror det er DeFis største verdiforslag for meg.

Bli med på kanalene våre for å lære mer om blockchain, cryptocurrency & DeFi:

Jay Hao, administrerende direktør i OKEx

OKEx Official

https://www.instagram.com/okex_exchange/

Takk til OKExDeFi Roundtable Guest:

Stani Kulechov, grunnlegger & Administrerende direktør @Aave

https://twitter.com/stanikulechov

https://no.linkedin.com/in/stani-kulechov-361284132

Aave

https://twitter.com/AaveAave

https://www.linkedin.com/company/aaveaave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map