Første året som OKEx CSO – Alysa Xu: Tre trender vil omforme økonomien

Et brev fra OKExs strategidirektør Alysa Xu til feiring av hennes første jubileum med OKEx

Kjære OKEx-brukere,

For ett år siden, 1. april 2019, var det dagen jeg ble med i OKEx og begynnelsen på min heltidskrypto-reise. Potensialet i kryptokurver er verdt å utforske. Til tross for mange uventede utfordringer hver dag i løpet av pågående konkurranser, er min bestemmelse av krypto intakt siden jeg har en sterk tro på hele bransjen og OKEx.

Mye skjedde i kryptorommet i fjor. Markedet spratt fra bunnen av bjørnemarkedet. Flere børser forsøkte å utnytte kryptoderivater. Desentralisert økonomi (DeFi) begynte å dukke opp. OKEx ble også en mer integrert kryptokursutveksling ved å optimalisere sine produkter, virksomheter, merkevarebygging og talentutviklingsstrategier. Vi investerte for å oppgradere teknologiene og produktene våre samtidig som vi fikk vekst i samfunnet, vertikal integrasjon og globalisering. I tillegg til å utvikle likviditeten på markedet, diversifiserte vi også tilbudene våre gjennom fire viktige forretningsområder, nemlig fiat gateway, kryptovalutahandel, kryptoformuesforvaltning og OKEx Academy, som imøtekommer ulike brukernes behov på forskjellige stadier av handelsreiser. Jeg sier ofte at vi har mange kort i ermet, og vi går videre i vårt eget tempo. Fra 4. kvartal 2019 har vi satt fart på produktinnovasjonen og utviklingen av nye virksomheter. I løpet av de første månedene av 2020 er produktene og tiltakene vi har kunngjort, virkelig bransjeledende.

Imidlertid er 2020 en uvanlig tid. COVID-19-pandemien har slått den globale økonomien tungt. Både etterspørsels- og tilbudssidene over hele verden er dempet blant koronaviruslåsinger. Vektet ned av en verdensomspennende likviditetskrise, er globale aksjer, obligasjoner og råvareprestasjoner til og med under gjennomsnittet under den økonomiske uroen i 2008. Kryptovalutaer står også overfor trusler fra økonomiens påkjøringseffekt. Bitcoin så en flash-krasj 12. mars som nesten tvang Antminer S9 gruvearbeidere til å stenge. Også kryptomarkedsverdien nådde en gang et lavt nivå på 120 milliarder dollar, nær det i slutten av 2018. En slik svart svane har oppveid optimismen om Bitcoin-halvering i mai. Mange kan derfor lure på hvor kryptomarkedet vil gå videre.

Det er forventet at det utbredte viruset vil gi vekst i det minste frem til 3. kvartal 2020 og den globale lavkonjunkturen virker uunngåelig. Gjenoppretting vil komme sammen med stimuleringsplaner introdusert av globale regjeringer, men dette tar litt tid. Det amerikanske aksjemarkedet støttet av tilbakekjøp av aksjer og utdeling av utbytte i 10 år vil ikke lenger være bullish. For titusenvis av selskaper der ute er det av største betydning å overleve krisen og gjøre de rette endringene.

Tre viktige trender vil prege økonomien etter koronavirus

Jeg tror der det er utfordringer, er det også muligheter. Når den gamle jevne tilstanden er brutt, dannes en ny jevn tilstand. Mens paradigmet skifter, dukker det opp visse trender til tross for transformasjonen av internasjonale markeder.

1. Teknologi vil drive økonomisk vekst og den digitale økonomien vil ta ledelsen

Teknologitransformasjon akselererer i denne tiden. En ny bølge av teknologiske oppfinnelser, inkludert 5G-teknologi, kunstig intelligens, big data, blockchain og tingenes internett, har nådd oss ​​tidligere. Spesielt blockchain-teknologi kan understøtte et sosialt kreditsystem som bidrar til å minimere økonomiske og sosiale kostnader.

Virusutbruddet endrer måtene vi jobber, bruker og underholder oss på. Enda viktigere, nettverkstrafikken og verdien skapt av ekstra krav migrert fra offline til online vil øke hastigheten på populariseringen av kryptoøkonomien ytterligere.

2. Kryptomarkedet vil nyte en lengre oksesyklus og komme seg raskere enn tradisjonelle markeder

Siden kryptomarkedet har en mindre størrelse, er likviditeten relativt følsom for kapitalinnstrømning. I tillegg raser noen kryptovalutaer, som Bitcoin og Ether, fra laveste nivå til rimelige verdivurderingsnivåer etter å ha trukket seg tilbake fra 2017-toppene. Mens det er sannsynlig at renten på nesten null eller nullrenten vil forbli, vil investorer vende seg til høyt avkastningspotensial for kryptovalutaer, som vil bli et populært investeringsmiddel i neste syklus..

Ser vi på historien til Bitcoin, ble den opprettet tidlig i 2009, omtrent et halvt år etter finanskrisen i 2008, og begynte ikke å bli handlet før i 2010, etterfulgt av andre kryptoaktiva på et senere tidspunkt. Derfor har hele kryptomarkedet aldri blitt testet av en global finanskrise før nå. Den nåværende nedgangen er den største utfordringen noensinne for krypto, men jeg tror til slutt at den vil styrke rosenrøde utsikter for hele kryptoøkonomien.

I begynnelsen av 2020 forventet jeg det 1) 20% av de globale husholdningene vil tildele kryptovalutaer i investeringsporteføljene innen utgangen av året; 2) Handelsvolumet for kryptoderivater ville fordobles, og 3) Offentlige kjedebaserte DeFi-applikasjoner vil se en rask utvikling. Til tross for det dystre markedet er jeg sikker på at kryptoderivater og DeFi vil fortsette å trekke mest oppmerksomhet. Bitcoin vil bli en viktig type eiendeler etter denne pandemien. Det er bare et spørsmål om tid for referansekryptoen å tiltrekke seg investeringer fra 20% eller flere husholdninger over hele verden.


3. Den globale utfordringen vil føde nye bransjeledere

Nye bransjeledere dukker opp etter hver krise. Jeg forventer at pandemien og den økonomiske nedgangen vil føre ressurser og kapital til å flytte til en trygg havn. Rask adopsjon av en distribuert forretningsmodell vil finne sted på grunn av fysiske begrensninger. Online koordinering og delte ansatte mellom firmaer vil være på radaren vår. En ny forretningsorganisasjon tar form stille.

Entreprenører bør alltid være i forkant med innovasjon og identifisere viktige trender. De trenger ikke bare å identifisere risiko, men også sette praktiske mål for å tilpasse seg endringer. Som Peter Drucker, æret som far til moderne ledelse, sa: “Den største faren i tider med turbulens er ikke turbulensen – det er å handle med gårsdagens logikk.”

Under SARS-utbruddet i 2003 ble 500 ansatte i Alibaba tvunget til å jobbe hjemmefra, men tjenestene deres var upåvirket. Til slutt klarte de å overleve krisen og skapte Taobao, Kinas største online markedsplass, som ledet den store bølgen av kinesisk e-handel i mer enn 10 år.

På dette kritiske tidspunktet klarte også 1000+ OKere fra mange verdenshjørner å jobbe sammen online og oppnådde 30% effektivitetsvekst. Vi er veldig godt forberedt, når det gjelder strategier, tiltak, teknologi og kapital, for forretnings- og talentutvidelse. Jeg tror 2020 vil være en milepæl for OKEx og hele blockchain-industrien.

Vi er forberedt på fremtiden

På grunn av begrensningene i systemarkitekturen og serverytelsen, opplevde vi tidligere problemer med systemforsinkelse og ordrebokforsinkelse. Disse erfaringene fikk oss til å investere mer tid og budsjett enn våre kolleger i å forbedre IT-systemets ytelse og produktopplevelse. Og jeg er stolt over å si at innsatsen vår har gitt resultat. 26. oktober 2019 var vi den eneste kryptobørs som ikke led av lag og flash-krasj under den ekstreme markedsvolatiliteten. I løpet av den svarte torsdagen 12. mars 2020 oppnådde systemet vårt null tilbakeslag for alle kryptovalutaer til tross for minimale tidsforsinkelser. Ingen av brukerne våre med netto fortjeneste ble tvunget til å stenge sine posisjoner.

Mangelen på offentlig kommunikasjon begrenset outsiders forståelse av OKEx tidligere. Vi har lært en leksjon og har startet mer kommunikasjon gjennom forskjellige kanaler. I løpet av det siste året har Jay Hao og jeg kontaktet brukerne våre på Twitter og Weibo hver dag, sammen med mange intervjuer og AMA-økter for å formidle vårt arbeid på OKEx, hvordan vi strever for sikkerhet, stabilitet og pålitelighet i produktene våre. og tjenester, samt hvordan vi utvikler oss i innovasjon.

Takket være den enorme innsatsen fra vårt produktteam for den uavhengige utviklingen av våre USDT-marginerte futures og evigvarende bytte, opsjoner, staking, C2C-utlån, offentlig kjede og så videre, slik at vi nå kan bli en one-stop-shop for kryptovalutaprodukter av eksepsjonell kvalitet.

Takket være vår kundeservice, internasjonale verifiseringsteam og institusjonelle kundeteam som alltid responderer på kundenes behov ved første mulighet. Høyt anerkjente for profesjonalitet og effektivitet, holder teamene seg alltid til vår oppførselskode for å knekke alle problemer for brukerne våre.

Takket være vårt team for markedsføring, drift og forretningsutvikling, når vi ut til globale handelsmenn lenger enn noensinne og tilbyr tjenester som er mer lokalisert for brukere med forskjellige bakgrunner.

Takk til våre funksjonelle team for kontinuerlig forbedring av våre interne styringssystemer, som legger et solid grunnlag for vår videre vekst.

Spørsmålet jeg svarte mest på i løpet av de første månedene av tjenesten min, var “hvorfor valgte du OKEx?” Jeg svarte med stor selvtillit: “OKEx er selskapet med de beste grunnleggende i kryptorommet”. Mange forstår kanskje ikke først, men jeg tror flere og flere er enige med meg nå.

Fortsett til tross for stormen

Fra den tradisjonelle finansielle sektoren til kryptorommet, fra fintech-forskning til oppstartsinkubasjon, gir hvert trekk i karrieren nye utfordringer for meg når det gjelder kunnskap om produkt, virksomhet og ledelse. Å bli med OKEx er det viktigste valget jeg noensinne har tatt. Min tro er fast, og ambisjonen min er høy. Jeg tror bestemt at kryptomarkedet vil utgjøre billioner dollar. Videre er målet vårt å transformere OKEx til et selskap med flere milliarder dollar. Jeg har faktisk jobbet med en gründerinnstilling i OKEx. Til tross for all vanskeligheten, vil jeg aldri angre på det jeg har gjennomgått så lenge de er gode gjerninger for selskapet og industrien.

En stor takk til brukerne for støtte og motivasjon. Vi vil fortsette å forfølge fortreffelighet.

En stor takk til jevnaldrende. Vi vil fortsette å forbedre oss selv og drive industrien til nye høyder.

En stor takk til alle bidragsytere til kryptorommet, inkludert media, forskere, utviklere, sikkerhetsleverandører og verdipapirforetak. Jeg håper vi vil fortsette å ta hele bransjen til et annet nivå.

Jeg er takknemlig for å ha begitt meg ut på en fantastisk reise i kryptorommet med OKEx. Til tross for stormen fremover, vil vi overvinne og bli sterkere.

Med vennlig hilsen din,

Alysa Xu

Strategisk sjef, OKEx

1. april 2020

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map