Internasjonal kvinnedag 2020: 24 inspirerende sitater av kvinner i Crypto

Likestilling er en universell jakt, og krypto- og blockchainindustrien er ikke noe unntak. Det kommer ikke som en overraskelse at, som andre tekniske områder, utgjør hannen flertallet i blockchain og crypto-rommet. I følge CryptoNewsZs funn, bare 12,28% av menneskene som er engasjert i Bitcoin-samfunnet i dag er kvinner, selv om antallet allerede er opp fra bare 5% i 2018.

På OKEx er vi forpliktet til å arkivere likestilling på arbeidsplassen. Vi mener det er viktig å omfavne kjønnsmangfold og kvinnelig empowerment. Vi verdsetter kvinnelige ansattes talenter, harde arbeid og bidrag, og gir dem like muligheter til å lykkes og skinne, så mye som vi gjør mot våre mannlige medlemmer.

Etter mange års innsats har vi klart å oppnå en kjønnsbalansert arbeidsstyrke i år. Så vi øker innsatsen for å øke bevisstheten om likestilling og kvinnens empowerment i bransjen.

Til ære for den internasjonale kvinnedagen har vi opprettet en dedikert kampanje #WomenInCrypto for å feire prestasjonene og bidragene fra kvinnelige bransjeaktører og inspirere de som jobber hardt for å lykkes i sine roller. Kampanjen har hjerte-til-hjerte-deling fra 24 fantastiske damer som har gitt imponerende bidrag til feltet.

Lurer på hvordan de bryter stereotypene og utmerker seg i blockchain- og kryptoverdenen? Her ser du på spennende reiser og kraftige uttalelser som fremhever hva som er mulig for kvinner i krypto.

“Crypto, som vi kjenner det, er ikke bare bygget på blockchain, men også på et sterkt samfunn. Vi, kvinner, er naturlige samfunnsbyggere. Nå er det på tide å samle og delta i krypto med tanke på å oppnå økonomisk uavhengighet og utnytte vårt medfødte ferdighetssett. Akkurat som dollarene vi bruker er politiske uttalelser – Bitcoin er ikke annerledes. I årtusener har vi avgitt våre stemmer uten å bli hørt – kryptovaluta gjør det mulig for oss å bli hørt. ”

Diana Pires, VP, Institutional Sales, Crypto.com


“For nye teknologier som blockchain og kryptokurrency kreves det alltid talenter med ulik bakgrunn for å fremme innovasjonen. Med et flertall av kvinnelige ledende roller innen strategi, kommunikasjon og forretningsutvikling i bransjen, åpner det store muligheter for kvinnelige nye aktører å involvere seg i teknologier mer enn noen gang. Jeg og min medstifter TongTong Bee tror dypt på kvinnens evner til å lede spenningen til blockchain- og kryptovalutaindustrien, og er glade for å se våre styrker i å forstyrre verden. “

Alyssa Tsai, Grunnlegger & Konsernsjef, PANews

“Hvordan skape like miljø? Kryptoindustrien har naturlige fordeler, det er en så ny industri og gir mye mer like muligheter for alle sammenlignet med tradisjonelle næringer. Menn og kvinner er på samme startlinje og har samme mulighet til å forandre den gamle verden og skape den nye verden. Selvfølgelig er det også en bransje som krever bred fagkunnskap som juridikk, økonomi, teknologi, samsvar osv. Det hjelper oss å ha flere muligheter til å finne spesialitetene våre og matche vår bakgrunn, eller hvis vi vil, kan vi underkaste oss mer bemerkelsesverdige utfordringer. Så som kvinner vil vi ikke bare rope slagord, men vi må bevise at vi bruker vårt intellekt, utmerkede empati og kommunikasjonsevne med handlinger for å kjempe for likestilling. “

Seirai Li, Taraxa Community & Markedsføring av Recika CMO, Taraxa / Recika

“Jeg er Lilith Li. Jeg er feminist.

Blockchain & cryptocrrency Industry er det beste stedet å jobbe som kvinne, selv om du ikke koder. Du kan vise din evne som har bestått i årevis, så vel som deg selv som du er.

Jeg har deltatt i et Singapore-basert blockchain-prosjekt i to år fra nykommer til ekspertise. Det er mange fantastiske muligheter for å lære av mennesker og gradere deg selv. For eksempel kan du smake på den avanserte teknologien hvordan den fungerer; du kan også være en ny handelsmann som er begeistret for å forstå den digitale markedsprosessen; Du kan også samarbeide med spesialister som kommer fra forskjellige bransjer og land. En dag ville du innse at strålende mennesker jobber rundt deg, og du er en av dem.

Ingen fordommer, ingen sexisme.

Jeg er kineser, jeg har bodd i Tokyo i nesten 10 år.

I Japan har kvinner ikke nok plass til å lykkes på grunn av den gammeldagse kulturen og tankegangen fra det tradisjonelle samfunnet. De tier, ydmyke, ettergivende og tilfredsstillende hele tiden. De opptrer ‘EN GOD Jente’ og ‘Samme som deg’ for å beskytte i det daglige livet. Det var det jeg lærte av japanske kvinner.

I Japan trenger vi mer entusiastiske damer til å jobbe her for å vise dine ferdigheter, inkludert tanke, språkferdigheter, kommunikasjon, sosial, følelse så høyere som du kan.

Jeg er ansvarlig for Women in Blockchain-samfunnet som en japansk spesialist, som er grunnlagt i New York og samarbeider med blockchain-kvinner for å håndheve regionen som samarbeider.

I blockchain & kryptovalutaverden, har bare noen få kvinner kjempet der. De er pålitelige, respekterte, vellykkede. Vil du gjerne være neste dame? ”

Lilith Li, Japansk spesialist, kvinner i Blockchain

“Kvinner tar med seg så mye på arbeidsplassen. Fra forskjellige perspektiver og lederstil, til tilnærminger når man håndterer situasjoner – det er viktig for bedrifter å ansette kvinner og fremme det mangfoldet. Som kvinne i en mannsdominert bransje er det utrolig viktig å motta den sårt tiltrengte støtten og ha kontinuerlige muligheter til å vokse. Når næringer trekker tilbake sine restriktive miljøer og gir kvinner de mulighetene, kan alle blomstre! ”

Sandra Yap, Direktør for partnerskap, Zcoin

“Å leve et liv med mening krever mot, tarm og ubegrenset energi. Å være mor til to, mens de oppfyller behovene til et tøft arbeidsmiljø, er noe mange kvinner i det 21. århundre møter: det er utfordrende og givende på samme tid. Livet er en vakker reise med konstante oppturer og nedturer, men det viktigste er at vi lever og at vi kan nyte hvert minutt av turen. Jeg føler meg virkelig velsignet over å ha funnet mitt kall i en verden av blockchain, et digitalt oppdrag som har koblet meg til fantastiske mennesker som har drømmer som er større enn dem selv. Å jobbe dag og natt drenerer deg virkelig. Men til slutt kommer du ut som en ny person, for det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Jeg føler meg takknemlig for alle vanskeligheter jeg måtte tåle fordi de har gjort meg til et bedre menneske underveis. Det gjelder spesielt for mine kvinnekamerater som må jobbe veldig hardt for å oppnå gode mål mens de er der for sine fantastiske barn. Ta denne meldingen fra meg på den internasjonale kvinnedagen: Elsker arbeidet ditt, elsker livet ditt, for ekte arbeid får deg alltid til å se vakker ut. “

Faye, Medstifter, 99Ex

“Takket være bitcoin er folk friere og i stand til å konkurrere utifra ideer og verdiskaping enn noensinne, uten skjevhet fra gamle skjevheter om kjønn, rase, stamtavle og andre. Bitcoinsystemet gjør det mulig å markedsføre hvert eneste stykke verdiskaping fra hardt arbeid og kreativitet, og passerer den belønningen gjennom hele verdikjeden i sanntid. Nå er det på tide for alle å tenke på nytt hvilken verdi du skaper som vil ha en positiv innvirkning på dine 7 milliarder jevnaldrende. “

Ella Qiang, Sørøst-Asia Manager, Bitcoin Association

“Mitt personlige mantra er at den beste måten å forutsi fremtiden på er å bygge den. La oss fokusere energien og talentet vårt på å skape en fremtid som vi ser for oss, i stedet for å kaste bort tid med nayayers. Kontroller skjebnen din ved å være din egen største talsmann. ”

Emi Yoshikawa, Sr. Director of Global Operations, Ripple

“Blockchain-teknologi er ikke bare en teknologirevolusjon som også endrer samfunnet og menneskeheten generelt. Desentralisert vektor av Blockchain gir kvinner like tilgang til bredere utdanning, økonomistyring (individuelt og institusjonelt). Kvinner og jenter trenger ikke være fra Wall Street, men fortsatt en del av den globale økonomiske beslutningstaking. Blockchain gir kvinner uavhengighet av økonomi og hjelper til med å avslutte kjønnsbasert diskriminering på skoler, på kontorer og hjemme, internasjonalt. Det er på tide for kvinner å skinne. ”

Xiaoying Ren, Direktør for Strategic Alliance, Cointelegraph Japan

“Jeg tror at dette er en bransje preget av misforståelser og misforståelser. Mange mennesker (både kvinner og menn) tror enten at du må være utvikler eller økonom for å bli involvert – eller at de har savnet båten, og det er for sent.

Vi blir flinkere til å stramme fortellingen, forklare fordelene med kryptovaluta uten å overkomplisere det, bygge infrastrukturen, legge ut produkter som er mer brukervennlige med åpenbare USP-er. Men det er fortsatt mye arbeid å gjøre, samt god plass for alle typer mennesker til å være med.

Du trenger ikke å være informatiker (eller en mann) for å forstå verdien av en desentralisert digital valuta som fjerner oss fra kontrollen fra myndigheter og sentralbanker og gir oss individuell økonomisk suverenitet … Du trenger bare et nysgjerrig sinn og en vilje til å lære.

Forstå også at den største hindringen for oppføring kan være deg selv. Ja, dette er en mannsdominert industri, men ingen nekter aktivt kvinner tilgang. Mange av kvinnene som har kommet inn, dreper det i rommet. Blockchain er kjønnsnøytral. Ikke la noen få deg til å tenke noe annet, og ikke la noe stå i veien for deg. “

Christina Comben, Cryptocurrency Journalist, Bitcoinist

“Kvinner har en kritisk rolle å spille i Blockchain og Crypto-rommet. Kvinner er naturlig pleiere, mer pålitelige og tar ofte hensyn til detaljer som sannsynligvis vil bli oversett, for eksempel å bruke kryptovaluta for godt.

Det er vårt ansvar som kvinner å være forfedre av endringen som har kommet til oss, Blockchain og crypto har gitt meg en stemme og en sjanse i en verden full av byråkratier, det kan også gjøre det for andre kvinner. Å ha flere kvinner som deltar i kryptorommet kan føre til positive endringer. Kvinner er gode kommunikatorer, og de kan bidra til å bringe balanse og tillit til kryptoøkosystemet. ”

Yaliwe Soko, Styreleder, United Africa Blockchain Association

“Jeg er glad for å se at ny teknologi lar kvinner oppfylle seg både i sitt profesjonelle og private liv, organisere tiden sin og bringe ideene sine til verden, slik at virksomheten kan bli mer inkluderende og mangfoldig. En kvinnelig visjon om fremtiden representerer forskjellige verdier, viktige mål og måter å oppnå dem på, og det er flott at vi i dag kan dele og bli hørt. Fintech åpner nye muligheter for arbeidende kvinner, som på sin måte åpner nye horisonter for fintech-industrien. Det er en gjensidig fordelaktig prosess. Flere og flere sterke kvinner kan sees i krypto, det er heller ikke en tilfeldighet at sjefen for Blockchain i et av de mest innflytelsesrike samfunnene i verden – World Economic Forum – er en kvinne, en stor profesjonell og en mor til tre.

Kvinner er en stor ressurs for økonomien, så la oss være sterke kvinner. Måtte vi oppmuntre dem, må vi utdanne dem. ”

Kristina Lucrezia Cornèr, Administrerende redaktør, Cointelegraph

“Med en teknologi som bare er 11 år gammel, er det et voksende rom der kvinner kan komme tidlig og forbedre forholdet mellom mannlige og kvinnelige innovatører og ledere i blockchain-industrien. Du trenger ikke en grad i informatikk for å blomstre og lykkes i denne bransjen, du trenger motivasjon, en solid forretningsplan og utholdenhet. “

Adel, Medstifter og prosjektleder, DAPS Coin

“Blockchain og crypto er verdensendrende teknologier, og kvinner bør være involvert i dem. Antall kvinner i IT, STEM, crypto og blockchain er fortsatt lite. Det er et stort potensial for bemyndigede damer, som ennå ikke er involvert. La oss alle oppmuntre kvinner til å utnytte sine kvaliteter i denne fremvoksende industrien.

Det er mye arbeid å gjøre for utviklere, (tech) ledere, markedssjefer, kommunikasjonseksperter, høyttalere, (web) designere og flere store muligheter. Så hvis du kan peke en dame i riktig retning for å følge drømmene sine, for å utnytte potensialet, så velg det. Det kan være lillesøsteren din, en venn eller til og med noen du møtte på det store verdensomspennende nettet. Hvert lite bidrag kan til slutt føre til en mer mangfoldig og inkluderende blockchain- og kryptoverden. ”

CryptoLady, Grunnlegger, ladiesinblockchain.org

“Jeg tror kvinner kan bringe kreativ tenkning til en bransje som for tiden har problemer med å bygge bro på ny teknologi til nyttige og vanlige anvendelser av den. Det er slik jeg tenker og føler meg som systemdesigner i et vellykket teknologiselskap.

Bitcoin kan ikke finne at det er en virkelig suksess ved å bare være strålende programvarearkitektur. Det kan heller ikke leve opp til sin skjebne, bare ved å være et nisjeunderland for teknologer eller investorer. Det trenger masse bruk! Det trenger folk som markedsfører og designer for denne massebruk.

Så hvem skal disse menneskene være? Det er oss alle. Det er ikke folk som bygger Bitcoin-node-programvaren. Det er mennesker fra eksisterende bransjer som finner en brukssak for å kjøre tjenesten (eller deler av den) mer effektivt via Bitcoin.

Bitcoin som et økosystem åpner for en overflod av muligheter som ennå ikke er kapitalisert på. Det gir en sikker, åpen, global rekord og rask, kostnadseffektiv kommunikasjon av alle slags transaksjoner, avtaler og data.

I det siste tiåret var folk ikke helt våkne for dette. De fleste av oss, selv de av oss som har kjent om Bitcoin i lang tid, var uvitende om Bitcoins potensialer – skjult i vanlig syn i koden til Bitcoins første versjon: 0.1.

Det er opp til oss alle med lidenskap for å dele og bygge videre på disse oppdagelsene av den sanne naturen til Bitcoin, for å fullt ut realisere den globale komlingen av Bitcoin som en Internet 2.0.

Bitcoin er ikke bare en investering: Det er et nettverk og infrastruktur som mye av våre moderne bekvemmeligheter og tjenester vil ha nytte av å bruke.

Så la oss bidra til å realisere Satoshis drøm ved å utvikle og markedsføre massivt populære tjenester på Bitcoin som lever opp til Bitcoins design og sanne skjebne! “

Reina Nakamoto, Systemdesigner, @mindstatex

“Crypto er en stadig utviklende og flerdisplinær industri. Ikke føl deg skremt av den tilsynelatende overveldende mengden informasjon – tenk kritisk, vær spenstig og ha tillit til din egen stemme. Viktigst, ha det gøy å få innflytelse i vår verden! ”

Mia Deng, Dragonfly Capital

“Alle snakker om adopsjon av kryptovaluta.

Vil du øke hastigheten på prosessen? Få flere kvinner med!

Mens kvinner har begynt å ta ledende stillinger i de største kryptovaluta-selskapene, trenger vi mange flere av oss å investere og jobbe i denne bransjen. Snakk med venninnene dine, søstrene og den jenta du alltid vil starte en samtale med. (Vil du lære noe kult? Er en flott isbryter &# 128539;) ”

Shalini

“Vi lever i en verden som endrer seg i raskt tempo. Det er en tid der kreativitet og dristige ideer har blitt den nye normen, og det vil være de menneskene som omfavner denne nye tiden, som også vil bidra til å endre det til det bedre. Dette er grunnen til at jeg forkjemper for utdanning og deler informasjon, slik at flere vil forstå de ubegrensede mulighetene Blockchain og Crypto kan ha for å forme samfunnet vårt som mennesker, som et samfunn og som en individuell person uavhengig av etnisitet, kjønn eller sosial bakgrunn. Jeg har alltid verdsatt de gode tingene i livet og hva vi kan oppnå hvis vi jobber sammen og holder kontakten. Dette er nøyaktig hvorfor jeg nylig ble med i ICON Ecosystem og P-Rep ICONPLUS-teamet for å inspirere og utfordre andre til å samarbeide. Ekte innovasjon inkluderer alle. ”

Mounia Rabhi, ICONs offentlige representant, ICONPLUS

“Den internasjonale kvinnedagen startet i 1910. Jeg hyller de som startet denne bevegelsen i den tiden. Og nå i 2020. Vi må gå til neste fase. Blokkjeder og kryptovalutaer har utviklet seg ved å eliminere grenser og koble enkeltpersoner. Ikke glem at blockchain også har potensial til å skape kvinners frihet og likeverd. “

Mai, MissBitcoin

“For at blockchain-teknologi skal oppnå masseadopsjon, trenger vi mange flere talenter, spesielt. kvinner å bli med oss ​​i denne bransjen. Forskning viser at kvinner utmerker seg ved å ta initiativ, handle med motstandsdyktighet, kjøre for resultater og vise høy integritet og ærlighet, egenskaper som er essensielle for å hjelpe industrien til å realisere sitt enorme potensial.

Når det er sagt, tror jeg den viktigste grunnen til at kvinner blir med i denne bransjen, er fordi den er morsom. Fra min egen erfaring har dette vært en nervepirrende, men spennende tur. En tur der jeg er ydmyk hele tiden, hele tiden på tærne, men likevel lærer hver dag og tråkker og lager merker i et enormt territorium hvor de færreste noen gang har krysset. Bli med på denne turen! ”

Fangfang Chen, Operasjonssjef, Algorand Foundation

“Tilpasning og forståelse av kryptovalutaer og blockchain-teknologier kan virke som en vanskelig ting i begynnelsen.

Ikke glem det faktum at: "Alt er vanskelig før det er enkelt!"

Å gjøre vanskelige ting enkle er den skjulte kraften til oss. Undervurder aldri talentet ditt, gjør det. Ikke vær redd for å lære nye ting.

Ikke vær redd for å være en pioner for forandring. Ikke vær redd for å konkurrere i menns verden. Ikke la samfunnet og den nåværende tilstanden holde deg utenfor spillet.

Hver transformasjon vil trenge vår medfølende berøring og detaljert perspektiv; som blockchain-transformasjon gjør.

Başak Burcu Yiğit, Medstifter, Istanbul Blockchain Women

“Antall gründerkvinner som utvikler prosjekter innen blockchain-teknologi, eller som tar aktive deler i prosjekter, er fortsatt svært få, selv om det har en tendens til å øke. Med tanke på brukssakene er det mulig å si at vi har begynt å se profiler av advokater, byråkrater, akademikere, offentlig personell eller ledere på mellom- eller C-nivå som jobber med bedriftens blockchain-løsninger som prøver å bidra til økosystemet når det gjelder reguleringer og styresaker.

Når det gjelder kryptovaluta-siden av virksomheten, ser vi at kvinner nærmer seg kryptovalutaer som et investerings- / sparingsverktøy i stedet for å handle, på grunn av deres instinkt til å være mer forsiktige.

På den annen side er kvinner kreative av natur. Kvinner må ha et snev av å utvikle denne teknologien og skape nye ideer. På denne måten tror vi at teknologi kan adopteres og utvides av bredere masser. Strukturer som vil oppmuntre kvinner til kryptovaluta-transaksjoner, må konstrueres. Som en oppfatning av felles bevissthet om at alle programvaremiljøer, spesielt dataspill, er mannsdominert, bryr vi oss om å bryte denne oppfatningen og oppmuntre kvinner til å jobbe i dette økosystemet som kan skape merverdi og åpne nye horisonter.

Ebru Güven, Medstifter, Istanbul Blockchain Women

“Bitcoin handler om valgfrihet, og jeg håper for det første at vi ser at flere kvinner bruker det som en mekanisme for å skape muligheter for seg selv. Til de andre kvinnene i bransjen vil jeg si – la oss fortsette å bygge. Kanskje en dag, spørsmålet, "Hvordan er det å være kvinne i rommet? ” vil være foreldet. ”

Girl Gone Crypto, @girlgone_crypto

Til slutt, her er noen ord fra Chief Strategy Officer, Alysa Xu.

“Hva jeg liker med krypto? Det er ikke-diskriminerende, uavhengig av kjønn, utdannelse eller kulturell bakgrunn. I krypto er alle like. Det er et sant manifest av ‘desentralisering’.

For en kvinne som jobber i teknologibransjen i nesten 10 år, blir jeg spurt mye: ‘Hvorfor er det ikke mange kvinner i blockchain?’ og jeg gir dem alltid det samme svaret, det er det. De får bare ikke det samme nivået av eksponering eller anerkjennelse som deres mannlige kolleger, og det er problemet med rommet.

Jeg vil motivere flere kvinner til å involvere seg i krypto, jeg vil se kvinner ved makten, og viktigst av alt, jeg vil at kvinner skal utnytte denne fantastiske muligheten til å vokse og gløde. Crypto er ikke en slags gutteklubb, den er altomfattende. Alle de kvinnene som har sluttet seg til oss i #WomenInCrypto-kampanjen er de perfekte eksemplene på hvordan kvinner kan lede, forme og bidra til bransjen. “

Alysa Xu, Chief Strategy Officer, OKEx

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Nettsted: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map