Jay Hao på PAXE TV: OKEx-utvidelse i Korea 2020

25. april ble vår administrerende direktør Jay Hao intervjuet av Pax Economic TV (PAXE TV), en kjent koreansk kringkastingskanal som fokuserer på kryptovalutaer og blockchain-trender, for å diskutere markedsinnsikt og OKExs plan om å utvide til Korea i 2020. Gjennom hele intervju, Jay snakket også om OKExs nye partnerskap med MeconCash, et blockchain-prosjekt av høy kvalitet som hjelper oss med å utvide vår fiat-gateway i Korea.

Er du spent på de nye veibeskrivelsene våre? Hva synes Jay om blockchain-økosystemet i 2020? Sjekk intervjuet nedenfor og Q&Som vi har transkribert for deg, med alle spørsmålene Jay svarte.

For komplett intervjuopptak, besøk: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

OKEx-sjef Jay Hao ble intervjuet av PAXE TV

1. Vennligst presenter deg for seerne i Korea

Sikker. A-ni-ha-sya-you, I’m Jay Hao, CEO of OKEx. Takk for at du har meg her.

2. Vennligst introduser OKEx for seerne i Korea.

OKEx er en global digital aktivautveksling som tilbyr handelstjenester som spot trading, derivater som futures, evigvarende bytte, opsjonshandel, C2C-markeder og så videre.

Som et godt blockchain-økosystem har OKEx også sitt eget gruvebasseng, lommebok og offentlige kjede.

Følg meg gjerne (@ Jayhao8) eller OKEx () på Twitter for å lære mer;)

3. Tror du at det vil bli en stor endring i blockchain-økosystemet i 2020? I så fall hva ville det være?

Ingen tvil.

Når det gjelder 2020 har verdensøkonomien blitt sterkt påvirket av coronavirus. Aksjemarked, arbeidsmarked … veldig tøft. I denne harde tiden vil “passiv inntekt” være nøkkelen i vårt blockchain-økosystem i løpet av hele året.


DeFi har utviklet seg veldig raskt, og vi tror det vil bli et viktig element i det tradisjonelle økonomiske systemet. Vi har lansert forskjellige produkter for å la brukere tjene passive penger enkelt ved Defi-utlån, innsatser og innskudd.

4. Hvordan planlegger du å utvide virksomheten din i Korea?

Vel, 200 milliarder amerikanske dollar – dette er beløpet som markedsverdien for kryptomarkedet har nådd i fjor. Åpenbart vokser dette markedet fortsatt kraftig og raskt. Dataene fra OKEx indikerer at Korea er et av svært aktive land i vår bransje.

Vi setter stor pris på entusiasmen til brukere i Korea. Og her er alltid et av de beste markedene vi setter mest pris på. Uansett noen av de lovende prosjektene eller lokalsamfunnene, er de alltid motivasjonen som gjør at vi kan tilby et mer enestående nivå av tjenester til alle. Også vår partner OKEx Korea vil bestrebe seg på å gi koreanske brukere den enkleste tilgangen til kryptovalutaer.

5. Hva får OKEx til å samarbeide med MeconCash? Hva synes du om partnerskapet??

Målet med OKEx er å stimulere veksten i blockchain-industrien, samt en blockchain-empowered økonomi. Det er vår glede å samarbeide med høykvalitets blockchain-prosjekter som MeconCash. Dette samarbeidet mellom OKB og Meconcash vil være vinn-vinn-vinn.

Vi følger en høy standard for prosjektgjennomgangsprosesser fra tid til annen. Prosedyrene er satt opp for å beskytte våre handelsmenn, og garanterer også at våre samarbeidsprosjekter er av høy kvalitet. Og MeconCash hjelper oss med å utvide fiat-gatewayen vår i Korea.

6. Hva er tankene dine om MeconCash?

Vi setter stor pris på hva MeconCash har bidratt til industrien, spesielt som en fiat gateway i Korea med minibankmaskiner. Takket være det kan folk i Korea lettere få tilgang til kryptovaluta med masseadopsjon.

Vi deler det samme målet, og bygger for bransjen sammen.

7. Hva er OKB? Hva er fremtidsplanen for den?

OKB er et verktøy token utstedt av OK Blockchain Foundation, og OKEx har vedtatt det som en viktig del av OKChain økosystemet. Fra i dag har OKB utviklet opptil 13 plattformbaserte applikasjonsscenarier sammen med 35 eksterne applikasjonsbrukstilfeller, som å kjøpe produkter eller tjenester med tokens..

Å være notert på 50 spotbørser, 9 fiat-to-crypto-børser, som dekker 141 land og regioner rundt om i verden … det viser hvordan OKB er svært tilgjengelig.

For bedre å opprettholde token-systemet har vi også en tilbakekjøpsplan på OKB – 30% av transaksjonsgebyrinntektene fra OKEx spotmarked vil bli brukt til å kjøpe tilbake OKB regelmessig.

OKB, er fremtiden vår.

8. Fortell oss mer om hvordan OKEx vil fortsette å bidra til blockchain-industrien.

Vi tilbyr nå brukerne en veldig omfattende produktportefølje – C2C, spot, margin og derivater som futures, opsjoner og evigvarende bytte. Akkurat nå er både gruvebasseng og offentlig kjede det vi aktivt utvikler.

For offentlig kjede har vi lansert vår egen – OKChain, og den første DApp – OKEx DEX. OKChain er åpent for alle blockchain-samfunn og støtter forskjellige typer dapps. Brukere kan utstede sine egne tokens, opprette handelspar og handle fritt via OKChain. I fremtiden håper jeg at flere desentraliserte applikasjoner vil bli publisert for å stimulere den raske utviklingen av industrien.

Vi håper å være gjensidig gunstige for det tradisjonelle finansmarkedet, spesielt det er mer enn milliarder mennesker som ikke er i stand til å få tilgang til tradisjonelle finansielle tjenester. Derfor vil vi hjelpe dem med å bli kvitt økonomisk inkludering og deretter nyte passiv inntekt. TJEN – vår nylig lanserte funksjon er en one-stop shop som gir brukere tilgang til alle finansielle produkter fra OKEx, inkludert innsats og sparing, der brukere kan tjene renteinntekter.

9. Hvis du har noe å si til de koreanske seerne for siste gang, så fortell dem.

Blockchain-industrien har gjort store fremskritt i fjor, men likevel er den fortsatt ung. Jeg vil si at blockchain-teknologi fortsatt har en lang vei å gå med stort vekstpotensial.

Vi er glade for å se flere og flere blockchain-prosjekter av høy kvalitet som Meconcash som ble inkubert i Korea og bidro til industrien globalt. Som spiller er vi veldig villige til å gå sammen med både koreanske prosjekter og brukere, for å presse utviklingen av blockchain-industrien mot neste nivå.

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map