[LIVE OPPDATERINGER] OKEx bekrefter at alle brukerfond er trygge, ikke-uttaksplattformer som fungerer som vanlig

OPPDATER: 19. november kl. 12:00 UTC

OKEx har kunngjort at vi vil gjenoppta uttak på 27. november 2020 eller før.

Før teamet vårt åpner uttak på nytt, gjennomfører det strenge sikkerhetskontroller for å gjenoppta normal drift av hot wallet-systemet og sikre sikkerheten til brukernes midler. Les hele kunngjøringen her.

OPPDATER: 17. november klokka 14:30 UTC

Ukentlig rapport

I dag publiserte vi vår ukentlige rapport om OKEx-handelsaktivitet. Handelsvolumet til OKEx-kryptoderivater (futures, evigvarende swaps og opsjoner) nådde 64,63 milliarder USDT – en ukentlig økning på 60%.

Vi rapporterte også at det var en strøm av 211 BTC denne uken. BTC-lommebalansen på OKEx ligger for tiden på 219.704 BTC. Som det fremgår av rapporten, har det ikke vært noen utstrømning av kryptoaktiva i kjeden fra OKEx denne uken, ettersom uttak forblir suspendert. Brukernes midler er trygt sikret.

BCH gaffeloppdatering

Vi kunngjorde i dag at plattformen planlegger å gjenoppta handel med BCHUSD og BCHUSDT ukentlige og to-ukentlige futureskontrakter kl. 09:00 UTC den 18. november. For mer informasjon om justeringer av kontraktnivå, vennligst sjekk kunngjøringen.

OPPDATER: 16. november kl. 15:00 UTC

Hard gaffeloppdatering for BCH-handelsmenn

Bitcoin Cash (BCH) -nettverket fullførte sin harde gaffel i går 15. november. Det er for øyeblikket to gaffelkjeder, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) og Bitcoin Cash Node (BCHN).

Når vi refererer til handelspriser på tvers av store plattformer, kan vi se at den nåværende prisen på BCHN er betydelig høyere enn BCH ABC. I følge våre tidligere kunngjørte retningslinjer betyr dette at vi har vedtatt BCHN som den nye BCH. BCH ABC-tokens vil bli sendt til brukernes finansieringskontoer i forholdet 1: 1.

Se hele kunngjøringen for mer informasjon.

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi beklager ulempene for brukerne og jobber hardt for å gjenoppta full plattformfunksjonalitet. Fortsett å sjekke denne artikkelen eller våre offisielle sosiale kanaler for ytterligere oppdateringer.

OPPDATER: 14. november kl. 15:30 UTC

Hard gaffeloppdateringer for BCH-handelsmenn

Bitcoin Cash (BCH) hardgaffel er planlagt å finne sted i morgen, 15. november, rundt middagstid, UTC.

For alle BCH-handelsmenn på OKEx, ber vi deg takke ikke gjør noen BCH-overføringer i løpet av gaffelperioden for å unngå tap på eiendeler. Du finner mer informasjon om hva du kan forvente under og etter gaffelen her.

For BCHUSD og BCHUSDT futures og evigvarende bytter, i dag ga vi ut detaljer om justeringer av risikokontroll som vil finne sted rundt BCH hard gaffel. Vennligst sjekk kunngjøringen for mer informasjon.

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi beklager ulempene for brukerne og jobber hardt for å gjenoppta full plattformfunksjonalitet. Fortsett å sjekke denne artikkelen eller våre offisielle sosiale kanaler for ytterligere oppdateringer.

OPPDATER: 12. november klokken 8:00 UTC

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi beklager ulempene for brukerne og jobber hardt for å gjenoppta full plattformfunksjonalitet. Fortsett å sjekke denne artikkelen eller våre offisielle sosiale kanaler for oppdateringer om situasjonen.

OKEx Market Microstructure Report – oktober 2020

Dataene for handelsaktivitet på OKEx i oktober måned er i. På slutten av forrige måned hadde OKEx den høyeste samlede åpne interessen for BTC-futures på alle børser, på 1,1 milliarder dollar. Den hadde også den høyeste samlede OI for ETH-futures, på $ 240 millioner.

I tillegg, til tross for nedgangen i tokenpriser i verden av desentralisert finansiering, var handelsvolumet for DeFi-tokens stabilt – bare 2% ned fra måned til måned.

For mer innsikt fra oktober Microstructure Report kan du lese hele sammendraget her.

OPPDATER: 9. november klokken 13:00 UTC

Uttak

Uttak av digitale eiendeler fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi vil fortsette å oppdatere brukere om situasjonen i tide.

Produktoppdateringer

I dag publiserte vi vår månedlige rapport for oktober på OKExs plattformtoken, OKB. OKBs gjennomsnittlige markedsverdi i oktober var 1,47 milliarder dollar, og det totale handelsvolumet for måneden nådde 2,48 milliarder USDT. Les hele rapporten for å lære mer.

OPPDATER: 6. november klokken 14:00 UTC

Vi kan bekrefte at en part relatert til OKEx, som loven sier, aktivt samarbeider med et offentlig sikkerhetsbyrå i en etterforskning. Påstander om at den berørte parten er i kriminell forvaring er tilbakevist.

Vi har søkt juridisk støtte og veiledning, og har gjennom denne prosessen tatt kontakt med den berørte parten.

På dette tidspunktet er dessverre OKEx ikke i stand til å avsløre ytterligere informasjon, siden innholdet i etterforskningen er konfidensielt.

Vi beklager forstyrrelsen i normal funksjonalitet som dette har forårsaket, og vil umiddelbart oppdatere brukerne våre med ny informasjon om status for uttak.

Alle brukerfondene på OKEx-plattformen forblir trygge og upåvirket. Det har ikke vært noen formueutløp fra OKEx siden suspensjonen av uttak 16. oktober. Samtidig kan vi forsikre brukerne om at 100% av midlene deres kan tas ut etter at uttak er gjenopptatt på OKEx.

OPPDATER: 4. november klokka 14:00 UTC

Uttak

Uttak på OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Sikkerheten til brukerfond er vår høyeste prioritet, og alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi jobber hardt for å gjenoppta full plattformfunksjonalitet. Vennligst sjekk denne artikkelen for ytterligere oppdateringer.

Produktoppdateringer

OKEx-utviklet offentlig blockchain-infrastruktur OKExChain har gitt ut sin fremdriftsrapport for oktober måned. OKExChain testnet ble oppgradert til v0.12.3, som først og fremst optimaliserte den automatiserte market maker Swap-modulen, med sikte på å påvirke likviditeten i kjeden. Les mer om utviklingen her.

For NEO og Algorand (ALGO) -holdere på OKEx begynte vi den månedlige bonusutdelingen vår i dag. Du finner mer informasjon om hvordan du kan løse inn bonusene dine her.

OPPDATER: 30. oktober klokka 12.30 UTC

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Alle andre plattformoperasjoner som ikke involverer uttak, forblir i gang. Sikkerheten til brukerfond er vår høyeste prioritet, og alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi jobber hardt for å gjenoppta full plattformfunksjonalitet. Vennligst sjekk denne artikkelen for ytterligere oppdateringer.

Andre oppdateringer

Vi har introdusert et system for å belønne våre lojale kunder med lavere handelsavgifter. Les hele kunngjøringen for mer informasjon om hvordan du mottar lavere avgifter i opptil 30 dager etter at uttaket gjenopptas på OKEx, pluss andre fordeler.

OPPDATER: 29. oktober kl. 17:30 UTC

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Sikkerheten til brukerfondene er vår høyeste prioritet, og alle brukerfondene forblir trygge og upåvirket. Vi jobber hardt for å gjenoppta uttak så snart som mulig. Vennligst sjekk denne artikkelen for ytterligere oppdateringer.

Andre produktoppdateringer

For brukere av C2C-lån: OKEx bestemte seg for å øke suspensjonsdatoen for BCH som sikkerhet fra 03:00 UTC 8. november til 09:00 UTC 29. oktober. Vær oppmerksom på at brukere som låner USDT med BCH som sikkerhet, må betale tilbake lånene sine før 03:00 UTC den 14. november, det er da en obligatorisk tilbakebetaling vil bli utløst.

OPPDATER: 28. oktober klokken 13:00 UTC

Uttak

Uttak fra OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Sikkerheten til brukerfondene er vår høyeste prioritet, og alle brukerfondene forblir trygge og upåvirket. Vi jobber hardt for å gjenoppta uttak så snart som mulig. Vennligst sjekk denne artikkelen for ytterligere oppdateringer.

Andre produktoppdateringer

I dag kunngjorde OKEx at de vil støtte den planlagte harde gaffelen i Bitcoin Cash (BCH) -nettverket 15. november. Det er for tiden to konkurrerende gaffelforslag, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) og Bitcoin Cash Node (BCHN). Hvis hardgaffelen lykkes, vil brukere som holder BCH på OKEx før gaffelen motta to nye eiendeler: BCH ABC og BCHN.

For mer informasjon om planlagt hardgaffel og hvordan det vil påvirke handel på OKEx, vennligst klikk her.

OPPDATER: 27. oktober klokken 13:00 UTC

Uttak på OKEx er fortsatt midlertidig stoppet. Sikkerheten til brukerfondene er vår høyeste prioritet, og alle brukerfondene forblir trygge og upåvirket. Vi jobber for å få plattformen tilbake til full funksjonalitet. Vennligst sjekk denne artikkelen for ytterligere oppdateringer.

OPPDATER: 26. oktober kl. 11:30 UTC

En WebSocket System Upgrade er planlagt for i morgen 27. oktober kl. 08:30 UTC (påvirker API-handelsmenn og andre parter som bruker OKEx API).

Uttak på OKEx er fortsatt satt på pause. Sikkerheten til brukerfond er vår høyeste prioritet. Alle brukerfond forblir trygge og upåvirket. Vi gjør alt vi kan for å sikre at plattformen får full funksjonalitet.

OPPDATER: 23. oktober kl. 14:00 UTC

På dette tidspunktet er uttak fra OKEx fortsatt satt på pause. Alle OKEx-produkter er i gang, bortsett fra de som direkte involverer uttak – dvs. Selg Crypto fiat gateway og DeFi token gir oppdrett på OKEx Earn, som også ble midlertidig suspendert 16. oktober..

Vi jobber døgnet rundt for å komme tilbake til virksomheten som vanlig. Brukerfond forblir trygt og upåvirket. Vi vil rette en enorm takk til OKEx-fellesskapet for din urokkelige tålmodighet. Vennligst sjekk tilbake her for oppdateringer.

OPPDATER: 22. oktober kl. 15:15 UTC

Alle funksjonene på OKEx er i gang, bortsett fra de som innebærer uttak. Brukermidler er trygge. Vi setter stor pris på din tålmodighet og jobber hardt for å gjenoppta uttak. Vennligst sjekk denne artikkelen for fremtidige oppdateringer.

OPPDATER: 21. oktober 2020 klokka 02:00 UTC

Gjenopptak av P2P-handel og kjøpskrypto

OKEx P2P-plattformen vil gjenoppta handel 21. oktober kl. 12:00 UTC for CNY-, INR- og VND-fiatpar, og Buy Crypto fiat-gateway vil også bli aktivert samtidig.

Vær oppmerksom på at uttak av kryptovaluta fortsatt er midlertidig suspendert. For din egen sikkerhet, unngå handel utenfor deponering, da det risikerer svindel og / eller tvister uten beskyttelse. Som alltid, vær så snill å øve på riktig risikostyring når du handler, og følg bare våre offisielle kommunikasjonskanaler for de siste oppdateringene.

Vi takker for fortsatt tålmodighet og støtte.

Fra og med 03:00 UTC i dag, 16. oktober, har OKEx midlertidig suspendert uttak av digitale eiendeler. * Vi vil forsikre brukerne om at sikkerheten til midler på OKEx ikke har blitt påvirket. I tillegg fungerer alle andre operasjoner på OKEx som ikke innebærer uttak, normalt.

Når det gjelder påstander på Twitter i dag at midler hadde blitt trukket fra OKEx til en konkurrentbørs, har OKExs lommebokteam bekreftet at opprinnelseslommebokadressene i nevnte transaksjoner ikke tilhører OKEx.

Sjeføkonomen i det store blockchain-analysefirmaet Chainalysis bekreftet i en tweet i dag at de aktuelle transaksjonene hadde vært "feilmerket" og var faktisk ikke fra OKEx.

Vi beklager oppriktig eventuelle ulemper for brukerne våre som suspensjonen av uttak kan ha forårsaket. Vi vil holde brukerne oppdatert så snart vi har mer informasjon – se OKEx offisielle Twitter for de siste oppdateringene. Selvfølgelig vil vi gjenoppta uttak av digitale eiendeler så snart vi har funnet ut at alle sikkerhetskrav er oppfylt.

Vi setter pris på og verdsetter din fortsatte støtte og tillit, og vi vil fortsette å levere førsteklasses produkter, tjenester og teknisk støtte til våre kunder.

* I henhold til 8.1 Tjenesteendring og avbrudd i vilkårene for bruk, kan OKEx endre tjenesten og / eller kan også avbryte, suspendere eller avslutte tjenesten når som helst med eller uten forhåndsvarsel.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map