Ny funksjon: Futures og evigvarende byttedata

Hvordan tar du dine handelsbeslutninger? etter nøye undersøkelser? eller bare gå med magefølelsen?

Når det gjelder handel med futures og evigvarende bytter, er det ikke veldig mye data tilgjengelig i markedet for å hjelpe deg med handelsbeslutningene dine..

Derfor lanserer vi Fremtid & Evigvarende byttedata – den første i sitt slag big data-plattform i bransjen.

Denne nye funksjonen er eksklusiv for kunder som er logget på OKEx. Derfra kan du få tilgang til sanntid data om våre futures og evige byttemarkeder for 9 vanlige tokens, slik som forholdet mellom lange og korte posisjoner, sentimentindeks og grunnlag.

Vårt mål er å gi nøyaktige, upartiske handelsdata for å hjelpe kundene våre med å utvikle sine egne handelsstrategier. Og selvfølgelig, sammen med de generelle markedsdataene som allerede er tilgjengelige hos OKEx, håper vi at tilleggsinnsikten også vil hjelpe kundene våre bedre å forstå markedet.

I denne nye funksjonen er det 6 indikatorer for å hjelpe kundene våre med å få tak i markedstrenden:

 • Lang / kort brukerforhold
 • Basis
 • Åpne rente- og handelsvolum
 • Kjøp / selg takervolum
 • Topp handelsindeks
 • Gjennomsnittlig høyeste handelsmargin brukt

1. Lang / kort brukerforhold

Denne indikatoren viser forholdet mellom det totale antall brukere som åpner lange kontra korte posisjoner over en tidsperiode. Forholdet er satt sammen med ukentlige, ukentlige, kvartalsvise futureskontrakter og evigvarende bytter. Den lange / kortsiden av en bruker bestemmes av hans / hennes nettoposisjon av tokenet.

Hva det betyr:

 • I derivatmarkedet må det også være åpnet en kort posisjon når det er åpnet en lang posisjon for å balansere den. Det totale antallet lange stillinger må tilsvare det totale antallet korte stillinger.
 • Når forholdet er høyt, viser det at gjennomsnittlig antall posisjoner åpnet per bruker fra langsiden er mindre enn gjennomsnittlig antall posisjoner åpnet per bruker fra kortsiden..

2. Grunnlag

Denne indikatoren viser kontrakt / byttepris, spotindekspris og også grunnlaget. Grunnlag for en bestemt tid = kontrakt / byttepris – spotindekspris.

Hva det betyr:

 • Kontrakt / byttepris gjenspeiler næringsdrivendes forventning om den fremtidige prisen på den underliggende eiendelen. Når grunnlaget er positivt, indikerer det at det generelle markedet er bullish. Når det er negativt, innebærer det et bearish utsikter.
 • Basis nevnes ofte med premiesats. Premiesats = basis / spotindekspris
 • Under normale omstendigheter er grunnlaget for ukentlige kontrakter lavere, og grunnlaget for kvartalsvise kontrakter er høyere. Grunnlaget for kvartalsvise kontrakter kan bedre indikere den langsiktige markedsutviklingen.
 • Når premiesatsen er høy (enten positiv eller negativ), betyr det at det er mer plass for kunder å arbitrage.

Funding Rate Arbitrage Strategy ReportAn analyse av arbitragemuligheten mellom spotmarginhandelsrenten og evigvarende byttehandel … mediu

3. Åpne rente- og handelsvolum


Åpen rente er det totale antallet utestående futureskontrakter / swaps, mens handelsvolum er det totale handelsvolumet for futureskontrakter og evigvarende bytte over en bestemt tidsperiode.

Hva det betyr:

 • Hvis det er 2000 lange kontrakter og 2000 korte kontrakter åpnet, vil den åpne interessen være 2000.
 • Hvis handelsvolumet øker og den åpne renten synker på kort tid, kan det indikere at mange posisjoner er stengt eller tvangslikvidert.
 • Hvis både handelsvolum og åpen rente øker, indikerer det at mange posisjoner åpnes.

4. Kjøp / selg takervolum

Buy taker volume: det aktive kjøpsvolumet (taker) over en bestemt periode, noe som indikerer et tilsig.

Selg takervolum: det aktive salgsvolumet (taker) over en bestemt tidsperiode, noe som indikerer utstrømning.

Hva det betyr:

 • Når volumet på kjøpstakeren er høyt, indikerer det et bullish marked. Når salgstakervolumet er høyt, gjenspeiler det et bearish sentiment.
 • Generelt foretar detaljkunder flere bestillinger. Kjøps- / salgstakervolumet kan behandles som en indikator på markedets spådommer fra detaljkunder.

5. Topp handelsindeks

Denne indikatoren viser prosentandelen av lange kontra korte posisjoner holdt av de beste handelsmennene. Én aktiv konto har rett til én stemme, uavhengig av posisjonsstørrelse. (bare kontoene som har posisjoner blir regnet som aktive.) Hvis kontoen har sikringsposisjoner, avhenger avstemningen av nettoposisjonen..

Hva det betyr:

 • Denne indikatoren ligner veldig på forholdet mellom lang og kort posisjon. Imidlertid er bare dataene fra de 100 beste handelsmennene på OKEx inkludert i beregningen.
 • Denne indeksen bør vurderes sammen med long / short positions-forholdet for bedre handelsinnsikt.

6. Gjennomsnittlig høyeste handelsmargin brukt

Denne indikatoren gjenspeiler hvordan de 100 beste handelsmennene bruker sin innskuddskapital. I motsetning til TTSI teller ikke TTAMU stemmer. I stedet beregnes den ut fra den gjennomsnittlige prosentandelen av startmarginen som brukes av topphandlerne.

Hva det betyr:

 • Den viser hvordan midler brukes og fordeles av de 100 beste handelsmennene (gjennomsnitt).
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map