OKEx CEO Talk: Post-Halving – Hvordan vurdere Bitcoin Market

Bitcoin er endelig halvert for tredje gang. Jeg vet at mange av dere er ivrige etter å vite om BTC-prisen vil bevege seg oppover eller nedover. Etter tidligere fortellinger å dømme vil den stige på midten til lang sikt, men stupte kort tid etter halvering. I dag ønsker jeg å dele mine synspunkter med hensyn til nøkkelinformasjonen og markedsdata for å vurdere markedssentiment og prisimplikasjoner.

La oss dykke inn.

1. Unike aktive adresser

En av de mest effektive indikatorene i kjeden for å vurdere det generelle nivået av nettverksaktivitet og verdsettelsen av Bitcoin er de unike adressene. Det viser hvor mange adresser som har deltatt i sending eller mottak av aktiviteter på blockchain.

I perioden etter halvering er den kontinuerlige økningen av unik adresse avgjørende for å holde BTC-rallyet. Et høyere antall kan indikere at flere brukere handler på nettverket, noe som resulterer i en høyere verdsettelse og en høyere BTC-pris. Likevel etter stupet 10. mai var det ikke en merkbar økning i antall unike aktive adresser, noe som kan forklare hvorfor BTC-prisen nå svever rundt $ 8000.

2. Hashfrekvens og nettverksproblemer

En annen ledetråd å se etter etter halvering er hashfrekvens og vanskeligheter. Etter hvert som halvering reduserte gruvearbeidere fra 12,5 BTC til 6,25 BTC, forventes et nedadgående trykk på gruvedriftens lønnsomhet å øke, til tross for at både hashrate og vanskeligheter nesten nådde sin heltidshøyde før halvering. Om gruvearbeidere er villige til å fordele datakraften i nettverket, er en viktig indikator på BTC-prisen. Hvis de er sikre, vil prisen øke, eller omvendt.

Ikke overraskende har hasjfrekvensen nå falt 15% 12 timer etter halvering på grunn av stenging av noen gamle gruvedrift maskiner (muligens Antminer S9). Når det gjelder hvor lang tid det tar å gå tilbake til dagens nivå, avhenger det av prisendringen. Hvis den stiger raskt, vil hash-hastigheten til hele nettverket også komme seg raskt.

3. Endring av HODLers nettoposisjon

Jeg beundrer HODLers mye – de er de sanne troende til Bitcoin, de tror på kryptoen når ingen andre gjør det. Derfor er deres holdning til BTC-prisen muligens en annen nøkkelindikator for investorer å evaluere markedet etter halvering, spesielt fra et mellomlangt perspektiv, da akkumulering og reduksjon av BTC kan være en direkte refleksjon av følelsen fra HODLere og hvaler..

Glassnode-data viser at BTC HODLer nettoposisjon har holdt seg positiv i åtte sammenhengende uker før halvering. Med denne trenden pågående, tror jeg at HODLers vil holde seg bullish i kort tid etter halvering også.

4. Byttehandelsvolum

Sosialt element er en unik del av kryptomarkedet, det indikerer hvordan samfunnet ser Bitcoin i perioden etter halvering. Dette ujevne informasjonslandskapet kan styrke investorenes tendens til å ta handelsbeslutninger basert på deres følelser.

Når BTC-markedet forventes å være et bullish marked, vil flere investorer komme inn på markedet fra børser. BTC-saldoen på børser har nettopp nådd en 6-måneders lav, men vi forventer ikke et stort volum i nær fremtid (akkurat som FOMO skjedde i 2017). Som gjenspeilet i BTC-prisen, er ikke handelsmenn like positive som forventet på kort sikt.

5. MVRV-forhold & NVT-signal

MVRV-forholdet hjelper til med å forutsi BTC-pris ved å fortelle oss om eiendelen er overvurdert eller undervurdert dagens markedsverdi ved å dele markedsverdien (MV) med den realiserte verdien (RV). Hvis MVRV er mellom 0 og 1, er markedet i gjennomsnitt undervurdert.

Bare fire dager før halvering viste data fra Santiment at BTCs MVRV-forhold lå på 0,99. Hva med i dag? Bitcoins MVRV-forhold er større enn 1, til tross for den nedadgående trenden etter halvering, noe som indikerer litt overbrutt og overvurdert.

En annen indikator avslører også at Bitcoin-markedet nå er overvurdert. NVT-signalet refererer til nettverksverdien av det totale transaksjonsvolumet i USD de siste 24 timene. For handelsmenn som vurderer et kortsiktig kjøp, antyder modellen at det er en mulighet for rask fortjeneste basert på den realiserte prisen og 200-ukers gjennomsnittet.

Foreløpig er NVTS i en nedadgående trend.

Så hva tror du? Del dine tanker om BTC-prisen i perioden etter halvering med oss!

Følg OKEx på:

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map