OKEx fortsetter DeFi-tokenoppføringer, lanserer en ny Elite Team-konkurranse: Ukentlig oppdatering

Denne uken på OKEx fortsatte vi vår støtte for desentralisert finansiering, og oppførte fire DeFi-tokens bare denne uken. Vi startet også flere kampanjer og spørrekonkurranser, noe som ga deltakerne sjansen til å vinne OKB – OKEx-plattformens opprinnelige token. I tillegg deltok vi i bransjearrangementer og startet en annen OKEx Elite Team Trading Contest med en premiepott på 150 000 USDT.

Konkurranser og spørrekonkurranser denne uken

OKExAlts Adventure

For åpningsrunden på vår "OKExAlts Adventure" kampanje kjører vi "Gjett Altcoin" konkurranse, der brukere kan vinne OKB hver dag ved å gjette altcoin som har den høyeste prosentandelen av endring på 24 timer på OKEx USDT-margins byttemarked.

Brukere kan delta i Guess the Altcoin-konkurransen til kl. 09:00 UTC den 17. august.

OKEx Memes-konkurranse

I den andre runden av OKEx Memes Contest har brukerne en ny mulighet til å slippe løs kreativiteten. Denne kampanjen vil forbli aktiv frem til 15:59 UTC den 20. august, og brukere kan delta ved å opprette og laste opp altcoin-relaterte memes og sende dem til vurdering.

OKExAlts Quiz

OKEx Alts Quiz kjører på vår offisielle Twitter-konto hver helg gjennom august måned! Brukere bør følge med på offisielle kunngjøringer og sjansen til å dele i et basseng på 30 OKB hver helg.

Begrenset utgave OKEx200K NFT + $ 1000 Giveaway (utvidet)


På grunn av overveldende etterspørsel utvidet vi OKEx200K-kampanjen vår (som vi startet etter å ha nådd 200 000 følgere på Twitter) og har doblet NFT-ene i begrenset utgave (dvs. ikke-fungible tokens) til 2000. Denne kampanjen pågår til 16. august, og brukere kan delta ved å følge disse reglene.

OKEx Elite Team Trading Contest

OKEx Elite Team Trading Contest er vellykket i gang, og fra klokken 16:00 UTC den 12. august registrerte konkurransen handelsvolum på $ 136 millioner. Hvis du er en topphandler og har det som trengs for å konkurrere med de beste, kan du begynne å handle her for å vinne en andel av premiepotten på 150 000 USDT.

Handelsstrategi-konkurranse

Bli med på vår handelsstrategi-konkurranse ved å dele dine handelsideer for å vinne et rabattkort på $ 50 transaksjonsgebyr! Lær mer om konkurransen.

Nye lister

Aave (LEND)

OKEx noterte Aave (LEND) denne uken, slik at brukerne kunne sette inn LEND 11. august og begynne å handle 12. august. Aave, som tidligere var kjent som ETHLend, er et DeFi-prosjekt designet som en ikke-frihetsberøvende pengemarkedsprotokoll..

Du kan begynne å handle LEND nå eller lære mer om noteringen.

Proton (XPR)

Proton (XPR) er nå tilgjengelig for handel på OKEx. Proton tilbyr en sikker, bekreftet identitetskonto integrert med et finansielt lag. Dens brukere trenger ikke å dele private nøkler med tredjeparter, mens de tillater hvem som helst å autentisere identiteten sin ved hjelp av offentlige nøkler.

Du kan begynne å handle XPR nå eller lære mer om denne oppføringen.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT) er nå offisielt notert på OKEx. Prosjektet lar brukerne opprette og administrere organisasjoner som eksisterer som smarte kontrakter som definerer interessenter og deres rettigheter og privilegier. ANT er styringstoken for Aragon Network, som gir infrastruktur og tjenester til plattformens brukere.

Du kan lære mer om denne oppføringen eller begynne å handle ANT på OKEx nå.

Serum (SRM)

OKEx-brukere kan nå handle Serum (SRM) på OKEx og få sjansen til å vinne en andel av 30000 SRM-premiepotten. Serum har som mål å være verdens første fullstendig desentraliserte derivatutveksling med tillitsløs kryss-kjedehandel.

Du kan lære mer om noteringen eller begynne å handle SRM nå.

Systemoppgraderinger

Sted & oppgradering av marginhandel

Denne uken ble en planlagt oppgradering av spot- og marginhandelssystem over alle markeder (inkludert på stasjonær, mobilapp og API). Oppgraderingen ble fullført den 13. august.

Polkadot-margin & evigvarende byttehandel

Polkadot-samfunnet stemte for å godkjenne planen for DOTs x100-splittelse 27. juli. I følge den offisielle kunngjøringen vil DOT-overføringen tre i kraft den 18. august, og DOT-splittplanen vil bli initiert 21. august. Du kan lese mer om denne oppdateringen her.

Handel med opsjoner suspendert

Handel med opsjoner ble avbrutt klokka 8.30 UTC i dag, 14. august, for systemvedlikehold, for å optimalisere tjenestene våre og forbedre brukernes handelsopplevelse. Du kan lese mer om dette her.

OKEx på arrangementer

Tidligere begivenhet: OKEx AMA – Fremtiden for Crypto i India

Lanseringen av OKExs nye virksomhet, P2P trading i India, ble kunngjort under en AMA 4. august. Du kan se denne videoen for å lære mer om kryptovalutamarkedet i India og OKExs planer og mål, med vår finansmarkedsdirektør, Lennix Lai, og sjef for P2P India, Keerthan Shetty.

OKEx DeFi rundebord 5

7. august ble Jordan Momtazi, kjernebidragsyter i Synthetix, med på OKEx Defi Roundtable 5 for å diskutere “Asset Synthesis: A Splitter new Path To Tokenized Real-world Assets.” Noen viktige diskusjonspunkter inkluderer virkelige eiendeler på Synthetix, DAO Trio og sentraliserte spillere i DeFi. Du kan se på full video her.

OKEx DeFi rundebord 6

For OKEx DeFi Roundtable 14. august snakket vår administrerende direktør Jay Hao med Gordon Gao, administrerende direktør & Medstifter av WaykiChain, for å diskutere hvordan WaykiChain & WGRT tar sikte på å endre DeFi-verdenen med # 3tokenmechanism. Abonner på vår tjenestemann YouTube for flere episoder av OKEx Defi Roundtable-serien.

Følg OKEx videre

Medium: https://medium.com/@OKEx

Telegram-gruppe (engelsk):

Telegram-gruppe (russisk):

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map