OKEx Jumpstart: Nye regler forklart

4 poeng å merke seg for å sikre tildelingen din i OKExs token-salg

I et nøtteskall

  • Det er ikke flere førstemann til mølla-abonnementsøkten.
  • Tildelingsbeløpet vil bli bestemt ut fra OKB-beholdningsbeløpet og -perioden eller handelsvolumet ditt.
  • Nye regler trer i kraft fra det kommende 9. token-salget.

Siden lanseringen har OKEx Jumpstart allerede hatt åtte token-salg på seks måneder. Mens vi blir smigret av den overveldende støtten fra brukerne våre, ser vi alltid etter rom for å forbedre våre produkter og tjenester.

Etter å ha gjennomgått tilbakemeldingen fra samfunnene våre, har det kommet til vår bekymring at mange brukere opplevde vanskeligheter når de sikret en tildeling, spesielt når utsolgte skjedde på bare noen få sekunder. For å tillate bredere deltakelse i tokensalg, fra det kommende 9.ExEx Jumpstart token-salget og videre, vi vil implementere de forbedrede reglene. Her er noen høydepunkter å merke seg:

1. To splitter nye abonnementsøkter med lavere terskel

Vi presenterer de to øktene med OKEx Jumpstart-abonnement: OKBelievers eksklusive tildelingsøkt og OKTraders Privilege Allotment Session.

Sammenlignet med tidligere salg, er interesserte brukere påkrevd for å delta i et tokensalg et daglig minimum på bare 100 OKB for de siste 5 påfølgende dagene (mot 100 OKB i 30 dager tidligere) før hver token-salgsdag. En lavere terskel som de nye reglene tilbyr, kan du sikre deg en større tildeling ved å holde mer OKB i løpet av 5-dagersperioden.

I tillegg, under de nye reglene, hvordan du oppfyller kravet, vil det gjøre en forskjell i tildelingskoeffisienten din i de to øktene. Flere detaljer vil bli utdypet nedenfor.

2. OKB-beregning: holder mer lenger enn i siste øyeblikk

Tidligere har det blitt observert at noen brukere prøvde å oppnå OKBs daglige gjennomsnittlige beholdning ved å kjøpe OKB i bulk de siste dagene før salget. Med de nye reglene oppfordrer vi interesserte brukere til å holde det nødvendige OKB-beløpet kontinuerlig.

Husk det nye OKBelievers eksklusive tildelingsøkt nevnt ovenfor? Reglene for denne økten er de samme som for den første abonnementsøkten i tidligere salg. men, ved å holde det nødvendige OKB-beløpet kontinuerlig, kan man sikre en høyere tildelingskoeffisient og dermed større tildeling.

Tabellen nedenfor viser forskjellen i koeffisienter ved å holde OKB kontinuerlig (venstre) og kjøpe bulk i siste øyeblikk (høyre):

Hvis koeffisientene for minimum beholdning og gjennomsnittlig beholdning er forskjellige, vil du bli tildelt koeffisienten avhengig av hvilken som er høyest. Du kan alltid sjekke koeffisient- og OKB-øyeblikksbildepostene dine på OKEx Jumpstart-nettsted.

Som alltid, hvis du slutter å holde eller faller under den nødvendige OKB daglige gjennomsnittlige beholdningen, kan du gjenvinne din kvalifisering ved å kjøpe OKB i bulk før salgsdagen for å nå ønsket gjennomsnittlige daglige beholdningskrav.

3. Ny handelsvolumbasert økt

I motsetning til den forrige andre abonnementsøkten, er den nye OKTraders Allotment Privilege Session en spesiell abonnementsøkt for bare tokensalg av større salgstilbud.

I denne økten gis fordelingsfordel til de som handler mye på OKEx, da tildelingskoeffisientene for denne økten avhenger av ens kumulative OKEx-spotvolum (i Bitcoin) siden etableringen av OKEx. Du kan koeffisientene dine på OKEx Jumpstart-nettstedet.

De tilsvarende koeffisientene er som følger:

4. Ny tildelingsformel: ikke lenger først-til-mølla-salg

Etter å ha gjennomgått tilbakemeldingene fra samfunnene våre, var vi bekymret for at mange av brukerne våre ikke er fornøyd med å være ekskludert fra tidligere salg. Som sådan bestemte vi oss for å forlate førstemann-til-mølla-modellen og la så mange deltakere delta i tokensalget vårt som mulig ved å endre tildelingsformelen.

Den nye tildelingsformelen er som følger:

Denne formelen gjelder både OKBelievers Exclusive Allotment Session og OKTraders Privilege Allotment Session.

Enkelt sagt, tildelingen din vil bli bestemt av koeffisienten, det abonnerte beløpet og den totale sesjonsforsyningen, uavhengig av hvilken sekvens du deltar i økten..

5. Bedre beskyttelse mot juks

Vi er også klar over klager som noen brukere prøvde å sikre tildeling ved å manipulere flere kontoer. For å beskytte de generelle brukernes interesser vil KYC-bekreftelseskravet til OKEx Jumpstart bli hevet til KYC2. Ved å gjøre dette, håper vi å skape rettferdighet blant både institusjonelle brukere og detaljister.

Videre vil abonnementstiden for begge øktene utvides fra 10 minutter til 30 minutter og ingen flere abonnementsgrenser vil bli pålagt, slik at bredere deltakelse for alle brukere.

For detaljerte regler, se lenken nedenfor:OKEx Forbedring av regler for salg av tokensalg

Vi vil fortsette å lytte

OKEx Jumpstart ville ikke blitt en vellykket og pålitelig plattform uten støtte fra brukerne våre, både institusjonelle og detaljhandel. Vi tror et rettferdig miljø er den eneste måten for oss og industrien å vokse videre.

Som alltid vil vi invitere deg til å gi dine verdifulle ideer om de nye reglene. Ikke nøl med å legge igjen tankene dine på våre sosiale medier.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Nettsted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map