OKEx lanserer Jumpstart Mining, legger COMP til å tjene og lister 6 DeFi-tokens

OKEx Weekly Update gir en oversikt over kampanjer, konkurranser, lister og diskusjoner organisert hver uke.

Denne uken på OKEx lanserte vi vårt første noensinne OKEx Jumpstart likviditetsdriftprosjekt, ZYRO, og så over 100 millioner OKB i total innsatt verdi så langt. Vi styrket også vår OKEx Tjeneseksjon med et nytt produkt for å tjene passiv inntekt med Compound-protokollen, mens OKEx Pool så tillegg av en Waves staking-tjeneste..

DeFi-økosystemet vårt utvidet seg også med seks nye tokens denne uken, inkludert SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN og REP sammen med marginhandel, besparelser og evigvarende bytteprodukter for 16 DeFi-tokens.

Videre tillater nye C2C-lånoptimaliseringer to nye sikkerhetsopsjoner og en tre-dagers låneperiode. Til slutt, sjekk ut YouTube-kanalen vår for den fjerde OKExAlts-giveawayen og besøk vår siste DeFi Talk med Luis Cuende, medstifter av Aragon.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Vi lanserte vårt første OKEx Jumpstart liquidity-mining-prosjekt – Zyro.finance (ZYRO) – en neste generasjons protokoll for automatisert likviditet bygget på Zilliqa, en høytytende offentlig blockchain.

Brukere kan nå satse OKB for å utvinne ZYRO og nyte avgiftsfri innsats uten låseperiode, ingen minimumsinnsats og høyt utbytte. Brukere kan lære mer om ZYRO-prosjektet og begynne å satse nå.

Sammensetning: Et nytt tillegg til OKEx Tjen

Vår nylige utvidelse av OKEx Earn lar brukerne tjene passiv inntekt via det populære DeFi-prosjektet Compound, uten å måtte betale for høye bensinavgifter.

Ved å sette inn BAT, DAI, ETH, USDC, USDT eller ZRX, kan brukerne tjene lånerenter og en begrenset tids COMP-tokenbonus.

Waves Staking

OKEx Pool lanserte offisielt Waves Staking-tjenesten, og ga en fleksibel innsatsperiode med opptil 5,36% årlig avkastning. Lære mer om reglene og detaljene.


Kampanjer

OKExAlts 4. YouTube-videoklipp

Se vår fjerde #OKExAlts video når vi går gjennom fire vanlige typer altcoins: sikkerhetstokener, verktøystokener, DeFi-styringstokener og byttetokener.

Du kan også abonnere på vår YouTube-kanal, liker videoen, og følg reglene i beskrivelsesboksen for å gå inn i vår begrensede tid på USDT 100. Kampanjen varer til 23:59 UTC den 23. september.

OKEx India P2P DeFi Raffle Draw

Med flere DeFi-prosjekter på OKEx utvidet vi P2P DeFi Raffle Draw-kampanjen. Fullfør en P2P-transaksjon i dag for å dele en premiepott verdt 355 000 indiske rupees INR i USDT! Se detaljer og bli med her før 20. september. 

Stem på OKEx-hettegenseren din

Stem på din favoritt OKEx-hettegenser for å ha en sjanse til å vinne OKB og den vinnende OKEx-hettegenseren. Avgi din stemme før 14:00 UTC den 14. september.

Nye lister denne uken

OKEx listet opp seks nye DeFi-tokens denne uken, inkludert SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN og REP, sammen med marginhandel, sparing og evigvarende bytteprodukter for 16 DeFi-tokens.

Swerve (SWRV)

Swerve Finance er en gaffel av Curve, som eies 100% av samfunnet. Den har en enkel 33.000.000 forsyning som eies helt av innehavere, fellesskapet av likviditetsleverandører og brukere. Hvis innehavere gir likviditet til Swerve, får de ySWRV-tokens, som kan stakes i Swerve DAO for å tjene $ SWRV.

Bounce Token (BOT)

Bounce har som mål å tilby forskjellige typer auksjoner for enkeltpersoner og prosjekter. BOT er styringstokenet til Bounce.finance-plattformen, med en likviditetsdriftsmekanisme for å produsere BOT-token.

SOL (SOL)

SUN er et sosialt eksperiment som fokuserer på DeFi-potensialet til TRON. SUN er designet som den viktigste Bitcoin-ekvivalenten i TRON-nettverket, og har null VC-investeringer, null PE-investeringer, ingen forhåndsdrift eller reserver for teamet, og den drives helt av samfunnet gjennom sine åpne kildekode-smarte kontrakter. Vis oppføringsdetaljene.

Numeraire (NMR)

Numerai foreslår Numeraire, et nytt kryptografisk symbol som kan brukes i en ny auksjonsmekanisme for å gjøre overmontering økonomisk irrasjonell. Auksjonsmekanismen fører til likevektstilbud som avslører rasjonelle dataforskere ’tillit til deres modellers evne til å prestere godt på nye data. Auksjonsmekanismen gir også naturlige argumenter for den økonomiske verdien av et Numeraire-token.

Melon (MLN)

Melon er en Ethereum-basert protokoll for desentralisert forvaltning på kjeden. Det er en protokoll for mennesker eller enheter å administrere sin formue og andres rikdom i et tilpassbart og trygt miljø. Melon gir alle muligheten til å sette opp, administrere og investere i tilpassede investeringsbiler i kjeden.

Augur (REP)

Augur er et pålitelig, desentralisert orakel og plattform for spådomsmarkeder. Resultatene av Augurs prediksjonsmarkeder velges av brukere som har Augurs opprinnelige omdømme-token. Disse brukerne setter tokens på det faktiske observerte utfallet og mottar til gjengjeld avgifter fra markedene.

Marginhandel, sparing og USDT-marginerte evigvarende bytter

Vi fortsetter å gi mer fleksibilitet for våre globale brukere ved å legge til evigvarende bytter, marginhandel og besparelser for 16 lovende DeFi-tokens – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL og BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV og SUN – alt gir opptil 75 ganger giring.

Produktoppgraderinger

C2C Lånoppdateringer

Vi implementerte to oppdateringer på C2C-lånetjenesten, og la til BCH og LTC som sikkerhetsopsjoner og en ny tre-dagers låneperiode. Erfaring en helt ny måte å låne på tvers av DeFi og CeFi-plattformer med OKEx i dag.

Handel med opsjoner suspendert på grunn av systemvedlikehold

For å optimalisere tjenesten vår og forbedre brukernes handelsopplevelse implementerte OKEx systemvedlikehold kl 9:00 UTC 9. september.

OKEx på arrangementer

Tidligere begivenhet – OKExDeFi Roundtable: Aragon

I dette rundebord, vi inviterte Luis Cuende, medstifter av Aragon, et av de mest særegne prosjektene i DAO-rommet, for å dele sin innsikt i Aragons nåværende fremgang og fremtidige utvikling.

Abonner på vår offisielle YouTube-kanal for hele episoden og andre videoer fra OKExDeFi Roundtable-serien.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map