OKEx lister opp 7 DeFi-tokens og legger til 4 nye sikkerhetsstillelser for C2C-lånetjeneste

OKEx Weekly Update gir en oversikt over kampanjer, konkurranser, lister og diskusjoner organisert hver uke.

Denne uken på OKEx ønsket vi syv spennende DeFi-tokens velkommen og la til støtte for fire nye sikkerhetsalternativer i OKEx C2C-lån, inkludert XRP, LINK, TRX og FIL. Vi utvider også vår første Happy Friday-kampanje til 14. desember, der brukere kan delta for å dele dobbelt belønning og ha sjansen til å vinne en iPhone 12 Pro Max. 

For å gi flere fordeler til våre verdsatte OKB-brukere, slo vi oss sammen med NOWPayments for å tillate OKB-innehavere å foreta raske og praktiske onlinebetalinger hos alle online-selgere som samarbeider med NOWPayments.

Til slutt inviterer vi deg til å stille inn på OKEx Community AMA, der vi vil snakke med Erik Trautman, administrerende direktør i Near Foundation, for å diskutere alt om prosjektets utvikling.

God fredag-programmet utvidet

Brukere kan fremdeles glede seg over vår første Happy Friday-kampanje frem til 14. desember for å dele 20% av OKExs totale inntekt fra futures og evigvarende swaps ‘transaksjonsgebyrer, og har sjansen til å vinne en iPhone 12 Pro Max eller dele rabattkort på totalt 20.000 USDT. 

Nye sikkerhet i OKEx C2C-lån: XRP, LINK, TRX og FIL

Vi har lagt til fire nye tokens som sikkerhet i OKEx C2C-lånetjenesten, inkludert XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) og Filecoin (FIL).

Partnerskap med NOWPayments

Vi har inngått et samarbeid med leverandøren av ikke-betalingstjenester for kryptobetaling NÅ Betalinger. Fra og med 15. desember vil brukere kunne bytte sin OKB for varer og tjenester fra noen av de online selgerne som samarbeider med NOWPayments. Lær mer om dette partnerskapet her.

Kampanjer

Handel & Innskuddsutfordring: COVER, HEGIC, KP3R, API3 og PICKLE

I løpet av denne kampanjen kan OKEx-deltakere dele en premiepott på 20 000 USDT ved å handle og sette inn noen av disse nylig oppførte tokens: COVER, HEGIC, KP3R, API3 eller PICKLE. Registrer deg, les detaljene og bli med på utfordringen før 08:00 UTC den 18. desember.

#OKExDeFiScoop: 100 USDT-gave

Se DeFiScoop-videoen med vår partner Frontier, da grunnlegger og administrerende direktør, Ravindra Kumar, går gjennom plattformen og oppdraget.

Vi gir bort 10 USDT til 10 vinnere. Å dele 100 USDT, se videoen til svare på spørsmål og følg reglene for å vinne

Demo enhetlig kontokonkurranse

Når vi lanserer den nye enhetlige kontofunksjonaliteten, vil vi holde en demo-konkurranse for brukere om å oppleve denne nye funksjonen og dele 260 000 USDT i premier. Følg med og bli med i rekrutteringen fra 14. desember til 17. desember.

XYM airdrop for XEM-holdere

OKEx vil støtte Symbol (XYM) airdrop for NEM (XEM) holdere. XEM innskudd og uttak vil bli suspendert klokken 8:00 UTC den 14. januar 2021. Øyeblikksbilde av alle XEM-tokens blir tatt samme dag.

Nye oppføringer denne uken

OKEx listet sju DeFi-tokens denne uken, inkludert COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON og NU sammen med marginhandel, besparelser og evigvarende bytter for AAVE, CVC og FIL.

DEKSEL, HEGISK, KP3R, API3 og PICKLE

Cover Protocol (COVER)

COVER Protocol er en desentralisert markedsdekkingsmarked for smarte Ethereum-kontrakter, som muliggjør peer-to-peer-dekning med kostnadene for beskyttelse priset helt av markedet. COVER er det opprinnelige ERC-20-styringstokenet til COVER Protocol. Lær mer om noteringen og begynn å handle. 

Hegic (HEGIC)

Hegic er en automatisert markedsprodusent og bytter for handel på kryptoopsjoner på Ethereum. Hegic tillater for øyeblikket handel med WBTC og ETH. Innehavere av støttede eiendeler kan sette inn og belåne eiendelene sine for å gi likviditet for opsjoner og tjene belønninger. Lær mer om noteringen og begynn å handle. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 er en desentralisert jobbmatchingsplattform for å koble eksterne DevOps med prosjekter som trenger hjelp til å fullføre ulike oppgaver. KP3R blir preget ved å tilby likviditet i Uniswap for aksepterte par (for tiden KP3R-ETH). Tokeninnehavere kan stemme for å inkludere par som KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI, etc. Lær mer om børsnotering og start handel. 

API3 (API3)

API3 vil drive et samarbeid for å skape en ny generasjon av blockchain-native, desentraliserte API-er, eller kort sagt dAPI-er. API3 vil tillate smarte kontraktplattformer å utnytte API-er for å bygge meningsfulle applikasjoner på en virkelig desentralisert og tillitsminimert måte. Brukere kan lage kraftige desentraliserte applikasjoner med API3s desentralt styrte og kvantifiserbare sikre datastrømmer. Lær mer om noteringen og begynn å handle. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance er en protokoll designet for å opprettholde pinnen med stablecoins (DAI, USDC, USDT, sUSD) ved hjelp av oppdrettsinsentiver. PICKLE er styringstoken distribuert som et insentiv til likviditetsleverandører på Uniswap V2. Lær mer om noteringen og begynn å handle. 

Loon Network (LOON)

Loon Network er et langsiktig konsept som tar sikte på å bygge opp et inter-blockchain desentralisert lånenettverk. Dette nettverket har som mål å gi dataoverføring, kredittstrøm og aktiva samtrafikk sammen med grunnleggende nettstøtte. Se oppføringsdetaljer og start handel.

NuCypher (NU)

NuCypher er et desentralisert nøkkeladministrasjonssystem, kryptering og tilgangskontrolltjeneste. Det muliggjør privat datadeling mellom vilkårlige deltakere i offentlige konsensusnettverk, ved hjelp av proxy-re-kryptering for å delegere dekrypteringsrettigheter på en måte som ikke kan oppnås ved tradisjonelle symmetriske eller offentlige nøkkelkrypteringsordninger.

Innfødte tokens brukes til å stimulere nettverksdeltakere til å utføre nøkkeladministrasjon og få tilgang til delegering / tilbakekalling. Se oppføringsdetaljer og start handel.

Marginhandel, sparing og evigvarende bytter: AAVE, CVC og FIL

AAVE, CVC og FIL margin trading og sparefunksjoner er tilgjengelige fra 06:00 UTC den 10. desember, og brukere kan begynne å handle dem med opptil 75x gearing. Vis oppføringsdetaljene.

OKEx på arrangementer

Kommende arrangement: OKEx Community AMA – Near Foundation

11. desember vil vi snakke med Erik Trautman, administrerende direktør i Near Foundation, for å diskutere alt om prosjektets nåværende tilstand. Still inn AMA, som starter klokken 13:00 UTC, på vår offisiell Telegram-kanal.  

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map